Hae!

Vuokramökit Eura: 5 Upeaa ja Ihanaa Mökkiä [2024]

Eurajoensalmi on idyllinen ja rauhallinen mökkeilypaikkakunta, joka sijaitsee Selkämeren rannalla. Alueella on paljon matalia hiekkapohjaisia uimarantoja joissa on tyypillisesti syvemmällä kovahko hiesupohja.

Euran alueella mökkeilevät seurueet voivat nauttia kalastuksesta, kansallispuistossa käynneistä ja mökkiläisten yhteisestä saunomisesta.

Eurajoensalmi tarjoaa myös kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten kauppoja ja ravintoloita. Se on erittäin hieno paikka, jossa voit viettää rentouttavan ja rauhallisen loman meren äärellä.

Tästä artikkelista löydät Euran ja Eurajoen parhaat lomamökit.

1. JALONIEMI, EURA, SATAKUNTA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 67 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 561 – 1523€
 • Viikkohinta: 1035 – 2310€
 • Sijainti: Raumalta 25 km itään

Kuvaus

Vuokramökki Turajärven rannalla tarjoaa täydellisen paikan rentoutua ja nauttia luonnosta. Mökki sijaitsee vain 25 km päässä Raumalta ja tarjoaa oman rantaviivan, joka on 80 metriä pitkä. Mökistä löytyy soutuvene ja pelastusliivejä, joten vesiurheilu on taattu. Mökillä on myös laituri ja uimaraput, joten uiminen onnistuu sujuvasti. Saunan kulmalta löytyy matala hiekkaranta, joka on ihana paikka rentoutua.

Mökki koostuu kolmesta rakennuksesta, joista päämökki on 67 m² ja sisältää hyvin varustellun tupakeittiön, makuuhuoneet, olohuoneen levitettävällä vuodesohvalla, wc:n ja suihkun. Päämökissä on myös puusauna, ilmalämpöpumppu ja takka. Pihapiirissä on lasten leikkimökki sekä kaasugrilli, pallogrilli ja tiiligrilli.

Piharakennuksessa on 160 cm leveä parisänky ja kerrossänky. Saunarakennuksessa on puulämmitteinen sauna, johon tulee porakaivovesi hanasta. Huomioithan, että talvella kantovesi tulee päärakennuksesta tai järvestä.

Mökki käyttää sähköä, joka on alkuperätakuin varmennettua 100% uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Lemmikit ovat sallittuja, mutta huolehdithan, että ne eivät aiheuta vahinkoja eivätkä jätä jätöksiä pihalle. Lemmikkimaksu on 40 € /lemmikki. Huomioithan, että liinavaatteet täytyy tuoda itse mukana.

2. VILLA PETRA, LUVIA, EURAJOKI, SATAKUNTA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 108 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.7/5
 • Viikonloppuhinta: 561 – 1604€
 • Viikkohinta: 1115 – 1604€
 • Sijainti: Turusta 150 km pohjoiseen

Kuvaus

Vuokramökki Selkämeren rannalla on täydellinen kohde perheille tai ystäväporukoille, jotka etsivät rentouttavaa lomaa luonnonkauniilla alueella. Huvila on hirsipaneeliverhoiltu ja rakennettu vuonna 2001, ja se tarjoaa avaran olohuoneen/tupakeittiön, kaksi makuuhuonetta, wc:n, sähkösaunan, pesuhuoneen (2 suihkua), pukuhuoneen ja katetun terassin. Huvilassa on myös yläkerrassa oleskelutilat ja kolme makuuhuonetta.

Ulkorakennuksessa on kesäkeittiö (grilli, muurikka, savustuspönttö, liesi) ja takkahuone (levitettävä vuodesohva), joka on ihana paikka nauttia iltaa ystävien kanssa. Rannassa on myös puulämmitteinen luhtisauna, jossa on iso puukiuas ja muuripata, ja jossa löylyt otetaan yläkerrasta. Huvilassa on myös soutuvene, jonka avulla voi tutkia Selkämeren upeaa saaristoa.

Loppusiivous sisältyy kaikkiin varauksiin tehtyihin 29.12.20 alkaen, joten voit nauttia lomastasi ilman huolta siivouksesta. Huvila tarjoaa myös monia mukavuuksia, kuten sähkövalaistuksen, sähkölämmityksen, varaavan takan, vesijohdon, 2 suihkua, puulämmitteisen rantasaunan ja sähkösaunan, erillisen sisä-wc:n, jääkaapin ja pakastimen, mikroaaltouunin, astianpesukoneen, tv:n, cd-soittimen, pinnasängyn/matkasängyn, syöttötuolin, kaasugrillin, kesäkeittiön ja 2 auton lämmityspistorasian.

Selkämeren rannalla sijaitseva vuokramökki tarjoaa ihania hetkiä perheen tai ystävien kanssa, ja on ihana paikka nauttia luonnonkauniista saaristosta, soutua tai uida. Huvila on vain 7 km päässä kaupasta ja 15 km päässä golfkentältä, ja sijaitsee vain 5 km päässä linja-auton pysäkiltä.

3. VILLA JOKIRANTA, EURAJOKI, SATAKUNTA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 190 m²
 • Henkilömäärä: 10 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 5 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 1188 – 2993€
 • Viikkohinta: 1763 – 4593€
 • Sijainti: Raumalta 15 km pohjoiseen

Kuvaus

Villa Jokiranta on vuokramökki Raumalta 15 km pohjoiseen, joka tarjoaa tasokkaan majoituksen lähellä hyviä palveluita.

Mökki muodostuu kahdesta eri rakennuksesta, joista päärakennus on 190 m² ja sisältää alakerrassa moottoroitu parisänky, makuuhuoneen kahdella erillisellä sängyllä, keittiön, erillisen wc:n ja poreammeen.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta kahdella erillisellä sängyllä, erillinen wc ja oleskelutila.

Päärakennuksen edessä on katettu terassi ja kaasugrilli. Lisäksi on 25 m² hirsirakenteinen saunarakennus, jossa on TV-oleskelutila, parisänky nukkumaparvella, takka, jääkaappi, astianpesukone, ilmalämpöpumppu, puulämmitteinen sauna, erillinen wc ja suihkukaappi.

Saunarakennuksen edessä on laaja osin katettu terassialue, jossa on tyylikkäitä kalusteita, puulämmitteinen iso kylpypalju, aurinkotuoleja, infrapunalämmittimiä ja kaasugrilli. Pihapiirissä on myös lasten leikkimökki ja nuotiopaikka.

Rantaan johtaa hyvät ja tukevat portaat. Huoltosyistä tämän kohteen varaukset alkaa aikaisintaan klo 18.00.

Huom! Huoltosyistä kesän ulkopuolisen ajan viikonloppuvaraukset päättyvät viimeistään klo 14.00. Kaikkien muiden aikojen varaukset (myös kesän viikonloppuvaraukset) päättyvät klo 12.00.

4. SAINO, EURAJOKI, SATAKUNTA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 36 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 209 – 472€
 • Viikkohinta: 459 – 788€
 • Sijainti: noin 30 km etelään

Kuvaus

Mökki sijaitsee Porista noin 30 km etelään, ja tarjoaa kävijöilleen upean tekolammen, jonka syvin kohta on noin 2 m. Lampi on nopeasti syvenevä mutta kuitenkin uimakelpoinen, ja siitä löytyy myös laituri.

Mökki on hirsirakenteinen ja rakennettu vuonna 1977, ja se tarjoaa vieraille keittonurkkauksen, alkovin parivuoteen, olohuoneen jossa kaksi vuodesohvaa, varaavan takan, ilmalämpöpumpun, kuistin etupihan puolella, sekä kaasugrillin.

Mökissä ei ole sisä-wc:tä, mutta pihassa on erillinen rakennus puuceella. Rantasaunassa on puulämmitteinen saunarakennus, pukuhuone, kuisti, sekä kylpypalju vuokrattavissa lisämaksusta.

Mökki tarjoaa vieraille kaikki tarvittavat varusteet, kuten sähkövalaistuksen, lämmityksen takalla, varaavan takan, kylmän vesijohdon järvestä, juomaveden, jonka voi hakea itse, puulämmitteisen rantasaunan, kuivakäymälän erillisessä rakennuksessa, sähköliesin, jääkaapin, mikroaaltouunin, TV:n, radion/cd-soittimen, syöttötuolin, sekä kaasugrillin. Mökki on yksittäinen, ja vesistöön pääsee 20 m päästä, naapureihin 400 m päähän, ravintolaan 12 km, Helsinkiin 280 km, kauppaan 12 km, sekä golfkentälle 33 km päähän.

Mökki tarjoaa vieraille kaikessa rauhassa luonnon keskellä, ja tontilla on tasamaata mökin ympärillä sekä siisti piha-alue. Rantasaunassa hyvät löylyt puulämmitteisestä kiukaasta, jonka jälkeen voit mennä laiturilta tekolampeen virkistymään. Vesi on hyvin kirkasta ja uimakelpoista, ja mökki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet luonnon rauhaan ja rentoutumiseen.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *