Hae!

Vuokramökit Teuvalta ja Lähialueelta: 3 Hienoa Kohdetta [2023]

🎉Tervetuloa Teuvalle, Pohjanmaan helmeen!🎉 Jossa ystävällisyys on pohjalaista, ja luonnonrauha on parasta mitä suomalaisuus voi tarjota.

Kuvittele herääväsi aamun sarastuksessa 🌄, pelloilla laiduntavien lehmien ammuessa hiljaisuuden rikkovaa herätyslaulua, ja maiseman, joka on kuin suoraan postikortista: maatiloja, joiden kylvö- ja niittokoneet valmiina uuden päivän koitokseen. Sellainen on Teuva, idyllinen ja yrittäjähenkinen maaseutukunta, joka ei koskaan nuku. Tämä luonnonkaunis paikkakunta tarjoaa täydellisen kohteen niille, jotka etsivät hiljaisuutta, rauhaa ja rentoutumista, mutta myös seikkailunhaluisille, jotka kaipaavat aktiivista lomaa.

Teuvan Elolystit ja Kesämarkkinat tuovat pohjalaisen yhteisöllisyyden parhaat puolet esille. 🥳 Eikä unohtaa sovi Kaarihovin lavatansseja, jotka saavat jopa rauhallisimmatkin jalat vipattamaan kesälauantaisin. Kulttuuritalo Orrela, joka on paikkakunnan sydän, tarjoaa näyttelyitä ja tapahtumia vuoden ympäri. Täällä voit myös kokea taidetta aivan uudella tavalla, sillä Teuvan kirkossa sijaitsee Tove Janssonin ainutlaatuinen suurteos, Kymmenen neitsyttä -alttaritaulu. Ja tietenkään emme voi unohtaa maailman suurinta keihästä Parrassa. Teuva -mobiilisovelluksen avulla voit tutustua kaikkiin Teuvan tarjoamiin palveluihin, tapahtumiin ja uutisiin – se on paikkakuntalaisen paras ystävä! 📱

Sitten on se jännittävin osa: mökkeily! 🏡 Vuokramökit Teuvalta ja lähialueilta tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kaikista näistä Teuvan tarjoamista elämyksistä. Kesällä patikointi, marjastus ja vilvoittava pulahdus lammessa tarjoavat virkistävää vastapainoa arjen kiireille. Talvella laskettelurinteet ja pitkät hiihtoladut tarjoavat mahdollisuuden talvisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Vuokramökit ovat viihtyisiä ja tarjoavat kaikki modernit mukavuudet, ja mikä parasta, ne ovat vain kivenheiton päässä kaikista Teuvan tarjoamista elämyksistä. Nyt esittelemme sinulle hienoja kohteita, joista voit valita itsellesi sen parhaimman!

1. PARRAN PALOPAIKKA, TEUVA, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 40 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 3 henkilöä
 • Viikonloppuhinta: 301 – 512€
 • Viikkohinta: 676 – 770€

Kuvaus

Tervetuloa Parra Vapaa-ajankeskukseen, paikkaan, joka tarjoaa aktiviteetteja vuoden ympäri! ☀️⛷️ Sijaitsee vain 300 metrin päässä viihtyisästä uimalammesta ja talvisin voit loikata suoraan laskettelurinteisiin – hiihtokeskukseen on vain kolmen kilometrin matka!

🏠 Tämä 1999 rakennettu hirsirakenteinen mökki tarjoaa kodikkaan pesän lomallesi. Tilava tupakeittiö ja olohuone kutsuvat yhteisiin hetkiin. Majoitustilaa löytyy joustavasti niin sohvalta kuin parveltakin, ja kaiken kruunaa ihana, sähkölämmitteinen sauna. Viilenevät illat? Ei hätää! Varaavan takan lämpö hellii sinua kylminäkin iltoina.

Mökki tarjoaa loistavat puitteet myös ulkoilun ystäville, sillä alueelta löytyy laaja valikoima retkeilyreittejä, marjastusmaastoja sekä frisbeegolf-rata! 🌲🍓 Ja päivän päätteeksi – rentoudu terassilla nauttien pallogrillissä valmistetusta ateriasta. Tervetuloa nauttimaan Parra Vapaa-ajankeskuksen tarjoamista elämyksistä! 🌟

Kohteita lähialueelta:

2. LEPORANTA, ISOJOKI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.8/5
 • Viikonloppuhinta: 458 – 1223€
 • Viikkohinta: 1042 – 1854€
 • Sijainti: Seinäjoelta 95 km lounaaseen

Kuvaus

🏞️ Tervetuloa pieneen paratiisiin vain 95 km päässä Seinäjoelta, suoraan Kangasjärven rannalle. Höylähirsimökki tarjoaa mukavuutta ja maalaisromantiikkaa, jossa voit rentoutua omassa rauhassa tai viettää aikaa läheistesi kanssa. Paikan päällä on oma vene, joten kalastusretkiä tai päiväretkiä vastarannan leirintäalueelle ei tarvitse kaukaa etsiä. 🚣‍♂️

Kodikas mökki tarjoaa lämmintä tunnelmaa varaavan takan ja saunan ansiosta, jonka jälkeen voit pulahtaa suoraan järveen! Keittiössä on kaikki tarvittavat mukavuudet ja makuuhuoneet ovat tilavia ja mukavia. Päivän päätteeksi voit rentoutua puilla lämpiävässä kylpypaljussa, joka kuuluu mökin hintaan. 😊🔥

Nauti rauhallisista näkymistä järvelle ja illan viimeisistä auringonsäteistä omalla terassilla. Sijainti on ihanteellinen myös retkeilyyn, kansallispuistoihin pääset helposti ja paikalliset palvelut ovat vain lyhyen matkan päässä. Tehdään tästä lomasta ikimuistoinen! 🌲🌅

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat ovat arvioineet mökin positiivisesti, antaen sille keskimäärin 3.8 tähteä viidestä. Mökki on kuvauksen ja kuvien mukainen, ja yhteydenpito omistajaan on sujuvaa. Asiakaspalvelu on saanut kiitosta. Erityisen kiitosta saavat hyvä sijainti luonnonkauniin, kirkkaan järven äärellä ja mukavat lisämukavuudet, kuten palju ja kaasugrilli. Siisteys on mainittu kehittämisen paikaksi. Mökin ranta sopii erinomaisesti myös lapsille ja terassilta on mahdollista päästä suoraan uimaan. Lähialueen maastopyöräilyreitit ovat myös saaneet positiivista palautetta.

3. AHORANTA, KORSNÄS, POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 50 m²
 • Henkilömäärä: 3 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 2.0/5
 • Viikonloppuhinta: 245 – 366€
 • Viikkohinta: 481 – 547€
 • Sijainti: Vaasasta 67 km lounaaseen

Kuvaus

Tervetuloa 1987 rakennettuun hirsirakenteiseen mökkiin, joka sijaitsee luonnonkauniissa merenrannalla, kivenheiton päässä Vaasasta. 🏡 Tässä sydäntä lämmittävässä mökissä on tunnelmallinen tupa, jossa varaava takka, vuodesohva ja ruokailuryhmä viidelle hengelle. Tupa avautuu keittosyvennykseen, jossa voit valmistaa maukkaat ateriat lomasi aikana. 👩‍🍳

Toisen kerroksen parvella nukut makeasti parivuodessa, ja lisävuode on saatavilla. Huom! Makuuhuoneessa on viistokatto, joten varo päätäsi! Saunan lämpöön pääset suoraan terassilta, ja sauna on perinteisesti puulämmitteinen. 🛀 Puhtaan veden saat kätevästi kaivosta pumpulla, mutta juomavesi hankitaan itse kaupasta.

Tontilla on tilaa hengittää ja leikkiä – se on tasainen ja tilava nurmikkoinen tontti. Illan tullen voit kerääntyä nuotiopaikan äärelle, jossa voit nauttia lämpimästä tunnelmasta ja kertoa tarinoita. 🌙 Tervetuloa nauttimaan rauhallisesta lomasta tässä ihastuttavassa mökissä!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakas Mirko W kommentoi elokuussa 2021, että mökin sijainti Korsnäsin seudulla ja ympäröivät kylät olivat viehättäviä, rantoja ja kivoja paikkoja riitti. Mökki itsessään ei tarjonnut varsinaista vesistöyhteyttä, ja se oli jonkin verran kulunut. Asiakas mainitsi, että mökki oli pölyinen, ei kovin siisti, ja vanhoja esineitä oli jätetty paikalleen. Jos haetaan edullista majoitusta useammalle henkilölle, mökki voisi olla sopiva, mutta jos etsitään erityisen viihtyisää lomapaikkaa, tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto. Asiakas huomautti myös, että kuvissa esitettyä soutuvenettä ei ollut käyttökunnossa.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Etelä-Pohjanmaan maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Etelä-Pohjanmaa -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *