Hae!

Keski-Suomi Majoitus: 500+ Vuokramökkiä [2024]

Oletko suuntaamassa idylliseen Keski-Suomen maakuntaan mökkilomalle, mutta sopiva mökki vielä uupuu? Tässä upeat ja edulliset lomamökit alueelta!

Psst! Kun kerran kotimaanmatka Keski-Suomeen on tiedossa, niin suosittelen vilkaisemaan myös
Keski-Suomen kattavan matkaoppaamme!

Esittelyssä seuraavat mökinvuokrauspalvelut:

 1. Lomarengas
 2. Nettimökki
 3. GoFinland
 4. Mökkivuokra
 5. Mökkihaku
 6. Muut

Tervetuloa mukaan löytämään seuraavaa mökkilomaasi varten täydellinen paikka! Yhteensä näistä palveluista löydät peräti yli 500 vuokramökkiä Keski-Suomesta!

Lomarenkaan mökit

Lomarengas on Suomen suurin ja vanhin loma-asuntojen vuokraaja, perustettu vuonna 1967. Katalogista löytyy yli 4000 erilaista kohdetta, rantamökeistä luksushuviloihin. Asiakkaat voivat vuokrata mökkejä kätevästi ja turvallisesti verkossa. Maksaminen tapahtuu kätevästi suoraan Lomarenkaan sivuilla varauksen yhteydessä, tai laskulla. Yrityksen missio on luoda arvoa mökin omistajille ja tarjota luotettava matkailutuotteiden ostokanava.

Tässä Lomarenkaan katalogista valikoituja mökkihelmiä Keski-Suomesta:

1. PELTSINRANTA, JÄMSÄ, KESKI-SUOMI, HIMOS

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 32 m²
 • Henkilömäärä: 1 + 5 henkilöä
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 284 – 1019€
 • Viikkohinta: 635 – 1558€
 • Sijainti: Jyväskylästä 50 km etelään

Kuvaus

Himoksen sydämessä piileskelee tämä idyllinen hirsirakenteinen mökki, joka kutsuu viettämään laatuaikaa niin kesän auringossa kuin talven lumisissa maisemissa. 🌲🌨️ Oma ranta ja soutuvene tarjoavat mahdollisuuden nauttia Patalahti-järvestä ja päivän päätteeksi voit rentoutua omassa saunassa, joka sijaitsee mökin yhteydessä. 🔥🚣‍♂️

Mökin sisätiloissa odottaa kodikas tupa varaavalla takalla sekä ilmalämpöpumpulla – taaten mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa. Keittiösyvennys mahdollistaa herkullisten lomaruokien valmistuksen ja parvella unet maistuvat makeilta. 🍲🌙 Saatavilla on myös poreallas lisähintaan, ja kaksi polkupyörää odottavat innokkaita pyöräretkelle lähtijöitä. 🚴‍♂️✨

Vaikka mökki tarjoaa oman rauhallisen nurkkauksen, Himoksen palvelut ovat vain kivenheiton päässä. Laskettelurinteet, golfkenttä ja ravintolat ovat kaikki lyhyen matkan säteellä, joten tämä on todellinen lomailijan unelma! 🎿🍴🌟

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tämä lomakohde on saanut täydet viisi tähteä asiakkailtaan ja saa suosituksen jokaiselta arvostelijaltaan. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla suoraan järven rannalla ja on varusteltu erinomaisesti, astioista pyöräilyyn ja soutuveneilyyn. Erityismaininta tulee mökin siisteydestä, ulkotiloista ja erinomaisesta saunasta. Kohde on helppo löytää, mutta uusille vieraille suositellaan tarkkaa reittiohjeiden seuraamista.

2. VILLA KUKKULA, MULTIA, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 114 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.9/5
 • Viikonloppuhinta: 471 – 1050€
 • Viikkohinta: 913 – 1589€
 • Sijainti: Jyväskylästä 52 km länteen

Kuvaus

Villa Kukkula sijaitsee aivan Isojärven rannalla, vain 52 km Jyväskylästä, tämä modernein mukavuuksin varusteltu huvila tarjoaa täydellisen paon arjesta. 😍 Huvilasta avautuu henkeäsalpaava näkymä järvelle, ja siinä on kolme makuuhuonetta, lattialämmitys maalämmöllä ja oma sähkösauna. Kyllä, maalämpö ja keskuspölyimuri – miten luksusta!

Lähellä luontoa ylellisyyden keskellä! 🌳 Uppoudu sohvalle varaavan takan ääreen tai kokkaa perheellesi gourmet-ateria hyvin varustellussa keittiössä. Ulkoilusta kiinnostuneille on tarjolla lähellä oleva frisbeegolfrata ja vaikka talviseikkailu lumikengillä, joita voit vuokrata paikan päältä.

Ja tiedätkö mikä parasta? 🌌 Illan tullen voit nauttia järvinäkymistä terassilta tai soudellen asiakkaan käytöss olevalla veneellä. Luksusloma luonnon helmassa odottaa juuri sinua!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Villa Kukkulan mökki saa erinomaisia arvioita sijainnistaan, siisteydestään, tilavuudestaan ja varustelutasostaan. Asiakkaat ovat erityisesti arvostaneet laadukasta ja monipuolista varustelua, kuten maalämpöä, valokuitunettiä, omaa rantaa ja veneilymahdollisuutta. Mökin sisustus on saanut kiitosta huolellisuudestaan ja tyylikkyydestään. Isäntäpariskunnan ystävällinen ja avulias palveluasenne on korostunut useissa arvioissa; he ovat tarjonneet mm. hyvin huollettuja ulkoilumahdollisuuksia ja erityispalveluita kuten avantoja. Jotkut maininnoista viittaavat mökin olevan erityisen sovelias suurille ryhmille ja perheille, mutta muutamat arviot huomauttavat pitkistä portaisista ja luonnoneläimistä, joten pienille lapsille mökki voi vaatia erityistä huomiota.

3. VILLA PAASIRINNE A, TOIVAKKA, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 101 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.9/5
 • Viikonloppuhinta: 654 – 1127€
 • Viikkohinta: 1180 – 1831€
 • Sijainti: Jyväskylästä 40 km kaakkoon

Kuvaus

Villa Paasirinne: Eleganssia hirsissä! Tämä lähellä Toivakan palveluja sijaitseva hirsihuvila tarjoaa niin auringonkasteltuja hetkiä järvelle avautuvasta olohuoneesta kuin romanttisia iltoja takkatulen äärellä. 💼🌅 Keittiöstä pääset suoraan lasitetulle terassille, jossa kelpaa nauttia aamukahvistaan tai ilta-aurinkoa seuraillen.

Viihtyisyyden kruunaa oma ranta, joka on hiljattain kunnostettu erityisesti perheen pienimmät mielessä pitäen. 🏖️ Mutta, ei hätää aikuisillekaan: komea uima-allas ja mahdollisuus kylpypaljuun tuovat lisäluxusta lomaan! Majoitustilat ovat huippuluokkaa, ja huvilan ympärillä voit herkutella omasta keittiöpuutarhasta poimituilla antimilla.

Aktiivilomailijallekin on tarjontaa: lumikengät, potkukelkat ja upea kuhakanta järvestä ovat vain osa huvilan tarjoamista elämyksistä. 🎣❄️ Tämä paikka on kuin tehty unohtumattomiin lomahetkiin! 🍀🔥

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki saa asiakkailta erittäin positiivisia arvioita. Useat korostavat kohteen siisteyttä, hyvää varustelua ja rauhallista sijaintia. Monet ovat ihastuneet erityisesti kauniiseen ja hyvin hoidettuun puutarhaan, jossa on marjapensaita ja muita antimia vapaasti käytettävissä. Mökin puusaunaa ja pehmeitä löylyjä kiitellään, ja ilmalämpöpumppu on plussaa. Majoituskohteen omistajat saavat kiitosta ystävällisyydestään. Mökin varusteluun kuuluu monia ulkoiluvälineitä ja kalastusmahdollisuuksia. Joissakin arvioissa tuodaan esille myös parannusehdotuksia, kuten toisen wc:n tarve. Kaiken kaikkiaan kohteesta välittyy mielikuva laadukkaasta ja rauhallisesta lomakohteesta.

4. OSMOLA, JOUTSA, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 43 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 307 – 525€
 • Viikkohinta: 727 – 828€
 • Sijainti: Jyväskylästä 53 km etelään

Kuvaus

Tervetuloa kokoamaan muistoja tässä kauniissa erämaamökissä, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä Suojärvestä. Sopii täydellisesti neljälle, ja voit kuvitella itsesi nauttimaan rentouttavista illoista varaavassa takassa tai vetäytymässä makuualkoviin unelmanomaiseen uneen.

Mikäpä parempaa kuin aamu-uinnin jälkeinen puulämmitteisen saunan lämpö? 😌 Ja jos grillijuhlat kiehtovat, grillikota odottaa vain vieraitaan! Älä unohda käydä läheisessä Leivonmäen kansallispuistossa, joka sijaitsee vain viiden kilometrin päässä.

Pssst! 🐶 Lemmikitkin ovat tervetulleita, joten koko perheen lomasta tulee ikimuistoinen. Ja kun päivä on ohi, rentoudu veneillessäsi omalla soutuveneelläsi. Täydellinen pakopaikka!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki saa asiakkailta positiivista palautetta, saavuttaen 4.6 tähtiluokituksen perustuen seitsemään arvioon, ja 100% asiakkaista suosittelisi lomakohdetta. Monet arvostavat mökin rauhallista sijaintia ja luonnonkauneutta, jossa voi nauttia omasta rauhasta, auringonpaisteesta laiturilla ja ympäröivistä aarniometsistä. Asiakkaat kiittelevät mökin hyvää varustelua ja siisteyttä. Suojärven vesistön kirkkaus ja raikkaus ovat tehneet vaikutuksen, ja moni mainitsee myös grillikodan ja läheisen Leivonmäen kansallispuiston etuna. Ystävälliset omistajat ja mahtava palvelu saavat myös erityismaininnan.

5. APILAN RAUHA, KUOREVESI, JÄMSÄ, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 749 – 1410€
 • Viikkohinta: 1721 – 2138€
 • Sijainti: Tampereelta 90 km koilliseen

Kuvaus

Hiljaisuuden helmi Tampereen läheisyydessä. 🍃 Tässä idyllisessä hirsivuokrahuvilassa yhdistyvät luonnonrauha ja moderni mukavuus. Herkuttele maalaistuotteilla, rentoudu porealtaassa tai nauti täydellisestä saunahetkestä – valittavanasi on sekä perinteinen rantasauna että sähkösauna.

Yksityisyys on taattu! 💑👨‍👩‍👧‍👦 Huvila sopii erityisesti perheille ja pariskunnille, jotka etsivät rauhaa ja hiljaisuutta. Voit tehdä metsäretkiä, poimia marjoja, tai nauttia järvinäköalasta isoilta terasseilta. Extraa lomaan tuovat omistajan maalaistalon tuoreet antimet ja kodikkaat grilli-illat uudessa grillikatoksessa. 🍖🌽

Lähialue tarjoaa kulttuuria ja aktiviteetteja, kuten Serlachius-museo ja hiihtokeskus, joten täydellinen loma on taattu! 🔥🛶

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin asiakasarviot ovat pääosin erittäin positiivisia. Monet asiakkaat kuvailevat mökkiä hyvin varustelluksi, siistiksi ja sijaitsevan upealla, rauhallisella paikalla. Rantasauna ja poreallas mainitaan usein huippukohteina. Lapset ja aikuiset ovat viihtyneet ja myös sängyt saavat kiitosta mukavuudestaan. Joitakin asiakkaita on miellyttänyt erityisesti paikan läheisyys Mäntän palveluihin ja taidenäyttelyihin. Emäntä on saanut paljon kiitosta ystävällisyydestä ja avuliaisuudesta. Muutamat maininnat sisältävät toiveita, kuten pimennysverhot, sekä joitakin negatiivisia kohtia, kuten järven mutapohja.

6. VILLA KANTRI, MULTIA, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 115 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 471 – 1050€
 • Viikkohinta: 976 – 1590€
 • Sijainti: Jyväskylästä 52 km länteen

Kuvaus

🌲 Tervetuloa uniikkiin huvilaan Isojärven rannalla! 🌲

Moderni, vuonna 2011 rakennettu puuhuvila odottaa sinua – ja mikä parasta, se on suunniteltu esteettömäksi! 😊 Liikuntarajoitteiset vieraat huomio! Tämä helmi tarjoaa lattialämmityksen, tilavat pesutilat ja luiskat pyörätuolille. Tule ja nauti saunan lämmöstä, tai kokkaa herkkuja täysin varustellussa keittiössä.

🚣‍♂️ Aivan mökin vieressä, Isojärven rannalla, voit nauttia veneilystä omalla veneelläsi tai ottaa haasteeksi 9-väyläisen frisbeegolfradan – kiekot valmiina! 🥏 Lisäksi voit nauttia alueen ulkoilu- ja ratsastusreiteistä tai vuokrata lumikenkiä ja tutustua ympäristöön talvikaudella. Ja kirsikkana kakun päällä: lemmikit, erityisesti koirat, ovat tervetulleita!

Tämä mökki ei ole vain majoitus – se on elämys. Oletpa sitten luonnon ystävä, aktiivinen ulkoilija tai vain rauhaa kaipaava lomalainen, tämä paikka tarjoaa jotakin jokaiselle! 🌟

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Lomakohde sai keskimäärin 4.8 tähteä 22 arvostelusta, ja kaikki asiakkaat suosittelisivat sitä. Asiakkaat kehuvat erityisesti mökin rauhallista sijaintia, siisteyttä ja viihtyisyyttä. Omistajapariskuntaa ja heidän palveluasennettaan kiitellään usein. Moni mainitsi mökin sopivan erityisen hyvin lapsille, liikuntaesteisille ja vanhuksille, huomioon ottaen esimerkiksi matalan ja lapsiystävällisen rannan sekä esteettömät tilat. Mökki on myös hyvin varusteltu ja siinä on huomioitu monenlaiset aktiviteetit sekä korkealaatuiset materiaalit. Lomakohde sijaitsee päättyvän tien päässä ja tarjoaa mahdollisuuden monenlaisiin harrastuksiin.

7. LAMMASSAARI, JÄMSÄ, KESKI-SUOMI, HIMOS

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 5 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 648 – 1234€
 • Viikkohinta: 1255 – 1776€
 • Sijainti: Tampereelta 75 km pohjoiseen

Kuvaus

🌲 Tervetuloa ainutlaatuiseen lomaelämykseen Vekurijärven rannalla! Tämä puurakenteinen huvila sijaitsee henkeäsalpaavalla 1 ha:n Lammassaarella, jolla ei ole muita mökkejä. Järven kallioranta kutsuu uimaan ja oma vene odottaa seikkailuja. Mökki, viihtyisä vierastupa ja rantasauna muodostavat kokonaisuuden, jossa moderni varustelu kohtaa luonnon rauhan. 🚣‍♂️

Viihtyisyys on taattu laadukkailla kalusteilla ja ammattimaisesti suunnitellulla värimaailmalla. Eikä vain sisällä – katettu 70 m² terassi houkuttelee nauttimaan kesäilloista. 😌 Perheet huomio: trampoliini, pinnasänky ja syöttötuoli odottavat pienimpiä lomalaisia!

Sijainti tarjoaa mahtavat lenkkimaastot ja marjastuspaikat, kun taas lähialueen palvelut kuten Himoksen laskettelu ja Tampereen nähtävyydet ovat lyhyen matkan päässä. Kutsu ystävät tai perhe ja koe loma, josta puhutte vielä pitkään! 🌟

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki saa asiakkailta pääosin erittäin positiivista palautetta. Asiakkaat korostavat mökin siisteyttä, tilavuutta sekä hyvää varustelutasoa. Mökki sijaitsee kauniilla paikalla järven rannalla, ja monet asiakkaat ovat erityisesti kiitelleet rantasaunan hyviä löylyjä sekä mahdollisuutta kalastukseen, veneilyyn ja uimiseen. Alue tarjoaa omaa rauhaa, mikä on monille asiakkaille tärkeä seikka. Myös perheet ja suuremmat ryhmät ovat viihtyneet paikassa, ja useat mainitsevat paikan soveltuvan erinomaisesti myös lapsille. Muutamat ehdotukset liittyvät pieniin parannuksiin, kuten valaistukseen ja laiturin kuntoon.

8. KANERVARINNE, KONNEVESI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 90 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 360 – 798€
 • Viikkohinta: 813 – 1205€
 • Sijainti: Jyväskylästä 75 km koilliseen

Kuvaus

Liesveden äärellä sijaitseva lämpöhirsilomatalo lupaa paitsi rauhallista järvimaisemaa, myös modernia mukavuutta vuodelta 2011. 🌲🛶 Kolmessa makuuhuoneessa voi levähtää ja tilavilla katetuilla terasseilla nauttia luonnon rauhasta. Saunan jälkeen vilvoittelu terassilla tai omaan veneeseen hypäten antaa aitoa suomalaista lomaelämystä.

Varustelultaan mökki on kotisi veroinen: induktioliesi keittiössä, sadesuihku pesuhuoneessa ja sähköperämoottori veneessä. 😌🔥 Talossa viihtyy sateellakin, sillä satelliitti-TV ja Blu-ray soitin takaavat viihteen ja nopea langaton netti pitää sinut yhteydessä maailmaan. Ja hei, kaksi polkupyörää odottavat sinua, joten lähde rohkeasti tutkimaan ympäristöä!

Lähialue tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin, oli intohimosi sitten golf, kalastus tai vaikkapa melonta. 🎣🏌️‍♂️ Tämä lomatalo yhdistää parhaat puolet maaseudun rauhasta ja modernista mukavuudesta. Hyppää mukaan ja koe se itse!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökkikohteella on erittäin positiivisia arvosteluja, ja se saa kiitosta monilta eri osin. Asiakkaat ovat yhtä mieltä siitä, että mökki on siisti, hyvin varusteltu ja viihtyisä. Moni korostaa erityisesti mökin sijaintia kauniissa järvimaisemassa ja rauhallisessa ympäristössä. Astiastot ja muut keittiövarusteet saavat kiitosta laadukkuudestaan. Ilmastointi ja mökin viilentävät ominaisuudet ovat tulleet tarpeeseen helteisinä kesinä. Mökin omistajaa kiitellään ystävällisyydestä, palvelualttiudesta ja avuliaisuudesta. Muutama maininta tehtiin myös siitä, kuinka mökki on jopa parempi kuin kuvissa esitettynä. Vaikka suurin osa arvosteluista oli positiivisia, yksi asiakas mainitsi naapurimökkien läheisyyden häiritsevänä tekijänä.

9. KATAJAKALLIO, KONNEVESI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 90 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 360 – 798€
 • Viikkohinta: 813 – 1205€
 • Sijainti: Jyväskylästä 75 km koilliseen

Kuvaus

Liesveden äärellä odottaa lämminhirsinen lomahelmi, joka avaa syliinsä kauniit järvimaisemat ja modernin mukavuuden. 😍 Astu sisään ja anna varaavan takan lämmön helliä, tai uppoudu sadesuihkun viileyteen luksuspesuhuoneessa. Keittiössä induktioliesi takaa turvallisen kokkailun, ja satelliitti-TV sekä Blu-ray soitin viihdyttävät iltojen pimetessä.

Ulkoilma kutsuu terassilta, josta portaat johdattavat suoraan grillikodan ja rannan rauhaan. 🚣‍♂️ Oma vene ja sähköperämoottori mahdollistavat seikkailut lähisaareen. Ja mikä parasta, kalastusinnokkaille viehekalastuskosket odottavat vain 4 km päässä! 🎣 Nauti päivästä, ja palaa illalla mökkisi kotoisaan syleilyyn.

P.S. Kaksi polkupyörää sisältyvät vuokraan, joten lähde tutkimaan ympäristöä pyörällä! 🚴‍♀️🚴‍♂️

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla lähellä vesistöä. Vierailijat ovat kiitelleet sen siisteyttä, hyvää varustelutasoa sekä upeita maisemia. Useat mainitsevat myös omistajan ystävällisyyden ja huolehtivaisuuden. Mökissä on huomioitu yksityiskohtia kuten blenderin ja jätteidenlajittelumahdollisuuden tarjoaminen. Lisäksi jotkut asiakkaat olisivat arvostaneet kaasugrillin saatavuutta ja puulämmitteistä rantasaunaa. Aktiviteetteja, kuten veneily ja kalastus, ovat saatavilla. Suurin osa asiakkaista suosittelisi mökkiä ja monet ovat ilmaisseet halunsa palata sinne uudelleen.

10. KUIKKANIEMI, KONNEVESI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 48 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 273 – 504€
 • Viikkohinta: 611 – 758€
 • Sijainti: Jyväskylästä 50 km koilliseen

Kuvaus

Lomamökki Pukara-järven äärellä 🌲🛶

Tämä kotoisa hirsirakenteinen mökki, rakennettu vuonna 1995, odottaa sinua 50 km Jyväskylän koillispuolella, suoraan Pukara-järven rannalla. Mökin sydämessä roihuaa varaava takka, joka tuo lämpöä ja tunnelmaa viileimpinäkin iltoina. Keittiönurkkauksessa kokkailet herkkuja ja yöunet saat makuualkovissa tai parvella. Kesäisin grillailu kaasugrillillä tai erillisessä nuotiokodassa onnistuu helposti.😋

Sauna- ja rentoutumishetket hoituvat puulämmitteisessä saunassa, ja mikä parasta, voit lisämaksusta kokeilla savusaunaa! 🧖‍♂️🔥 Päiväretkelle kannattaa suunnata 13 km päässä sijaitsevaan Etelä Konneveden Kansallispuistoon. Huomio: Tuo mukana omat liinavaatteet ja pidä mökki siistinä – niin voimme pitää sen aina yhtä viihtyisänä kaikille.

Tiivistelmä asiakasarvioista:

10 asiakasta antoivat kohteelle keskiarvoksi 4.4 tähteä viidestä. Asiakkaat korostivat mökin sijainnin rauhallisuutta ja sen keskellä luontoa olemista. Useat mainitsivat kalaisan ja kirkasvetisen järven sekä mukavan ja vakavan veneen. Mökin siisteys ja varustelu saivat erityiskiitosta, erityisesti aurinkosähkö, kaasuliesi ja juomaveden laatu. Useat mainitsivat positiivisesti savusaunan ja hyvät löylyt tavallisessa saunassa. Sijainnin etäisyys liikenteestä, mahdollisuus nauttia luonnonrauhasta ja maisemien kauneus korostuivat monissa palautteissa. Lisäksi yksi asiakas yllättyi positiivisesti mökissä olevasta vesi-wc:stä.

11. AMENO 1, JÄMSÄ, KESKI-SUOMI, HIMOS

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 134 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 901 – 1106€
 • Viikkohinta: 2438 – 3156€
 • Sijainti: Jämsästä 9 km koilliseen

Kuvaus

🎿 Ameno 1 mökki sijaitsee Länsi-Himoksen sydämessä, vain kivenheiton päässä Himoksen laskettelurinteistä. Voit melkein tuntea rinteiden jännityksen omalta parvekkeeltasi, joka ulottuu koko mökin pituudelta. Mukavuuksia vilisevä kaksikerroksinen puumökki tarjoaa tilaa koko perheelle ja modernit varusteet takaavat, että lomasi sujuu ilman hikikarpaloita.

Keittiössä induktioliesi ja astianpesukone tekevät ruoanlaitosta leikintekoa. Illan tullen voit rentoutua olohuoneessa pelaten Playstation 3:lla tai katsoen leffaa yhdessä mökin kahdesta televisiosta. 😌 Ja hei, eikö olisikin ihanaa aloittaa aamu kupillisella kahvia parvekkeelta, katsellen Länsi-Himoksen rinteitä?

Lyhyen kävelymatkan päässä mökiltä löydät niin rinteet, Mono Pubin, kuin Himos Areenankin. 🔝 Eikä unohdeta lähellä sijaitsevaa leikkipaikkaa pienemmille lomalaisille. Tämä on the place to be kaikille Himoksessa viihtyville! 😎👌🏻

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin arvostelu pohjautuu vahvasti sen tilavuuteen ja sijaintiin. Asiakkaat korostivat, kuinka mökki sopii erityisesti suurille ryhmille tarjoten kahdessa kerroksessa mahdollisuuden omaan rauhaan. Sijainti on strateginen – lähellä rinteitä, ladulle ja muita palveluita. Käytännön mukavuudet, kuten hyvin varusteltu keittiö, tilava saunaosasto ja jäähdytys ilmalämpöpumpulla, saivat erityiskiitosta. Eräs maininta korosti mökin sisustuksen viihtyisyyttä ja hyvää kuntoa sekä riittävää määrää astioita, mikä tekee pidemmästäkin oleskelusta mukavaa. Kaiken kaikkiaan mökki vastaa asiakkaiden odotuksia ja tarjoaa monipuoliset puitteet onnistuneeseen lomaan.

12. VILLA AKULIINA, MULTIA, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 107 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 498 – 1113€
 • Viikkohinta: 1135 – 1685€
 • Sijainti: Jyväskylästä 52 km länteen

Kuvaus

Herkullinen huvila Jyväskylän kupeessa! 🌲🚣

Villa Akuliina vain 52 km Jyväskylästä, tämä puurakenteinen kaunotar tarjoaa unohtumattomat näkymät Isojärvelle. Alakerrassa on tilava tupakeittiö, kun taas yläkerrassa kolme makuuhuonetta kutsuvat unen maille. Ja ei hätää kuumina kesäpäivinä, sisäilman viilennyslaite pitää huolen viileydestäsi!

Mukavuudet eivät lopu tähän! 🛀📺

Rantasauna odottaa rentoutumishetkiäsi, ja takkatupa tarjoaa tunnelmaa iltoihin. Hyvällä maulla kalustettu huvila sisältää modernit mukavuudet, aina lattialämmityksestä Wi-fiin. Ja mikä parasta, frisbeegolf-fanaatikot huomio: 9-väyläinen rata odottaa vieressä – kiekot valmiina!

Aktiviteetit ja lähialueen aarteet 🌟🛍

Huvilasta on vain lyhyt matka moniin alueen aktiviteetteihin. Ostoksia marjatuotteista lumikenkiin, tai miksei kierros Korpijukolan ratsastustilalla? Ja niille, jotka kaipaavat kulttuuria, Petäjäveden vanha Unesco-kirkko on vain kivenheiton päässä. Täydellinen lomakohde!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin sijainti on rauhallinen ja tarjoaa kauniit maisemat. Vastaanotto on ystävällistä ja isäntäväki avuliasta. Mökki on hyvin varusteltu, siisti, ja monipuolisesti sisustettu. Asiakkaat ovat erityisesti arvostaneet rantasaunaa, josta on helppo pulahtaa uimaan, vaikkakin ranta on osalle matala. Tilaa on riittävästi isommillekin seurueille ja monet asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti mukavuuksia ja avaruutta. Joillekin vierailijoille oli tärkeää, että alueelta löytyy hiihtolatuja ja retkeilymahdollisuuksia. Ainoa ehdotettu parannus oli lisäkaappitila makuuhuoneissa.

13. KIVIPIRTTI, KEURUU, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 185 m²
 • Henkilömäärä: 11 henkilöä
 • Huoneet: 5 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 1035 – 2275€
 • Viikkohinta: 1672 – 3491€
 • Sijainti: Jyväskylästä 70 km länteen

Kuvaus

Majesteetillinen hirsipaneelihuvila odottaa sinua vain 70 km Jyväskylästä, Sammionselän rannalla. 😍 Voit nauttia luonnonkauniista maisemista sen 200 m²:n terassilta tai rentoutua omassa rauhassa sen tilavissa makuuhuoneissa. Päivän päätteeksi voit upota viihtyisään porealtaaseen (lisämaksu) tai antaa saunan lämmön helliä sinua. 🔥

Perheen pienimmille löytyy leikkipaikka hiekkalaatikkoineen, keinuineen sekä ulkoleluineen, kun taas aikuiset voivat vuokrata sup-lautoja ja nauttia vesiaktiviteeteista. 🌊 Lähimaastossa kutsuvat ratsastus, golf ja historialliset kohteet. Eikä unohdeta: kalastusmahdollisuudet ovat yksinkertaisesti upeat! 🎣

Lemmikitkin ovat tervetulleita – tosin rantamökkiin, ei päärakennukseen. Mutta ei huolta, rantamökki on yhtä viihtyisä! 🐾 Varaa nyt ja koe kesälomasi parhaat hetket tässä upeassa kohteessa!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarviot korostavat tämän lomakohteen monipuolisuutta ja erinomaisuutta. Asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä mökin avaruuteen ja varusteluun, ja moni painottaa sen soveltuvuutta juhlien ja illanviettojen järjestämiseen. Poreallas saa useita erityismainintoja lisäarvona, ja paikan sijainti sekä ympäristö koetaan hienoksi. Lasten viihtyvyyteen on myös kiinnitetty huomiota, ja monet asiakkaat mainitsevat mökin omistajien ystävällisyyden ja avuliaisuuden. Erityismaininnat saavat myös laajat oleskelutilat, hyvät saunatilat ja mukavuudet kuten leikkivälineet. Suurin osa asiakkaista ilmaisee haluavansa palata paikalle ja suosittelee sitä lämpimästi muillekin.

14. JOUTSENLAMPI, JOUTSA, KESKI-SUOMI, PURNUVUORI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 49 m²
 • Henkilömäärä: 3 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 230 – 446€
 • Viikkohinta: 373 – 719€
 • Sijainti: Jyväskylästä 70 km etelään

Kuvaus

Lomakylä Joutiaisen Viekko-huoneisto sijoittuu idylliseen Joutsenlammen rannalle. 🌲 Majoitu 70-luvun lautarakenteisessa rivitalohuoneistossa, joka tarjoaa lämpimän tunnelman keskuslämmityksellä ja sähkösaunalla. Parhaat unesi nukut makuuhuoneen parivuoteessa, ja ilmanviilennin pitää huolen, että yösi ovat viileitä.

🚣‍♂️ Oma rauhallinen soutuvene odottaa sinua 50 metrin päässä mökistä. Matala luonnonhiekkaranta on erityisen lapsiystävällinen, ja alueella pääset harrastamaan frisbeegolfia tai lenkkeilyä. Yhteinen tenniskenttä? Kyllä kiitos, mutta muista tuoda omat mailat!

Kun nälkä yllättää, sähkögrilli terassilla ja yhteinen grillipaikka rannassa tarjoavat täydelliset puitteet kesäillan ruoanlaittoon. 🍖 Viekko-huoneisto toivottaa sinut tervetulleeksi rentoutumaan ja nauttimaan lomasta täydellä sydämellä! ✨

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin arvioinneissa korostui sen viihtyisyys, toimivuus ja huolella mietitty sisustus. Käyttäjät arvostivat erityisesti mahtavia näköaloja, upeita auringonlaskuja sekä uimarannan läheisyyttä. Sauna sai kehuja ja löylyt koettiin makoisiksi. Monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet, kuten veneily, onkiminen ja tennis, lisäsivät mökin vetovoimaa. Joitakin käyttäjäkokemuksia varjosti pientä hämmennystä aiheuttanut keittiön varusteiden käyttö, mutta kaasugrillin tarjoama apu korvasi tämän osittain. Alueen maasto ja pitkä hiekkauimaranta olivat myös plussaa, samoin kauppojen sijainti koettiin sopivan lähellä olevaksi.

15. TELKKÄ, JÄMSÄ, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 191 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 766 – 1423€
 • Viikkohinta: 1495 – 2053€

Kuvaus

Hirsihuvilan Helmi Kuoreveden rannalla! 🌊🌲

Tervetuloa nauttimaan täydellisestä tauosta ylellisessä kaksikerroksisessa hirsihuvilassa, joka sijaitsee Kuoreveden rauhallisessa männikköisessä niemessä. Alakerran avarista tiloista pääset suoraan kahteen terassiin, joista avautuu henkeäsalpaavat järvimaisemat, kun taas yläkerran makuuhuoneesta pääsy parvekkeelle tarjoaa ylimääräisen kosketuksen luontoon. Huom! Kesäisin et edes näe naapuriasi – yksityisyytesi on taattu! 😎

Varustelutaso on yksinkertaisesti erinomainen: lattialämmitys, varaava takka, sähkösauna ja jopa keskuspölyimuri! Eikä siinä vielä kaikki, huvilasta löytyy myös oma vene odottamassa vesillelähtöä! 🚣 Mänttä-Vilppulan taidekaupungin monipuoliset nähtävyydet, kuten Serlachius-museot ja taidenäyttelyt, ovat vain kivenheiton päässä. Miksi siis odottaa? Varaa unelmalomasi nyt! 🎨🌟

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki on saanut asiakkailta korkeita arvosteluja sen tilavuudesta, siisteydestä ja laadukkaasta varustelusta. Neljä makuuhuonetta tekevät siitä ihanteellisen suurille ryhmille, ja moni arvostelija on maininnut sen soveltuvan hyvin lapsiperheille, erityisesti lapsiystävällisen hiekkarannan ansiosta. Keittiö on hyvin varusteltu, vaikka joitain astioita saattaa puuttua. Mökin sijainti on rauhallinen ja sen ympäröimä luonto, kuten ranta ja metsä, on saanut kiitosta. Muutama arvostelija on maininnut pieniä parannusehdotuksia, kuten Wi-Fi:n puuttumisen. Suurin osa asiakkaista on ilmaissut haluavansa palata mökkiin uudelleen.

Nettimökin mökit

Suomi, tunnettu tuhansista järvistään, tarjoaa laajan valikoiman vuokramökkejä, ja monet niistä voit löytää Nettimökin kautta. Tarjolla on vaihtoehtoja aina laavuista luksusmökkeihin. Nettimökki välittää mökkejä mutta ei ole kaupan osapuoli, joten yksityiskohdissa tulee olla yhteydessä suoraan mökinomistajaan. Varaaminen vaatii rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen, ja maksaminen tapahtuu joko Nettimaksun kautta tai suoraan mökinomistajalle.

Tässä Nettimökin katalogista valikoituja mökkihelmiä Keski-Suomesta:

16. Villa Peso 1, JÄMSÄ, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.95/5
 • Hinnoittelu: Vuorokausi 150 €, Viikonloppu 575 €, Viikko 1 000 €

Kuvaus

Keskellä Himoksen sykettä, mutta silti rauhallinen Villa Peso 1 on ylellinen ja harkitusti sisustettu paritalohuoneisto. Lomaile autotta: lyhyt kävelymatka rinteisiin ja Himosareenaan! 🏔️💃 Kahdelle perheelle tai juhlaporukalle täydellinen: yhteiset illanvietot alakerrassa ja kaksi rauhallista makuuhuonetta takaa levolliset yöt. Eikä unohdeta lasten omaa parven maailmaa! 🌟

Keittiössä on moderni varustelu – viinilasit ja induktioliesi löytyy. Ulkopuolella odottaa aurinkoinen terassi kaasugrillin ja mahdollisuuden ulkoporealtaan kera (lisämaksusta). 🍷🍖 Autot parkkeeraat kätevästi pihaan, jossa on lämmityspiste kahdelle autolle. Huomio: Lemmikkejä ei sallita. Tervetuloa nauttimaan Himoksen parhaista hetkistä Villa Peso 1:ssa! 🌲🛷

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki saa kiitosta monilta asiakkailta erityisesti siisteydestään, hienosta sisustuksestaan sekä kattavasta varustelustaan. Monet arvostavat myös mökin loistavaa sijaintia ja hyviä yhteyksiä alueen aktiviteetteihin. Erityismaininnan saa usein ulkoporeallas. Kommunikointi vuokranantajan kanssa on sujunut joustavasti ja mutkattomasti, ja moni mainitsee nauttivansa lomastaan mökillä toistamiseen. Ainoana kritiikkinä on mainittu siivousvälineiden puute. Monet asiakkaat ovat ilmaisseet halunsa palata mökille uudelleen ja suosittelevat sitä lämpimästi muillekin.

17. Alppiruusu, Jämsä, Keski-Suomi

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 78 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.96/5
 • Hinnoittelu: Vuorokausi 135 €, Viikonloppu 385 €, Viikko 710 €

Kuvaus

Alppiruusu – paikka, jossa yhdistyvät Himoksen parhaat puolet! 💼🍃 Tämä kodikas, tilava ja moderni paritalomökki on sekä lähellä aktiviteetteja että tarjoaa mahdollisuuden rentoutua yksityisellä ulkoterassilla, josta avautuu upea näkymä Patalahdelle. Porealtaasta nauttiessa voit unohtaa arjen kiireet ja sulautua luonnon rauhaan. 🌊🌲

Alppiruusu tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuuksia: WiFi, TV, Netflix ja kaikki tarvittavat keittiövälineet. Himoksen sydän, Areena, ja muut palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. 🎿🏞 Ja kun lomapäivä on ohi, kietoudu mukavaan kylpytakkiin ja nauti viihtyisistä yösijoista. Unohda loma-ajan siivoukset, sillä siivous kuuluu pakettiin! Täydellistä, eikö? 🛌💤

Huom! Lemmikit eivät valitettavasti ole tervetulleita allergiasyistä.

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin arvostelut korostavat sen erinomaista siisteyttä ja tyylikästä sisustusta. Vieraat ovat arvostaneet huomaavaisia yksityiskohtia, kuten palveluntarjoajan tarjoamat yllätykset ja perustarvikkeet, jotka tekevät vierailusta mukavamman. Poreallas ja näkymät järvelle ovat erityisiä kohokohtia. Majoittumisprosessi, kuten vuokraus ja avainten nouto, on ollut vaivatonta. Monet ovat ilmaisseet halunsa palata uudelleen, mikä viittaa erinomaiseen kokemukseen ja mökin vastaavan korkeisiin odotuksiin. Mökin sijainti on kätevä, ja se on tarjonnut vieraille mahdollisuuden nauttia paikallisista aktiviteeteista.

18. Aurinkovilla, Luhanka, Keski-Suomi

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 45 m²
 • Henkilömäärä: 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.89/5
 • Hinnoittelu: Vuorokausi 100 € (Kesä 150 €), Viikonloppu 500 €, Viikko 900 €

Kuvaus

Kuvittele majoittuvasi Aurinkovillassa, vuonna 2021 peruskorjatussa rantamökissä, jossa vanhan hirren lumo yhdistyy moderniin designiin. 😌 Upea sauna, ulkoporeallas ja henkeäsalpaavat terassin näkymät tarjoavat todellista luksusta ja syvää rentoutumista.

Lasitettu terassi ja avarat ulkotilat kutsuvat nauttimaan kesäpäivistä ja vesistön läheisyydestä. Oma ranta ja Luhankjärven syleily ovat vain askeleen päässä. 🌊 Lisäksi, jos vauhtia kaipaat, voit vuokrata 5 HV:n perämoottorin soutuveneretkille! 🚣‍♂️

Jännitystä tai rauhaa, Aurinkovilla on paikka unelmiesi lomalle. 🌟

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki saa kiitosta siisteydestä, hyvästä varustelutasosta ja kunnosta. Moni asiakas arvostaa erityisesti poreammetta ja mökin terassia, josta on upeat näkymät. Sijainti on keskellä kylää, mutta tarjoaa silti yksityisyyttä ja omaa rauhaa. Pieniä kritiikin aiheita ovat alakerran kylmyys kesällä ja mökin sijainti suhteessa tienoon liikenteeseen. Moni asiakas on ollut niin tyytyväinen, että suunnittelee paluuta mökille uudestaan.

19. BestVillas, Jämsä, Keski-Suomi

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 223 m²
 • Henkilömäärä: 16 henkilöä
 • Huoneet: 6 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.63/5
 • Hinnoittelu: Vuorokausi 500 € – 900 €, Viikonloppu pe-su 1 500 €, Viikko 1 900 €

Kuvaus:

BestVillas – 2022 valmistunut luksusluokan huvila, sijoittuu sydäntäriipaisevalle Himoksen Golf Resortin alueelle, josta avautuvat mahtavat näköalat golfkentille. 🏌️‍♂️ Täydellinen niin edustushuvilaksi kuin laatua janoaville lomailijoille, huvila yllättää avaruudellaan ja tyylikkyydellään. 😌

Huvilassa korostuvat tilavuus ja viihtyvyys, kuin myös moderni varustelu. Kuvittele: lämmin ulkoporeamme lasitetulla terassilla, etäohjattava ilmalämpöpumppu kesähelteille ja vaikka saunamaisemat alakerran takaterassilta! 🌲🍃

Huomio yksityiskohtiin on huippuluokkaa, erityisesti vieraiden mukavuuteen. Lasitetut terassit, avaimeton sähkölukitus ja tilava etupiha autoille. Tervetuloa BestVillakseen! 🌟🚗

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki saa yleisesti positiivista palautetta, ja sitä kuvataan siistiksi, tilavaksi ja laadukkaaksi, sopien hyvin suurille ryhmille. Mökistä tarjoutuu upeat näkymät ja sen varustelutaso on korkea, sisältäen muun muassa kylpytynnyrin. Sijainti koetaan rauhalliseksi ja lähellä rinteitä, vaikka yksi vieras mainitsee sen olevan hieman sivussa rinteistä. Muutamia parannusehdotuksia mainitaan: makuuhuoneisiin toivotaan pimennysverhoja, käsipyyhkeiden puuttuminen vessoista ja villan lähestymistien huono kunto erityisesti lumisateen aikana.

20. Villa Halla, Jämsä, Keski-Suomi

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 112 m²
 • Vuodepaikkoja: 8 henkilöä
 • Makuuhuoneita: 3
 • Arvostelu: 4.86/5
 • Hinnoittelu: Vuorokausi 180 € – 250 €

Kuvaus

Tervetuloa Villa Hallaan, HimosYkkösen sydämeen! 🌲✨ Tässä modernissa ja korkeatasoisessa paritalossa sinua odottavat suuret ikkunat, joista avautuvat huikeat näkymät Länsirinteille ja golfkentälle. Kävelymatkan päässä palveluista ja vain 400 metriä Himos Areenalta, Villa Halla tarjoaa parasta Himoksen tarjontaa.

Nauti lämpimistä kesäilloista terassilla, jossa kaasugrilli ja sohvaryhmä kutsuvat viettämään aikaa. Kylmempinä aikoina voit rentoutua 7 hengen ulkoporealtaassa ja antaa poreiden hieroa arjen stressit pois. Sisätiloissa viihtyisä olohuone, takka ja sauna takaavat mukavat hetket. Muista tuoda mukavat tossut ja hyvää seuraa! 🍷🔥

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Villa Hallan asiakasarvostelut korostavat mökin erinomaista sijaintia, joka tarjoaa kävelymatkan päässä sijaitsevat palvelut ja hiihtorinteet. Asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä mökin siisteyteen, korkeatasoiseen varusteluun ja tilavuuteen. Ulkoporeallas on mainittu useasti täydentävänä lomakokemusta. Kaupankäynti ja neuvottelu mökin omistajan kanssa on koettu sujuvaksi ja luotettavaksi. Monet asiakkaat ovat ilmaisseet halunsa palata kohteeseen ja suosittelevat Villa Hallaa lämpimästi.

GoFinlandin mökit

GoFinland lukeutuu Suomen suurimpiin vuokramökkien hakupalveluihin, josta löytyy yli 7000 mökkiä ympäri maata – Lapista saaristoon. Paitsi majoituksia, Gofinland tarjoaa myös elämyksiä matkalle, ja sen karttahaku tekee sopivan mökin löytämisestä haluamastasi paikasta helppoa.

21. Villa Nuppula, Jämsä, Keski-Suomi

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 150 m²
 • Henkilömäärä: 13 henkilöä
 • Huoneet: 5 makuuhuonetta
 • Hinnoittelu: Alk. 250€/yö
 • Loppusiivous: 150 €
 • Poreallas: 160 €/vuokrausaika

Kuvaus

Himos Villa Nuppula: vastikään remontoitu huvila Himoksen sydämessä. Aivan Patalahden rannalla, tämä huvila tarjoaa upean yhdistelmän luonnonrauhaa ja aktiviteetteja aivan nurkan takana. 🏞️✨ Kuvittele herääväsi lintujen lauluun ja nauttivasi aamukahvia omalla terassilla, joka avautuu kohti hiekkapohjaista, lapsiystävällistä rantaa.

Villa Nuppula ei ole pelkkä lomamökki, se on kokemus. Talvella voit ihailla Himoksen jylhiä maisemia saunan lauteilta ja kesällä upottaa varpaasi juuri kunnostetulle hiekkarannalle. Tilavuus, mukavuus ja aktiviteetit ovat avainsanoja tässä kohteessa. Ja hei, jos olet intohimoinen golfaaja, laskettelija tai konserttikävijä, tämä on sinun paikkasi! 😎🎿🏌️

Nappaa kaverisi tai perheesi mukaan, ja tule viettämään unohtumaton loma Villa Nuppulassa. Ja psst… älä unohda, että saunasta pääsee suoraan poreisiin! 🛁🌟.

22. Villa Jämsä, Jämsä, Keski-Suomi

Ominaisuuksia:

 • Pinta-ala: 120 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Hinnoittelu: Alk 345€/vrk

Kuvaus:

🌄 Villa Jämsä on moderni ja tyylikäs huvila, joka sijaitsee upeassa jyrkässä rinteessä. Maisemat golfkentän suuntaan ovat henkeäsalpaavat! Olitpa sitten golfaaja tai et, näitä maisemia ei voi kuin ihailla.

Sisältä huvila tarjoaa kaikki mukavuudet. Siinä on kodikas olohuone, täysin varusteltu keittiö ja rentouttava sauna. Eikä siinä vielä kaikki: ulkoterassilta löytyy lasitettu kammi ja ulkoporeallas, josta voi ihailla golfkenttää. Täydellinen paikka rentoutua! 😌

🚫 Lemmikit eivät valitettavasti ole tervetulleita. Lähtösiivous ei sisälly majoitushintaan.

Tervetuloa nauttimaan tästä Himoksen helmestä! 🏌️‍♂️🥂

23. Menninkäinen, Jyväskylä, Keski-Suomi

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 4+2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Hinnoittelu: Vuorokausi alk. 100 €

Kuvaus

🌲 Tervetuloa Menninkäinen huvilaan, Jyväskylän helmeen! Tämä perinteinen hirsihuvila sijaitsee kauniin Järnätjärven rannalla, tarjoten lapsiystävällisen hiekkapohjan ja mahdollisuuden rentoutumiseen aitoa luonnonlähdevettä juoden. 🌊

Lähellä oleva Leivonmäen kansallispuisto kutsuu seikkailunhaluisia luontopoluilleen ja merkityille maastopyöräilyreiteilleen. 🚴‍♂️ Ja iltaisin? Sytytä takka, nauti saunan löylyistä ja katsele auringonlaskua parvekkeeltasi. Menninkäinen odottaa! 🌅

Mökkivuokran mökit

Mökkivuokra.fi tarjoaa sinulle pääsyn Suomen laadukkaimpiin lomahuviloihin. Etsitpä sitten idyllistä lomamökkiä hiihtokeskuksen tuntumasta tai suurta kokoushuvilaa yrityksesi tarpeisiin, Mökkivuokra palvelee monipuolisesti. Löydät ja vertailet majoituskohteita helposti, ja turvallinen varausprosessi takaa sinulle parhaan mahdollisen hinnan suoraan majoitustoimijalta. Mökkivuokra.fi on Villada Travel Group Oy:n luoma ja hallinnoima, joka korostaa helppoutta, laadukkuutta ja luotettavuutta niin huvilan omistajille kuin vuokraajillekin. Tervetuloa löytämään unelmiesi lomakohde!

24. Villa Griini, Laukaa, Keski-Suomi

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 180 m²
 • Henkilömäärä: 12+2 henkilöä
 • Huoneet: 6 makuuhuonetta
 • Hinnoittelu: Vuorokausi 1 000 €, Seuraavat yöt 500 €, Viikkohinta 3 600 €

Kuvaus

Villa Griini, valmistunut keväällä 2021, on edustava luxusluokan huvila Peurunkajärven rannalla. Tämä hirsirakenteinen huvila tarjoaa 💎 ylellisiä majoitustiloja. 180m² tilat tarjoavat ekologista maalämpöä, modernin keittiön ja parvisaunan 10 hengelle – kaikki loma- ja edustuskäytön iloksi.

Lasitetulta terassilta avautuvat huikeat näkymät Peurunkajärvelle. Olipa mielessäsi sukujuhlat, golfloma tai yrityskokous, Villa Griini vastaa toiveisiin. 🌅 Ulkoporeallas, saunatupa ja laadukkaat makuuhuoneet tekevät oleskelusta täydellistä. Laukaan keskusta ja Peurungan kylpylä sijaitsevat lähellä, ja monenlaisia lisäpalveluita on tarjolla. Koe suomalaisuus parhaimmillaan! 🌲🇫🇮.

25. Villa FeelGood Himos, Jämsä, Keski-Suomi

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 240 m²
 • Henkilömäärä: 12 henkilöä
 • Huoneet: 6 makuuhuonetta
 • Hinnoittelu: Arki vrk alk. 1050€, Viikonloppu (pe-su) alk. 1550€, Viikko alk. 2500€

Kuvaus

Astu sisään Villa FeelGood Himokselle, talvella 2021 valmistuneeseen ski-in/ski-out huvilaan, joka tarjoaa huippupaikan lähellä 🎿 rinteitä ja ⛳ golfkenttää! Tämä 240m² huvila on yhdistelmä luksusta ja mukavuutta, sisältäen 6 makuuhuonetta, suuren lasitetun olohuonetilan ja katetun terassin, jossa 9 henkilön poreallas kutsuu rentoutumaan 🌌 tähtitaivaan alla.

Laadukkaat huonekalut ja harkitut yksityiskohdat tekevät huvilasta täydellisen sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Ja mikä parasta, moottoripyöräilijät ovat erittäin tervetulleita, sekä sähköautojen latauspiste odottaa vieraita. Huvila on täydellinen paikka syntymäpäiväjuhliin, viinitastingiin, tai perhelomille. Ja hei, lemmikit saavat levätä kotona, sillä ne eivät ole sallittuja tässä majoituskohteessa. 🌲🍷🎉

Mökkihaun mökit

Mökkihaku.fi on Suomen kattava lomamökkien vuokraus- ja myyntipalvelu. Palvelun kautta voit kätevästi vuokrata mökin joko järven rannalta, hiihtokeskuksen läheltä tai luonnon keskeltä. Etsitpä sitten rentouttavaa rantamökkielämystä, vaellus- ja retkeilyreittien ääreltä sijaitsevaa majapaikkaa tai hiihtokeskusten lähimaastossa olevaa majoitusta, Mökkihaku.fi tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

26. Kissankello, Joutsa, Keski-Suomi

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 88 m²
 • Henkilömäärä: 7 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Hinnoittelu: Talvi, kevät ja syyshinnat to-su 765 €, viikonloppu 590 €, su-to 700 €

Kuvaus

Kissankello: Etsitkö täydellistä lomaparatiisia maaseudun sydämessä? 🌲🌻 Täältä löytyy! Tämä tasokas huvila tarjoaa sinulle sekä ylellisyyttä että autenttista maaseudun tunnelmaa. Olitpa sitten rentoutumismatkalla tai aktiivisella luontolomalla, Kissankello on oikea valinta.

Nukkumisjärjestelyt ovat ihanteelliset seitsemälle vieraalle, ja moderni keittiö varmistaa, että ruoanlaitto sujuu leikiten. Ulkoporeallas? Kyllä kiitos! 🌌🛁 Täällä voit kylpeä tähtien alla keskellä Suomen kauneinta maaseutua.

Rakastatko luontoa? Kansallispuiston polut houkuttelevat vaeltamaan, ja vain 200 metrin päässä odottaa hiekkainen uimaranta. 🏊‍♂️🌳 Kaipaatko enemmän? Lainaa mökin soutuvenettä tai sup-lautaa ja lähde seikkailemaan lähivesille. Tervetuloa nauttimaan Kissankellon lumosta!

Muita paikkoja mökin vuokraukseen

Keski-Suomesta löytyy monia muitakin pienempiä yrityksiä, jotka tarjoavat vuokramökkejä. Lisäksi on olemassa muutamia muitakin vuokrasivustoja, joista voit löytää vuokramökkejä. Nämäkin kannattaa ehdottomasti vilkaista, jos et löytänyt sopivaa mökkiä vielä edellä mainituista palveluista. Osa näistä on suurella todennäköisyydellä vapaana. Tässä linkkejä niiden sivuille:

Eräverkon mökit

Eräverkko on eränkävijöiden ja eräpalveluiden keskitetty kohtauspaikka, joka tarjoaa laajasti metsästys- ja kalastusmahdollisuuksia sekä niiden oheispalveluita. Eräverkon kautta voit löytää ja vuokrata majoituksen, kuten mökkejä, metsästys- ja kalastusmatkoille. Yli 3900 majoitusvaihtoehtoa on tarjolla, mukaan lukien Lomarengas Oy:n ja Villi Pohjolan mökit, jotka kattavat kaiken huippuvarustelluista mökeistä tunnelmallisiin eräkämppiin. Eräverkko helpottaa eräretkien suunnittelua tarjoamalla keskitetyn kohtauspaikan palveluntarjoajien ja harrastajien välille.

Tori.fi:n mökit

Tori.fi on Suomen suurin kuluttajien välinen kauppapaikka, jossa kohtaat sekä ihmisen että ostoaikomuksen. Kuukausittain palvelua käyttää lähes 3,5 miljoonaa suomalaista, ja vuonna 2021 Torissa tehtyjen kauppojen yhteisarvo oli yli 778 miljoonaa euroa. Torista löytyvään tarjontaan lukeutuvat mm. vuokramökit.

Mökit.fi:n mökit

Mökit.fi on suomalainen verkkopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman yksityishenkilöiden, yritysten ja keskusvaraamojen mökkejä ympäri Suomea. Palvelusta löytyy lähes 6000 ilmoitusta, joiden avulla voit löytää täydellisen mökin lomallesi, olipa kyse sitten ylellisestä luxusmökistä tai perinteisestä lomamökistä hiihtokeskuksen lähellä. Palvelun käyttäjäystävälliset hakutoiminnot auttavat sinua kohdentamaan hakusi tarpeidesi mukaan, ja mökkivuokraus onnistuu helposti verkossa.

Nettivuokrauksen mökit

Nettivuokraus on palvelu, joka yhdistää vuokraamisen ja omistamisen parhaat puolet, tarjoten uusia elämyksiä ja mahdollisuuden nauttia hetkistä ilman omistamisen paineita. Nettivuokrauksen kautta kuka tahansa voi vuokrata tai laittaa omia tavaroitaan vuokralle ja näin ansaita hieman lisätuloja. Palvelun laajaan valikoimaan sisältyy myös joukko vuokramökkejä ympäri Suomen.

Muita yrityksiä ja palveluita:

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Vilkaisethan toki myös Saarijärven parhaat mökit Keski-Suomesta. Lisäksi voit vilkaista myös Keuruun lomamökkejä. Keuruu on yksi suosituimpia keski-suomalaisia lomamökkipaikkoja.

Tämän lisäksi kannattaa ehdottomasti lukea meidän blogia parhaista mökeistä muilta paikkakunnilta. Löydät paljon upeita majoituspaikkoja muiltakin tunnetuilta paikoilta, kuten laskettelukeskus Rukalta.

Lue lisäksi

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *