Hae!

Vuokramökit Saarijärvi: 11 Hienoa Kohdetta [2024]

Keski-Suomen sydämessä, vain 60 kilometriä Jyväskylästä pohjoiseen, lepää Saarijärvi, kaupunki, jossa luonto ja kulttuuri kohtaavat harmonisesti. Asukkaita on viehättävän verran, vajaa 9 000, mutta pinta-alaa riittää huikeat 1 422,72 km², joista 171,00 km² on vesistöjä. 🏞️ Ja puhumattakaan järvistä – peräti 241 kappaletta! Sykähdyttävää, eikö totta? Vuokramökit tarjoavat täydellisen puitteen rentoutumiseen, aktiviteetteihin ja aitoon suomalaiseen mökkielämään.

Tule tutustumaan Saarijärven monipuolisiin nähtävyyksiin! Pyhä-Häkin kansallispuisto tarjoaa yli 20 kilometriä merkittyjä polkuja luontoa rakastaville retkeilijöille, ja historiasta kiinnostuneille Kivikauden kylä avaa ikkunan menneisyyteen. Lasten riemuksi löytyy Puuhapuisto Veijari, joka on suunniteltu nimenomaan ilon ja naurun tuottamiseen! 🎢 Eikä kannata unohtaa Mahlun Maapallopatsasta, Saarijärven omaa maailman ihmettä.

Saarijärvi ei ole vain luonnonkaunis maisema, vaan myös kulttuurin ja yrittämisen seutukeskus. Museot, tapahtumat ja viihdetarjonta huipentuvat kesäiseen Kirmot-musiikkifestivaaliin ja Kukonhiekan huvikeskuksen tansseihin. Eikä vitsiäkään – Saarijärven mökkikokemus on täydellinen yhdistelmä rentoutumista, hauskanpitoa ja kulttuurillista rikastumista. 🎨🎵🎣 Tule kokemaan Saarijärvi – paikka, jossa voit asua keskustassa järven rannalla, ja kenties kalastaa aamupalasi suoraan mökin laiturilta. Kukapa sen parempaa lomaa voisi toivoa? 🎣😉

🌅🏠🌳 Tervetuloa Saarijärvelle – Suomen mökkikeitaaseen! 🌳🏠🌅

1. LEPOVALKEINEN, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 76 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 451 – 971€
 • Viikkohinta: 967 – 1470€
 • Sijainti: Jyväskylästä 98 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa Valkeisen ääreen, tämän vuonna 2017 rakennetun puumökin syliin, joka tarjoaa kaiken tarpeellisen luonnonrauhan nauttimiseen. 🌲 Aamukahvin voit nauttia terassilla, jonka jälkeen päiväsi voi alkaa soutuveneellä tai kanoottimelonnalla. Pienten lasten kanssa rannalla viihtyminen on helppoa, sillä ranta on matala ja pehmeästi hiekoitettu.

Illan tullen on aika sytyttää rantasaunan löylyt tai nautiskella grillikodassa paistetusta illallisesta. ✨ Rauhallisessa ympäristössä aika kuluu kuin siivillä! Jos kaipaat lisää hemmottelua, kylpypalju odottaa varauksiasi.

Talo on varusteltu modernisti, mutta luonnonläheisesti. Täällä viihdyt kaikkina vuodenaikoina, ja aktiviteettejä riittää joka makuun. Pyöräily, frisbeegolf, tai vaikka hiekoitettu pelikenttä – Valitse oma suosikkisi ja lähde nauttimaan! 🚣‍♂️🚴‍♂️🎾

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökkiloma-arvosteluista selviää, että kyseinen kohde on saanut pääosin positiivisia kommentteja, ja sen tähtiluokitus on 4.4 perustuen 53 arvioon. Asiakkaat ovat erityisesti kehuneet rauhallista sijaintia, saunaa, paljua sekä monipuolisia aktiviteettimahdollisuuksia, kuten pelejä ja kulkuvälineitä vesille. Mökki on myös hyvin varusteltu ja siisti. Joitakin huomioita on tehty paljun järvivedestä ja rannan mutaisuudesta sekä mökin pienistä puutteista, kuten tuolien määrästä. Kauppaan on pitkä matka, joten asiakkaat suosittelevat omien eväiden ottamista mukaan.

2. SAMMALLAHTI, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 99 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 299 – 690€
 • Viikkohinta: 670 – 1040€
 • Sijainti: Jyväskylästä 82 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa ainutlaatuiseen höylähirsihuvilaan, joka sijaitsee viehättävästi Iso-Löytänäjärven äärellä! 😍 Huvilassa on kaikki tarvittava, mukaan lukien makuutilaa, keskusimuri ja kodikas puuhella. Rannan läheisyys ja oma vene kutsuvat kalastamaan tai vain nauttimaan luonnonrauhasta.

Tiedätkö mitä? Kesäaikaan voit varata myös rantasaunan kylpypaljuineen lisämaksusta. 🛁 Winter is coming? Ei hätää! Sauna ja palju ovat käytettävissä myös lumiaikana. Ja voihan nettiyhteyskin olla tarpeen vaikkapa sateisen päivän varalle.

Erilaiset aktiviteetit, kuten laskettelukeskukset ja kansallispuistot, ovat vain kivenheiton päässä. Älä odota, vaan varaa lomasi nyt, ja ota selvää, miksi tämä mökki on kuin tehty juuri sinulle ja läheisillesi! 🏡

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki on saanut asiakkailta pääosin myönteisiä arvioita ja tähtiluokituksen 4.4. Vieraat kehuvat mökkiä hyvin varustelluksi, siistiksi ja viihtyisäksi, sijaiten rauhallisella, luonnonkauniilla paikalla järven rannalla. Sauna ja kota saavat erityiskiitosta. Jotkut mainitsevat myös hyvät ruuanlaittomahdollisuudet ja ystävällisen isäntäväen. Muutama asiakas on huomauttanut laiturin ja portaiden kunnostustarpeesta sekä kritisoinut vessojen määrää tai liittymäongelmia alueella.

3. LAPINMÖKKI, SAARIJÄRVI/LANNEVESI, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 55 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 349 – 563€
 • Viikkohinta: 526 – 847€
 • Sijainti: Jyväskylästä 50 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa Lanneveden lumoavaan lomakeitaaseen! Tämä 1974 rakennettu veistohirsinen mökki on kokenut hienon muodonmuutoksen, viimeksi saunan remontin 2023. Moderniin keittiöön, uusiin lattioihin ja takkaan on ihana palata puulämmitteisen saunan jälkeen. Lasiterassi tarjoaa huippunäkymät järvelle ja ulkoterassilta on portaat suoraan laiturille. 🚤

Tule kokemaan aito suomalainen järvimaisema! Lannevesi-järvi on vain 10 metrin päässä, ja uimaranta on loivasti syvenevä sekä hiekalla parannettu. Tarjolla on myös kaasugrilli, soutuvene, ja lisämaksusta saatavilla SUP-lauta ja sähköperämoottori. 🏊‍♂️🎣

Lemmikit eivät ole tervetulleita, mutta alueella riittää tekemistä koko perheelle. Varaa lomasi nyt ja upota Suomen sydämeen – aivan kaupungin ulottuvilla, mutta riittävän kaukana arjesta. Tansseja, ratsastusta ja paikallisia tapahtumia, kaikki tässä kutsuvassa hirsimökissä! 🌲🏠

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarviot korostavat mökin viihtyisyyttä, siisteyttä ja hyvää kuntoa. Monet arvostivat tilojen toimivuutta, kuten kätevää siirtymistä saunaan ja terassille sekä matalaa rantaa lapsille. Kauniit järvimaisemat, hyvät löylyt saunassa ja ystävälliset omistajat saivat kehuja. Joitakin mainintoja löytyi myös terassin ja mökin sisustuksesta sekä erityispiirteistä, kuten raikkaasta sisäilmasta. Yksi arvio mainitsi naapurimökin lähyyden ja uimarannan kivisen pohjan. Kokonaisuudessaan arviot ovat positiivisia, ja mökki vastasi monien odotuksia.

4. SAMMALLEHTO, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 105 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 357 – 790€
 • Viikkohinta: 805 – 1193€
 • Sijainti: Jyväskylästä 82 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa hengähtämään kauniiseen Iso-Löytänäjärven rannalle, vain 82 km Jyväskylästä! 🌲🚣 Tämä tunnelmallinen vuonna 2001 rakennettu huvila tarjoaa rauhaa ja rentoutumista puurakenteiden syleilyssä. Kuvittele itsesi katetulle terassille ihailemaan järven hiljaisuutta tai käpertymään lämpimän takkatulen ääreen.

Oletko valmis nauttimaan täydellisestä saunakokemuksesta? 🧖‍♂️ Vain 200 metrin päässä odottaa rantasauna kylpypaljuineen. Jos seikkailu kutsuu, 3 km pitkä viitoitettu patikka/hiihtolatu tarjoaa grillikodan ja laavun, ja lähellä oleva matala hiekkauimaranta kutsuu auringonottoon ja uimaretkiin.

Olitpa sitten rauhan tavoittelija tai aktiivilomailija, tämä mökki tarjoaa juuri oikeanlaisen ympäristön juuri sinulle. Tule ja koe itse, mitä tämä huvila voi tarjota – iso joukko unohtumattomia muistoja odottaa! 🌅

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat ovat ylistäneet mökkiä 4.3 tähtiluokituksella, ja 100% suosittelee kohdetta. Arvioissa korostuu mökin tilavuus, hyvä varustelu ja monipuolisuus, joka sopii niin lapsiperheille kuin isovanhemmillekin. Ihastusta ovat herättäneet kaunis ranta, erinomaiset saunomismahdollisuudet sekä luonnonläheinen ympäristö. Mökin hyvät puitteet ja mukavuudet kuten puusauna ja kylpypalju ovat tehneet siitä luottomökin monille, ja jotkut asiakkaat ovat valinneet sen lomakohteekseen uudelleenkin. Ainoana miinuksena mainittiin muun muassa grillausmahdollisuus isolle porukalle ja tie mökille.

5. MÄNTYRANTA, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 110 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 303 – 829€
 • Viikkohinta: 679 – 1252€
 • Sijainti: Jyväskylästä 87 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa Mäntyranta-mökille, Kalmarinselkä-järven rannan tuntumaan! 😊 Vuonna 2007 rakennettu hirsirakenteinen mökki tarjoaa kaikki modernit mukavuudet, kuten sähkölämmityksen, ilmalämpöpumpun, ja astianpesukoneen. Nukkumaan mahtuu kahdeksan, joten koko perheelle löytyy tilaa. Tietysti oma vene on myös käytössäsi!

Ulkoilma kutsuu! 🌲 Grillikatos ja nurmikkoinen rinnetontti houkuttelevat nauttimaan luonnosta, ja talvella laskettelukeskus sekä hiihtoladut odottavat lähellä. Ja mikä parasta, saunasta pääset suoraan vilvoittelemaan järveen! Eikö kuulostakin täydelliseltä? 🛶

Tule, rentoudu, ja koe mitä Mäntyranta voi tarjota! Kalastus, melonta, laskettelu… Valinta on sinun! Mökille saatavilla myös pitopalvelua, joten unohda arjen kiireet ja nauti lomasta parhaalla mahdollisella tavalla! 🥳

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvostelujen perusteella kyseinen mökki on saanut pääosin positiivisia palautteita. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla kauniin järven äärellä ja tarjoaa hyvät puitteet luonnonläheiseen lomaan sekä kalastukseen. Vieraat ovat kehuneet mökin tilavuutta, siisteyttä ja toimivuutta. Varustetaso on yleisesti ollut hyvä, ja paikassa on erityisesti pidetty grillikodasta, puusaunasta sekä lapsiystävällisestä rannasta. Muutama kommentti on maininnut ulkoseinien kulumisen ja pieniä yksittäisiä puutteita, kuten jääkaapin koon tai siivoustason, mutta nämä eivät ole olleet merkittäviä ongelmia.

6. PUSULA, SAARIJÄRVI/LANNEVESI, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 469 – 816€
 • Viikkohinta: 711 – 1238€
 • Sijainti: Jyväskylästä 50 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa Ukkolan lomamökille, sijaitsee vain kivenheiton päässä Lannevesi-järvestä. Nauti auringonlaskusta tilavalta lasiterassilta tai pulahda virkistävään järveen omalta laituriltasi. Takka-leivinuuni luo tunnelmaa, ja kylpypalju odottaa rentouttamaan mieltä ja kehoa! 😌

Vuonna 1972 rakennettu kaksikerroksinen mökki tarjoaa majoitustilaa kuudelle, mukavuuden takaavat uudistetut keittiö, WC ja saunatilat. Tule ja koe, kuinka puulämmitteinen sauna pehmittää lihakset hiihtoreissun jälkeen. 🧖‍♂️

Souda, kalasta, hiihdä tai kävele luonnon keskellä – aktiviteetteja riittää. Tarjolla myös SUP-lauta ja sähköperämoottori! Lähellä on ratsastustalli, Puuhapuisto Veijari ja viehättäviä retkikohteita. 🚣‍♂️🌲 Tämä paikka on kuin luotu unohtumattomille lomille!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Lomamökki saa asiakkailta keskimäärin 4.2 tähteä ja on suositeltu kaikilta vastaajilta. Asiakkaat kehuvat mökkiä toimivaksi, siistiksi ja hyvin varustelluksi, erityisesti keittiön ja saunan osalta. Maisemat ja terassi ovat upeat, ja palju tuo lisämukavuutta. Järvestä voi saada kalaa, ja ympäristö tarjoaa myös muuta luontoelämystä, kuten lintubongauksen mahdollisuuden. Muutamia huomioita mainitaan matalasta rannasta ja lasten kannalta epäkäytännöllisestä rannasta. Mökin omistajat saavat kiitosta ystävällisyydestään.

7. RANTA-UKKOLA, SAARIJÄRVI/LANNEVESI, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 40 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 337 – 544€
 • Viikkohinta: 508 – 819€
 • Sijainti: Jyväskylästä 50 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa Lanneveden ääreen, maalaismaisemaan, joka hivelee silmää ja sielua! 🌊 Tämä vuonna 1970 rakennettu lautamökki tarjoaa nostalgista tunnelmaa modernilla twistillä. Lasiterassi ja ulkoterassi antavat tilaisuuden nauttia järvimaisemista, ja oma laituri houkuttelee kokeilemaan mökin venettä tai SUP-lautaa.

Mökissä on kaikki tarpeellinen hyvään lomaan: sähkölämmitys pitää sinut lämpimänä, ja avotakka lisää tunnelmaa 🏡. Keittiössä on modernit varusteet, ja puulämmitteinen sauna odottaa rentouttamaan sinut päivän puuhien jälkeen. Järvi on kalarikas, joten onginta on elämys! 🎣

Lanneveden mökki sijaitsee rauhallisella paikalla, mutta alueella on paljon tekemistä. Kivikauden kylä, tanssilava, ratsastustalli, ja Puuhapuisto Veijari ovat kaikki lyhyen matkan päässä. Tule ja koe mökkeily uudella tavalla! 🌲

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat antoivat mökille keskimäärin 4.1 tähteä ja kaikki suosittelivat sitä. Arvostelut korostavat mökin rauhallisuutta, siisteyttä ja kauniita järvinäkymiä sekä sisältä että ulkoa. Sauna ja terassi saivat erityiskiitosta, samoin ystävälliset omistajat. Joitakin huomioita tehtiin matalasta rannasta ja kivisestä pohjasta, ja yksittäisiä mainintoja oli naapurimökin läheisyydestä ja tuulisesta säästä. Kaiken kaikkiaan, mökkiä pidettiin sopivana pariskunnille tai pienille seurueille, ja sen varustelu ja mukavuudet saivat kiitosta.

8. LEPONIEMI, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 120 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 458 – 919€
 • Viikkohinta: 783 – 1175€

Kuvaus

Tervetuloa tähän kolmikerroksiseen vapaa-ajan asuntoon, jossa tilaa riittää niin perheille kuin työporukoillekin. Viihdytäkseen hiekkapohjaisella rannalla 🏖️ tai rentoudu sisätiloissa nauttien varusteista, kuten sähkösaunasta ja modernista keittiöstä. Lemmikitkin viihtyvät tässä kodikkaassa lomakohteessa 🐾.

Aktiiviselle lomalaiselle tarjolla Sup-lautailua ja soutuveneellä melontaa, tai miksei talvella jäälatu hiihtoon ⛷️. Ja lapsille? Ranta on lapsiystävällinen ja Puuhapuisto Veijari vain kivenheiton päässä. WiFi on saatavilla lisämaksusta, joten työt eivät jää lomallakaan tekemättä!

Kun kaipaat lomalta hieman enemmän, löydät tästä mökistä kaiken mitä tarvitset. Olipa suunnitelmissasi rauhallinen rantaloma tai aktiivisempi seikkailu, tämä on paikka sinulle! 😊

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat ovat antaneet tähdiksi 4.1 ja suosittelisivat mökkiä 100-prosenttisesti. He kiittelevät erityisesti mökin hyvää varustelutasoa ja siisteyttä. Kauniit aurinkoiset piha-alueet ja järvimaisema saavat kiitosta, samoin kuin mökin soveltuvuus lapsiperheille ja mukavat aktiviteetit, kuten Sup-laudat. Mainintaa saa myös puulämmitteinen telttasauna sekä rauhallinen sijainti. Eräs asiakas nosti esille toiveen lisäilmastoinnista kesähelteellä. Työkomennuksella olevatkin ovat löytäneet mökistä tarvittavat mukavuudet.

9. HELMIRANTA, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 88 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 299 – 658€
 • Viikkohinta: 670 – 992€

Kuvaus

Tervetuloa idylliseen lomamökkiin, joka kätkee syliinsä rentoutumista, leikkiä ja luonnonrauhaa! 😌 Puurakenteinen lomamökki (2006) tarjoaa avaraa tilaa, mukavat makuuhuoneet ja kotoisan saunan – kaikki vain muutaman askeleen päässä kirkasvetisestä Pyhäjärvestä. Laituri, vene ja loiva hiekkaranta tekevät paikasta lapsiystävällisen ja kalastajankin paratiisin.

Pihapiirissä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin, lasten keinu ja puuvaja odottavat seikkailijoita! 🧒 Keittiön varustelu hemmottelee kokkaajaa, ja terassilta avautuu näkymä etelään päin, kivetty väylä johdattaa laiturille. Kulttuuria, luontoa ja urheilua rakastaville on tarjolla runsaasti lähikohteita, kuten Puuhapuisto Veijari, Pyhä-Häkin kansallispuisto ja hiihtokeskus. 🌲🎣

Tule ja koe rauhallinen lomaelämys perheen tai ystävien kanssa. Juhannuksena mökki toivottaa tervetulleiksi vain ne, jotka kaipaavat hiljaisuuden säveliä ja luonnon läheisyyttä. 🌅

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tämä vuokramökki on saanut vierailtaan positiivista palautetta, 4.1 tähteä 25 arvostelusta, ja 100% suosittelisi sitä. Asiakkaat ovat kehuneet mökkiä erityisesti sen viihtyisyydestä, hyvästä varustelusta ja kauniista sijainnista. Mökki on soveltunut erinomaisesti sekä lapsiperheille että kalastus- ja lenkkeilyryhmille, ja on tarjonnut rauhallisen paikan rentoutua. Sauna ja takka ovat olleet erityisesti mieluista, samoin kuin lomakohteen avarat sisätilat ja hienot ulkonäkymät. Joihinkin pieniin yksityiskohtiin kuten löylykauhan puuttumiseen ja lasten viihdykkeisiin on kiinnitetty huomiota.

10. POLKURINNE, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 195 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikkohinta: 1257 – 1534€

Kuvaus

Kodikkuutta Polkulammen rannalla! 🌲☀️
Tämä tilava arkkitehdin suunnittelema vapaa-ajan kiinteistö lähellä Saarijärven keskustaa tarjoaa kaiken, mitä kahdeksan hengen ryhmä voisi toivoa. Savusauna, oma laituri, soutuvene ja mahdollisuus kanoottivuokraukseen sekä ohjattuihin melontaretkiin tekevät lomastasi unohtumattoman.

🚣‍♂️ Aktiivista lomaa ja rentoutumista 🧖‍♂️
Nauti rauhallisesta sijainnista päättyvän tien päässä, missä naapuriin on etäisyyttä 90 metriä. Tilava olohuone, neljä makuuhuonetta ja savusauna antavat tilaa yhdessäoloon tai omiin hetkiin. Lähellä olevat Puuhapuisto Veijari ja Kivikauden kylä tarjoavat lisää tekemistä koko perheelle. Kohde on vuokrattavissa vain rauhalliseen lomakäyttöön, joten pakkaa mukaan kirjat, pelit ja hyvä seura – tämä on loma ilman huolta ja kiirettä!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarviot antavat mökille keskimääräisen tähtiluokituksen 4.5 ja 100% suosittelisi tätä lomakohdetta. Mökkiä kehutaan tasokkaaksi ja siistiksi, erityisesti rantasauna saa kiitosta rentouttavana paikkana kauniilla näkymällä. Sijainti on rauhallinen, mutta silti lähellä keskustan palveluja, ja ranta on mainittu hyväksi sekä aikuisille että lapsille. Myös mökin tilavuus, varustelu ja kaasugrilli saavat kiitosta, tehden lomasta mukavan isommallekin porukalle.

11. PARIISINRANTA, SAARIJÄRVI/PYLKÖNMÄKI, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 574 – 738€
 • Viikkohinta: 1035 – 1301€
 • Sijainti: Jyväskylästä 100 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa Karankajärven rannalle, missä odottaa upea huvila, joka suorastaan huokuu rentoutumisen tunnelmaa! 😎 Täällä voit herätä aamulla järvinäköalaan ja nauttia aamukahvisi tilavalta lasikuistilta. Oma vene ja kova hiekoitettu ranta tekevät uintireissuista helppoja ja nautittavia.

Kun päivä uimarannalla tai kalastaen kalarikkaassa järvessä alkaa hämärtyä, voit siirtyä erilliseen rantasaunaan lämmittämään löylyt. Puulämmitteinen sauna ja terassi vain 5 metrin päässä rannasta – voiko täydellisempää iltaa toivoa? 🌅

Lisämausteena lomaasi löytyy pihalta frisbeegolfia ja kroketia, sekä lähialueilta marja- ja sienimaita. Mikäli kaipaat lisävauhtia, omistaja vuokraa myös moottorikelkkoja. Tule, rentoudu ja nauti – tämä paikka on kuin tehty unohtumattomille lomahetkille! 🚤🌲

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Lomakohteessa saatu tähtiluokka on 4.0, ja 91% asiakkaista suosittelisi sitä. Asiakkaat pitävät mökkiä modernina, siistinä ja hyvin varusteltuna, mukaan lukien mukavuudet kuten lasitettu terassi ja rantasauna. Se koetaan sopivaksi lapsiperheille, tarjoten myös rauhallisen ympäristön ja kauniit järvimaisemat. Joitakin puutteita mainittiin, kuten lämpötilan säätöongelmat, kivikkoisuus ja mataluus rannassa, sekä muutamia puutteita varustelussa ja pihan kunnossa. Huoltotiimi saa kehuja toiminnastaan, ja mökki sopii sekä kesä- että talvilomailuun.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Keski-Suomen maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Keski-Suomi -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Lue lisäksi

Vuokramökit Suomessa maakunnittain

Top 20 mökit Saariselkä

3 Upeaa paljulla varusteltua mökkiä Himokselta

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *