Hae!

Vuokramökit Ylöjärvi: 5 Upeaa ja Tunnelmallista kohdetta [2024]

🌲 Tervetuloa Ylöjärvelle – lomasi odottaa! 😊 Tämä pirkanmaalainen helmi on kuin suoraan Suomen luontomatkailun postikortista, tarjoten mökkeilyelämyksiä parhaimmillaan. Veneilymahdollisuudet, kiehtovat vaellusreitit, jylhät metsät ja kristallinkirkkaat järvet: Ylöjärvi tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta! Oletko valmis sujauttamaan suosikkivillasukkasi jalkaan ja nauttimaan hyvästä kirjasta? Tai ehkäpä sujahtamaan saunaan nauttimaan lempeistä löylyistä? Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Esittelemme sinulle Top 5 vuokramökit Ylöjärvellä, jotka herättävät sisäisen metsänkävijäsi ja vievät sinut lähemmäs luontoa kuin koskaan ennen. 🌳🚣‍♀️

🌍 Ylöjärvi on pieni kaupunki, jolla on suuri sydän ja jossa riittää tekemistä. Voit tutustua Ylöjärven monipuoliseen kulttuurielämään, joka tarjoaa jotakin jokaiseen makuun. Nauti kesäteatterin esityksistä, hämmästele paikallista taidegalleriaa tai vietä päivä golfkentällä. Ja muista: aina on hyvä aika nauttia tuoreesta pullasta paikallisessa kahvilassa. Kahvi ja korvapuusti – tämä perisuomalainen yhdistelmä saa hakea vertaistaan! ☕️🥮

Ylöjärven luonto, vieraanvaraiset ihmiset ja elämää sykkivä kulttuuri takaavat unohtumattoman loman. Täällä voit kokea sen aidon suomalaisen mökkielämän, jossa päivät kuluvat kalastaessa, saunoen, marjastaessa tai vain luonnon hiljaisuutta kuunnellen. 😌 Voit olla varma, että Ylöjärvellä jokainen päivä on seikkailu, ja jokainen mökki tarina odottamassa kertojaansa. Lähdetkö mukaan kirjoittamaan omaa tarinaasi Ylöjärven kauniissa maisemissa?

1. VILLA MIMIS, YLÖJÄRVI, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 86 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 1030 – 1903€
 • Viikkohinta: 1538 – 2152€
 • Sijainti: Tampereelta 26 km luoteeseen

Kuvaus

Oletko koskaan unelmoinut idyllisestä mökkikokemuksesta luonnonhelmassa? Tervetuloa, olet juuri löytänyt unelmiesi mökin! 😊 Tämä 2019 rakennettu hirsirakenteinen mökki, 26 km päässä Tampereelta, sijaitsee suorastaan lumoavan Iso Oksjärven rannalla. Omassa rauhassasi voit nauttia järven tarjoamista mahdollisuuksista – vaikka aamu-uinnista oman laiturin päästä tai rentouttavasta soutuveneajelusta.

Mökki tarjoaa hulppeat tilat viettää aikaa, tarjoten tilavan olohuoneen ja tupakeittiön, jossa viileyttä tuo ilmalämpöpumppu ja tunnelmaa luo varaava takka. 💨🔥 Kolme makuuhuonetta ovat kuin tehtyjä pitkiä, rauhallisia unia varten, ja terassilta avautuu upea näkymä järvelle, jota voi ihailla samalla kun nauttii porealtaan lämmöstä. Saatavilla on myös oma rantasauna, joka tuo ripauksen lisäluxusta lomaasi. 💦

Mökin ympäristö on yhtä kaunis kuin itse mökki: jyrkkä kallio laskee rantasaunaan asti, antaen näin lomanvietolle oman pikku seikkailun. Ja kun päivän aktiviteetit ovat ohi, voit nauttia ilta-auringosta omalla laiturillasi. Eikö kuulostakin täydelliseltä? 👌🚣‍♀️

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarviot antavat mökille kiitettävät 4.6 tähteä. Tätä modernia ja hyvin varusteltua huvilaa suosittelee 100% asiakkaista, joka kertoo paljon mökin vetovoimasta. Korostuvat seikat ovat hienot näkymät, hyvä sisustus sekä toimiva keittiö. Erityistä ylistystä saavat auringonvalossa kylpevä terassi, viilentävä lämpöpumppu ja mukavat sängyt. Poreallas ja rantasauna saavat erityismaininnan tuomastaan luksuksesta lomaan. Myös hyvin toimiva grilli sekä oma kaivo juomavedelle ovat saaneet kiitosta. Asiakkaat ovat pitäneet erityisesti mökin yleisestä siisteydestä, tilavuudesta ja viihtyisyydestä. Monet asiakkaat pitävät mökkiä kauniina ja rentouttavana paikkana, joka vastaa heidän odotuksiaan ja sopii heidän tarpeisiinsa.

2. CASA CARHE, YLÖJÄRVI, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 38 m²
 • Henkilömäärä: 4 henkilöä
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 358 – 553€
 • Viikkohinta: 550 – 957€
 • Sijainti: Tampereelta 35 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa mökkisieluisten paratiisiin! 👋🌲 Saavut ensin idylliseen hirsirakenteiseen mökkiin, joka kutsuu sinut nauttimaan leppoisan loman tunnelmasta vain 35 km päässä Tampereelta. Vuonna 2007 rakennettu mökki tarjoaa hyvin varustellun tupakeittiön, mukavan vuodesohvan olohuoneessa ja yläkerran makuutilat, jotka suorastaan houkuttelevat sinut unelmien uneen. Mutta älä unohda sitä kaasugrilliä kesäilloissa – se on lomaillan kruunu!

Mökki tarjoaa loistavan pakopaikan arjesta, sillä Koikeroinen-järven matala hiekoitettu ranta on vain askeleen päässä! 😎🏖️ Saunan lempeät löylyt ja vilvoittava pulahdus järveen jälkeenpäin – voiko lomalta enempää toivoa? Talvisin ilmalämpöpumpun lämpö ja takkatulen loimu takaavat, että mökki on lämmin ja viihtyisä koti. Tampereen läheisyys tarjoaa helpon pääsyn kaupungin hulinaan, mutta mökki itsessään on omassa rauhassaan – oikea hiljaisuuden keidas! 🏡💤

Mökki on varusteltu mukavuuksilla aina astianpesukoneesta Wi-Fiin, mökkisielulle ei puutu mitään! Aurinkoisella rinnetontilla sijaitseva mökki tarjoaa omat hetkensä kaikille, olitpa sitten hiljaisuuden rakastaja tai aktiivinen ulkoilija. Tervetuloa viihtymään!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden perusteella tämä mökki tarjoaa juuri sen mitä mökkilomalta toivotaan: kaikki mukavuudet, ihanat löylyt puusaunasta ja kaunis järvimaisema, jota voi ihailla samalla kun nauttii saunan lämmöstä. Järveen on helppo pulahtaa uimaan laiturilta, ja soutuveneellä pääsee kiertämään järveä ja ongelle. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla, mutta palvelut ovat silti lähellä. Asiakkaat arvostavat mökin siisteyttä, viehättävyyttä ja tyylikästä sisustusta, sekä katettua terassia, joka on ihanteellinen paikka syödä ja vilvoitella löylyjen välissä. Erityismaininnan saa ilmalämpöpumppu, joka on osoittautunut tarpeelliseksi lähes 30-asteen hellepäivinä. Mökin omistajan palvelualttius ja ystävällisyys keräävät kiitosta.

3. Leveelahti ERÄKÄMPPÄ, YLÖJÄRVI, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 47 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 241 – 467€
 • Viikkohinta: 683 – 763€

Kuvaus

Tervetuloa ajassa taaksepäin matkaavalle lomalle tässä 1953 rakennetussa, luhtimallisen hirsirakenteisen erämökissä! 😌 Tässä kätkeytyy luonnon keskelle niin autenttista tunnelmaa, että se suorastaan hivelee erähenkisen lomailijan sielua. Kaivovedellä ja puuhellalla tehty aamiainen nautitaan matalalla, mutta kauniilla hiekkapohjaisella Aurejärven rannalla. Täällä hiljaisuus on ainoa naapuri.

Mökissä majoittuu mukavasti neljä seikkailijaa, mutta tilaa on jopa kuudelle 💪. Keittiössä ja tupakeittiössä nautitaan vaivattomasta maalaisromantiikasta, ja yläkerran kaksi huonetta takaavat unelmaiset yöunet muurilämmityksen ääressä. Upea puulämmitteinen sauna, uusi takka ja kellarikuoppa ovat kuin piste i:n päälle!

Tämä sähköistämätön eräkämppä tarjoaa aivan omanlaisensa elämyksen luontohenkisille lapsiperheille tai rauhaa rakastaville retkeilijöille. Marja- ja sienimaastot sekä erilaiset luontoaktiviteetit odottavat aivan nurkan takana! 😍

Aurejärven rannalla odottaa vene, joka tarjoaa mahdollisuuden kalastaa tai vain nauttia järvimaisemista. Varoitus: järvi on hieman karikkoinen! 🚣‍♀️+🐟=😄

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarviot ylistävät tätä 1953 rakennettua erämökkiä sen rauhallisuuden, autenttisuuden ja toimivuuden vuoksi. Lomailijat kokevat mökin tunnelman erittäin miellyttäväksi ja viihtyisäksi, jopa romanttiseksi. Mökin sijainti Aurejärven rannalla, luonnon keskellä, on saanut kiitosta. Saunan lempeät löylyt ja erinomainen järvinäköala korostuvat arvioissa. Yksittäin mainitaan myös hyvin toimiva kaivo sekä riittävän laaja astiasto ja keittiövälineistö.

Asiakkaiden kommenttien perusteella mökki sopii erityisen hyvin niille, jotka kaipaavat hiljaisuutta ja rauhaa, sekä luonnonläheisyyttä ja alkeellista lomailua. Haasteita on koettu lähinnä takan sytyttämisessä ja savun tuottamisessa, mutta nämä ongelmat eivät ole vaikuttaneet lomaan merkittävästi. Useat asiakkaat kertovat palanneensa mökille uudelleen tai aikovansa tehdä niin tulevaisuudessa.

4. PETÄJÄKALLIO, YLÖJÄRVI ENT.KURU, YLÖJÄRVI, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 85 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 798 – 1746€
 • Viikkohinta: 1570 – 2254€
 • Sijainti: Tampereelta 65 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa tähän upeaan vuokramökkiin Näsijärven rannalla, vain 65 km pohjoiseen Tampereelta! Vuonna 2016 rakennettu huvila tarjoaa modernin ja viihtyisän keitaan lomailuun. Huvilassa on tilava olohuone, kaksi viihtyisää makuuhuonetta sekä täysin varusteltu keittiö ja ruokailualue. Voit nauttia tunnelmallisista hetkistä varaavan takan äärellä tai rentoutua suurella terassilla, joka kutsuu sinut ihailemaan upeita järvimaisemia.

Lisäksi vierasmajassa sijaitseva sähkösauna tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiselle. Ja mikä olisikaan suomalaisen mökkikokemuksen täydentävämpi osa kuin rantasauna? Täällä voit nauttia löylyistä ja vilvoitella vilvoitteluterassilla, kunnes pulahdat raikkaaseen veteen. Lisäksi mökissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten pyykinpesukone, astianpesukone, TV ja tietysti oma soutuvene, jolla voit tutkia järven kauniita saaria.

Tämä mökki yhdistää upean luonnonkauneuden ja modernin mukavuuden täydellisesti. Patiot, jyrkät portaat ja upeat kalliorinteet tarjoavat jatkuvia silmäniloja. Ympäröivässä luonnossa on myös paljon nähtävää ja koettavaa, kuten Seitsemisen ja Helvetinkolun kansallispuistot. Ja jos kaipaat kaupungin sykettä, Tampereen tarjonta on vain lyhyen matkan päässä. Tule viettämään ikimuistoista lomaa tähän upeaan vuokramökkiin ja anna luonnon rauha ja moderni mukavuus hemmotella sinua!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tämä upea ja moderni loma-asunto saa korkeaa kiitosta asiakkailtaan. Maisemat Näsijärvelle ovat upeat ja luonnonläheisyys on vertaansa vailla. Omistajan kanssa asioiminen on sujuvaa ja vaivatonta. Rakennuksessa on kaikki tarvittavat mukavuudet, ja erityisesti rantasauna ja uimaan pääsy järvelle saavat kiitosta. Joitakin mainittuja seikkoja ovat kuitenkin jyrkät portaat ja niiden soveltuvuus liikuntarajoitteisille sekä pienille lapsille. Kokonaisuutena tämä loma-asunto tarjoaa ylellistä majoitusta kauniissa ympäristössä ja modernissa ympäristössä.

5. Kaakkolampi ERÄKÄMPPÄ, YLÖJÄRVI, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 32 m²
 • Henkilömäärä: 3 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 232 – 506€
 • Viikkohinta: 656 – 830€

Kuvaus

Tervetuloa Kaakkolammen kämpälle, joka tarjoaa ainutlaatuisen erähenkisen lomakokemuksen! Tässä luhtimallisessa, vuonna 1948 rakennetussa hirsikämpässä pääset kokeilemaan aitoa eräelämää. Kamari ja takka luovat kodikasta tunnelmaa, kun taas puuhella ja kaasulevy keittiössä mahdollistavat herkulliset ateriat. Valaistus kynttilöillä luo tunnelmallisen ilmapiirin, ja varaava takka pitää mökin ihanan lämpimänä. Mökissä ei ole vesijohtoa, joten käyttövesi kannetaan vesistöstä tai kaivosta, ja juomavesi tulee kaivosta.

Nauti perinteisestä suomalaisesta saunomisesta puulämmitteisessä saunassa ja pulahtele läheisen Kaakkolammen raikkaissa vesissä. Ulkona odottavat rantasauna, nuotiokehä, savustuslaatikko sekä varasto ja käymälä. Ulkokäymälä lisää seikkailumieltä, ja ympäröivät luonnonmaisemat kutsuvat tutkimaan alueen marja- ja sienimaita. Vaikka mökki on sähköistämätön, se tarjoaa kaiken tarvittavan perinteiseen mökkeilyyn.

Sijaintinsa ansiosta tämä eräkämppä sopii erityisesti luonnosta nauttiville pienille ryhmille. Lähellä sijaitsevat Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistot tarjoavat upeita retkeilymahdollisuuksia. Kalastus on myös suosittu aktiviteetti, ja voit pilkkiä ja onkia jokamiehen oikeudella. Lähin hyvä uimapaikka on Iso-Mustajärvi, jossa voit rentoutua hiekkarannalla.

Tule viettämään ikimuistoisia hetkiä Kaakkolammen kämpälle ja koe perinteisen mökkeilyn hurmaa luonnon keskellä. Varaa mökki jo tänään ja valmistaudu unohtumattomaan eräseikkailuun! 🌲🏞️

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Kaakkolammen kämppä saa pääasiassa positiivista palautetta asiakkailta. Se tarjoaa rauhallisuutta, hiljaisuutta ja luonnonläheisyyttä. Mökin sijainti erämaassa koetaan hyväksi, ja se soveltuu erityisesti erämökkeilyyn ja retkeilyyn. Saunassa on hyvät löylyt, ja lampi tarjoaa virkistäytymismahdollisuuksia. Mökki ja pihapiiri ovat siistejä ja hyvin hoidettuja. Vaikka mökki on askeettinen, se tarjoaa kaiken tarvittavan mukavaan oleskeluun. Kuitenkin joitakin kehitysehdotuksia esitetään, kuten saunan vesipadan arinan uusiminen ja ohjeiden lisääminen takan sytyttämiseen. Mökin hinta koetaan jonkin verran korkeaksi sähköttömän mökin varustelutasoon nähden. Kokonaisuudessaan Kaakkolammen kämppä tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen lomakokemuksen erämökin ystäville.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Pirkanmaan maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Pirkanmaa -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *