Hae!

Vuokramökki Mustasaari: Solgläntan, 54m2, 2 Makuuhuonetta

SOLGLÄNTAN, MUSTASAARI, POHJANMAA

Ominaisuuksia

  • Pinta-ala: 54 m²
  • Henkilömäärä: 3 + 3 henkilöä
  • Huoneet: 2 makuuhuonetta
  • Arvostelu: 3.8/5
  • Viikonloppuhinta: 384 – 743€
  • Viikkohinta: 869 – 1291€
  • Sijainti: Vaasasta 20 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa lomailemaan unelmaiseen kohteeseen, jossa meri avautuu aivan silmiesi eteen! 🌊✨ Tämä kolmen rakennuksen viihtyisä kokonaisuus Vaasan liepeillä tarjoaa sinulle ja perheellesi tai ystäväporukallesi kaikki tarvittavat mukavuudet.

Valmistaudu nauttimaan makoisista unista yhdessä kodikkaan mökkimme makuuhuoneista tai vierasmajan levollisessa tunnelmassa.

Uusi rantasauna 18 m² luo täydelliset puitteet rentoutumiseen aivan meren äärellä. 👙🔥 Ei ole mitään parempaa kuin pulahdus raikkaaseen veteen saunan lämmöstä!

Kesäaikaan saunaan juoksee vesi kätevästi vesijohtoa pitkin, ja talvella vesi kannetaan mökistä, joten kokemus on aidon mökkimäinen. Saunatuvasta löytyy lisäksi parivuode, joka sopii mainiosti päiväunille tai yöpymiseen.

Keittiössä ruoanlaitto sujuu kuin tanssi 🍳 – uudet kaapit ja nykyaikaiset laitteet, kuten sähköliesi, astianpesukone ja mikroaaltouuni, takaavat sen. Maukkaiden aterioiden jälkeen voit vetäytyä olohuoneen avotakkaan nauttimaan leppoisasta tunnelmasta tai suunnata avokuistille ihailemaan upeita maisemia.

Majoituskohteemme ei suinkaan unohda vapaa-ajan harrastuksia: lähialueella on hyvät kalastusmahdollisuudet 🎣 ja vaikka ratsastusmaneesi vain kivenheiton päässä. Täydellinen paketti kaikille luonnon, rauhan ja aktiviteettien ystäville. Mökin ympäristössä riittää myös kulttuuria ja nähtävää, joten loma ei käy tylsäksi. Tule ja koe itse! 🌟

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Pohjanmaa

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *