Hae!

Mökki Poreammeella Kymenlaakso: 2 Upeaa Huvilaa [2024]

Oletko suuntaamassa kotimaanmatkalle Kymenlaakson eteläiseen merenrantamaakuntaan? Mikset valitsisi majoituspaikaksesi vuokramökkiä, joka on vieläpä varusteltu porealtaalla?

Poreammeen kuplien kutittelussa ja lämpimän veden syleilyssä nimittäin arjen murheet unohtuvat ja voit keskittyä olennaiseen eli tähän hetkeen!

1. VILLA SAUNANIEMI I, SELÄNPÄÄ, KOUVOLA, KYMENLAAKSO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 113 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.9/5
 • Viikonloppuhinta: 633 – 1289€
 • Viikkohinta: 963 – 1954€
 • Sijainti: Kouvolasta 35 km pohjoiseen

Kuvaus

Villa Saunaniemi I on Suolajärven loivasti syvenevän hiekkarannan tuntumassa sijaitseva tasokas puurakenteinen huvila! Huvilan puitteet ovat hulppeat ja varustelun taso on erittäin korkeaa luokkaa! Myös asiakasarviot ovat huippuluokkaa ja niitä on paljon! Helppo ja huoleton lomailu on siis taattu!

Huvila on sisustukseltaan moderni, valoisa sekä avara. Päärakennuksesta löytyy sähkölämmitteinen tornimallisella kiukaalla varusteltu soma sauna.

Pihapiiri on suuri ja avara. Täällä onnistuvat monenlaiset pihapelit ja mökkiaktiviteetit. Pihalla on jopa rantalentopallokenttä! Mökin vierestä pääset myös suoraan hyville marja- sekä sienapajille! Suolajärvessä on myös hyvä kalakanta!

Huvilan vetonaulana toimii rantasaunan lasitetulla terassilla sijaitseva upea 6 hengen poreallas! Tässä kohteessa poreallas on vapaassa käytössä, eli siitä ei tarvitse mökin vuokran lisäksi maksaa lisähintaa!

Itse rantasaunarakennus sisältää todella tunnelmallisen puukiukaalla lämpiävän löylyhuoneen, sekä pukuhuoneen, pesuhuoneen ja takkatuvan, jossa voi majoittua 4 henkilöä.

Villa Saunaniemi I sijaitsee tämän artikkelin toisen kohteen, Villa Saunaniemi II:n läheisyydessä, noin 200 metrin päässä. Kohteet ovat hyvin samankaltaisia ja majoittavat yhteensä maksimissaan 22 henkeä!

2. VILLA SAUNANIEMI II, SELÄNPÄÄ, KOUVOLA, KYMENLAAKSO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 150 m²
 • Henkilömäärä: 8 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 746 – 1421€
 • Viikkohinta: 1137 – 2154€
 • Sijainti: Kouvolasta 35 km pohjoiseen

Kuvaus

Kuten Villa Saunaniemi I, myös Villa Saunaniemi II sijaitsee Suolajärven loivasti syvenevällä hiekka- / sorapohjaisella rannalla. Tämäkin kohde on hulppeasti varusteltu ja tasokas lomailu onnistuu isohkollakin porukalla! Myös tämä kohde on saanut paljon erinomaisia arvosteluja!

Sisustukseltaan huvila on moderni, siisti, avara sekä valoisa! Huvilan upeasta saunasta löytyy sekä sähkö-, että puukiuas.

Tämänkin huvilan vetonaulana toimii upea lasiteltua terassilta löytyvä 7 hengen poreallas! Poreamme on majoittujan vapaassa käytössä, eli siitä ei peritä erikseen lisähintaa mökin vuokran lisäksi!

Tämän kohteen ilmoitetun henkilömäärän ylitys on sallittu kahdella. Tällöin kaksi henkeä yöpyvät olohuoneen sohvalla tai kesällä pihalta löytyvässä nukkuma-aitassa.

Villa Saunaniemi II sijaitsee tämän artikkelin ensimmäisen kohteen, Villa Saunaniemi I:n läheisyydessä, noin 200 metrin päässä. Kohteet ovat hyvin samankaltaisia ja majoittavat yhteensä maksimissaan 22 henkeä!

Muuta luettavaa

Mietityttääkö mitä tekemistä sitä sitten mökillä oikein keksii? Tai pelkäätkö, että reissulla tulee olemaan tylsää? Hätä ei ole tämännäköinen! Lukaise ‘Mitä Tekemistä Mökille?’ -artikkelimme!

Vai eivätkö nämä kohteet sovellu sinulle ajankohdan, hinnan, tai ihan minkä tahansa muun syyn vuoksi? Siinä tapauksessa kannattaa lukaista artikkelimme Kymenlaakson seitsemästä upeasta paljulla varustellusta mökistä tai Kymenlaakson Top 10 vuokramökistä!

Vaihtoehtoisesti voit myös suunnata suoraan Lomarenkaalle tekemään vuokramökkihaun!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *