Hae!

Suomen Vesipuistot – 9 Hienointa Vesipuistoa Kautta Maan

Hei kaikki! 🙋‍♀️🙋‍♂️ Koko perheen kesäsuunnitelmat ovat juuri tulleet paljon jännittävämmiksi!👨‍👩‍👧‍👦🌞

Olemme käyneet läpi kaikki Suomen vesipuistot ja valinneet parhaat kohteet. Jos rakastat veden äärellä lekottelua, huikeita vesiliukumäkiä ja auringonpaistetta, niin lue eteenpäin! 🌊🎢🌅

Tässä muutama nosto/kohokohta.

1️⃣📍Serena, Espoo: Suomen suurin vesipuisto tarjoaa hurjapäille jännittäviä liukumäkiä ja rentoutumista kaipaaville trooppisen laguunin. 🌴🏊‍♀️

2️⃣📍Vesipuisto JukuPark, Kalajoki & Turku: Upea ranta ja vesileikit yhdistyvät tässä suosikkikohteessa. Auringonotto ja vesiliukumäet – paras combo! 🏖️🌞🎢

3️⃣📍Flamingo Spa, Vantaa: Täydellinen sijainti lähellä lentokenttää, tätä ei kannata ohittaa. Spa-osasto tarjoaa rentoutumista aikuisille, kun taas vesipuisto viihdyttää lapsia. 💆‍♀️🎠💦

Muista pakata uima-asut, aurinkorasva ja hyvä mieli – tästä tulee kesän paras seikkailu! ☀️👙🎒 Eikä haittaa, jos vesi roiskuu, se on osa hauskuutta! 🌊😂 Joten, missä vesipuistossa näemme sinut tänä kesänä? 🤔🗺️

Eiköhän käydä tarkempien kuvauksien kimppuun!

1. Serena Vesipuisto – Espoo

Serenan vesipuisto sijaitsee Espoossa, ja se on yksi Suomen suosituimmista vesipuistoista. Se tarjoaa monipuolisia vesielämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Vesipuiston kohokohta on sen laaja valikoima vesiliukumäkiä. Siellä on useita erityyppisiä liukumäkiä, kuten nopeita ja jännittäviä kamikaze-liukumäkiä, perheystävällisiä putouksia ja vesiliukumäkiä sekä rentouttavia virtaavia jokia. Lisäksi Serenassa on myös Suomen suurin aaltoallas, jossa voi nauttia aalloista ja surffauksesta.

Lisäksi vesipuistossa on lasten alue, jossa on matalampia altaita ja pieniä vesiliukumäkiä. Lapset voivat nauttia vesileikeistä ja vesipuiston monista aktiviteeteista, kuten vesipyssyistä ja leikkivälineistä. Serenan vesipuisto tarjoaa myös useita lämmitettyjä altaita, joissa voi rentoutua ja nauttia vedestä.

Vesipuiston yhteydessä on myös kylpyläosasto, jossa vieraat voivat rentoutua saunoissa ja porealtaissa. Lisäksi Serenassa on tarjolla ravintoloita ja kahviloita, joista voi ostaa virvokkeita ja ruokaa.

Serenan vesipuisto on avoinna ympäri vuoden, joten se tarjoaa vesielämyksiä niin kesällä kuin talvellakin. Se on suosittu kohde niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

2. Flamingo Spa Vesipuisto – Vantaa

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla ja se on osa Flamingo-keskusta, joka tarjoaa monipuolisia viihde- ja hyvinvointipalveluita. Flamingo Spa on yksi Suomen suurimmista vesipuistoista ja se houkuttelee vierailijoita ympäri vuoden.

Flamingo Spa tarjoaa lukuisia vesielämyksiä sekä lapsille että aikuisille. Vesipuistossa on useita lämmitettyjä altaita, joissa voi rentoutua ja nauttia. Pääallasalueella on porealtaita, vesihierontapisteitä ja erilaisia vesielementtejä, jotka tarjoavat rentouttavia hetkiä.

Vesipuistossa on myös lukuisia vesiliukumäkiä, jotka tarjoavat jännitystä ja adrenaliinia kaipaaville vierailijoille. On olemassa erityyppisiä liukumäkiä, kuten perheystävällisiä liukumäkiä, joita voi jakaa koko perheen kanssa, sekä nopeampia ja jyrkempiä liukumäkiä, jotka tarjoavat vauhdikasta hauskanpitoa.

Lisäksi Flamingo Spassa on lasten alue, jossa on matalampia altaita ja vesileikkeihin suunniteltuja aktiviteetteja. Siellä on vesiliukumäkiä ja leikkialueita, jotka pitävät lapset viihdytettyinä ja tarjoavat turvallisia vesielämyksiä.

Vesipuiston vierailijat voivat myös rentoutua saunoissa ja höyryhuoneissa, jotka tarjoavat lämpöä ja hyvinvointia. Flamingo Spa -alueella on myös kylpyläosasto, jossa voi nauttia erilaisista hemmotteluho hdoista, kuten hieronnoista ja kasvohoidoista.

Flamingo Spa -alueella on myös ravintoloita ja kahviloita, joista voi ostaa virvokkeita ja ruokaa. Näin vierailijat voivat nauttia ruokailusta ja virkistyä vesipuiston aktiviteettien välillä.

On tärkeää tarkistaa Flamingo Spa -vesipuiston viralliset verkkosivut tai ottaa suoraan yhteyttä vesipuistoon ajankohtaisten tietojen, aukioloaikojen ja lippujen hintojen varmistamiseksi ennen vierailua.

3. Eden Spa Vesipuisto – Nokia

Eden Spa Vesipuisto sijaitsee Nokialla, lähellä Tampereen kaupunkia. Se on yksi Suomen suosituimmista kylpylä- ja vesipuistokohteista, joka tarjoaa vierailijoilleen rentoutumista ja vesielämyksiä ympäri vuoden.

Vesipuistossa on monipuolinen valikoima aktiviteetteja ja vesialtaita kaikenikäisille vierailijoille. Eden Spa Vesipuistossa on useita uima-altaita, joista löytyy vaihtoehtoja sekä rentoutumiseen että aktiiviseen vesiliikuntaan.

Vierailijat voivat nauttia lämpimästä ulkoaltaasta, jossa voi rentoutua veden alla olevien hierovien suihkujen avulla. Lisäksi vesipuistossa on myös sisäaltaita, jotka tarjoavat mukavan vaihtoehdon erilaisille vesitoiminnoille.

Liukumäkien ystävät voivat iloita Eden Spa Vesipuiston tarjoamista vesiliukumäistä. Siellä on erilaisia liukumäkiä, jotka tarjoavat sekä vauhdikkaita laskuja että leikkisää hauskanpitoa. Liukumäkiä on erilaisia, joten jokainen löytää varmasti mieluisan vaihtoehdon.

Lisäksi Eden Spa Vesipuistossa on lasten alue, jossa on matalampia altaita, vesileikkivälineitä ja pieniä liukumäkiä. Lapset voivat nauttia turvallisista vesileikeistä ja kokea vesipuiston tarjoamia jännittäviä hetkiä. Vesipuiston henkilökunta pitää huolta siitä, että myös pienimmät vierailijat viihtyvät ja nauttivat vesipuiston aktiviteeteista.

Vesipuiston vierailijat voivat myös rentoutua saunoissa, höyryhuoneissa ja porealtaissa. Eden Spa Vesipuistossa on tarjolla erilaisia saunoja, kuten perinteinen suomalainen sauna ja höyrysauna, jotka tarjoavat lämpöä ja hyvinvointia. Porealtaissa vierailijat voivat rentoutua ja nauttia hierovista vesipisteistä.

Eden Spa Vesipuiston yhteydessä toimii myös kylpylä, joka tarjoaa erilaisia hemmotteluhoitoja ja kauneushoitoja. Vierailijat voivat nauttia hieronnoista, kasvohoidoista ja muista rentouttavista hoidoista.

4. Särkänniemi Vesipuisto – Tampere

Särkänniemi Vesipuisto sijaitsee Tampereella ja se on osa Särkänniemi-huvipuistokokonaisuutta. Se on suosittu vesipuistokohde, joka tarjoaa vesielämyksiä ja hauskanpitoa koko perheelle.

Vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä, jotka tarjoavat jännittäviä laskuja ja vauhdikkaita vesielämyksiä.

On erityyppisiä liukumäkiä, kuten tunneliliukumäkiä, putousliukumäkiä ja kelkkaliukumäkiä, jotka varmistavat viihdyttävän ja adrenaliinintäyteisen kokemuksen. Lisäksi Särkänniemen Vesipuistossa on suuri aaltoallas, jossa vierailijat voivat nauttia aalloista ja uimisesta.

Vesipuistossa on myös lasten alue, jossa on matalampia altaita ja vesileikkeihin sopivia aktiviteetteja. Siellä on pienempiä vesiliukumäkiä, vesileikkivälineitä ja veden suihkulähteitä, jotka tarjoavat turvallisia ja hauskoja vesielämyksiä pienimmille vierailijoille.

Lisäksi Särkänniemi Vesipuistossa on monia muita vesiaktiviteetteja. Vierailijat voivat nauttia virtaavista joista, vesipyssyistä ja vesipelastusradasta. Vesipuiston monipuolinen tarjonta varmistaa, että kaikenikäiset vierailijat löytävät jotain mielenkiintoista ja viihdyttävää.

Vesipuistossa on myös erilaisia saunoja, joissa vierailijat voivat rentoutua ja nauttia lämmöstä. Tarjolla on perinteisiä suomalaisia saunoja sekä höyrysaunoja, jotka tarjoavat rentouttavan kokemuksen vesipuiston vesileikkien välissä.

Särkänniemi Vesipuiston vierailijat voivat hyödyntää myös Särkänniemi-huvipuiston muita palveluita ja aktiviteetteja, kuten huvipuistolaitteita, eläintarhaa ja planetaariota. Näin vierailijoilla on mahdollisuus nauttia monipuolisesta viihdekokemuksesta yhdessä paikassa.

5. Puuhamaa Vesipuisto – Tervakoski

Puuhamaa Vesipuisto sijaitsee Tervakoskella, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Se on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista vesipuistoista, joka tarjoaa monipuolisia vesielämyksiä ja aktiviteetteja koko perheelle.

Vesipuistossa on laaja valikoima vesiliukumäkiä, jotka tarjoavat vauhdikkaita ja jännittäviä laskuja. On olemassa erilaisia liukumäkiä eri vaikeustasoilla, joten niin lapset kuin aikuisetkin voivat löytää mieluisan liukumäen. Lisäksi Puuhamaan Vesipuistossa on useita uima-altaita, joissa voi viilentäytyä ja nauttia vedestä.

Puuhamaa Vesipuistossa on myös lasten alue, jossa on matalampia altaita ja vesileikkeihin suunniteltuja aktiviteetteja. Lapset voivat nauttia vesiliukumäistä, vesileikkivälineistä ja veden suihkulähteistä. Alue on suunniteltu turvalliseksi ja lapsiystävälliseksi, jotta pienimmätkin vesipuiston vierailijat voivat nauttia vesielämyksistä.

Lisäksi Puuhamaa Vesipuistossa on virtaavia jokia ja vesipelastusrata, joissa voi kokea hauskoja seikkailuja vedessä. Vierailijat voivat kellua virtaavissa jokikanavissa tai osallistua vesipelastusharjoituksiin. Nämä aktiviteetit tarjoavat viihdykettä ja iloa kaikenikäisille vierailijoille.

Vesipuiston vierailijat voivat myös rentoutua ja nauttia saunoista sekä porealtaista. Puuhamaa Vesipuistossa on tarjolla erilaisia saunoja, kuten perinteinen suomalainen sauna ja höyrysauna, jotka tarjoavat lämpöä ja hyvinvointia. Porealtaissa vierailijat voivat rentoutua ja nauttia hierovista vesipisteistä.

Puuhamaa Vesipuiston alueella on myös ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia virvokkeita ja ruokaa. Näin vierailijat voivat tankata energiaa ja viettää rentouttavia taukoja vesipuiston aktiviteettien lomassa.

6. Caribia Spa Vesipuisto – Turku

Caribia Spa Vesipuisto sijaitsee Turussa ja se on osa Caribia-kylpylä- ja hotellikokonaisuutta. Se tarjoaa vierailijoilleen rentoutumista, vesielämyksiä ja hyvinvointia.

Vesipuistossa on useita uima-altaita, joissa voi nauttia vedestä ja virkistäytyä. Caribia Spa Vesipuiston altaat ovat lämmitettyjä ja tarjoavat miellyttävän ympäristön rentoutumiselle. Altaista löytyy erilaisia vesielementtejä, kuten vesihierontapisteitä ja vesiputouksia, jotka tarjoavat rentouttavia hetkiä vierailijoille.

Vesipuistossa on myös vesiliukumäkiä, jotka tarjoavat vauhdikasta ja hauskaa menoa. Vierailijat voivat laskea liukumäkeä ja kokea veden pyörteet ja virtaukset. Caribia Spa Vesipuistossa on erilaisia liukumäkiä eri ikäryhmille, joten jokainen löytää sopivan vaihtoehdon.

Caribia Spa Vesipuistossa on myös lasten alue, jossa on matalampia altaita ja vesileikkeihin suunniteltuja aktiviteetteja. Lapset voivat nauttia vesiliukumäistä, vesileikkivälineistä ja vesiputouksista. Alue on turvallinen ja viihtyisä, jotta perheen pienimmät voivat nauttia vesipuiston tarjoamasta ilosta ja hauskanpidosta.

Lisäksi Caribia Spa Vesipuistossa on saunoja, jotka tarjoavat lämpöä ja hyvinvointia. Vierailijat voivat rentoutua perinteisessä suomalaisessa saunassa tai nauttia höyrysaunan lämmöstä. Saunominen on suosittu tapa rentoutua ja virkistäytyä vesipuiston aktiviteettien välissä.

Vesipuiston vierailijat voivat hyödyntää myös Caribia-kylpylän muita palveluita, kuten kylpylähoidot ja hemmotteluhoitojen valikoiman. Tarjolla on erilaisia hierontoja, kasvohoitoja ja vartalohoitoja, jotka tarjoavat rentoutumista ja hyvinvointia vierailijoille.

Caribia Spa Vesipuiston alueella on myös ravintoloita ja kahviloita, joista voi ostaa virvokkeita ja ruokaa. Tämä mahdollistaa ruokailun ja virkistyksen vesipuiston aktiviteettien välissä.

7. Tykkimäki – Kouvola

Aquapark Kouvola sijaitsee Kouvolassa ja se on yksi Suomen suosituimmista vesipuistoista. Se tarjoaa monipuolisia vesielämyksiä ja aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä, jotka tarjoavat vauhdikkaita ja jännittäviä laskuja. On olemassa erilaisia liukumäkiä eri vaikeustasoilla, joten kaikenikäiset vierailijat voivat löytää sopivan liukumäen. Lisäksi Aquapark Kouvolassa on useita uima-altaita, joissa voi nauttia vedestä ja virkistäytyä.

Vesipuiston erikoisuutena on FlowRider, joka on surffauspeli, jossa vierailijat pääsevät kokeilemaan aaltojen päällä pysymistä. Tämä tarjoaa ainutlaatuisen ja adrenaliinintäyteisen vesielämyksen.

Aquapark Kouvolassa on myös lasten alue, jossa on matalampia altaita, vesileikkivälineitä ja vesiliukumäkiä. Lapset voivat nauttia turvallisesta vesileikistä ja seikkailuista. Lisäksi vesipuistossa on monia muita vesielementtejä ja aktiviteetteja, kuten vesipyssyjä ja vesipelastusrata, jotka tarjoavat viihdykettä ja iloa kaikenikäisille vierailijoille.

Vesipuiston vierailijat voivat myös rentoutua saunoissa ja porealtaissa. Aquapark Kouvolassa on tarjolla erilaisia saunoja, kuten suomalainen sauna ja höyrysauna, jotka tarjoavat rentoutumista ja hyvinvointia. Porealtaissa vierailijat voivat rentoutua ja nauttia hierovista vesipisteistä.

Aquapark Kouvolan alueella on myös ravintola, josta voi ostaa virvokkeita ja ruokaa. Tämä mahdollistaa ruokailun ja virkistyksen vesipuiston aktiviteettien välissä.

Aquapark Kouvola tarjoaa viihdettä ja vesielämyksiä kaikenikäisille vierailijoille ja se on suosittu kohde niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoiden keskuudessa.

8. Jukupark Turku – Turku

Jukupark Turku sijaitsee Turussa ja se on suosittu seikkailu- ja vesipuistokohde koko perheelle. Se tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja viihdettä niin sisätiloissa kuin ulkona.

Jukupark Turku on tunnettu erityisesti seikkailupuistostaan, jossa lapset ja aikuiset voivat testata rohkeuttaan ja taitojaan erilaisilla kiipeilyrakenteilla, köysiradoilla ja tasapainoesteillä. Seikkailupuistossa on eri vaikeustasoja ja haasteita, joten siellä jokainen löytää sopivan aktiviteetin.

Vesipuistossa on monipuolisia vesielämyksiä tarjoavia altaita ja vesiliukumäkiä. Vierailijat voivat nauttia vesipuiston erilaisista liukumäistä, jotka tarjoavat sekä vauhdikkaita laskuja että leikkisiä vesielämyksiä. Lisäksi vesipuistossa on lapsille sopivia vesileikkialtaita ja vesileikkipaikkoja, jotka tarjoavat turvallisia vesielämyksiä.

Jukupark Turku tarjoaa myös muita aktiviteetteja, kuten trampoliineja, pomppulinnoja ja liikuntasaleja. Vierailijat voivat osallistua erilaisiin peleihin ja liikunnallisiin aktiviteetteihin, jotka tarjoavat viihdettä ja haastetta.

Seikkailun ja vesipuiston lisäksi Jukupark Turku tarjoaa myös ravintolan ja kahvilan, jossa voi nauttia virvokkeita ja ruokaa. Tämä mahdollistaa ruokailun ja virkistyksen aktiviteettien välissä.

Jukupark Turku on suosittu kohde paikallisten asukkaiden ja matkailijoiden keskuudessa, sillä se tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja hauskaa ajanvietettä koko perheelle.

9. Visulahti – Mikkeli

Visulahti sijaitsee Mikkelissä ja se tarjoaa monipuolisen ja viihdyttävän vesipuistoelämyksen vierailijoilleen. Visulahti Vesipuisto on suosittu kohde erityisesti kesäaikaan, kun matkailijat ja paikalliset asukkaat etsivät virkistystä ja hauskanpitoa vesien äärellä.

Vesipuistossa on useita uima-altaita, joissa vierailijat voivat viilentää itseään ja nauttia vedestä. Altaista löytyy eri syvyyksiä ja vaihtoehtoja, jotta kaikenikäiset vieraat voivat löytää mieleisensä paikan. Visulahti Vesipuiston altaiden yhteydessä on myös aurinkotuoleja ja -patjoja, joilla vierailijat voivat rentoutua ja ottaa aurinkoa.

Vesipuistossa on myös useita vesiliukumäkiä, jotka tarjoavat vauhdikkaita ja jännittäviä laskuja. Liukumäkien eri muodot ja korkeudet takaavat, että jokainen löytää itselleen sopivan liukumäen. Lisäksi Visulahden Vesipuistossa on lasten alue, jossa on matalampia altaita ja vesileikkeihin suunniteltuja aktiviteetteja. Lapset voivat nauttia vesiliukumäistä ja vesileikkivälineistä turvallisessa ympäristössä.

Visulahti Vesipuiston vierailijat voivat myös rentoutua saunoissa ja porealtaissa. Saunominen tarjoaa perinteisen suomalaisen rentoutumiskokemuksen, ja porealtaat tarjoavat hierontaa ja rentoutumista. Nämä ovat ihanteellisia paikkoja levätä ja virkistyä vesipuiston aktiviteettien välissä.

Lisäksi Visulahdessa on muita aktiviteetteja, kuten minigolfia, pelihalleja ja ravintoloita. Vierailijat voivat viettää aikaa ja nauttia erilaisista viihdemahdollisuuksista vesipuiston lisäksi.

Visulahti Vesipuisto tarjoaa viihdettä, rentoutumista ja vesielämyksiä koko perheelle. Se on suosittu kohde niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa Mikkelin alueella.

Ja se on siinä!

On aika hypätä vauhdin hurmaan ja nauttia kesän parhaista hetkistä vesipuistoissa ympäri Suomea! 🌊🇫🇮

Minkä paikan valitsetkaan, tiedossa on taatusti vesileikkejä, aurinkoa ja ikimuistoisia seikkailuja. ☀️💦😎 Joten, pakkaa reppu, ota ystävät tai perhe mukaan ja suuntaa kohti kesän parhaita vesipuistopäiviä! 🏖️🎒👨‍👩‍👧‍👦 Ja muista, vesipuistoissa ei ole oikeaa tai väärää tapaa pitää hauskaa – kunhan nautit matkasta! 🏄‍♀️🏊‍♂️🎉

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *