Hae!

Vuokramökit Viitasaari: 5 Upeaa ja Tunnelmallista kohdetta [2024]

🌲 Tervetuloa Viitasaareen! 🌲 Sydäntä lämmittävä kaupunki, joka on kuin tuore korvapuusti – nostalgisesti kotoisa, mutta aina yllättävän maistuva. Täällä, Keski-Suomen sydämessä, loma-asuntojen luvattua paratiisia syleilevät kauniit järvimaisemat ja metsän pehmeät syleilyt. 💦🌳✨

Viitasaari – kaupunki, joka voittaisi ‘Suomen sympaattisin mökkikylä’ -kilpailun, jos sellainen olisi olemassa (ja jos ei ole, ehkä meidän pitäisi luoda se! 😄). Paitsi kodikkuutta, Viitasaari tarjoaa vauhtia ja vilskettä. Kurkkaa konserttien ja kulttuuritapahtumien täyteiseen kesäohjelmaan, haasta itsesi frisbeegolf-radoilla tai kalasta päivän ruoka suoraan kirkkaista järvistä. 🎣🎶🏞️

Ja sitten, kun jännitys on talttunut, voit palata oman mökkisi rauhaan nauttimaan saunan lempeistä löylyistä ja ilta-auringon loisteesta. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle top 5 vuokramökkiä Viitasaarella, jotka tekevät lomastasi unohtumattoman. Lähdetään siis tutkimusmatkalle ja löydetään se sinulle sopivin mökki!

1. MÄNTYRANTA LODGE, VIITASAARI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 139 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 5 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 571 – 1032€
 • Viikkohinta: 981 – 1442€
 • Sijainti: Jyväskylästä 122 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa unelmalomaan sydämeen! 🌲 Kuvittele itsesi astumassa sisään täysin varustellusta kelomökistä, jonka sydän sykkii rentoutumisen rytmissä. Saunasta suoraan porealtaaseen – tai miksi et hypähtäisi järveen? 👙 Makoile 70″ TV:n ääressä tai uppoudu terassilta avautuvaan järvinäkymään. Hengitä sisään rauhaa, puhdasta ilmaa ja nauti elämästä.

Täällä saat kokea aitoa suomalaista mökkielämää grillikodan ja rantasaunan kera. Kesäaikaan rantasaunasta löytyy vielä kaksi ekstravuodepaikkaa! 🔥 Lemmikit ovat myös tervetulleita, ja sähköautojen latauskin on mahdollista. Muistathan, että olet lomalla – kaikki on tehty helppoa ja rentoa lomailua varten. Täällä sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan voit keskittyä nauttimaan luonnon kauneudesta ja rauhasta. Puhumattakaan lähialueen palveluista, jotka tarjoavat sinulle mukavan lisän lomallesi! 🚣‍♀️

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvostelut korostavat mökin rauhallista sijaintia ja erinomaista varustelua, joka sisältää kaiken tarpeellisen viihtyisään lomaan. Saunaosaston poreammeineen on herättänyt erityistä ihastusta. Kävijät ovat viihtyneet hyvin mökillä ja suosittelevat sitä muillekin. Pieni huomio on, että grillin koko saattaa olla pienempi kuin odotettu, joten on hyvä varautua monipuoliseen ruoanlaittoon muilla mökin tarjoamilla välineillä. Kaiken kaikkiaan mökki on tarjonnut mukavat puitteet viihtyisään oleskeluun.

2. KALLIORANTA B, VIITASAARI/LÖYTÄNÄ, VIITASAARI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 35 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 235 – 754€
 • Viikkohinta: 521 – 1138€
 • Sijainti: Jyväskylästä 118 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa upealle lomalle sydämeen päin Suomea! 😊 Täällä, 2014 rakennettu höylähirsimökki tarjoaa sinulle rauhan hetkiä 🌲 Löytänä-järven rannalla. Sinua odottaa parivuode, vuodesohva ja kesäisin myös kaksikerroksinen aitta neljälle lisävieraalle.

Lomasi kohokohta? Luonnollisesti rantasauna! 🔥 Mikään ei voita lempeitä löylyjä järvinäkymän kera. Keittiössä taas voit loihtia maittavia aterioita jääkaappi-pakastimen, sähköliesi ja mikroaaltouunin avulla. Ja mikä parasta, mökin piha-alueelta löytyy kiinteä grilli kesäisiin BBQ-hetkiin!

Huom. Mökkilomalla kaikki ovat myös omatoimisia! Sinun tulee tuoda omat liinavaatteet ja tehdä loppusiivous itse. Tervetuloa nauttimaan lomasta parhaimmillaan – hiljaisuus, luonnon rauha ja yksityinen uimaranta ovat kaikki sinun! 🏊‍♂️🌞🍓

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvostelujen perusteella tämä vuokramökki tarjoaa viehättävän ja rauhallisen lomapaikan. Asiakkaat korostavat erityisesti mökin siisteyttä ja hyvää varustelutasoa. Mökin ja rannan välinen rinne tarjoaa hyvää liikuntaa, erityisesti kun vettä kannetaan saunaa varten. Asiakkaat ovat pitäneet erityisen paljon rantasaunasta, jossa löylyt ovat pehmeät. Järvestä on saatu kalaa ja veneily on ollut mahdollista. Ympäröivä luonto ja rauhallisuus ovat tuoneet lisäarvoa lomailuun. Jotkut mainitsivat, että naapurimökit ovat sopivan etäisyyden päässä, mikä takaa oman rauhan. Nelostien läheisyys on ajoittain tuonut liikenteen ääniä, mutta tämä ei ole haitannut suuresti.

3. AURINKOLAHTI, VIITASAARI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 271 – 595€
 • Viikkohinta: 488 – 896€
 • Sijainti: Jyväskylästä 105 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Ylä-Keitele-järven syliin, rauhaa rakastavan retkeilijän unelmakohteeseen. Tämä idyllinen vuokramökki sijaitsee Jyväskylästä 105 km pohjoiseen, tarjoten matalaa luonnonhiekkarantaa sekä oman veneen 🚣. Pyöröhirsirakennus, joka huokuu vuonna 1997 rakentamisen aikaisen tunnelmaa, kutsuu sisäänsä levähtämään. Mökin sydämessä on tupakeittiö, jossa on levitettävä sohva vaihtoehtovuoteeksi. Makuuhuoneessa on 2 vuodetta ja parvitilassa lisäksi 2 vuodetta sekä 1 lisävuode – tarjoten tilaa koko perheelle tai ystäväporukalle. Ilmalämpöpumppu, puuhella ja pesutilassa lattialämmitys pitävät mökin lämpimänä ja viihtyisänä. 👨‍👩‍👧‍👦🔥

Rantasaunasta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät järvelle, ja saunan lämmössä unohtuvat arjen kiireet. Saunan jälkeen voit istahtaa grillikatoksen alle nauttimaan hyvästä seurasta ja kesäillan hiljaisuudesta. 🌅🔥 Mökin tontti rajoittuu toiselta sivulta valtion virkistysalueeseen, joka tarjoaa mahtavat puitteet patikointiin. Lisäksi tarjolla on viehekalastuspaikka Huopanankoski 14 km päässä ja hiihtokeskus Savivuori 16 km päässä, mikäli kaipaat aktiivisempaa lomaa. Talvella jää muuttuu hiihtouraksi, jonka varrella voit nauttia talven lumoavasta kauneudesta. ❄️⛷️ Mökin vuokraan sisältyy 1 virveli ja mato-onkia, joten kalastusharrastuksen aloittaminen on helppoa. Saapuessasi sinua odottaa kanisterillinen juomavettä, joka saa loman alkuun maistuvan raikkaalta. 🎣🚰 Tule kokemaan tämä luonnonläheinen lomakohde!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tässä vuokramökissä asiakkaat arvostavat erityisesti rauhaa ja luonnonkaunista sijaintia järven rannalla. Sen kattava varustelu, erityisesti astiasto ja ruoanlaittovälineet, saavat kiitosta. Mökki on siisti ja hyväkuntoinen, ja sen kodikkuus on jäänyt monen asiakkaan mieleen. Lapsiystävällinen, matala hiekkaranta on yksi suurimmista vetonauloista, ja rantasaunan lämmittäminen on helppoa ja nopeaa. Asiakkaat ovat myös kiitelleet omistajien ystävällisyyttä ja avuliaisuutta. Talvella mökki on toiminut hyvin, ja sen sijainti lähellä kalavesiä on ollut etu. Muutamia parannusehdotuksia on esitetty, kuten pihan siisteyden parantaminen ja takan korjaaminen.

4. TOPSTAR LAKELAND VIITASAARI, VIITASAARI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 39 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 553 – 1037€
 • Viikkohinta: 1139 – 1520€
 • Sijainti: Jyväskylästä 110 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Lakeland Glass Cube -mökille, upeaan loma-asuntoon Järvi-Suomessa! Moderni ja tyylikäs lasikattoinen mökki tarjoaa unohtumattoman lomakokemuksen. Terassilta avautuu upea näköala Muuruejärvelle, ja siellä voit nauttia auringosta ja herkullisista grilliherkuista. Mökkiin mahtuu mukavasti neljä henkilöä, sillä siellä on uusi makuuhuone kahdella moottorisängyllä ja olohuoneessa kotimainen vuodesohva.

Täysin varusteltu keittiö ja kaakeloitu kylpyhuone lisäävät mökin viihtyisyyttä. Voit rentoutua saunassa samalla ihaillen järvinäkymiä. Mökissä on myös ilmalämpöpumppu, joka pitää lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden. Huomaathan, että varaukset päättyvät tässä kohteessa klo 12.00 huoltosyistä.

Lisäksi mökki tarjoaa monipuolisen varustelun, kuten sähkövalaistuksen, astianpesukoneen, pyykinpesukoneen, TV:n ja Wi-Fi:n. Voit myös hyödyntää soutuvenettä tai vuokrata perämoottorin lisämausteeksi. Lapset viihtyvät pihalla leikkimökin, jättitrampoliinin ja hiekkapintaisen pelikentän parissa. Kalastusmahdollisuudet ovat erinomaiset, ja lähialueella löytyy viisi Suomen upeinta koskea.

Tervetuloa nauttimaan upeista maisemista, rauhasta ja monipuolisesta mökkikokemuksesta Lakeland Glass Cube -mökille Järvi-Suomessa!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Lakeland Glass Cube -mökistä annetut arviot ovat pääosin positiivisia. Asiakkaat pitivät erityisesti mökin sijainnista ja upeista näkymistä järvelle. Myös kompakti rakenne ja siisteys saivat kiitosta. Joissain arvioissa mainittiin kuitenkin muutamia negatiivisia seikkoja, kuten rikkinäinen grilli ja edellisten vuokraajien jättämät jäänteet. Omistaja vastasi nopeasti ja korjasi grillin. Ympäristöön liittyen mainittiin rakennustyömaa, mutta se oli tiedossa etukäteen. Asiakaspalvelu koettiin hyväksi. Suurin osa asiakkaista suosittelisi tätä lomakohdetta.

5. KANNASSAARI, VIITASAARI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 26 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 3.0/5
 • Viikonloppuhinta: 261 – 426€
 • Viikkohinta: 503 – 607€
 • Sijainti: Jyväskylästä 90 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa viehättävälle Keitele-järven saarelle, jossa odottaa sinua tämä ihanan rustiikkinen ja kodikas mökki! Lautarakenteinen mökkimme tarjoaa sinulle rauhallisen pakopaikan arjen kiireistä. Sisältä löydät yhtenäisen tilan, jossa mukavat 80×200 cm runkopatjasängyt odottavat väsyneitä retkeilijöitä. Lisäksi mökissä on pienempi 75×190 cm sänky sekä kerrossänky, joka tarjoaa ylimääräistä tilaa ystäville tai perheen pienimmille. Voit nauttia herkullisista aterioista ruokapöydän ääressä ja lämmittää tunnelmaa avotakassa.

Päivän päätteeksi voit rentoutua puulämmitteisessä saunassa ja pulahtaa viilentävään veteen, joka pumpataan järvestä. Omistaja toimittaa sinulle talousvettä, joten juomavesi on aina käden ulottuvilla. Ulkona voit grillata herkkuja grillikodassa ja ihailla upeaa luontoa ympärilläsi. Lintujen pesimäaikana on tärkeää pitää lemmikkieläimet kiinni, sillä vieressä sijaitsee laulujoutsenen pesimäalue. Keitele-järvi on aina lähellä, vain 20 metrin päässä mökiltä, ja voit tutustua sen kauniisiin maisemiin soutuveneellä.

Tämä saaren ainoa mökki tarjoaa täydellisen pakopaikan kaupungin melulta. Vaikka oletkin eristyksissä, tärkeät palvelut ja aktiviteetit ovat kohtuullisen matkan päässä. Ravintolat ja kaupat löytyvät 14 kilometrin päästä, joten voit hankkia tarvittavat ruoka-aineet helposti. Pyhä-Häkin kansallispuisto on vain 54 kilometrin päässä, ja siellä voit uppoutua luonnon kauneuteen ja patikoida upeilla poluilla. Helsinkiin matkaa on 358 kilometriä, joten tämä mökki tarjoaa täydellisen loman kaupungin kiireestä ja antaa sinulle tilaisuuden rentoutua ja nauttia luonnon rauhasta.

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tämä viehättävä mökki Keitele-järven rauhallisella saarella on saanut asiakkailta pääasiassa positiivista palautetta. Pieni ja kodikas mökki tarjoaa mukavan pakopaikan luonnon keskellä. Omistaja saa kiitosta ystävällisestä palvelusta. Saunan löylyt ovat hyvät ja grillikota tarjoaa mahtavat grillausmahdollisuudet. Ranta on matala, mikä sopii hyvin koirien kanssa liikkumiseen. Soutuvene on ahkerassa käytössä ja maisemat Keitele-järvelle ovat kauniit. Mökin varustelu on kohtuullinen, mutta joitakin toivoisi päivitystä. Ympäristö on rauhallinen ja tarjoaa omaa rauhaa arvostaville ihanteellisen lomakohteen.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Keski-Suomen maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Keski-Suomi -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *