Hae!

Vuokramökki Paljulla Kymenlaakso: 6 Upeaa Mökkiä [2024]

Kymenlaakso on eteläisessä Suomesssa sijaitseva maakunta. Kymenlaaksoon matkatessaan kannattaa harkita majoituspaikaksi lomamökkiä tai lomahuvilaa. Vaikka sauna, järvi, ja luonnonrauha ovatkin monelle mökkeilyssä “se juttu”, on vielä yksi asia mitä moni halajaa; palju.

Tästä listasta löydät parhaat Lomarenkaan vuokramökit Kymenlaakson alueelta, jotka sisältävät paljun.

Lisäksi kannattaa vilkaista yksi suosikkikohteistamme Kymenlaaksosta jossa kävimme Elokuussa 2022.

Huomioithan, että paljun käyttö ei automaattisesti kuulu hintaan kaikissa kohteissa. Tarkistathan varaussivulta vielä erikseen paljun saatavuuden ja hinnan.

Paljulliset mökit Kymenlaaksossa

1. HUVILA FERDINAND, KOTKA, KYMENLAAKSO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 110 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 754 – 1419€
 • Viikkohinta: 1732 – 1885€
 • Sijainti: Kotkasta 20 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä vuokramökki on todella upea paikka rentoutumiseen ja kauniista luonnosta nauttimiseen. Sijainti Kotkasta 20 km pohjoiseen Kymijoen rannalla tarjoaa upeat maisemat, ja oma laituri ja vene mahdollistavat joella liikkumisen. Mökki on rakennettu vuonna 2012 ja se sisältää kaikki modernit mukavuudet, kuten sähkövalaistuksen, lattialämmityksen, varaavan takan ja leivinuunin sekä wi-fin. Makuuhuoneet ovat tilavat ja sängyt ovat erittäin mukavia. Mökissä on myös suuri terassi, jolta avautuu upeat näkymät joelle.

Mökin varustelu on todella laadukas ja se sisältää kaiken, mitä tarvitset viihtyisän loman viettämiseen. Keittiö on hyvin varustettu ja astianpesukone helpottaa ruuanlaittoa. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua, pesukone ja kuivausrumpu, mikä tekee lomailusta entistä mukavampaa. Lisäksi mökissä on kylpypalju, joka on käytössä ajalla 1.4. – 30.11. vuosittain. Pyöriä voi myös vuokrata suoraan omistajalta, mikä on loistava tapa tutustua alueeseen. Mökki on täydellinen paikka rentoutumiseen ja luonnonkauniista maisemista nauttimiseen.

2. VALONSÄDE, KOUVOLA, KYMENLAAKSO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 328 – 762€
 • Viikkohinta: 625 – 1150€
 • Sijainti: Kouvolasta 23 km pohjoiseen

Kuvaus

Valonsäde on upea, täysin remontoitu vuokramökki Kouvolan pohjoispuolella, Haukjärven rannalla. Mökki sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla, jossa on oma laituri ja soutuvene. Mökki on rakennettu puusta ja remontoitu vuonna 2020. Siinä on kaksi makuuhuonetta ja levitettävä vuodesohva tupakeittiössä, joten se sopii hyvin perheelle tai kahdelle pariskunnalle. Mökissä on kaikki tarvittava, kuten ilmalämpöpumppu, wifi-yhteys ja sähkökiuas. Kesäkäyttöinen rantasauna vuodelta 1971 on käytettävissä, ja sen puukiuas tarjoaa tunnelmallisen saunaelämyksen. Lisäksi mökissä on ulkoleluja, pihapelejä, nuotiopaikka ja mahdollisuus vuokrata puulämmitteinen kylpypalju.

Valonsäteen piha-alue on tilava ja kauniisti hoidettu. Siellä on pallogrilli ja runsaasti tilaa monenlaisiin pihapeleihin. Pihan pinnassa on soraa, hiekkaa, sepeliä ja istutuksia, joten nurmikkoa ei ole. Haukjärven ranta on vain 25 metrin päässä mökistä ja siinä on kova, hiekoitettu pohja, joka syvenee tasaisesti. Palvelut ovat lähellä, ja mökki on hyvä tukikohta Kouvolan alueella liikkuville. Suosittelemme Valonsädettä kaikille, jotka etsivät rauhallista loma-asuntoa kauniilla paikalla.

3. TÄHTIRANTA, KOUVOLA, KYMENLAAKSO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 328 – 762€
 • Viikkohinta: 625 – 1150€

Kuvaus

Tähtiranta on kauniisti remontoitu vanha mökki, joka tarjoaa erittäin mukavan majoitusvaihtoehdon perheelle tai kahdelle pariskunnalle Kouvolasta 23,5 km pohjoiseen, Haukjärven rannalla. Mökissä on tilava tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta ja pesutilat, joihin kuuluvat sauna, pesuhuone, erillinen sisä-WC ja ulkokäymälä. Mökki on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, kuten sähkölämmityksellä, ilmalämpöpumpulla, Wi-Fi-yhteydellä, pyykinpesukoneella, kuivauskaapilla, astianpesukoneella, TV:llä ja DVD-soittimella. Mökkiin kuuluu myös oma laituri ja soutuvene, sekä ulkona pallogrilli ja nuotiopaikka, jossa voi nauttia mukavista illoista ja yöttömästä yöstä.

Tähtirannassa on myös lisämaksullinen kylpypalju, joka on varattavissa lomarenkaan kautta 1.5. alkaen 30.10. asti vuosittain. Palju täytetään ennen varausta ja asiakas vastaa sen lämmityksestä ja tyhjennyksestä. Kylpypaljussa voi rentoutua kauniin Haukjärven maisemissa. Lisäksi mökissä on ulkona puuliiteri ja varasto, jossa voi säilyttää esimerkiksi soutuveneen.

Tähtirannan ympäristössä on runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja aktiviteetteihin, kuten hiihtokeskus 22 km päässä, moottorikelkkareitti 1,5 km päässä, kansallispuisto 21 km päässä ja uimaranta aivan mökin vieressä. Myös kauppa, ravintola ja kylpylä ovat kohtuullisen lähellä. Tähtirannan pihapiirissä on paljon tilaa erilaisille pihapeleille, ja matkasänky ja syöttötuoli ovat saatavilla pyydettäessä. Tähtiranta on erinomainen lomakohde, joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutua kauniissa ympäristössä ja nauttia yksityisyydestä perheen tai ystävien kanssa.

4. JÄRVENHELMI, KOUVOLA, KYMENLAAKSO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 328 – 762€
 • Viikkohinta: 625 – 1150€
 • Sijainti: Kouvolasta 23 km pohjoiseen

Kuvaus

Järvenhelmi on kauniisti remontoitu mökki, joka sopii täydellisesti perheelle tai kahdelle pariskunnalle. Mökki sijaitsee Kouvolan Haukjärvellä, vain 23 km pohjoiseen Kouvolasta. Haukjärven rannalle on lyhyt kävelymatka, ja omalla laiturilla varustettu soutuvene on käytettävissä kalastusretkiä varten. Mökissä on tupakeittiö, jossa on mukava vuodesohva kahdelle, ja kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi vuodetta. Sauna ja pesuhuone ovat modernit ja mukavat, ja mökissä on myös ilmalämpöpumppu ja Wifi-yhteys.

Pihapiirissä on soraa, hiekkaa ja sepeliä, joka tarjoaa runsaasti tilaa monille pihapeleille. Ulkona on myös nuotiopaikka, jossa voit nauttia iltojen tunnelmasta. Lisäksi vuokraamalla mökin voit varata käyttöösi puulämmitteisen kylpytynnyrin. Mökki sijaitsee lähellä monia mielenkiintoisia paikkoja, kuten Tykkimäkeä ja Repoveden kansallispuistoa. Yhteenvetona voisi sanoa, että Järvenhelmi on ihana mökki, joka tarjoaa kaiken tarvittavan rentouttavaan lomaan Kouvolan luonnon keskellä.

5. VILLA PIHLAJA, VALKEALA, KOUVOLA, KYMENLAAKSO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 50 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 328 – 762€
 • Viikkohinta: 625 – 1150€

Kuvaus

Tämä kauniisti uudistettu ja remontoitu vanha mökki Kouvolan pohjoisosissa on täydellinen paikka perheille tai kahdelle pariskunnalle. Mökki sijaitsee Haukjärven rannalla, joka on vain 20 metrin päässä, ja siellä on oma vene asiakkaiden käytettävissä. Mökki on rakennettu hirsirungolle, paneeliverhoiltu, ja se on peruskorjattu vuonna 2016. Siellä on ilmalämpöpumppu, WiFi-yhteys ja kaikki modernit mukavuudet, joita tarvitset nauttiaksesi lomasta.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, jossa molemmissa on kaksi vuodetta. Lisäksi siellä on kodinhoito-/kylpyhuone ja tilava tupakeittiö, jossa on levitettävä vuodesohva yhdelle. Ruokailutilana toimii suuri ja valoisa veranta, jossa voit nauttia aamukahvista taikka auringonlaskusta! Lisäksi mökillä on paljon ulkoleluja ja pihapelejä, ja voit rentoutua sisätiloissa varaavan takan tai leivinuunin edessä.

Lisäksi asiakkailla on käytössään kesäkäyttöinen hirsirunkoinen rantasauna, jossa on puukiuas ja muuripata, pukuhuone, sähkövalo ja -patteri. Saunan edessä on tilava terassi, josta avautuu kaunis näkymä järvelle. Voit myös vuokrata puulämmitteisen kylpypaljun lisämaksusta. Omistaja täyttää paljun ennen varausta ja puhdistaa sen varauksen päättyessä. Huomioithan, että kylpypaljun käyttö ei ole mahdollista pakkasella.

Mökiltä löytyy myös nuotiopaikka ja ulkogrilli, jossa voit valmistaa herkullisia aterioita kesäilloissa. Lisäksi mökillä on sisävessa ja ulkokäymälä, sekä puuliiteri ja varasto. Mökki sijaitsee kauniilla laaja-alaisella pihamaalla, jossa on isoja kiviä, soraa, hiekkaa, sepeliä, istutuksia, mutta ei nurmikkoa. Lapsille on rakennettu hiekkaranta, ja pitkän laiturin päässä on syvempi uimaranta. Jos matkustat lasten kanssa, voit tilata etukäteen matkasängyn ja syöttötuolin. Alueella on myös monia aktiviteetteja, kuten hiihtolatuja, golfkenttiä ja kansallispuistoja, joihin voi tutustua helposti. Tämä mökki tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja loman viettoon luonnonkauniissa maisemissa!

6. VIRRANSIVU, KOUVOLA, KYMENLAAKSO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 155 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 1035 – 1543€
 • Viikkohinta: 1913 – 1865€
 • Sijainti: Kouvolasta 29 km itään

Kuvaus

Tämä vuokramökki Kouvolan itäpuolella sijaitsee upealla paikalla Vääntäjänvirran rannalla. Rantaa koristaa hiekkapohja ja laituri, ja mökin hintaan sisältyy vene, jolla pääsee tutustumaan pitkän vesistön maisemiin ja yhtymään Immasenjärveen. Mökki on rakennettu vuonna 2009, ja se tarjoaa tilavan keittiön, kodinhoitohuoneen sekä olohuoneen. Makuuhuoneita on neljä, joista kaksi on varustettu parisängyllä ja kaksi kahdella yhden hengen vuoteella. Peseytymistilaa löytyy pesuhuoneesta, jossa on wc, suihku ja kylpyamme, sekä erillisestä wc:stä. Ilmanvaihto on koneellinen ja mökissä on ilmalämpöpumppu sekä internet-yhteys.

Rantasauna on erittäin viihtyisä, ja siellä on mahdollista saunoa puulämmitteisessä saunassa tai rentoutua paljussa. Saunan yhteydessä on pesuhuone, iso takkatupa ja minikeittiö. Viihtyisän illanvieton grillikatoksessa voi järjestää kätevästi kaasugrillillä tai nuotiopaikalla, jossa myös puut ovat käytettävissä. Auton voi pysäköidä kahden auton katokseen, ja vieraiden käytössä on lämmityspistorasioita neljälle autolle.

Virransivu on loistava valinta suuremmallekin seurueelle, ja alueelta löytyy monenlaista tekemistä huvipuistoista laskettelukeskuksiin ja golfkenttiin. Viikonloppuvaraukset ovat mahdollisia klo 14.00 asti, ja kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin viikonloppuvaraukset päättyvät klo 12.00. Suosittelen tätä vuokramökkiä kaikille, jotka haluavat rentoutua kauniissa luonnossa ja nauttia monipuolisista aktiviteeteista!

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue lisäksi

Vuokramökit Suomessa maakunnittain

Vuokramökit Meren Rannalla

Vuokramökit Kymenlaakso

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *