Hae!

Mökki Poreammeella Keski-Pohjanmaa: 1 Kodikas Kohde [2024]

Oletko suuntaamassa kohti Keski-Pohjanmaan Länsi Suomen maisemia, kenties perämeren rannalle?

Tästä artikkelista löydät Keski-Pohjanmaalaisen porealtaalla varustellun vuokramökin. Porealtaassa loikoillessa arjen murheet unohtuvat ja pystyt rentoutumaan ja nautiskelemaan rauhasta ja lomasta!

1. PEPI, HALSUA, KESKI-POHJANMAA

Ominaisuuksia

  • Pinta-ala: 80 m²
  • Henkilömäärä: 4 + 1 henkilöä
  • Huoneet: 3 makuuhuonetta
  • Arvostelu: 4.0/5
  • Viikonloppuhinta: 338 – 697€
  • Viikkohinta: 629 – 999€
  • Sijainti: Seinäjoelta 124 km pohjoiseen

Kuvaus

Pepi on Halsuanjärven rannalta löytyvä kodikas ja viihtyisä mökki mukavuuksin. Varustelun taso on hyvää perusluokkaa, täältä löydät muunmuassa sähköt, juoksevan veden, hyvin varustellun keittiön, varaavan takan sekä ihanan puulämmitteisen saunan.

Eikä tietenkään saa unohtaa pesuhuoneesta löytyvää ikkunoiden viereen sijoitettua poreammetta! Näissä puitteissa kelpaa kyllä kylpeä.

Peppi on myös saanut todella hyviä asiakasarvosteluja!

Pihamaa on avaraa, nurmikkoista, tasaista ja aurinkoista, joten kaikenlaiset pihapelit ja -leikit onnistuvat Pepissä mainiosti. Ranta on sen sijaan matala ja loivasti syvenevä. Näinollen se soveltuu hyvin perheen pienimmillekin! Laituria täältä ei löydy, mutta soutuvene kylläkin.

Pepissä majoittuu mukavasti 5 henkilöä kolmessa makuuhuoneessa ja tilaa on tällaiselle porukalle reulut 80 m².

Pepin vierestä löytyy myös saman omistajan kaksi muuta vuokramökkiä nimeltä Missi ja Kaunotar. Tänne voi siis halutessaan tulla loimailemaan suurellakin porukalla vaikka muutaman perheen voimin varaamalla kaikki kolme kohdetta!

Etkö löytänyt sinulle sopivaa mökkiä?

Keski-Pohjanmaan pienestä tarjonnasta johtuen löysin tähän artikkeliin vain yhden sopivan kohteen. Jos tämä kohde ei sinulle syystä tai toisesta sovellu, niin kannattaa lukaista artikkelimme Keski-Pohjanmaan yleisesti parhaista vuokramökeistä tai tehdä mökkihaku suoraan Lomarenkaan sivuilla!

Tämän lisäksi blogimme tarjoaa paljon hyviä ehdotuksia lomakohteiksi sekä hyödyllistä tietoa aina mölkyn säännöistä ideoihin siitä, mitä mökillä voi tehdä! Blogistamme löydät paljon upeita majoituspaikkoja muiltakin tunnetuilta paikoilta, kuten laskettelukeskus Rukalta.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *