Hae!

Vuokramökit Ylitornio: 6 Upeaa ja Tunnelmallista kohdetta [2024]

Ylitornio – tämä kaunis kunta sijaitsee Lapin maakunnassa, rajan tuntumassa, missä luonto näyttäytyy parhaimmillaan.

Tässä upeat mutta tietysti edulliset lomamökit ja majoituspaikat Ylitorniosta.

1. VILLA VÄYLÄ, KUIVAKANGAS, TORNIONJOKI, YLITORNIO, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 25 m²
 • Henkilömäärä: 2 henkilöä
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 240 – 303€
 • Viikkohinta: 532 – 680€
 • Sijainti: Torniosta 77 km pohjoiseen

Kuvaus

Hei mökkilomailijat! Esittelyssä Villa Väylä, seesteinen pohjoisen paratiisi, joka on kuin unelma veneilijöille ja kalastajille. 🎣⛵ Tämä kodikas puurakenteinen mökki sijaitsee vehreän maaseutumiljöön keskellä, lohen kulleverkkopyyntipaikan vieressä, omistajan ravihevostilan pihapiirissä. Ihastu näkymästä omalta terassilta Tornionjoelle tai nauti lasitetulla terassilla kaasulämmittimen loisteessa. ❄️🔥

Mökin sisällä löydät monipuolisen varustelun – kevyttakasta ilmalämpöpumppuun ja puulämmitteisestä saunasta moderniin sähkösaunaan. Upean kylpypaljun lämmitykseen saat ohjeet suoraan omistajalta! 💦🔥 Vuokraa omistajalta jokivene ja suuntaa tutkimaan joen suvantoa, tai lähde talvella suksille läheiseen hiihtokeskukseen.

Tämä mökki on enemmän kuin pelkkä majoituspaikka, se on portti Pohjoisen luontoon ja hiljentymiseen. Kaikki tämä vain kivenheiton päässä Ylitornion keskustasta. Tervetuloa viihtymään Villa Väylässä! 🌲🌟

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Villa Väylä on saanut asiakkailtaan täydet pisteet, 5/5 tähteä. Arvioiden mukaan lomakohde on upea, ja sen mahtavat maisemat ovat jääneet erityisesti mieleen. Täydellinen sää on kruunannut loman ja lasitettu veranta sekä ulkogrillausmahdollisuus ovat olleet mukavia lisäelementtejä. Myös saunalautta on tarjonnut ainutlaatuisen kokemuksen. Mökin isäntäpariskunta on saanut kehuja ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan. Asiakkaat pitävät Villa Väylää Lappi-kokemuksen huipentumana ja ovat ilmaisseet halunsa palata tänne uudelleen.

2. JOLMALOMPOLO, RAANUJÄRVI, YLITORNIO, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 347 – 774€
 • Viikkohinta: 696 – 1134€
 • Sijainti: Pellosta 43 km kaakkoon

Kuvaus

🌲🚣‍♀️ Tervetuloa! Rauhaa ja luonnonläheisyyttä kaipaaville, tarjoamme silmänkantamattomiin metsää ja yksityisyyttä modernissa, höylähirsimökissämme. Vain 20 metrin päässä Jolmalompolon rannasta, tulet nauttimaan omasta rauhasta, ei naapureita näköetäisyydellä. Rakennettu 2022, mökki tarjoaa kaikki nykyaikaiset mukavuudet – lattialämmitys, ilmalämpöpumppu ja varaava takka antavat lämpöä viileimpinäkin öinä. 🌙

🐶🔥 Eikö olisi mukava istua tulen ääressä? Rannalla on oma tulipaikka, jossa voi viettää tunnelmallisia iltoja grillaillen tai vain tuijotellen lompolon rauhallista pintaa. Veneilijät ja kalastajat voivat nauttia omasta laituristaan ja soutuveneestään – Jolmalompolo on kuin luotu näille harrastuksille. Pieni lisämaksu ja voit tuoda mukanasi myös nelijalkaisen ystäväsi, joka varmasti nauttii vapaudesta ja tilasta juoksennella. Huomioi kuitenkin, että kissat eivät ole sallittuja. 😺❌

🎣🦌 Hyvien yhteyksien päässä, mökiltä löytyy sekä kalastus- että metsästysmahdollisuuksia. Hiihtolatuja ja moottorikelkkareittejä on aivan mökin lähettyvillä. Voit myös tehdä päiväretken hiihtokeskuksiin tai Joulupukin pajakylään, jotka ovat lyhyen ajomatkan päässä. Nämä kaikki tekevät tästä paikasta täydellisen lomakohteen monenlaisille seikkailijoille! ⛷️🎅

Haluaisitko päästä nauttimaan tästä paratiisista? Ota yhteyttä ja varaa unelmiesi loma! 💫🌲

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin sijainti saa ylistystä rauhallisuutensa ja luonnonläheisyytensä ansiosta. Asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä mökin varusteluun ja sen puhtauteen. Korostuu, että mökki pysyy lämpimänä jopa erittäin kylmissä lämpötiloissa, kiitos lattialämmityksen ja puulämmittimen. Kalastusmahdollisuudet lähivesistöissä ovat olleet erinomaisia. Mainitaan myös, että alueella on mahdollisuuksia monenlaisiin aktiviteetteihin. Omistajan ystävällisyys ja avuliaisuus ovat jättäneet jälkensä positiivisiin kokemuksiin. Ainoa pieni parannusehdotus liittyi musiikinsoittovälineiden ja pelien puutteeseen.

3. KOIVULAHDEN REINOLA, RAANUJÄRVI, YLITORNIO, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 68 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 327 – 555€
 • Viikkohinta: 578 – 993€
 • Sijainti: Rovaniemeltä 53 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa mökkielämän ytimeen!✨🌲 Ihastuttava Mökki Koivikko sijaitsee pittoreskissa maisemassa Rovaniemen ja Pellon rajamailla, aivan Raanujärven rannalla. Mökissä yhdistyvät modernit mukavuudet, kuten Wi-Fi ja astianpesukone, vanhan ajan tunnelmaan – ja ei pidä unohtaa puulämmitteistä rantasaunaa!😍🔥 Tämä hirsipaneelirakenteinen mökki tarjoaa unelmanomaisen loma-asunnon, jossa voit rentoutua, nauttia luonnosta tai kalastaa suoraan omalta laiturilta.

Mökki Koivikko sopii kaikenikäisille lomalaisille, sillä se tarjoaa vuodepaikat jopa kahdeksalle, ja yläkerrassa on jyrkät portaat lapsiportilla. Myös lemmikit ovat tervetulleita! 🐾 Talo on varustettu muun muassa varaavalla takalla, sähkölämmityksellä ja -valaistuksella, pyykinpesukoneella ja TV:llä. Rantasaunan löylyt ja järven pehmeä ranta takaavat lomailun rentouden.

Mökki Koivikko tarjoaa ihanan lomakohteen – ei siis muuta kuin nauttimaan lomasta ja luonnosta! 🌳🏡💦

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki Koivikko on kerännyt asiakkailtaan erinomaiset arviot, tähtiluokituksen ollessa 4.8. Asiakkaat ovat ylistäneet mökkiä kauniiksi ja siistiksi, erityistä kiitosta on saanut mökin varustelu ja mahtava sauna. Kaunis sijainti ja helppo löydettävyys saavat myös kiitosta.

4. PIILOLA, YLITORNIO, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 40 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 271 – 451€
 • Viikkohinta: 539 – 651€
 • Sijainti: Rovaniemeltä 60 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa Lumoavan Lomapaikan viehättävään vuokramökkiin Rovaniemen läheisyydessä! Tämä idyllinen hirsirakennus, joka on kokenut uudistuksen vuonna 1990, tarjoaa sinulle unohtumattoman lomakokemuksen. Mökki sijaitsee aivan Palolompolo-järven rannalla, joten pääset nauttimaan upeista maisemista ja virkistävästä uimisesta vain muutaman askeleen päässä.

Tässä kodikkaassa mökissä on tilaa neljälle hengelle, ja makuuparvi tarjoaa ylimääräisiä patjoja niille, jotka kaipaavat tähtitaivaan alla nukkumisen lumoa. Saunan lempeät löylyt lämmittävät kehoa ja mieltä, ja rantasaunan pukuhuoneeseen voi piipahtaa vilvoittelemaan saunomisen lomassa.

Mökin varustelusta löytyy kaikki tarpeellinen: avotakka, keittiövälineet, pesuhuone ja jopa astianpesukone helpottamaan arkea. Voit viettää rentouttavia iltoja televisiota katsellen tai nauttien illallista grillikodassa. Lisäksi mökiltä löytyy oma soutuvene, joten voit lähteä tutkimaan järven rantoja ja kalastamaan ahvenia, haukia ja siikoja.

Varaa jo tänään tämä lumoava mökki, joka tarjoaa sinulle rauhaa, luontoelämyksiä ja täydellistä rentoutumista. Tule tutustumaan Rovaniemen läheisyyden lumoaviin maisemiin ja luo unohtumattomia muistoja perheellesi tai ystävillesi tässä ainutlaatuisessa lomakohteessa. Tervetuloa nauttimaan Lappi-elämyksistäsi!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden perusteella tämä vuokramökki Palolompolo-järven rannalla on saanut erittäin positiivista palautetta. Asiakkaat kehuvat mökin sijaintia kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä sekä hyvin varusteltua sisustusta. Rantasaunan pehmeät löylyt ja mahdollisuus pulahtaa järveen saivat kiitosta, ja mökistä löytyi kaikki tarvittava ja jopa enemmän. Isäntäväki sai erityismainintoja ystävällisyydestään ja avuliaisuudestaan. Asiakkaiden mukaan mökki tarjoaa täydellisen lomapaikan rentoutumiseen ja luonnonkauniiden maisemien ihailuun. Suositeltava kohde niille, jotka etsivät rauhaa ja mukavuuksia lomanviettoon Lapin upeissa maisemissa.

5. LÖVGÅRDENIN LOHIMAJA, ÖVERTORNEÅ, KALIXJOKI, RUOTSI, YLITORNIO, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 250 m²
 • Henkilömäärä: 13 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 7 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikkohinta: 832 – 2019€
 • Sijainti: Torniosta 150 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa Lohimajan lumoavaan maailmaan! Tämä tilava vuokramökki sijaitsee rauhallisessa kylämiljöössä Torniosta 150 km luoteeseen, Ruotsin puolella. Astuessasi sisään puurakenteiseen taloon, huomaat sen viehättävän ilmapiirin, sillä se on perusteellisesti kunnostettu vuonna 2008. Talo kohoaa kolmessa kerroksessa tarjoten tilaa ja mukavuutta kaikille vieraille. Neljässä makuuhuoneessa on kaksi vuodetta kussakin, joista yhdessä on myös oma WC ja suihku. Kahdessa makuuhuoneessa on kaksi vuodetta ja yläpeti, kun taas yhdessä makuuhuoneessa on yksi vuode. Sauna, takkatupa, lasitettu terassi ja iso avoparveke luovat täydellisen ilmapiirin rentoutumiseen ja nauttimiseen luonnon läheisyydessä.

Mökin varustelussa ei tingitä mukavuudesta: lakanat ja pyyhkeet sisältyvät hintaan, ja löydät kaikki tarvittavat modernit mukavuudet, kuten sähkövalaistuksen, lämmityksen, varaavan takan, vesijohtoveden, kuivausrummun ja pyykinpesukoneen. Nauti hyvin varustellusta keittiöstä, jossa on sähköliesi, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Viihdy TV-huoneessa, kuuntele musiikkia CD-soittimen ja DVD:n kautta tai nauti ulkoilmaelokuvista kiinteällä ulkogrillillä.

Täältä löydät myös upean luontokohteen läheisyydestä. Kalixjoki virtaa vain 150 metrin päässä ja Jockfall-vesiputous komeilee 200 metrin päässä mökiltä. Kalastusmahdollisuudet ovat vertaansa vailla, ja voit valita perho- tai viehekalastuksen. Lohi, taimen ja harjus odottavat onkimista kalastusalueella, jonka pituus on kymmenen kilometriä. Lisäksi metsästysmahdollisuudet ovat runsaat Ruotsin valtion mailla, ja marjastus- ja sienestysalueet houkuttelevat luonnonystäviä. Lohimaja on täydellinen paikka viettää unohtumaton loma luonnon syleilyssä!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat suosittelevat lämpimästi tätä lomakohdetta, joka sai tähtiluokituksenaan 4.0. Iso ryhmämme mahtui helposti mökkiin, jossa oli runsaasti huoneita. Useat wc-tilat ja kylpyhuoneet olivat hyödyllisiä. Keittiö oli tilava ja varusteltu hyvin, mikä helpotti ruoanlaittoa ja ruokailua. Autolle oli riittävästi tilaa. Vaikka emme päässeet nauttimaan ulkoaktiviteeteista kylmän sään vuoksi, naapurusto oli rauhallinen ja kaunis. Suosittelemme tätä kohdetta muillekin.

6. PIILOPIRTTI, YLITORNIO, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 45 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.1/5
 • Viikonloppuhinta: 168 – 370€
 • Viikkohinta: 539 – 632€

Kuvaus

Tervetuloa Piilopirttiin Mellakoskelle, aivan Kivijärven rannalle! Täällä voit nauttia upeasta luonnosta ja monipuolisista aktiviteeteista. Mökissä on viihtyisä olohuone/tupakeittiö, jossa on kaikki tarvittava kahvinkeittimestä leivänpaahtimeen. Makuuhuoneessa odottavat mukavat sängyt, ja tupakeittiössä on lisäksi vuodesohva. Tunnelmaa luo varaava takka, ja suuri katettu terassi tarjoaa rentouttavan paikan nauttia luonnonkauniista maisemista.

Piilopirtin erillinen saunarakennus kutsuu sinut rentoutumaan löylyjen lämpöön. Pukuhuoneessa voit valmistautua saunomiseen, ja löylyhuoneesta pääset suoraan terassille vilvoittelemaan. Rannalla odottavat grillikatos ja tulipaikka, joissa voit herkutella herkullisilla herkuilla luonnon helmassa. Soutuvene vie sinut kalastusretkille ja lähellä oleva matala hiekkaranta tarjoaa täydellisen paikan lasten leikkiä ja uida.

Mökissä on sähkövalaistus ja -lämmitys sekä kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, TV ja radio. Saunomisesta vastaa puulämmitteinen sauna ja vesijohtoa ei ole, mutta käyttövesi tuodaan järvestä. Ulkokäymälä pitää huolen tarpeiden hoidosta. Piilopirtti tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kokemuksen rauhasta ja kauniista luonnosta, joka on täydellinen pakopaikka arjen kiireistä.

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Piilopirtti saa asiakkailta keskimääräisen tähtiluokituksen 3.1/5 ja 80% suosittelisi sitä muille. Asiakkaat kiittävät mökin varustelua, erinomaista saunaa ja kaunista järvinäkymää. Ranta on matala ja hiekkapohjainen, mikä sopii hyvin lapsiperheille. Grillikatos rannalla mahdollistaa ruoanlaiton upeissa maisemissa. Joillekin asiakkaille naapurit olivat liian lähellä, mutta alue oli suojattu ja tarjosi rauhallisen tunnelman. Palaute koski myös muutamia huolto- ja siivouspuutteita, kuten rikkinäisiä kalusteita ja kosteita polttopuita. Mökkiin ei ole vesijohtoa, mutta se mainitaan selkeästi tiedoissa.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Lapin maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Lappi -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *