Hae!

Vuokramökit Keitele: 5+ Upeaa Majoitusvaihtoehtoa (2024)

Keitele on Pohjois-Savossa sijaitseva kaunis kunta, joka tarjoaa upeat puitteet lomailuun ja rentoutumiseen suomalaisessa lomamökkikohteessa. Keiteleen ympäristössä on lukuisia mökkejä, jotka tarjoavat erilaisia majoitusvaihtoehtoja perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille.

Keiteleeltä löytyy runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin, kuten kalastukseen, veneilyyn, melontaan ja patikointiin. Järven ympärillä on myös useita ulkoilureittejä, jotka tarjoavat upeat näkymät ympäröivään luontoon. Lisäksi alueella on monipuolisia retkeilymahdollisuuksia, kuten lähellä sijaitseva Pyhä-Häkin kansallispuisto.

Keiteleellä voi nauttia myös rauhallisesta lomasta luonnon keskellä, sillä alueella on runsaasti metsiä, rantoja ja erämaisia alueita. Mökkilomailuun kuuluu usein myös saunominen, ja Keiteleellä voi kokea perinteisen suomalaisen saunakulttuurin autenttisesti.

Tässä muutama upea mutta edullinen vuokramökki alueelta.

1. VUONAMO, KEITELE, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 65 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.7/5
 • Viikonloppuhinta: 237 – 424€
 • Viikkohinta: 416 – 642€
 • Sijainti: Kuopiosta 100 km luoteeseen

Kuvaus

Vuokramökki Vuonamo tarjoaa rentouttavan ja viihtyisän lomakohteen kauniissa maalaismaisemassa. Mökki sijaitsee omarantaisella kahden hehtaarin tontilla Nilakka-järven rannalla, vain 100 kilometrin päässä Kuopiosta. Mökin varustelut ovat kattavat, ja vuonna 2021 asennettu ilmalämpöpumppu takaavat miellyttävän oleskelun myös kesähelteillä. Mökissä on tilava tupa, kolme makuuhuonetta, sekä erillinen sisä-wc. Mökin pihapiirissä sijaitseva rantasauna, jossa on puulämmitteinen kiuas ja oma pata, tarjoaa rentouttavan saunaelämyksen.

Vuonamo sopii erinomaisesti perheille ja pariskunnille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta lomasta kauniissa luonnonmaisemissa. Mökin terassi avautuu järvelle päin, joten aamukahvit voi nauttia kauniissa auringonpaisteessa järven rannalla. Rantasaunan lämpimän veden pata takaa rentouttavan saunaelämyksen, ja illan hämärtyessä nuotiopaikalla voi paistaa makkaraa ja nauttia kesäilloista.

Vuonamossa on kattava varustelu, joka mahdollistaa miellyttävän ja helpon lomanvieton. Mökki on liitetty kunnalliseen vesijohtoverkkoon, ja lämmin vesi tulee keittiöön ja sisävessaan. Sähkölämmitys, varaava takka ja ilmalämpöpumppu pitävät mökin lämpimänä myös viileämmillä keleillä. Lisämukavuutena mökissä on wifi-yhteys ja televisio, joten mökillä viihtyy myös etätyöskentelyn lomassa.

Vuokramökin sijainti tarjoaa myös erinomaisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja lähialueiden tutkimiseen. Keiteleen uimaranta, pururata ja kesäteatteri ovat vain lyhyen matkan päässä, ja talvella lähialueiden latu-urat tarjoavat mahdollisuuden hiihtämiseen. Lisäksi järvi tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja vesiliikuntaan, ja veneen, katiskan ja verkkojen käyttö kuuluu vuokrahintaan. Vuonamo on siis erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia lomasta luonnonläheisessä ympäristössä ja monipuolisista aktiviteeteista.

2. SÄRKKÄ, KEITELE, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 45 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.4/5
 • Viikonloppuhinta: 191 – 508€
 • Viikkohinta: 420 – 764€
 • Sijainti: Kuopiosta 100 km länteen

Kuvaus

Tämä upea hirsimökki sijaitsee kauniilla Nilakka-järven rannalla, vain 100 km Kuopiosta länteen. Mökki on vuonna 1990 rakennettu ja peruskorjattu vuonna 2005, joten se on varustettu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset rentouttavaan lomaan luonnon keskellä. Mökissä on tilava tupakeittiö ja makuusoppi, jossa on parivuode. Lisäksi tupakeittiössä on kaksi lisävuodetta tarvittaessa. Mökissä on myös WC, jossa on bidet-suihku, sekä avo- ja lasikuisti, joissa voit nauttia upeasta järvinäkymästä.

Mökin varustelu on erinomainen, ja se sisältää kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkövalaistuksen, sähkölämmityksen, vesijohtoveden, sähköliesi, jääkaapin ja pakastimen, mikroaaltouunin, TV:n ja radion. Mökissä ei ole takkaa, mutta se sisältää puulämmitteisen rantasaunan, jossa on takkahuone ja avokuisti. Saunan takkahuoneessa on kesäisin kaksi lisävuodetta, joten se sopii erinomaisesti suuremmille ryhmille.

Lisäksi mökki sijaitsee upealla rinteellä, jolla on luonnon nurmikoinen ja osittain hiekkainen rinnetontti. Lapsiystävällinen matala ranta on vain muutaman askeleen päässä mökistä, joten se sopii erinomaisesti lapsiperheille. Mökillä on myös oma vene, joten voit nauttia järvestä täysin siemauksin. Kalastajat voivat nauttia yhdestä Suomen kymmenestä saalisvarmimmasta vesistöstä, jossa on yleisimpiä saaliskaloja, kuten kuhaa, haukea ja ahventa. Kalastusluvat voi hankkia omistajalta.

Kaiken kaikkiaan tämä mökki on erinomainen valinta, jos haluat nauttia rauhallisesta ja rentouttavasta lomasta luonnon keskellä. Tämä mökki on täydellinen paikka irrottautua arjesta ja nauttia kauniista Suomen järvimaisemista.

3. KALLIORANTA, KEITELE, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 118 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Viikonloppuhinta: 444 – 578€
 • Viikkohinta: 790 – 939€
 • Sijainti: Kuopiosta 100 km länteen

Kuvaus

Tämä upea vuokramökki sijaitsee Ylimmäinen-järven rannalla, vain 100 kilometrin päässä Kuopiosta. Mökki on kauniisti rakennettu hirsirakennus vuodelta 1984 ja se tarjoaa kaikki modernit mukavuudet rentouttavaa lomaa varten. Mökkiin kuuluu kolme makuuhuonetta, joissa on mukavat sängyt, tilava keittiö, olohuone varaavalla takalla ja ilmalämpöpumpulla, pesuhuone, puulämmitteinen sauna sekä kaksi erillistä WC:tä. Mökissä on myös kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten astianpesukone, pesukone ja wifi-yhteys.

Mökki sopii erinomaisesti perheille ja pienille ryhmille, sillä se tarjoaa kaikki mukavuudet ja tilat tarpeisiin. Ylimmäinen-järvi on vain muutaman askeleen päässä, ja siellä on hiekoitettu pohja, joka sopii erinomaisesti uimiseen ja muihin vesitoimintoihin. Mökkiin kuuluu oma vene, joten voit tutkia järveä haluamallasi tavalla. Lisäksi mökki tarjoaa kauniit maisemat ympäröivään metsään ja vesistöön.

Mökin pihalla on tilaa erilaisille pallopeleille, joten lapset voivat pelata jalkapalloa tai muita pelejä. Myös maastopyörä- ja kanoottireitit ovat lähellä, joten voit tutkia aluetta ja nauttia kauniista maisemista. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla, joten voit nauttia lomastasi ilman häiriötekijöitä.

Kaiken kaikkiaan tämä vuokramökki on loistava paikka rentouttavalle lomalle. Se tarjoaa kauniit maisemat, mukavuudet ja tilat, joita tarvitset onnistuneen loman viettämiseen ystävien ja perheen kanssa. Suosittelemme tätä mökkiä kaikille, jotka haluavat kokea Suomen luonnon kauneuden ja rauhan.

4. KOIVURANTA, KEITELE, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 100 m²
 • Henkilömäärä: 5 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Viikonloppuhinta: 476€
 • Viikkohinta: 686 – 1133€
 • Sijainti: Kuopiosta 100 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa tähän upeaan vuokramökkiin, joka sijaitsee kauniin järvi- ja koivikkomaiseman keskellä vain 100 km:n päässä Kuopiosta. Tämä tilava ja valoisa huvila rakennettiin vuonna 2006 ja siinä on kaikki tarvittavat mukavuudet rentouttavan loman viettoon. Huvilassa on tupakeittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, sauna, pesuhuone ja pukuhuone. Lisäksi siellä on laaja valokatettu terassi rannan puolella, jonka pinta-ala on 73 m², jossa voit nauttia upeista näkymistä ja kauniista ympäristöstä. Rannassa on pitkä laituri ja nuotiopaikka, jossa voit istua iltaisin ja katsella tähtitaivasta.

Tämä mökki on täysin varusteltu ja siellä on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotka tekevät lomastasi täydellisen. Huvilassa on muun muassa sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, varaava takka, pesukone, astianpesukone, TV, Wi-Fi ja soutuvene. Voit nauttia saunomisesta puulämmitteisessä saunassa ja rentoutua takkatulen äärellä. Grillikodassa voit valmistaa herkullisia ruokia ja nauttia niistä ystävien ja perheen kanssa.

Ympäristössä on erämaita, luontoa lampineen, metsäautoteitä ja marjamaita, joten tämä on ihanteellinen paikka luonnon ystäville. Tämä mökki on myös oiva paikka lintubongareille, sillä Lahnasjärven lintujärvet ovat vain 16 km:n päässä. Lisäksi mökiltä löytyy maastopyörä- ja kanoottireittejä, joilla voit viettää aktiivista lomaa.

Muutama Kohde Lähialueelta

5. KALLIORANTA B, VIITASAARI/LÖYTÄNÄ, VIITASAARI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 35 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 235 – 754€
 • Viikkohinta: 521 – 1138€
 • Sijainti: Jyväskylästä 118 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä upea höylähirsimökki sijaitsee kauniilla paikalla Jyväskylästä 118 km pohjoiseen Löytänä-järven rannalla. Mökistä löytyy tilava tupakeittiö, jossa on kaikki tarvittavat laitteet lomailua varten. Mökissä on parivuode ja vuodesohva, joten se sopii mainiosti pariskunnille tai pienelle perheelle. Terassilta avautuu henkeäsalpaava näkymä järvelle.

Rantasauna on sähköistetty, joten voit rentoutua saunan lämmössä milloin vain haluat. Saunatuvassa on vuodesohva kahdelle, joten sauna- ja yöpymismahdollisuus löytyy myös vieraillesi. Kesäaikaan henkilömäärä voi ylittää neljällä henkilöllä, jos he majoittuvat aittaan. Huomioithan, että aitassa ei ole sähköjä.

Tämä mökki on täydellinen paikka rentoutumiseen ja luonnonläheiseen lomailuun. Järvi on kalaisa, joten viehekalastusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Mökin sijainti männikkörinteessä rannassa huvimajan ja kiinteän grillauspaikan kanssa on ihana paikka viettää aikaa lämpimänä kesäiltana. Lisäksi lähellä on hyvät marjamaastot ja löydät muinaishistoriallisia viitteitä rantautumispaikasta.

Muista varustautua lomalle omilla liinavaatteilla ja pyyhkeillä sekä suorittaa loppusiivous mökissä, saunassa ja huvimajassa ennen lähtöäsi. Jos etsit rauhallista lomapaikkaa, jossa voit rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta, tämä mökki Löytänä-järven rannalla on erinomainen valinta.

6. POUKAMA, PIELAVESI, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 140 m²
 • Henkilömäärä: 8 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 487 – 945€
 • Viikkohinta: 684 – 1649€
 • Sijainti: Kuopiosta 101 km luoteeseen

Kuvaus

Tämä tilava ja hyvin varusteltu lomamökki tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuuksia ja luonnon rauhaa. Sijainti Pielaveden rannalla tarjoaa upeat näkymät järvelle, jossa voit nauttia kalastuksesta tai veneilystä omalla soutuveneellä. Loma-asunnon neljä makuuhuonetta tarjoavat runsaasti tilaa koko perheelle tai ystäväporukalle, ja keittiö ja olohuone ovat täysin varusteltuja. Mökissä on myös sauna ja pesuhuone, ja erillinen rantasauna puulämmitteisellä kiukaalla takaa rentoutumisen lomasi aikana.

Mökissä on myös monia muita mukavuuksia, kuten WiFi, kaksi televisiota, DVD-soitin ja radio/cd-soitin, ja pinnasänky/matkasänky vauvoille. Terassilla on hiiligrilli ja erikseen vuokrattavissa oleva kylpypalju. Mökin pihassa on myös koiratarha ja hirsinen lämmitetty koirankoppi kahdelle koiralle. Lisäksi on mahdollisuus vuokrata puulämmitteinen palju omistajalta.

Mökki sijaitsee rauhallisessa metsäisessä ympäristössä, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet metsästykseen ja marjastukseen. Etäisyydet lähimpään kauppaan ja kylpylään ovat kohtuullisia, joten voit halutessasi nauttia myös alueen muista aktiviteeteista. Tämä mökki on täydellinen paikka rentoutumiselle ja luonnon rauhasta nauttimiselle.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Pohjois-Savo

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *