Hae!

Edulliset mökit Kymenlaakso: 3 upeaa ja halpaa mökkiä [2023]

Onko hakusessa vuokramökki Kymenlaakson maakunnasta, mutta lomabudjetti on pieni? Älä haeskele tätä kauempaa! Tähän listaan olen koonnut 3 upeaa ja edullista vuokramökkiä Kymenlaaksosta!

Olen laskenut mökkien vuorokausihinnat majoittujaa kohden, ja listannut ne kohteiden otsikoihin. Otsikossa näkyy tämän hinnan lisäksi myös maksimi majoittujien määrä. Tämä hintä on laskettu kohteen maksimi viikkohinnan perusteella, joten kohteen todellinen hinta saattaa hyvinkin olla vielä tätäkin edullisempi!

Listalla on eri kokoisia vuokramökkejä, joista pienimmät sopivat maksimissaan kolmelle reissaajalle, ja suurin peräti 16 majoittujalle! Edullisen kohteen valinnassa olennaista onkin valita sinun seurueellesi sopivan kokoinen kohde. Tyypillisesti vuokramökin majoittujakohtainen hinta on sitä alhaisempi, mitä suuremmalla porukalla on liikenteessä.

Tästä voit myös katsella muita Kymenlaakson maakunnan mökkejä koskevia artikkeleitamme:

Hypätään sen pidemmittä puheitta mökkilistan kimppuun!

1. KORVENSILMÄ, KOUVOLA, KYMENLAAKSO (6 kpl, 24€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 55 m²
 • Henkilömäärä: 3 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 276 – 557€
 • Viikkohinta: 436 – 838€
 • Sijainti: Kouvolasta 25 km etelään

Kuvaus

Korvensilmä – Luonnon rauhaa ja rentoutumista: Tämä mukava pieni hirsimökki on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia luonnon rauhasta. Mökin sijainti metsän siimeksessä tarjoaa hiljaisuuden ja yksityisyyden, ja suuri hoitettu nurmialue mahdollistaa monenlaiset puuhat. Mökki tarjoaa kaikki tarvittavat mukavuudet ja varustelut, jotta vierailusi täällä olisi mahdollisimman onnistunut.

Mökin sisustus ja varustelu: Mökissä on olohuoneessa levitettävä laveri kahdelle, keittiö, makuuhuone parivuoteella, eteinen/pukuhuone, sauna puukiuas ja suihku sekä katettu kuisti. Nukkuma-aittaan mahtuu vuodesohva kahdelle ja siellä on myös sähköpatteri viileämmällä säällä. Mökissä on myös veneen mallinen puumaja keinuineen, nuotiopaikka ja kompostoiva käymälä. Kylpypalju on myös mukana vuokraan sisältyen.

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä: Lähialueelta löytyy monia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, kuten Valkmusan kansallispuisto, Myllykoski ja useita golfkenttiä. Uimarannalle on vain 10 metriä ja Helsinkiin matkaa on 129 km. Ravintolat ja kaupat löytyvät 13 km päästä. Tämä vuokramökki on ihanteellinen paikka niille, jotka haluavat nauttia luonnosta ja rauhasta, mutta myös lähelle palveluita.

Majoittujia tänne mahtuu 6 kappaletta, joten viikon majailu Korvensilmässä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 24€/vuorokausi/henkilö.

2. HUHTA, KOUVOLA, KYMENLAAKSO (6 kpl, 18€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 41 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 236 – 444€
 • Viikkohinta: 451 – 638€
 • Sijainti: Kouvolasta 25 km itään

Kuvaus

Idyllinen lomakohde: Huhta sijaitsee luonnontilaisella rinnetontilla upeiden maisemien äärellä ja on vain 25 km päässä Kouvolasta. Mökki on puurakenteinen ja remontoitu 2012 ja 2018, ja se tarjoaa tupakeittiön, katetun terassin, pukuhuoneen ja puulämmitteisen saunan.

Mökin varustelu: Mökissä on sähkövalaistus, sähkölämmitys, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, 2 TV:tä, radio, kaasugrilli, nuotiopaikka ja puulämmitteinen sauna. Mökissä on myös vesijohto kunnallisesta vesijohtoverkosta, kompostoiva käymälä, kuivakäymälä erillisessä rakennuksessa, palovaroittimet ja ensiapulaukku.

Aktiviteettimahdollisuudet: Lähimmät palvelut ovat 9 km päässä ja mökiltä on vain 10 m matka vesistöön. Alueella on myös mahdollisuus harrastaa esimerkiksi golfia, uida ja avantouintiin talvella. Lähistöllä on myös huvipuistoja, vesipuistoa ja bogeygolfia.

Majoittujia tänne mahtuu 6 kappaletta, joten viikon majailu Huhdassa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 18€/vuorokausi/henkilö.

3. LOKKI, KOUVOLA, KYMENLAAKSO (3 kpl, 38€), (16 kpl, 32€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 25 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 1 henkilöä
 • Arvostelu: 3.8/5
 • Viikonloppuhinta: 179 – 462€
 • Viikkohinta: 345 – 672€
 • Sijainti: Kouvolasta 30 km pohjoiseen

Kuvaus

Kaunis vuokramökki luonnon rauhassa: Tämä puurakenteinen vuokramökki sijaitsee Iso-Kamponen järven rannalla kauniissa ympäristössä. Mökissä on tupakeittiö, parvisänky ja pukuhuone saunan kanssa. Terassilla on tilava ja katettu paikka rentoutua. Mökissä on tarvittavat varusteet, kuten sähkövalaistus, lattialämmitys ja jääkaappi.

Lomaelämyksiä ja luontoa lähellä: Vuokramökin läheisyydessä on hyvät mahdollisuudet marja- ja sieni- sekä kalastusretkille. Alueen pihapiirissä on yhteiskäytössä katettu tulipaikka, leikkialue ja polkuvene. Lähistöllä on myös monia nähtävyyksiä, kuten Unescon maailmanperintökohde Verlan tehdasmuseo ja huvipuisto Tykkimäki.

Ihana paikka rentoutua yhdessä: Tämä vuokramökki sopii hyvin pienelle pariskunnalle tai pienelle seurueelle, joka haluaa viettää loman luonnon rauhassa. Alueen kolme mökkiä mahdollistavat yhteiset lomaelämykset ja pihapiirissä on yhteiskäytössä pingispöytä, leikkialue ja tulipaikka. Mökissä on kaikki tarvittavat varusteet ja lähistöllä on monia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.

Majoittujia tänne mahtuu 3 kappaletta, joten viikon majailu Lokissa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 38€/vuorokausi/henkilö.

Lokin naapurista löytyy myös kaksi muuta vuokrattavissa olevaa mökkiä. Toinen niistä on Pöllö, jonne mahtuu kerralla majoittumaan 6 henkilöä maksimi majoittujakohtaiseen vuorokausihintaan 29€. Kolmas mökki on nimeltään Joutsen, ja se kykenee majoittamaan 7 henkeä hintaan 31€/vrk/henkilö. Yhteensä tämä kolmen mökin kokonaisuus kykenee siis majoittamaan jopa 16 henkeä edulliseen hintaan 32€/vrk/henkilö!

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Joskus käy niin, ettei yksikään listan kohde ole juuri sinulle sopiva syystä tai toisesta. Suosikkimökkisi voi vaikkapa olla varattuna lomasi ajankohtana! Näin käydessä, kannattaa tarkastella muuta vuokramökkitarjontaa.

Tästä voit katsella muita Kymenlaakson maakunnan mökkejä koskevia artikkeleitamme:

Tässä sen sijaan lähimaakuntien edullisia vuokramökkejä:

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman rajoitetun haun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä täältä.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *