Hae!

Vuokramökit & Majoitus Janakkala: 5 Kohdetta Edullisesti

Janakkala on viehättävä suomalainen lomamökkikohde, joka sijaitsee Etelä-Suomessa Kanta-Hämeen alueella. Se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia luonnonläheiseen lomailuun ja rentoutumiseen kauniissa järvimaisemissa.

Janakkalassa voi nauttia lukuisista ulkoilumahdollisuuksista, kuten patikoinnista, pyöräilystä ja melonnasta. Alueella on myös useita hiihtokeskuksia talviajan aktiviteetteihin. Janakkala on myös historiallinen paikka, jossa voi vierailla esimerkiksi Hattulan kirkon raunioilla tai Hämeen linna -nimisessä linnassa.

Janakkalasta löytyy monipuolinen valikoima erikokoisia ja -tyylisiä lomamökkejä, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle matkailijalle. Lomamökkien lisäksi alueella on myös hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja.

Kaiken kaikkiaan Janakkala on idyllinen lomakohde suomalaisessa maalaismaisemassa, jossa voi nauttia luonnon rauhasta ja kauniista järvimaisemista.

Tästä listasta löydät parhaat vuokramökit Janakkalasta ja sen lähialueelta.

1. KOLIKONSYRJÄ, JANAKKALA, KANTA-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 57 m²
 • Henkilömäärä: 3 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 310 – 654€
 • Viikkohinta: 696 – 986€
 • Sijainti: Helsingistä 94 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä vastavalmistunut puurakenteinen mökki Mallinkaistenjärven rannalla tarjoaa täydellisen lomapaikan luonnon rauhassa. Mökki on varusteltu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, kuten puulämmitteisellä saunalla, pesuhuoneella, varaavalla takalla, ja astianpesukoneella. Kahden erillisen makuuhuoneen ansiosta mökissä on tarpeeksi tilaa yksityisyyden tunteeseen. Lisäksi mökin terassilta avautuvat upeat näkymät järvelle.

Tässä kohteessa pääsee todella irrottautumaan arjen kiireistä, sillä se sijaitsee rauhallisella paikalla järven rannalla. Lähin kauppa ja ravintola ovat 15 km päässä, mutta mökissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, joten lomailijan ei tarvitse poistua kotoisasta ympäristöstä. Lähellä olevat ulkoilumaastot tarjoavat hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, ja mökin soutuvene mahdollistaa kalastuksen tai järven ihailun vedeltä käsin.

Tämä lomakohde sopii erityisesti perheille ja pariskunnille, jotka haluavat nauttia kauniista järvinäkymistä ja viettää rentouttavaa lomaa luonnon helmassa. Muista kuitenkin varata mukaan omat lakanat ja pyyhkeet, sillä niitä ei ole saatavilla paikan päällä. Loppusiivous tulee myös suorittaa varausehtojen mukaan.

Muutama Kohde Lähialueelta

2. HILJANRINNE, MOMMILA, HAUSJÄRVI, KANTA-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 115 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 276 – 509€
 • Viikkohinta: 481 – 765€

Kuvaus

Hiljanrinteen vuonna 2021 remontoitu hirsimökki sijaitsee rauhallisessa ja metsäisessä ympäristössä, vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä Lahteen ja Hämeenlinnaan. Mökin keskikerroksessa on viihtyisä tupakeittiö ja makuuhuoneessa mukava parisänky. Olohuoneen varaava takka luo tunnelmaa viileämpinä iltoina. Yläkerrassa on lisäksi toinen parisänky sekä yksittäinen sänky.

Mökin alakerrassa sijaitseva pesuhuone tarjoaa kätevän yhteyden puulämmitteiseen saunaan. Liikuntaesteiset huomioitiin suunnittelussa, sillä wc sijaitsee alimmassa kerroksessa. Pihapiirissä oleva puulämmitteinen pihasauna on käytettävissä ennakkovarauksella toukokuun ja syyskuun välisenä aikana.

Varustelutaso on korkea ja tyylikäs. Mökissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten astianpesukone, pyykinpesukone, kaksi televisiota sekä ilmalämpöpumppu. Ulkona on kaasugrilli, joten kesäillan grillaushetkiin ei tarvitse erikseen lähteä ostamaan hiiliä. Lisäksi mökki on varustettu palovaroittimilla, häkävaroittimella ja käsisammuttimella.

Hiljanrinteen ympäristö tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun, marjastukseen ja sienestykseen laajoilla metsäalueilla. Helsinkiin matkaa on noin 90 kilometriä, mutta mökiltä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut vain 7 kilometrin päästä. Hiljanrinteen vuokramökki onkin oiva kohde lomalle luonnon rauhaan ja kauniisiin maisemiin.

3. KÄPYMÄTTÄRÄ, HATTULA, KANTA-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.9/5
 • Viikonloppuhinta: 569 – 2118€
 • Viikkohinta: 1301 – 3341€
 • Sijainti: Hämeenlinnasta 9 km pohjoiseen

Kuvaus

Käpymättärä on ihastuttava vuokramökki Hämeenlinnassa, joka sijaitsee upealla paikalla niemen kärjessä Vanajaveden rannalla. Täällä voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta avarilla sisä- ja ulkotiloilla. Mökki on täydellinen valinta perheille ja muille lomailijoille, jotka haluavat rentoutua kauniissa ympäristössä. Kalaisa järvi ja täydellinen oma rauha tekevät tästä kohteesta unohtumattoman loman.

Mökissä on kaikki tarvittava, jotta voit nauttia mukavasta lomasta. Puurakenteinen mökki on rakennettu vuonna 2018 ja se sisältää kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on parisänky. Lisäksi olohuoneessa on vuodesohva kahdelle ja leveä sohva yhdelle. Saunan ja pesuhuoneen löydät samasta rakennuksesta. Mökin edessä on kaunis katettu terassi, jossa on kaasugrilli ja kalusteet. Pihapiirissä on myös kaksi nuotiopaikkaa, joissa voit nauttia iltaisin tunnelmasta.

Käpymättärä on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia luonnosta ja rauhasta. Tontti on yli 2000 m², ja siellä on paljon tilaa harrastaa ja pelata erilaisia pelejä. Vanajaveden virtaavan veden ansiosta myös talviuinnille on hyvät mahdollisuudet. Lähistöltä löytyy monia aktiviteetteja, kuten konsertteja ja esiintymisiä Vanajasalissa sekä useita golfkenttiä. Käpymättärä on täydellinen paikka unohtumattoman loman viettämiseen!

4. VILLA KURKI, HAUHO, HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME, SAPPEE

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 95 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 769 – 1399€
 • Viikkohinta: 1559 – 2042€
 • Sijainti: Hämeenlinnasta 35 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä vuonna 2019 valmistunut hirsimökki on sijainniltaan upealla paikalla Konaanjärven rannalla. Kohde koostuu kahdesta eri rakennuksesta, joista päämökki on 95 neliömetriä ja rantamökki 25 neliömetriä. Mökissä on kolme erillistä makuuhuonetta ja kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten hyvin varusteltu keittiö, takka, wc ja suihku. Lisäksi päämökin edustalla on suuri terassi kalusteineen ja kaasugrilli.

Rantamökissä on puulämmitteinen sauna ja oleskelutilassa vuodesohva sekä takka. Mökin molemmista rakennuksista on upeat näkymät järvelle päin ja rantaan johtavat tukevat raput. Lakanat ja pyyhkeet sisältyvät hintaan, ja lisämaksusta voi vuokrata kylpypaljun. Mökin sijainti on erittäin rauhallinen ja tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia läheisellä Sappeen hiihtokeskuksella.

Yhteenvetona voisi sanoa, että tämä vuonna 2019 valmistunut hirsimökki on erinomainen lomakohde niille, jotka haluavat nauttia upeista järvinäkymistä ja rauhallisesta ympäristöstä. Kohde koostuu kahdesta rakennuksesta, joista löytyy riittävästi yksityisyyttä ja mukavuuksia. Lisäksi mökin varustelu on erittäin laaja, joten loman aikana ei tarvitse huolehtia arjen askareista.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Kanta-Häme

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *