Vuokramökki Paljulla: Maakuntakohtainen Lista

Tässä koottu maakuntakohtainen lista artikkeleistamme, jotka käsittelevät upeimpia kylpypaljulla varusteltuja vuokramökkejä kautta Suomen! 

Suosittelemme

Koli24.fi tarjoaa upean valikoiman laadukkaita mökkejä Kolin kansallispuiston sydämessä. Tämä mahdollistaa vierailun Suomen yhdessä kauneimmista luonnonkohteista mukavuutta ja nautintoa unohtamatta.

Tunnelmatupa

Tunnelmatupa on kodikas mökki Loma-Kolin Käränkälammen rannalla. Tämä kohde tarjoaa ainutlaatuisen majoituksen yhteensä yhdeksälle henkilölle.

Pielusrinne

Pielusrinne on tyylikäs vuonna 2019 remontoitu mökki loistavalla sijainnilla Loma-Kolilla, aivan palveluiden ja nähtävyyksien läheisyydessä. Kolmessa makuuhuoneessa ja parvella on vuodepaikat 12 henkilölle, ja mukavuudet kuten kaksi televisiota, kotiteatteri, sauna ja grillikatos tekevät oleskelusta miellyttävän.

Valitse vain sinua kiinnostava maakunta, ja siirry lukemaan kohteista!

Paljulla varustellut vuokramökit; Hyvä tietää

Jos kaipaat lomaasi lisää luksusta ja rentoutumista, kannattaa harkita paljulla varusteltua vuokramökkiä. Tältä sivulta löydät maakuntakohtaisen listan upeimmista kylpypaljulla varustelluista vuokramökeistä, jotta juuri sinulle sopivan kohteen löytäminen olisi mahdollisimman helppoa!

Luksuslomailusta ja lämpimän veden syleilystä nauttiville suosittelemme myös porealtaalla varusteltuja mökkejä! Katsele tämän linkin takaa lista poreammeella varustelluista vuokramökeistä!

Paljulla varustellut vuokramökit ovat yhä suositumpia majoitusvaihtoehtoja niille, jotka haluavat lisätä lomaansa ripauksen ylellisyyttä ja rentoutumista. Paljulla varustetut mökit ovat ihanteellisia esimerkiksi perheille, ystäväporukoille tai romanttiselle viikonlopulle kaksin.

Paljut ovat käytännössä aina puulämmitteisiä, mutta tästä huolimatta niiden ominaisuuksissa on eroja. Suurin ero eri paljujen välillä lienee paljun koko. Varmista siis, että kohteesta löytyy sinun porukalle riittävän suurikokoinen palju!

Toinen seikka, jota ei usein tule ajatelleeksi, on lämmitysjärjestelmän teho. Etenkin talvella suurikokoisen paljun lämmitys voi olla pitkäkin prosessi. Tästä harvemmin mainitaan vuokrailmoituksessa, mutta kokenut paljun lämmittäjä saattaa pystyä arvioimaan lämmitysnopeutta kuvista tulipesän koon perusteella. Myös asiakasarviot kannattaa vilkaista, ja kiinnittää huomiota, jos siellä sanotaan lämmityksen kestäneen erityisen kauan. Tyypillisesti oikein tehtynä paljun lämmityksen pitäisi kestää noin 2-5 tuntia mitattuna siitä, kun tuli sytytetään. Talvella kovilla pakkasilla aika voi olla huomattavasti pidempi. Kannattaa muistaa myös, että jos palju pitää ensin täyttää vedellä, niin tähänkin voi vierähtää tovi.

Kun etsit paljulla varusteltua vuokramökkiä, on tärkeää huomioida mökin varustelutaso muutoinkin kuin pelkästään paljun suhteen. Mökin varustelutaso vaikuttaa lomaasi olennaisesti, joten varmista, että mökistä löytyy kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Kannattaa myös tarkastaa mökin sijainti ja mahdolliset lähialueen aktiviteetit, jotta voit suunnitella lomasi mahdollisimman hyvin. Myös asiakasarvostelut on syytä vilkaista, niistä voi löytyä paljon hyödyllistä tietoa.

Kylpypaljulla varusteltujen mökkien hinnoittelustrategioissa on eroja. Joissain kohteissa paljun käyttö sisältyy mökin vuokraan, jolloin mökillä majoittuessasi palju on vapaasti käytössäsi. Monissa kohteissa kylpypaljun käytöstä pitää kuitenkin maksaa erikseen. Tyypillinen hinta paljun käytöstä viikonlopun ajalta on noin 150€ luokkaa. Tämä seikka kannattaa pitää mielessä lomaa ja etenkin budjettia suunniteltaessa!

Voit myös mökille lähtiessäsi vuokrata paljukärryn erikseen, ja päästä näin nauttimaan paljun lämmöstä! Tämän linkin takaa löydät ohjeita paljukärryn vuokraukseen! Erikseen paljukärryn vuokraus on usein kuitenkin kalliimpaa, sillä joudut maksamaan kärryn kuljetuksesta, tai sitten hakemaan sen itse ja vetämään auton perässä. Vuokramökille lähtiessä kannattaa myös kysyä mökin omistajalta lupa paljukärryn tuomiselle.

1. Uusimaa

Tervetuloa Uudenmaan kiehtovaan maailmaan, jossa yhdistyvät kiehtovat historialliset kohteet, upeat rannat ja lukuisat aktiviteetit! Uudenmaan maakunta sijaitsee Suomen eteläisimmässä osassa.

Uudellamaalla on paljon tarjottavaa niin luonnonystäville, seikkailunhaluisille kuin kulttuurinnälkäisillekin matkailijoille. Vieraile esimerkiksi Suomenlinnassa, joka on yksi maan suosituimmista nähtävyyksistä tai koe keskiaikainen tunnelma Lohjanjärven rannalla sijaitsevassa Lohjanharjun linnoituksessa.

Uudellamaalla on myös upeat rannat, joissa voit nauttia auringosta ja uimisesta. Esimerkiksi Porvoo ja etenkin Hanko ovat tunnettuja upeista hiekkarannoistaan.

Ja mikäpä olisikaan parempi tapa rentoutua ja nauttia Uudenmaan kauniista maisemista kuin paljuilla varusteltu vuokramökki? Paljuilla varustellut vuokramökit tarjoavat täydellisen yhdistelmän ylellisyyttä ja luonnonläheisyyttä. Voit rentoutua lämpimässä vedessä samalla kun ihastelet upeita maisemia tai nauttia yhdessäolosta perheen tai ystävien kanssa.

Joten jos haluat kokea Uudenmaan parhaat puolet, valitse paljuilla varusteltu vuokramökki ja nauti kaikista Uudenmaan tarjoamista mahdollisuuksista. Tervetuloa unohtumattomalle lomalle Uudenmaan maakuntaan!

2. Lappi

Tervetuloa lumoavaan Lappiin, joka tunnetaan maailmalla upeasta luonnostaan, pohjoisesta kulttuuristaan ja lumoavista elämyksistään. Vaarojen huipuilta avautuvat näkymät, syvien rotkojen jylhät seinämät ja loputtoman tuntureiden siluetit saavat sydämen sykkimään nopeammin.

Lappi on myös täynnä upeita nähtävyyksiä, kuten joulupukin maa revontulet ja luonnonpuistot.

Lapin kylpypaljulla varustellut vuokramökit ovat suosittu tapa nauttia Lapin talvisesta kauneudesta. Mökeissä on myös mukavasti tilaa ystäville, perheelle ja sukulaisille.

Lapissa seikkailunhaluiset voivat myös nauttia monista talvisista aktiviteeteista, kuten huskysafareista, moottorikelkkailusta ja lumikenkäretkistä, kun taas rauhaa kaipaavat voivat nauttia hiljaisesta erämaasta ja rentoutua mökin paljussa. Mitä ikinä matkasuunnitelma Lappiin sisältääkään, paljulla varustellut vuokramökit ovat loistava tapa viettää aikaa tässä ainutlaatuisessa maakunnassa.

Lapin kylpypaljut tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja ovat täydellinen lisä matkalle tähän taianomaiseen paikkaan. Joten pakkaa matkalaukkusi ja valmistaudu nauttimaan kaikista Lapin tarjoamista mahdollisuuksista – tämä matka tulee olemaan unohtumaton!

3. Pirkanmaa

Tervetuloa Pirkanmaalle, maakuntaan joka on täynnä monipuolisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Tämä kaunis osa Suomea on täynnä upeita metsiä, kirkasvetisiä järviä ja jylhiä kallioita, jotka tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia ulkoiluun ja seikkailuun.

Pirkanmaan monipuolinen luonto tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden nauttia monenlaisista aktiviteeteista, kuten patikoinnista, pyöräilystä, hiihtämisestä ja kalastuksesta. Lisäksi Pirkanmaan kaupungeissa, kuten Tampereella, on runsaasti kulttuuritarjontaa, historiallisia nähtävyyksiä ja herkullisia ruokapaikkoja.

Pirkanmaalla on runsaasti vuokramökkejä, jotka on varustettu omalla kylpypaljulla. Näissä mökeissä voit rentoutua ja nauttia upeasta luonnosta ympärilläsi samalla kun kylvet lämpimässä vedessä perheen tai ystävien kanssa.

Jos haluat unohtaa arjen kiireet ja nauttia luonnon kauneudesta täysillä, niin Pirkanmaa ja kylpypaljulla varustellut mökit ovat sinua varten. Joten varaa vuokramökki kylpypaljulla Pirkanmaalta jo tänään ja valmistaudu rentoutumaan upeassa ympäristössä!

4. Etelä-Savo

Tervetuloa Etelä-Savon upeaan maakuntaan! Tämä suomalaisen järvimaiseman helmistö on täynnä kauniita maisemia ja lukuisia aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Etelä-Savon nähtävyyksistä mainittakoon esimerkiksi huikeat Saimaan saaret, jotka antavat mahdollisuuden kalastamiseen, melontaan ja veneilyyn. Tämän lisäksi maakunnassa on monia kauniita kansallispuistoja, kuten Koloveden kansallispuisto ja Linnansaaren kansallispuisto, jotka ovat täydellisiä retkikohteita niille, jotka haluavat kokea Suomen luonnon kauneuden.

Etelä-Savossa on myös paljon tekemistä kaupunkielämän ystäville. Savonlinna tarjoaa kiehtovia kulttuurielämyksiä, ja sen historiallinen Olavinlinna tarjoaa upeita kesäteatteriesityksiä. Mikkeli on puolestaan vilkas kaupunki, joka tarjoaa monia ostosmahdollisuuksia, hyviä ravintoloita ja mielenkiintoisia museoita.

Jos kaipaat rentoutumista arjen kiireiden keskellä, mikset lähtisi paljulla varustellulle vuokramökille Etelä-Savon kauniiseen maakuntaan? Paljulla varusteltu mökki antaa mahdollisuuden rentoutua saunan ja kylpypaljun lämmössä samalla, kun nautit ympäröivästä luonnosta ja sen rauhasta.

Tule kokemaan Etelä-Savon ainutlaatuinen tunnelma ja nauti sen tarjoamista elämyksistä!

5. Pohjois-Savo

Tervetuloa Pohjois-Savoon, Suomen sydämeen! Tämä maakunta on täynnä kaunista luontoa, perinteitä ja yllättäviä kohteita. Pohjois-Savossa voit löytää kaiken aina jylhistä kansallispuistoista hiljaisiin järvimaisemiin, historiallisiin linnoihin ja kaupunkeihin.

Pohjois-Savon kiehtova kulttuuriperintö kietoutuu saumattomasti maakunnan kauniiseen luontoon. Täällä voit patikoida kansallispuistoissa, nauttia järvimaisemista tai ihailla historiallisten rakennusten kauneutta.

Mikäli etsit elämyksellistä ja ainutlaatuista lomaa, kannattaa kokeilla Pohjois-Savon kylpypaljulla varusteltuja vuokramökkejä.

Lomailu Pohjois-Savossa tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja tekemistä kaikille. Voit nauttia luonnonrauhasta, urheilla, patikoida, kalastaa, harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja tai vaikkapa pelata golfia. Pohjois-Savon maakunta on täynnä mahdollisuuksia ja tekemistä, joten lähtekää perheen tai ystävien kanssa tutustumaan tähän upeaan maakuntaan!

6. Satakunta

Tervetuloa tutustumaan Satakunnan kiehtovaan maakuntaan, jossa yhdistyvät rannikkokaupunkien kuhina, luonnon kauneus sekä monipuoliset aktiviteetit. Satakunta on yksi Suomen historiallisimmista maakunnista, joka kätkee sisäänsä runsaasti mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja paikkoja.

Maakunnan keskipisteenä komeilee Porin kaupunki, joka tunnetaan eloisasta kaupunkikulttuuristaan, upeista merimaisemistaan ja aktiivisesta tapahtumatarjonnastaan. Satakunnan alueelta löytyy myös muita kauniita rannikkokaupunkeja, kuten Rauma ja Kokemäki, jotka tarjoavat vierailijoilleen historiallisia nähtävyyksiä, hyvää ruokaa ja rennon tunnelman.

Satakunnan luonto on monimuotoista ja tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia retkeilyyn ja ulkoiluun. Kokemäenjoen varsi on erityisen suosittu retkikohde, joka tarjoaa upeat puitteet vaellukselle ja kalastukselle.

Kylpypaljulla varustelluissa mökeissä voit rentoutua lämpimässä vedessä ja ihailla samalla upeaa luontoa ympärilläsi. Tämä on erinomainen tapa nauttia maakunnan kauneudesta ja toimii hyvin tukikohtana maakunnan tarjoamiin aktiviteetteihin tutustumiseen.

Lähde siis tutustumaan Satakuntaan, sen upeisiin nähtävyyksiin ja monipuoliseen tekemiseen. Tule ja koe, miksi Satakunta on yksi Suomen parhaista matkailukohteista!

7. Pohjois-Karjala

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan – maakuntaan, joka hurmaa kauneudellaan ja tarjoaa unohtumattomia elämyksiä luonnon keskellä!

Maakunnassa on runsaasti nähtävyyksiä ja tekemistä jokaiseen makuun. Voit patikoida Kolin kansallispuistossa, joka on yksi Suomen upeimmista luontokohteista. Voit myös nauttia upeista vesistöistä kuten Pielisjärvestä, joka on yksi maamme suurimmista järvistä. Pohjois-Karjalassa on myös runsaasti kulttuurikohteita, kuten Joensuun taidemuseo, Pielisen museo ja Ilomantsin ortodoksinen kirkko.

Paljulla varustellut vuokramökit toimivat loistavana tukikohtana maakunnan tarjoamiin aktiviteetteihin tutustumiseen! Ja iltaisin voit rentoutua paljussa kuunnellen samalla luonnon ääniä ja ihailla tähtitaivasta.

Täällä voit nauttia luonnon kauneudesta ja samalla rentoutua paljun lämpimässä vedessä. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia Pohjois-Karjalan upeasta luonnosta kuin kylpeminen paljussa sen keskellä? Tervetuloa Pohjois-Karjalaan ja nauttimaan elämästä!

8. Etelä-Karjala

Tervetuloa Etelä-Karjalaan, maakuntaan, joka tunnetaan kauniista järvimaisemistaan, vilkkaasta kulttuuristaan ja historiallisista nähtävyyksistään. Etelä-Karjalan monet kylpylä- ja mökkimajoitukset tarjoavat upean tavan nauttia näistä kaikista samalla kertaa – ja mikä olisikaan parempi tapa rentoutua kuin kylpytynnyrissä!

Täällä on paljon nähtävää ja tekemistä. Maakunta on tunnettu paitsi upeista järvimaisemistaan, myös mielenkiintoisista historiallisista kohteistaan. Esimerkiksi Lappeenrannan linnoitus on loistava kohde historiasta kiinnostuneille, ja sitä ympäröivä kaunis satamakaupunki tarjoaa myös paljon tekemisstä ja nähtävää!

Etelä-Karjalassa on myös paljon luontoaktiviteetteja, kuten melontaa, retkeilyä, kalastusta ja pyöräilyä.

Vuokraa mökki ystävien tai perheen kanssa, nauti ympäröivästä luonnosta ja aktiviteeteista päivällä ja rentoudu kylpytynnyrissä illalla. Etelä-Karjalan mökkilomat takaavat unohtumattoman loman täynnä elämyksiä ja rentoutumista.

9. Pohjois-Pohjanmaa

Tervetuloa Pohjois-Pohjanmaalle, Pohjois-Suomen sydämeen! Tämä upea maakunta tarjoaa vierailleen upeita luonnonmaisemia, historiallisia nähtävyyksiä ja jännittäviä aktiviteetteja ympäri vuoden.

Kuvittele saapuvasi omaan yksityiseen mökkiisi, jossa voit rentoutua ja nauttia suomalaisesta luonnosta kylpypaljun lämmössä. Pohjois-Pohjanmaan lukuisat vuokramökit tarjoavat mahdollisuuden unohtaa arjen kiireet ja uppoutua rauhalliseen lomailuun luonnon helmassa.

Pohjois-Pohjanmaalta löydät upeita kansallispuistoja, jotka tarjoaa mahtavia patikointireittejä ja järviä, joissa voi kokeilla kalastusta. Oulun kaupunki puolestaan on täynnä kulttuuria, ja sen historialliset nähtävyydet kuten Oulun linna, tuomiokirkko ja Tietomaa-tiedekeskus ovat vierailun arvoisia.

Aktiivisille lomailijoille Pohjois-Pohjanmaa tarjoaa myös monia mahdollisuuksia, kuten hiihtoa, lumikenkäilyä, moottorikelkkailua ja melontaa.

Tervetuloa nauttimaan Pohjois-Pohjanmaan ainutlaatuisesta tunnelmasta!

10. Kanta-Häme

Tervetuloa Kanta-Hämeeseen, Suomen maakuntaan, joka tarjoaa vierailijoilleen monipuolisen ja unohtumattoman matkakokemuksen!

Kanta-Hämeen maakunnassa on runsaasti mielenkiintoisia kohteita, kuten Hattulan Pyhän Ristin kirkko, joka on yksi Suomen vanhimmista tiilirakennuksista ja Forssan Wanha asema, joka on entinen rautatieasema, joka on muutettu tyylikkääksi kulttuurikeskukseksi. Maakunnan ympärillä on myös useita luonnonsuojelualueita, kuten Torronsuon kansallispuisto ja Liesjärven kansallispuisto, joissa voi tutustua Suomen ainutlaatuiseen luontoon.

Kanta-Hämeen paljumökit ovat erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat nauttia maakunnan rauhallisesta tunnelmasta ja rentoutua kylpypaljun lämmössä.

Paljumökit tarjoavat täydellisen yhdistelmän ylellisyyttä ja luonnonläheisyyttä, ja ne ovat ihanteellisia kaikille, jotka etsivät majoitusta, joka tarjoaa hieman ylimääräistä.

11. Keski-Suomi

Tervetuloa Keski-Suomeen, Suomen sydämeen, jossa järviä ja metsiä riittää silmänkantamattomiin! Tämä monipuolinen maakunta on täynnä aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, jotka sopivat niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustavillekin.

Keski-Suomessa voi vierailla monissa historiallisissa nähtävyyksissä, kuten esimerkiksi Laukaan Peurungan kylpylä, joka on ollut suomalaisten suosikki kohde jo vuosikymmeniä. Lisäksi maakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun, kuten melontaan, patikointiin, pyöräilyyn ja kalastukseen.

Keski-Suomen vuokramökit, joissa on paljut, ovat täydellinen tapa unohtaa arjen kiireet ja nauttia kauniista luonnosta ja rauhasta. Paljulla varustellut vuokramökit soveltuvat erinomaisesti tukikohdaksi lähialueen ja sen aktiviteettien tutkimiseen!

Joten jos kaipaat rentouttavaa lomaa upeassa ympäristössä, Keski-Suomen vuokramökit paljulla ovat loistava vaihtoehto. Varaa loma Keski-Suomessa jo tänään ja lähde nauttimaan suomalaisesta luonnosta ja kulttuurista!

12. Varsinais-Suomi

Tervetuloa Varsinais-Suomen sydämeen, jossa Suomen idylliset maisemat ja saaristomeren loistokkaat rannat yhdistyvät yhdeksi maagiseksi kokonaisuudeksi. Tämä maakunta, joka sijaitsee Suomen lounaisrannikolla, on täynnä kauniita kyliä, viehättäviä kaupunkeja ja luonnonkauniita maisemia.

Varsinais-Suomen alueella on runsaasti luontoaktiviteetteja, kuten patikointia, pyöräilyä, veneilyä, kalastusta ja purjehdusta. Yksi alueen suurimmista nähtävyyksistä on Turun linna, joka on yksi Suomen vanhimmista ja vaikuttavimmista linnoituksista. Lisäksi Turun tuomiokirkko on yksi Suomen arvokkaimmista historiallisista monumenteista, joka on ollut olemassa jo yli 700 vuotta. Jos haluat kokea Varsinais-Suomen kauneuden täysin, sinun kannattaa ehdottomasti vierailla Saaristomerellä, joka on yksi Suomen suosituimmista luontonähtävyyksistä.

Paljussa kylpeminen on täydellinen tapa rentoutua, nauttia maisemista ja ihailla Suomen kauneutta.

Vuokramökit paljulla ovat paras tapa kokea Varsinais-Suomen maakunnan kauneus ja rentoutua täysin. Joten miksi et varaa seuraavaa lomaasi tänne?

13. Kymenlaakso

Tervetuloa Kymenlaaksoon, Suomen eteläiseen rannikkomaakuntaan, joka tarjoaa vierailleen monipuolisen yhdistelmän kaunista luontoa ja jännittäviä aktiviteetteja ympäri vuoden.

Kansallispuistoista löytyvät esimerkiksi Etelä-Konneveden, Linnansaaren ja Kolin upeat maisemat ja vaellusreitit, jotka ovat suosittuja kohteita niin luonnosta nautiskelijoille kuin aktiiviliikkujille. Historiasta kiinnostuneille maakunta tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja, kuten Kotkan Merikeskus Vellamon ja Kouvolan Veturimuseon.

Ja kun päivän seikkailut ovat ohi, mökillä majoittuessa voit rentoutua omassa kylpypaljussa.

Kymenlaakso on täydellinen paikka niille, jotka haluavat yhdistää aktiivisen loman ja rentoutumisen kauniissa ympäristössä. Tule ja koe tämä ainutlaatuinen maakunta ja nauti elämän pienistä, ihanista hetkistä.

14. Kainuu

Tervetuloa Kainuun upeaan maakuntaan – seikkailun ja rentoutumisen keitaaseen! Täältä löydät kauniit järvet, vihreät metsät ja tunturit, jotka houkuttelevat sinua tutustumaan luonnon monimuotoisuuteen.

Voit ihailla Kajaanin linnan historiallista arkkitehtuuria tai rentoutua Kajaanin Kaukaveden uimarannalla. Kainuu tarjoaa myös monia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, jotka tarjoavat elämyksiä kaikenikäisille.

Mitä olisikaan parempaa kuin istua kylpypaljussa ja ihailla upeita maisemia tai nauttia illasta saunan löylyissä. Kainuun vuokramökit tarjoavat täydellisen yhdistelmän luonnonrauhaa ja mukavuuksia, joita kaipaat rentouttavalta lomalta.

Monet mökit sijaitsevat lähellä luontopolkuja, uimarantoja ja muita aktiviteetteja. Voit myös tutustua paikalliseen kulttuuriin ja käydä maatiloilla ja käsityöläisten työpajoissa.

Tervetuloa nauttimaan Kainuun kauneudesta ja rentoutumaan vuokramökkien parissa. Täällä voit unohtaa arjen kiireet ja antaa luonnon rauhoittaa mieltäsi. Kainuu odottaa sinua!

15. Keski-Pohjanmaa

Tervetuloa Keski-Pohjanmaalle! Tämä upea maakunta tunnetaan erityisesti luonnostaan ja ulkoilumahdollisuuksistaan, mutta täällä on myös paljon mielenkiintoisia kulttuurikohteita ja historiallisia nähtävyyksiä.

Vaikka Keski-Pohjanmaa on Suomen harvaanasuttua aluetta, alueelta löytyy paljon aktiviteetteja, kuten melontaa, kalastusta ja pyöräilyä.

Keski-Pohjanmaalla on myös rikas kulttuurihistoria, joka näkyy monissa paikallisissa kohteissa. Voit esimerkiksi vierailla Halsuan kirkossa, joka on yksi Suomen vanhimmista kivikirkoista, tai tutustua Kaustisen kansanmusiikkiin, joka on yksi Suomen suurimmista kansanmusiikkifestivaaleista.

Keski-Pohjanmaan luonto on omiaan rentoutumiseen ja palju on erinomainen tapa rentoutua ja nauttia Suomen upeista maisemista.

Keski-Pohjanmaa on siis täynnä mahdollisuuksia niin luonnonystäville kuin kulttuurista kiinnostuneille. Tule siis tutustumaan tähän upeaan maakuntaan ja rentoudu samalla paljussa – täällä yhdistyvät erinomaisesti suomalainen luonto ja rentouttava loma!

16. Etelä-Pohjanmaa

Tervetuloa Etelä-Pohjanmaalle – maakuntaan, joka on täynnä ainutlaatuista maaseutumaista tunnelmaa ja viehättävää luontoa.

Etelä-Pohjanmaan kauniit järvet, jokilaaksot, metsät ja viljelymaisemat ovat täydellinen paikka rentoutua ja nauttia suomalaisesta maaseudun rauhasta. Etelä-Pohjanmaalla voit vierailla myös monissa mielenkiintoisissa historiallisissa kohteissa, kuten esimerkiksi Seinäjoen Lakeuden Risti -kirkossa tai Lapuan Patruuna-alueella.

Voit esimerkiksi kokeilla talvista hiihtoa tai lumikenkäilyä, kesäistä melontaa, pyöräilyä tai vaellusta. Ja mikäli haluat rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä, voit pulahtaa uimaan järveen tai viettää päivän patikoiden metsäpoluilla.

Paljulla varustellut vuokramökki tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia suomalaisesta maaseudun tunnelmasta täysin siemauksin.

Tule ja koe Etelä-Pohjanmaan viehättävä maaseutu täysin uudella tavalla!

17. Päijät-Häme

Tervetuloa Päijät-Hämeen sydämeen, missä puhtaat vesistöt ja luonnonläheinen ympäristö tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen ja nautiskeluun. Päijät-Hämeen maakunta on täynnä nähtävyyksiä ja tekemistä niin luonnonystäville kuin kaupunkilomailijoillekin.

Tee kävelyretki Päijätsalon kansallispuistoon tai vuokraa kajakki ja tutustu Päijänteen saariin ja poukamiin. Mikäli kaipaat hieman vauhdikkaampaa menoa, suuntaa Lahden moottoriradalle tai lumilautailemaan Messilän rinteille.

Jos kaipaat rentoutumista ja luonnon rauhaa, Päijät-Hämeen vuokramökit kylpypaljuineen ovat varsin houkutteleva vaihtoehto.

Päijät-Hämeen vuokramökit tarjoavat hyvät puitteet myös ystäväporukoiden tai perheiden yhteiseen ajanviettoon.

Lähde siis tutustumaan Päijät-Hämeen kauniisiin maisemiin ja nauti täysillä kaikesta mitä tällä maakunnalla on tarjota. Päijät-Hämeen vuokramökit kylpypaljuineen ovat vain yksi tapa kokea tämän upean maakunnan tarjoamat elämykset.

18. Pohjanmaa

Valitettavasti Pohjanmaan vuokramökkitarjonta on hyvin vähäistä, emmekä toistaiseksi ole löytäneet sieltä ainuttakaan kylpypaljua sisältävää kohdetta.

Alla olevan nappulan takaa voit halutessasi tarkastella Pohjanmaan maakunnan Top 5 artikkeliamme: