Hae!

Mökki Poreammeella Satakunta: Top 3 lista [2024]

Onko haaveissa lähteä Satakunnan kauniiseen merenrantamaakuntaan mökkeilemään? Mikset valitsisi majoituspaikaksesi mökkiä, jossa voit nauttia vaikkapa laskevasta ilta-auringosta porealtaassa shampanjalasi kädessä? Poreamme on omiaan lisäämään luksusta mökkeilyyn!

1. VILLA KAIVOPUISTO, LAVIA, PORI, SATAKUNTA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 586 – 1113€
 • Viikkohinta: 1104 – 1686€
 • Sijainti: Porista 45 km itään

Kuvaus

Villa Kaivopuisto on kaunis, moderni, avara rekä valoisa vuokrahuvilan ja pihamökin yhdistelmä Karhijärven rannalla. Huvilan varustelun taso on korkeaa tasoa ja asiakasarviot ovat erinomaiset. Huvilan ranta on loivasti syventyvä sekä matala ja siinä on hiekkapohja. Rannasta löytyy myös oma soutuvene sekä laituri.

Niinkuin kaikki listan kohteet, tämäkin huvila on varusteltu porealtaalla. Täällä kyseessä on upea ulkoporeallas komealla näköalalla Karhijärvelle. Lisäksi kohteesta löytyy myös ulkopalju, jos poreeton kuuma kylpy houkutteleekin enemmän. Päärakennuksesta löytyy myös todella hieno puulämmitteinen sauna!

Huvilan pihapiiri soveltuu hyvin monenlaiseen harrasteluun ja ajan viettoon. Se on avara, nurmikkoinen, valoisa sekä rauhallinen.

2. RUUHIKARI, ULVILA, SATAKUNTA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 90 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 876 – 1139€
 • Viikkohinta: 1266 – 1890€
 • Sijainti: Porista 18 km itään

Kuvaus

Ruuhikari on rauhalliselta ja ihanalta paikalta löytyvä viihtyisän kodikas hirsirakenteinen vuokralomamökki lammen rannalla Ulvilan kunnassa. Rannasta löytyy majoittujan käyttöön soutuvene ja kajakki, sekä laituri jolta kelpaa pulahtaa uimaan. Kohteen asiakasarviot ovat huippuluokkaa, joten sujuva lomailu on taattu!

Tällä mökillä voit lomailla, nautiskella ja rentoutua täysin omassa rauhassa, sillä naapuriin on 500 metrin matka. Mökillä voit oman rauhan lisäksi nauttia grillikodasta, tilavasta terassista sekä puulämmitteisen saunan aisteja hivelevistä löylyistä.

Kohteesta löytyvä suurikokoinen 7 hengelle sopiva ulkoporeallas luo luonnollisesti lisää lomatunnelmaa ja kielii mökin oivallisesta varustelun tasosta!

3. VILLA JOKIRANTA, EURAJOKI, SATAKUNTA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 190 m²
 • Henkilömäärä: 10 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 5 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 1177 – 2964€
 • Viikkohinta: 1746 – 4549€
 • Sijainti: Raumalta 15 km pohjoiseen

Kuvaus

Villa Jokiranta on korkeatasoinen ja suurikokoinen vuonna 1997 valmistunut kohde luonnonkauniissa ja rauhallisessa ympäristössä Eurajoen rannalla, joka soveltuu suurellekin porukalle! Avarat, viihtyisät ja valoisat tilat, sekä rantasauna, palju, poreamme, kajakit sekä sup-lauta tarjoavat oivalliset puitteet monenlaiseen lomasta nautiskeluun!

Tästä kohteesta poreallas löytyy sisätiloista, mutta halutessaan ulkonakin voi nauttia lämpimästä kylvystä puulämmitteisessä paljussa!

Tämänkin kohteen asiakasarvostelut ovat huippuluokkaa ja varustelun taso on erinomainen. Mukavuuksiin lukeutuu esimerkiksi hyvin varusteltu keittiö, sähköt, 2 suihkua, 3 WC:tä, varaava takka, Internet-yhteys sekä katettu terassi ja kaasugrilli.

Lähistöltä löytyy Eurajoen tasokas urheilukeskus, jossa on muunmuassa kaksi vapaassa käytössä olevaa tenniskenttää. Kesällä 2020 valmistuneelle frisbeegolfradalle on kilometrin matka ja huvilasta löytyy majoittujille lainaan neljä kiekkosettiä!

Satakunta matkokohteena

Satakunta on kaunis maakunta Suomen länsirannikolla meren rannalla. Satakunta tunnetaan muunmuassa upeasta hiekkarannastaan Yyteristä, joka 5 kilometrin pituudellaan lukeutuu Suomen pisimpiin hiekkarantoihin. Yyteri tunnetaan erityisesti komeista hiekkadyyneistään.

Yyterin hiekkadyynejä, joiden takana siintää meri.

Satakunnan suurin kaupunki on Pori, ja Yyteri onkin porin kaupunginosa, jonka mukaan myös hiekkaranta on nimetty. Muuta nähtävää Porissa on muunmuassa Kirjurinluoto, joka on Kokemäenjoella sijaitseva luoto, puistoalue sekä Porin kaupunginosa. Kirjurinluodolla järjestetään myös Pori Jazz -festivaalit sekä Porispere -rockfestivaali, jotka ovat Porin suurimpia tapahtumia.

Satakunnan toiseksi suurin kaupunki on Rauma. Rauma on Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, ja tarjoaa siten paljon kulttuuritarjontaa ja nähtävää. Raumalta löytyykin peräti kaksi maailmanperintökohdetta, jotka ovat Vanha Rauma sekä Sammallahdenmäki. Vanha Rauma koristeellisine puutaloineen ja museoineen on ehdottomasti kokemisen ja näkemisen arvoinen matkakohde. Rauman suurin kesätapahtuma on Pitsiviikko, joka järjestetään heinäkuussa.

Satakunta tunnetaan myös kauniista saaristostaan, josta löydät muunmuassa uniikkia luontoa ja paljon ihania retkeilyreittejä!

Satakunta tarjoaa myös paljon harrastusmahdollisuuksia. Täältä voit löytää paljon aktiviteettimahdollisuuksia, joihin lukeutuu esimerkiksi pyöräily ja maastopyöräily, kalastus, lintuharrastus, vaellus, melonta, surffaus ja vesiurheilu, purjehdus ja veneily, geokätköily, golf ja frisbeegolf.

Muuta luettavaa

Koska poreammeellisia vuokramökkejä ei Satakunnasta kovin montaa löydy, niin lukaise artikkelimme Satakunnan parhaista paljullisista mökeistä.

Lukaise tästä myös Satakunnan Top 15 vuokramökit -artikkelimme!

Eikö Satakunnasta löytynyt sinulle sopivaa mökkiä? Voit tehdä haun suoraan Lomarenkaalla, tai lukaista artikkelimme lähimaakuntien mökeistä:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *