Hae!

Edulliset vuokramökit Etelä-Karjala: 13 upeaa mökkiä [2023]

Houkuttaako lähteä lomalla mökkeilemään Etelä-Karjalan maakuntaan? Onko lomabudjetti kuitenkin pieni? Ei hätää! Tästä artikkelista löydät 13 oivallista vuokramökkiä Etelä-Karjalasta, joita ei ole hinnalla pilattu!

Olen laskenut mökkien vuorokausihinnat majoittujaa kohden, ja listannut ne kohteiden otsikoihin. Otsikossa näkyy tämän hinnan lisäksi myös maksimi majoittujien määrä. Tämä hintä on laskettu kohteen maksimi viikkohinnan perusteella, joten kohteen todellinen hinta saattaa hyvinkin olla vielä tätäkin edullisempi!

Listalla on eri kokoisia vuokramökkejä, joista pienimmät sopivat kahdelle majoittujalle, ja suurimmat peräti 10 lomailijalle! Edullisen kohteen valinnassa tärkeää onkin valita sinun seurueellesi sopivan kokoinen mökki. Tyypillisesti vuokramökin majoittujakohtainen hinta on sitä alhaisempi, mitä suuremmalla porukalla on liikenteessä.

Tästä voit myös katsella muita Etelä-Karjalan maakunnan mökkejä koskevia artikkeleitamme:

Hypätään sen pidemmittä puheitta mökkilistan kimppuun!

1. KARHUNPESÄ, PARIKKALA, ETELÄ-KARJALA (2 kpl, 43€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 25 m²
 • Henkilömäärä: 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 274 – 340€
 • Viikkohinta: 411 – 507€
 • Sijainti: Savonlinnasta 69 km kaakkoon

Kuvaus

Karhunpesä on viehättävä ja intiimi vuokramökki kauniin Ylä-Tyrjäjärven rannalla, vain 69 km Savonlinnasta kaakkoon. Mökki on rakennettu kauniista hirsistä vuonna 1990 ja sisältää tupakeittiön, jossa on levitettävä laveri, oma sauna ja pukuhuone. Erillinen nukkuma-aitta tarjoaa lisämukavuutta mukavalla parivuoteella. Karhunpesä on täydellinen lomapaikka pariskunnille, jotka etsivät rauhaa ja rentoutumista. Mökillä on sähkövalaistus ja -lämmitys, varaava takka, sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, radio / cd-soitin ja kiinteä ulkogrilli. Mökissä ei ole suihkua, mutta puulämmitteinen sauna tarjoaa ihanan rentoutumishetken päivän päätteeksi. Mökiltä löytyy myös laituri ja oma soutuvene, joten järvellä kulkeminen on helppoa ja mukavaa.

Karhunpesässä ei ole vesijohtoa, mutta käyttövesi voidaan hankkia joko vesistöstä tai kaivosta. Omistaja toimittaa mökille aloitusmäärän 30 l juomavettä ja lisää vettä voi noutaa omistajan pihalta olevasta hanasta. Mökki sijaitsee Ylä-Tyrjäjärvellä, joka on rajajärvi, ja souteluun ja talvella esimerkiksi pilkkimiseen tarvitaan rajavyöhykelupa. Lupaa voi hakea ilmaiseksi netistä tai ottaa yhteyttä omistajaan. Mökin ympäristössä on paljon mielenkiintoisia kohteita, kuten Saaren kirkko, kauppamuseo, Mykkiin kivet, Siikalahden lintujärvi, Patsaspuisto, Punkaharju, Lusto, Kesämaa ja Retretti. Lomailijoille on tarjolla monia erilaisia aktiviteetteja, kuten uiminen, soutelu, patikointi, lintujen tarkkailu ja kalastus. Karhunpesä on täydellinen paikka rentouttavaan lomaan kauniissa suomalaisessa järvimaisemassa.

Majoittujia tänne mahtuu 2 kappaletta, joten viikon majailu Karhunpesässä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 43€/vuorokausi/henkilö.

2. TARVAS, PARIKKALA, ETELÄ-KARJALA (8 kpl, 26€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 82 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 256 – 789€
 • Viikkohinta: 571 – 1203€
 • Sijainti: Savonlinnasta 65 km etelään

Kuvaus

Tämä upea vuokramökki sijaitsee upealla paikalla 65 kilometrin päässä Savonlinnasta Tarvaslammen rannalla. Mökki on erittäin viihtyisä ja siinä on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman. Mökki on kolmikerroksinen ja se tarjoaa runsaasti tilaa, joka sopii täydellisesti suurille perheille tai ystäväporukoille. Mökissä on useita makuuhuoneita, joissa on yhteensä kuusi vuodetta, ja yläkerrassa on tilava alkovi, jossa on kaksi lisävuodetta. Mökissä on myös hyvin varustettu keittiö, jossa on kaikki tarvittavat laitteet, kuten jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja sähköliesi.

Mökin sisustus on erittäin kodikas ja tunnelmallinen, jossa on varaava takka ja puulämmitteinen sauna. Ilmalämpöpumppu tarjoaa lämmön ja viileyden sopivana vuodenaikana. Mökissä on myös kaksi televisiota, radio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Kesäaikana voit rentoutua peruskorjatussa ulkorakennuksessa, jossa on oma makuuhuone, tai nauttia aurinkoisesta tontista, jossa on nurmikkoa ja grillikatos.

Mökin sijainti on ihanteellinen, sillä hiihtolatu ja uimaranta ovat vain muutaman askeleen päässä. Lisäksi alueella on monia nähtävyyksiä, kuten Siikalahden lintujärvi ja Patsaspuisto, jotka ovat lyhyen ajomatkan päässä. Mökin omistajat ovat myös erittäin ystävällisiä ja avuliaita, joten voit olla varma, että lomastasi tulee täydellinen. Kokonaisuutena tämä vuokramökki on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät rauhallista ja mukavaa lomaa kauniissa ympäristössä.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 8 kappaletta, joten viikon majailu Tarvaksessa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 26€/vuorokausi/henkilö.

3. RINNEMÖKKI, LUUMÄKI, ETELÄ-KARJALA (5 kpl, 19€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 50 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.8/5
 • Viikonloppuhinta: 332 – 380€
 • Viikkohinta: 500 – 568€
 • Sijainti: Kouvolasta 38 km itään

Kuvaus

Tämä viehättävä lautarakenteinen mökki on erinomainen paikka irtautua arjesta ja nauttia luonnon rauhasta. Mökki on sijaitsee metsäisellä rinteellä, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Mökissä on tilava tupakeittiö, jossa on avotakka ja kaikki tarvittavat laitteet ruoanlaittoon. Makuusopit ovat pieniä, mutta tarpeeksi tilavia nukkumiseen. Saunarakennus rannassa tarjoaa puulämmitteisen saunan ja pukuhuoneen. Rannassa on myös iso nurmikkokenttä ja nuotiopaikka, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen ja grillaukseen. Mökillä on myös oma vene ja soutuvene, jotka mahdollistavat upeiden vesistömaisemien ihailemisen.

Mökki on varusteltu kaikella tarvittavalla, vaikka siellä ei olekaan vesijohtoa. Mökissä on sähkövalaistus ja -lämmitys, sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, TV ja cd-soitin. Mökillä on myös pinnasänky/matkasänky, syöttötuoli ja pallogrilli. Juomavesi kannetaan omistajalta, mutta käyttövesi tulee järvestä 80 metrin päästä. Mökissä on viemäröinti, mutta suihkua ei ole. Ulkona on käytössä ulkokäymälä. Mökkiin mahtuu yksi vieras lisävuoteella ja vuokraan sisältyy myös mahdollisuus tilata omistajalta aamiaispalvelua ja leivonnaisia.

Kaiken kaikkiaan tämä viehättävä mökki on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia luonnon rauhasta ja kauniista ympäristöstä. Lähellä olevat luontopolut, kanoottireitit ja kansallispuisto tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Mökiltä löytyy kaikki tarvittava viihtyisän loman viettämiseen.

Majoittujia tänne mahtuu 5 kappaletta, joten viikon majailu Rinnemökissä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 19€/vuorokausi/henkilö.

4. RANTALINNA 2, RUOKOLAHTI, ETELÄ-KARJALA (5 kpl, 24€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 42 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 252 – 273€
 • Viikkohinta: 598 – 699€
 • Sijainti: Imatralta 20 km pohjoiseen

Kuvaus

Rantalinna 2 on viehättävä vuokramökki, joka sijaitsee kauniilla paikalla Imatran pohjoispuolella, vain 80 metrin päässä Saimaan/Haapaveden rannasta. Mökissä on kaikki tarvittava mukavaan lomanviettoon, kuten mukava olohuone, jossa on vuodesohva kahdelle ja remontoitu keittiönurkkaus, pesuhuone, jossa on wc ja suihku, sekä viihtyisä sähkösauna. Makuuparvella on kolme vuodetta, joihin pääsee jyrkkiä portaita pitkin. Mökissä on myös lasitettu terassi, josta voi ihailla upeita näkymiä järvelle.

Rantalinna 2 on erinomainen valinta, jos haluaa tutustua alueen nähtävyyksiin ja kauniisiin maisemiin. Mökki sijaitsee lähellä useita mielenkiintoisia paikkoja, kuten Imatraa, Puumalaa ja Savonlinnaa. Mökkiin kuuluu myös yhteiskäyttöinen soutuvene, jolla voi tutkia Saimaan rantoja ja kalastaa. Lisäksi lakanat ja pyyhkeet sisältyvät hintaan, joten matkalaukkuja ei tarvitse täyttää ylimääräisillä tavaroilla. Suosittelemme Rantalinna 2:ta kaikille, jotka haluavat viettää rentouttavan loman kauniissa ympäristössä ja nauttia Saimaan kauniista järvimaisemista.

Majoittujia tänne mahtuu 5 kappaletta, joten viikon majailu Rantalinna 2:ssa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 24€/vuorokausi/henkilö.

5. HIRVIHARJU, RAUTJÄRVI, ETELÄ-KARJALA (9 kpl, 21€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 7 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 536 – 734€
 • Viikkohinta: 893 – 1108€
 • Sijainti: Imatralta 50 km koilliseen

Kuvaus

Tämä tilava rinnemökki Alusjärven rannalla tarjoaa kaiken tarvittavan onnistuneeseen lomaan. Mukava mökki, aita, rantasauna ja grillikatos muodostavat täydellisen kokonaisuuden aurinkoisella tontilla. Nurmikkopihalla voi nauttia sekapuuston varjosta tai ottaa aurinkoa laiturilla, joka on vain muutaman askeleen päässä matalasta ja kovasta uimarannasta. Mökin sisustus on kodikas ja tunnelmallinen, jossa on avotakka ja kaikki modernit mukavuudet, kuten astianpesukone ja pyykinpesukone. Tämä on ihanteellinen paikka rentoutua, nauttia luonnosta ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Kalastusopastus ja metsästysmahdollisuudet ovat saatavilla tilauksesta, joten voit kokea todellisen Suomen metsästys- ja kalastuskulttuurin.

Tämä rauhallinen vuokramökki Alusjärven rannalla tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiselle ja luonnon ympäröimänä olemiselle. Hirsimökin sisustus on perinteinen ja mukava, ja mökki on täysin varustettu modernilla tekniikalla, kuten sähkölämmityksellä ja ilmalämpöpumpulla. Mökki, aitta, rantasauna ja grillikatos ovat täydellinen yhdistelmä, joka tarjoaa täydellisen mahdollisuuden nauttia suomalaisesta luonnosta ja samalla nauttia kaikista modernin elämän mukavuuksista. Tilava tontti on täydellinen paikka leikkiä ja rentoutua, ja vesi on vain muutaman askeleen päässä. Voit myös tilata kalastusoppaan tai metsästysmahdollisuuden ja nauttia Suomen ainutlaatuisesta luonnosta täysin.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 9 kappaletta, joten viikon majailu Hirviharjulla tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 21€/vuorokausi/henkilö.

6. LEHTIMAJA, PARIKKALA, ETELÄ-KARJALA (8 kpl, 26€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 72 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 427 – 807€
 • Viikkohinta: 835 – 1220€
 • Sijainti: Savonlinnasta 69 km kaakkoon

Kuvaus

Tämä vuokramökki on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia kauniista suomalaisesta järvimaisemasta. Mökki sijaitsee Savonlinnan kaupungista kaakkoon, ja Ylä-Tyrjäjärven kirkas vesi on vain muutaman askeleen päässä mökistä. Mökki on perinteinen hirsimökki, joka on rakennettu vuonna 2006. Sisältä löytyy tilava tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta ja parvi neljällä vuoteella. Sauna, pesuhuone ja erillinen wc takaavat mukavuuden kaikille vieraille. Iso katettu kuisti tarjoaa lisätilaa nauttia auringonpaisteesta tai istua kuivassa kuunnellen sateen ropinaa. Mökissä on myös modernit mukavuudet, kuten Wi-Fi, TV, radio ja DVD-soitin.

Varustelu on täydellinen niille, jotka haluavat nauttia kaikista mökkielämän mukavuuksista. Mökissä on sähkövalaistus, -lämmitys ja varaava takka. Suihku, puulämmitteinen sauna ja pesukone tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja puhdistaa kehoa ja mieltä. Astianpesukone, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni ja sähköliesi helpottavat ruuanlaittoa. Mökissä on myös syöttötuoli ja pinnasänky, mikä tekee siitä perheystävällisen. Grillausmahdollisuus on myös saatavana kiinteällä ulkogrillillä ja pallogrillillä. Soutuvene ja uimaranta ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä, joten vieraiden ei tarvitse lähteä kauas nauttiakseen vesistöstä.

Mökki sijaitsee kauniilla paikalla metsänrinteellä ja portaiden päässä järven rannasta. Mökki tarjoaa upean ja rauhallisen ympäristön nauttia kauniista järvimaisemasta ja hyvistä kalavesistä. Lähialueelta löytyy myös monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Saaren kirkko, kauppamuseo ja Patsaspuisto. Savonlinnan kaupunkiin on myös helppo päästä, sillä se on vain 69 kilometrin päässä. Tämä mökki on täydellinen paikka viettää rentouttavaa lomaa luonnon ympäröimänä ja nauttia Suomen kauniista maisemista.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 8 kappaletta, joten viikon majailu Lehtimajassa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 26€/vuorokausi/henkilö.

7. PAJULINTU, PARIKKALA, ETELÄ-KARJALA (8 kpl, 26€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 71 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 427 – 807€
 • Viikkohinta: 835 – 1220€
 • Sijainti: Savonlinnasta 69 km kaakkoon

Kuvaus

Tämä upea vuokramökki Ylä-Tyrjäjärven rannalla tarjoaa loistavat puitteet rauhalliseen lomailuun luonnon keskellä. Mökki on rakennettu kauniista hirsistä ja siinä on modernit mukavuudet, kuten Wi-Fi, TV, DVD, astianpesukone ja pesukone. Päärakennuksessa on tilava tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta ja makuuparvi, jossa on neljä vuodetta. Saunassa voit rentoutua puulämmitteisessä löylyissä ja nauttia järvinäkymistä samalla kun vilvoittelet vilvoittavassa järvivedessä. Katettu kuisti tarjoaa myös loistavan paikan nauttia ulkoilmasta sateenkin sattuessa. Mökkiin kuuluu myös oma laituri ja vene, jolla voit lähteä tutkimaan kaunista järveä.

Mökin sijainti on erinomainen, sillä se sijaitsee vain 69 km päässä Savonlinnasta. Alueella on paljon nähtävää ja tekemistä, kuten Saaren kirkko, kauppamuseo ja Patsaspuisto. Siikalahden lintujärvi ja Mykkiin kivet ovat myös vierailun arvoisia kohteita. Mökki on täysin varusteltu ja siinä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, juokseva vesi järvestä ja erillinen sisä-wc. Mökkiin kuuluu myös grilli, soutuvene ja mahdollisuus hakea lisää juomavettä omistajalta. Tämä on ehdottomasti loistava valinta kaikille, jotka haluavat nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta lomansa aikana.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 8 kappaletta, joten viikon majailu Pajulinnussa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 26 €/vuorokausi/henkilö.

8. TYRJÄN MÖKKI, PARIKKALA, ETELÄ-KARJALA (4 kpl, 32€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 55 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 295 – 502€
 • Viikkohinta: 663 – 755€
 • Sijainti: Savonlinnasta 73 km kaakkoon

Kuvaus

Tyrjän mökki on tunnelmallinen ja viihtyisä vuokramökki, joka sijaitsee kauniilla paikalla Tyrjänjärven rannalla Savonlinnasta kaakkoon. Mökki on hirsirakenteinen ja siinä on tupakeittiö, makuuhuone parivuoteella, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja lasitettu terassi. Mökin ulkopuolella sijaitsee erillinen aitta, jossa on kaksi huonetta, joissa on erilaisia makuupaikkoja. Rannassa on myös nuotiopaikka ja kalamaja. Mökissä on kaikki tarvittava varustelu, kuten sähkölämmitys, leivinuuni, vesijohto, suihku saunassa, puulämmitteinen sauna, kuivakäymälä, sähköliesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, TV, radio/cd-soitin, pinnasänky/matkasänky, kiinteä ulkogrilli ja oma soutuvene. Lomakohteen lisäetuna on kaunis maisema ja mahdollisuus nauttia Venäjän metsäisestä rantamaisemasta vastarannalta.

Tyrjänjärvi on kaunis rajajärvi, jonka keskellä kulkee Suomen ja Venäjän valtionrajaa. Rannasta voi liikkua normaalisti ilman rajavyöhykelupaa itään ja etelään päin noin 150 metrin etäisyydelle ja lounaaseen noin 1000 metrin etäisyydelle, mutta siitä eteenpäin tarvitaan rajavyöhykelupa. Mökin ympäristö on metsäistä ja rauhallista, ja siellä voi nauttia lomailemisesta kauniissa ympäristössä. Mökillä on myös kartta, jossa on merkitty liikkumisalueet tarkemmin, joten lomailu onnistuu helposti ja vaivattomasti. Kalastusmahdollisuus on myös tarjolla, mutta kalastusluvan lisäksi tarvitaan rajavyöhykelupa. Kokonaisuutena Tyrjän mökki on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia luonnon rauhasta ja kauniista maisemista.

Majoittujia tänne mahtuu 4 kappaletta, joten viikon majailu Karhunpesässä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 32€/vuorokausi/henkilö.

9. MÄKELÄN VIERASTALO, LUUMÄKI, ETELÄ-KARJALA (6 kpl, 18€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 69.5 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 359 – 412€
 • Viikkohinta: 542 – 617€
 • Sijainti: Kouvolasta 38 km itään

Kuvaus

Tässä vuokramökissä on kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan luonnon keskellä. Mökki sijaitsee Kouvolasta 38 kilometrin päässä idässä, Ruokokoski/Väliväylä-järven rannalla, jonne on vain lyhyt kävelymatka. Mökki on rakennettu vuonna 1993, ja se on erittäin tilava ja mukava. Keittiö on hyvin varusteltu, ja siinä on astianpesukone, jääkaappi-pakastin yhdistelmä, sähköliesi, mikroaaltouuni, kaasugrilli, ja paljon muuta. Olohuoneessa on levitettävä vuodesohva, ja mökissä on kaksi makuuhuonetta, joissa on yhteensä neljä vuodetta. WC, sauna, kylpyhuone, ja pyykinpesukone löytyvät myös mökistä. Lisäksi mökissä on avotakka, TV, CD-soitin, ja ilmalämpöpumppu. Kesäkäytössä on rantasauna, johon pääsee kätevästi mökiltä polkua pitkin. Rannassa on nurmikkokenttä, ja pieni laituri, josta pääsee soutamaan omalla veneellä. Mökki sijaitsee omistajan talon pihapiirissä, ja vieraille on varattu oma nurmikkopiha, jossa on pihakeinu ja pihapatio. Mökki on erittäin rauhallinen paikka, ja lähin kauppa on vain 20 kilometrin päässä.

Tämä vuokramökki Kouvolan lähellä on täydellinen valinta lomailuun luonnon keskellä. Mökki sijaitsee Ruokokoski/Väliväylä-järven rannalla, ja se on erittäin mukava ja tilava. Keittiössä on kaikki mitä tarvitset, ja olohuoneessa on levitettävä vuodesohva. Mökissä on myös kaksi makuuhuonetta, joissa on neljä vuodetta, sekä sauna, kylpyhuone ja pyykinpesukone. Kesäkäytössä on rantasauna, jonne pääsee helposti kävellen mökiltä. Rannassa on nurmikkokenttä ja pieni laituri, ja omalla veneellä voi soutaa järvelle. Mökki sijaitsee omistajan talon pihapiirissä, ja vieraille on varattu oma nurmikkopiha, jossa on pihakeinu ja pihapatio. Lähimmät kaupat ovat 20 kilometrin päässä, joten täällä pääsee todella nauttimaan rauhallisesta lomasta kauniissa ympäristössä.

Majoittujia tänne mahtuu 6 kappaletta, joten viikon majailu Mäkelän vierastalossa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 18€/vuorokausi/henkilö.

10. PASTIN MÖKKI, LUUMÄKI, ETELÄ-KARJALA (6 kpl, 23€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 67 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 308 – 692€
 • Viikkohinta: 692 – 821€
 • Sijainti: Lappeenrannasta 55 km länteen

Kuvaus

Tämä upea vuokramökki sijaitsee kauniin Pastjärven rannalla, vain 55 km Lappeenrannasta länteen. Mökki on rakennettu vuonna 1992 ja se tarjoaa erinomaisen majoitusvaihtoehdon perheille tai pienille ryhmille, sillä se on tarkoitettu korkeintaan neljälle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Mökissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka ja ilmalämpöpumppu, joka varmistaa miellyttävän sisäilman ympäri vuoden.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on kaksi vuodetta ja toisessa kerrosvuode lapsille. Yläkerrassa on myös kaksi vuodetta, joten täällä on runsaasti tilaa perheen pienimmille tai ystäväporukoille. Erillinen rantasauna tarjoaa ihanteellisen paikan rentoutua ja nauttia perinteisestä suomalaisesta saunomiskokemuksesta. Saunalla on myös takkahuone, pesuhuone ja suihku, joten täältä löytyy kaikki mitä tarvitset täydelliseen saunailtaan.

Mökin ympäristö on kaunis ja rauhallinen, ja siellä on runsaasti tekemistä kaiken ikäisille. Moottorikelkkareitti on vain 100 metrin päässä, ja Taavetin kylässä, joka sijaitsee 16 km päässä, on monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kuten jäähalli, valaistu latu, liikuntahalli, frisbeegolf-rata ja historiallinen venäläinen linnoitus. Tämä vuokramökki tarjoaa loistavan paikan nauttia Suomen kauniista luonnosta ja perinteisestä mökkielämästä.

Majoittujia tänne mahtuu 6 kappaletta, joten viikon majailu Pastin mökissä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 23€/vuorokausi/henkilö.

11. PITKÄNIEMI, PARIKKALA, ETELÄ-KARJALA (8 kpl, 16€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 85 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 267€
 • Viikkohinta: 523 – 751€
 • Sijainti: Savonlinnasta 70km kaakkoon

Kuvaus

Tämä vuokramökki Suur-Rautjärven rannalla on loistava paikka rentoutua ja nauttia lomanvietosta. Mökki sijaitsee kauniilla paikalla ja siitä avautuvat upeat näkymät järvelle. Mökki on viihtyisä ja kodikas, ja se tarjoaa kaiken tarvittavan mukavan loman viettämiseen. Mökki on varustettu kaikilla mukavuuksilla, kuten sähkövalaistuksella, sähkölämmityksellä ja avotakalla. Keittiössä on sähköliesi, jääkaappi ja mikroaaltouuni, joten ruuanlaitto sujuu helposti. Mökissä on myös TV, cd-soitin ja ulkogrilli. Puulämmitteinen sauna ja oma vene tarjoavat lisämukavuutta ja mahdollisuuden rentoutua järven rannalla. Mökissä on tilaa kuudelle hengelle, joten se sopii mainiosti perheille tai pienille ryhmille.

Kohde tarjoaa loistavat puitteet niin kalastukseen kuin muuhunkin vesiurheiluun. Mökissä on myös mukava oleskelutila, jossa voi nauttia takkatulen lämmöstä ja ihailla järvinäkymiä. Mökki sijaitsee lähellä kauppoja ja muita palveluita, joten tarvittavat ostokset on helppo hoitaa. Tämä mökki on täydellinen paikka viettää rentouttava loma luonnon keskellä.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 8 kappaletta, joten viikon majailu Pitkäniemellä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 16€/vuorokausi/henkilö.

12. KOTIRANTA, PARIKKALA, ETELÄ-KARJALA (5 kpl, 26€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 56 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 298 – 515€
 • Viikkohinta: 524 – 774€
 • Sijainti: Savonlinnasta 69 km kaakkoon

Kuvaus

Kotiranta on viihtyisä ja tunnelmallinen hirsimökki, joka sijaitsee kauniin Ylä-Tyrjäjärven rannalla. Mökin varustelusta löytyy kaikki tarvittava mukavaan lomaan, kuten puulämmitteinen sauna, suihku ja erillinen sisä-wc, sekä kiinteä ulkogrilli terassilla. Mökki on täysin varusteltu sähkövalaistuksella, sähkölämmityksellä ja varaavalla takalla. Yläparvella on majoitustilaa kolmelle hengelle ja alakerrassa sijaitsevassa makuusopessa on parivuode. Mökille toimitetaan aloitusmäärä juomavettä, ja lisää vettä voi noutaa omistajan pihalla olevasta hanasta.

Ylä-Tyrjäjärvi on rajajärvi, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet souteluun ja kalastukseen ympäri vuoden. Uimaan pääsee helposti mökin omalta laiturilta, ja lähistöltä löytyy myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä kuten Patsaspuisto, Kesämaa ja Lusto. Mökki sijaitsee rauhallisessa ympäristössä aivan itärajan tuntumassa, ja sopii erityisesti perheille, jotka etsivät rentouttavaa lomaa kauniin luonnon keskellä.

Majoittujia tänne mahtuu 5 kappaletta, joten viikon majailu Kotirannassa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 26€/vuorokausi/henkilö.

13. SIMONMÄKI, PARIKKALA, ETELÄ-KARJALA (10 kpl, 9€)

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 7 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 257 – 392€
 • Viikkohinta: 454 – 539€
 • Sijainti: Imatralta 75 km koilliseen

Kuvaus

Simonmäki on viehättävä ja idyllinen lomanviettopaikka, joka sijaitsee 75 kilometrin päässä Imatralta. Vuonna 1935 rakennettu mökki on osin remontoitu vuonna 2010 ja tarjoaa mukavuuksia jopa kahdelle perheelle. Mökiltä löytyy kaikki tarvittava: keittiö, olohuoneessa levitettävä laveri, kolme makuuhuonetta, aittahuone, pukuhuone ja puulämmitteinen sauna. Lisäksi pihassa on kaasugrilli ja grillikatos, jossa voi nauttia herkullisista aterioista. Simonmäellä on myös runsaasti nurmialuetta jalkapallopeliin ja useita kymmeniä omenapuita ja marjapensaita, joiden antimia voi poimia ja nauttia.

Simonmäen sijainti on ihanteellinen, sillä se sijaitsee vain 900 metrin päässä kylän uimarannasta ja alueella on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Punkaharjun, Kiteen, Savonlinnan, Imatran ja Svetogorskin kaupungit ovat kaikki kätevästi saavutettavissa, ja lähellä on myös Mykkin kivet ja Siikalahden lintukosteikko. Lisäksi mökiltä löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkövalaistus, -lämmitys, TV, radio / cd-soitin, pinnasänky ja syöttötuoli. Simonmäki on todella ihastuttava lomanviettopaikka, joka sopii erinomaisesti perheille ja ystäväporukoille, jotka haluavat rentoutua maaseudun rauhassa ja nauttia kauniista ympäristöstä.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 10 kappaletta, joten viikon majailu Simonmäellä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan vaivaiset 9€/vuorokausi/henkilö.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Joskus käy niin, ettei yksikään listan kohde ole juuri sinulle sopiva syystä tai toisesta. Suosikkimökkisi voi vaikkapa olla varattuna lomasi ajankohtana! Näin käydessä, kannattaa tarkastella muuta vuokramökkitarjontaa.

Tästä voit myös katsella muita Etelä-Karjalan maakunnan mökkejä koskevia artikkeleitamme:

Tässä sen sijaan lähimaakuntien edullisia vuokramökkejä:

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman rajoitetun haun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä täältä.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *