Hae!

Vuokramökki Poreammeella Päijät-Häme: Asikkala, Päätalo [2024]

Kiinnostaako lähteä mökkeilemään Päijät-Hämeen eteläiseen ja luonnonkauniiseen maakuntaan? Houkutteleeko myös porealtaassa loikoilu lomailun lomassa rentoutumisen maksimoimiseksi ja luksuksen lisäämiseksi?

Älä etsi tätä kauempaa! Tässä artikkelissa esittelen Päijät-Hämeen Asikkalasta löytyvän upean suurikokoisen 350 m² ja 10 hengelle soveltuvan hirsihuvilan nimeltä Päätalo, josta löytyy tietenkin todella upea ulkoporeamme!

PÄÄTALO, ASIKKALA, LAHTI, PÄIJÄT-HÄME

Ominaisuuksia

  • Pinta-ala: 350 m²
  • Henkilömäärä: 10 henkilöä
  • Huoneet: 4 makuuhuonetta
  • Arvostelu: 4.6/5
  • Viikonloppuhinta: 776 – 1373€
  • Viikkohinta: 1454 – 2122€
  • Sijainti: Helsingistä 135 km pohjoiseen

Kuvaus

Päätalo on Asikkalassa sijaitseva vuonna 1932 rakennettu ja 2011 uusittu paneloitu ja suurikokoinen hirsitalohuvila. Huvila on tunnelmaltaan maalaisromanttinen sekä avara ja sisustus yhdistää uutta ja vanhaa sopusointuisesti! Kohde on myös saanut erinomaisen hyvät asiakasarvostelut, joten sujuva lomailu täällä on käytännössä taattu!

Kohteen pihapiiri on avara ja aurinkoinen ja soveltuukin kaikenlaisiin loma-aktiviteetteihin aina mölkyn pelaamisesta nuotiolla istuskeluun! Pihalta löytyykin nuotiopaikka sekä grillikota.

Huvilalta on Päijänteen rantaa matkaa noin 1 km ja omistaja tarjoaa myös mahdollisuutta perämoottorivuokkraukseen ja opastettuihin kalastusretkiin!

Kohteen varustelu on kattava. Täältä löydät majoittujan käyttöön muunmuassa modernin, suurikokoisen ja erinomaisesti varustellun keittiön sekä komean saunan, josta löytyy sekä puu-, että sähkökiuas!

Kohteen muihin mukavuuksiin lukeutuu muunmuassa 3 suihkua, 4 WC:tä, TV, Wi-fi sekä videotykki ja valkokangas.

Tärkeänä osana varustelua on tietenkin talon vierestä terassilta löytyvä upea ulkoporeallas! Lämpimän veden syleilyssä ja kuplien kutittelussa arjen murheet unohtuvat ja voit uppoutua hetkeen raikkaiden ja ystävien seurassa! Poreamme vuokrataan erikseen hintaan 200€ / 1 vrk tai 250€ / 2 vrk.

Huvilan tilat soveltuvat lomailun lisäksi myös erinomaisesti suurienkin juhlien järjestämiseen! Tilat mahdollistavat noin 50 hengen juhlallisuudet! Suureen ruokasaliin mahtuu jopa 28 henkeä ruokailemaan kerralla ja muutoinkin huvilassa on paljon oleskelutilaa.

Pihalta löytyy myös aittarakennus, jonka päätyhuone on kesällä kahdelle ekstra majoittujalle soveltuva Morsiussviitti. Tämä tila vuokrataan lisähinnasta erikseen, mutta vain Päätalon vuokrauksen yhteydessä. Hinta on 150€ / 2vrk ja lisävuorokaudet 50€ / 1vrk.

Talvella kohteesta löytyy lämmityspaikat jopa 6 autolle! Pihaan mahtuu myös halutessa muutama matkailuauto, joista veloitetaan 20€ / 1vrk ja lupa auton tuontiin täytyy sopia omistajan kanssa etukäteen. Samalta omistajalta löytyy parin kilometrin päästä myös Ranta 2 sekä Ranta 3, joihin voi majoittua yhteensä 13 henkeä. Tämä voi tulla juhlia järjestettäessä tarpeeseen!

Muuta luettavaa

Mietityttääkö mitä kaikkea sitä mökillä voi tehdä tai tuntuuko, että eihän siellä ole mitään tekemistä? Lukaise ‘Mitä Tekemistä Mökille?’ -artikkelimme!

Tai eikö tämä kohde sovellu sinulle ajankohdan, hinnan, tai ihan minkä tahansa muun syyn vuoksi? Siinä tapauksessa kannattaa lukaista artikkelimme Päijät-Hämeen viidestä parhaasta paljulla varustellusta mökistä tai Päijät-Hämeen Top 10 vuokramökistä!

Vaihtoehtoisesti voit myös suunnata suoraan Lomarenkaalle tekemään vuokramökkihaun!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *