Hae!

Vuokramökit & Majoitus Joroinen: 5+ Upeaa Vaihtoehtoa

Joroinen on pieni kunta Pohjois-Savossa, joka sijaitsee kauniin Saimaan järvialueen tuntumassa. Se tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön lomailuun, ja lomamökit ovat suosittuja majoitusvaihtoehtoja alueella.

Joroisissa on monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden, ja lähialueella on useita ulkoilureittejä, kalastusmahdollisuuksia ja hiihtokeskuksia. Kesällä voit nauttia uimisesta, veneilystä ja patikoinnista, ja talvella laskettelu, lumikenkäily ja moottorikelkkailu ovat suosittuja aktiviteetteja.

Joroinen on myös rikas kulttuurihistorialtaan, ja alueella on useita kulttuurikohteita, kuten upea Joroisten kirkko, joka on rakennettu vuonna 1765, sekä Taidekeskus Ahjo, joka on tunnettu laadukkaista näyttelyistään.

Kaiken kaikkiaan Joroisista löytyy monipuolista tekemistä ja kaunista luontoa lomailijalle, ja se on erinomainen kohde rentouttavalle ja aktiiviselle lomalle.

Tästä listasta löydät parhaat lomamökit Joroisista ja Joroisten lähialueelta.

1. KASTEPISARA, JOROINEN, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 69 m²
 • Henkilömäärä: 3 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 325 – 755€
 • Viikkohinta: 619 – 1139€
 • Sijainti: Mikkelistä 90 km koilliseen

Kuvaus

Kastepisara-mökki sijaitsee upealla paikalla Mikkelin 90 kilometrin päässä koilliseen, ja sen sijainti Haukiveden rannalla on todella upea. Mökiltä löytyy kaikki tarvittava mukavaan lomailuun, kuten saunat, joista toinen on puulämmitteinen rantasauna ja toinen sähkösauna. Lisäksi mökki on varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla, kuten sähkölämmityksellä, ilmalämpöpumpulla, astianpesukoneella, pyykinpesukoneella ja kaasugrillillä.

Mökissä on yksi makuuhuone, jossa on 120 cm leveä vuode, yläkerrassa on parivuode ja levitettävä vuodesohva, joten tilaa riittää jopa kuudelle henkilölle. Mökistä löytyy myös erillinen aitta, jossa on parivuode, sähkövalo ja sähköpatteri. Mökin suuri laituri mahdollistaa isommallakin veneellä liikkumisen ja uimaranta on matala ja kova.

Kastepisara-mökin ympäristö on myös todella upea ja rauhallinen. Mökkitontti sekapuustoa ja sitä ympäröi iso nurmikkopiha. Lomailijat voivat nauttia kauniista käyntipoluista, joiden varrella on kaunis puusto. Naapurit ovat molemmin puolin 50 metrin päässä, mutta puusto tarjoaa riittävästi yksityisyyttä. Mökistä löytyy myös kuivaava pyykinpesukone ja perämoottorin vuokrausmahdollisuus, joten lomailijoiden ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä kuluista.

Kastepisara-mökki on todella kodikas ja viihtyisä, ja se sijaitsee lähellä monia mielenkiintoisia kohteita, kuten Linnansaaren kansallispuistoa, KartanoGolfia ja Savonlinnaa. Mökki on myös helppo tavoittaa Helsingistä, sillä se sijaitsee vain 315 kilometrin päässä. Kastepisara-mökki on ihanteellinen paikka rauhalliseen lomailuun ja upean luonnon ympäröimänä rentoutumiseen.

2. VATUNKI JA POKKA (22m² ja 35m²), JOROINEN, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 35 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 6 henkilöä
 • Arvostelu: 3.4/5
 • Viikonloppuhinta: 274€
 • Viikkohinta: 726 – 696€

Kuvaus

Tämä erämainen kohde, joka käsittää kaksi vierekkäistä lomamökkiä, tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen upeiden Natura-alueiden ja vanhojen metsien vieressä. Mökkien varustelu on monipuolinen, ja niissä on muun muassa takka, puulämmitteinen sauna ja suihku. Ulkona voi nauttia kauniista maisemista katetun tulipaikan, kodan ja laavun avulla.

Ahvenisen puhtaan rannan vieressä sijaitseva mökki tarjoaa hiekoitetun uimarannan, soutuveneen ja laiturin, ja metsät ympärillä tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen. Lisäksi alueella on monia harrastusmahdollisuuksia, kuten patikointia, laskettelua ja ratsastusta. Mökin omistajalta voi vuokrata lumikenkiä, polkupyöriä, kalastusvälineitä ja kanootteja, sekä osallistua erilaisille ohjatuille luontoretkille.

Mökin ympäristö on rauhallinen, eikä lähinaapureita ole. Huomioitavaa on, että kohdetta ei vuokrata bileporukoille. Mökkiin pääsee autolla ympäri vuoden. Jos haluat kokea erämaan rauhan ja kauniit maisemat, tämä lomakohde on täydellinen valinta.

Muutama Majoituspaikka Lähialueelta

3. MYLLYTUPA, JÄPPILÄ, PIEKSÄMÄKI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 240 m²
 • Henkilömäärä: 14 henkilöä
 • Huoneet: 7 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 868 – 1037€
 • Viikkohinta: 1399 – 1918€
 • Sijainti: Pieksämäeltä 27 km itään

Kuvaus

Myllytupa on ihastuttava ja tilava vuokrahuvila, joka tarjoaa esteettömän ja tasokkaan lomailun mahdollisuuden. Vuonna 2007 rakennettu huvila sijaitsee Pieksämäen läheisyydessä, vain 15 metrin päässä kauniilta Vääränlampi-nimiseltä järveltä. Huvilassa on upeat maisemat ympäröivään luontoon, ja se soveltuu erinomaisesti niin yksityisten kuin yritysten ja yhteisöjen loma- ja edustuskäyttöön sekä kurssien ja pienimuotoisten juhlien pitopaikaksi.

Huvilan varustelu on erittäin kattava ja sieltä löytyy kaikki tarvittava mukavaan oleskeluun. Huvilassa on mm. varaava takka, leivinuuni, kolme makuuhuonetta ja kolme wc:tä, kaksi suihkua ja sähkösauna. Lisäksi keittiö on täysin varustettu mm. astianpesukoneella ja mikroaaltouunilla. Huvilasta löytyy myös langaton internet, joten pysyt helposti yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin.

Myllytupa tarjoaa myös upean mahdollisuuden liikkumiseen luonnossa. Pihalta lähtee kävelysilta metsään, joka johtaa joen varrelle. Luiskat ja rakennetut kulkureitit rantaan ja joen varrelle mahdollistavat liikkumisen luonnossa pyörätuolia ja muita apuvälineitä käyttäen. Huvilan ranta on matala ja rakennettu hiekkapohja, joka syvenee vähitellen, joten uiminen ja kalastus onnistuvat helposti. Laiturilta on mahdollista onkia ja heittää virveliä vaikka pyörätuolissa istuen.

4. LEHMUS, HEINÄVESI, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 470 – 1163€
 • Viikkohinta: 1069 – 1762€
 • Sijainti: Varkaudesta 30 km itään

Kuvaus

Tämä upea höylähirsimökki on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia tasokkaasta majoituksesta kauniissa ympäristössä. Mökki on varusteltu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset täydelliseen lomanviettoon, kuten pesukone, astianpesukone, ilmalämpöpumppu viilennykseen ja ilmainen Wi-Fi.

Mökki sijaitsee kauniin Polvijärven rannalla, josta löytyy oma laituri ja vene. Voit nauttia kauniista maisemista ja rentoutua rauhallisessa ympäristössä. Pihalla on myös grillikatos, jossa voit valmistaa herkullisia aterioita yhdessä ystäviesi ja perheesi kanssa.

Lomakohteen sijainti on loistava, sillä se tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Voit vierailla Valamon luostarissa, tutustua Karvion kanavaan tai nauttia vesipuiston tarjoamista aktiviteeteista Vesileppiksessä. Lähin kauppa ja ravintolat ovat myös helposti saavutettavissa. Kaiken kaikkiaan tämä mökki on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta lomasta kauniissa ympäristössä.

5. KOTIONNI, HEINÄVESI, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 470 – 1163€
 • Viikkohinta: 1069 – 1762€
 • Sijainti: Varkaudesta 30 km itään

Kuvaus

Tämä vuokramökki on todellinen helmi kauniilla Polvijärven rannalla, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Varkaudesta. Mökki on rakennettu vuonna 2010 ja on hyvin varusteltu. Mökin sisätiloista löytyy kaikki tarvittava viihtyisään lomanviettoon. Mökissä on neljä makuuhuonetta ja kaksi WC:tä, joten siellä voi majoittua isompikin porukka. Pihalla on lisäksi katettu ruokailupaikka ja grillikatos, jossa voi nauttia herkullisia grilliaterioita ja ihailla järvinäkymää.

Mökin varustelu on todella kattava. Siellä on kaikki tarvittava mukavaan oleskeluun, kuten varaava takka, vesijohto omasta kaivosta ja sauna puukiukaalla. Lisäksi siellä on modernit viihdelaitteet, kuten satelliittikanavat ja internet. Mökissä on myös lasten tarpeisiin matkasänky ja syöttötuoli.

Tämä vuokramökki sopii erinomaisesti lomanviettoon koko perheen voimin. Naapurimökin pihalla sijaitsee yhteiskäytössä oleva leikkialue lapsille ja vuokrattava kylpypalju. Omistaja tarjoaa lisäksi vuokrattavaksi sähköperämoottoria, kanoottia, lasten mönkijää ja paljua. Alueella on paljon tekemistä ja nähtävää, kuten Kerman Keidas, Karvion kanava ja Valamon luostarit. Vesileppis-kylpylään on myös lyhyt ajomatka. Tämä vuokramökki on ehdottomasti vierailun arvoinen!

6. TALLUSNIEMI, ORAVI, SAVONLINNA, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 183 m²
 • Henkilömäärä: 8 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 932 – 1677€
 • Viikkohinta: 1705 – 3034€
 • Sijainti: Savonlinnasta 50 km luoteeseen

Kuvaus

Tämä vuokramökki on loistava matkakohde kaikille aktiivilomailijoille tai rentoutumisesta haaveileville perheille. Se sijaitsee keskellä Saimaata rauhallisessa Tallusniemessä, ja sen rantasauna on käytössä toukokuun alusta lokakuun loppuun. Huvila on rakennettu vuonna 2014, ja se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta lomasta luonnon helmassa.

Sisustus on valoisa ja kaunis, ja se kunnioittaa suomalaisia perinteitä luonnonmateriaaleilla ja vaaleilla väreillä. Huvila on varustettu kaikella tarvittavalla, kuten kodinhoitohuoneella, pukuhuoneella, pesuhuoneella, saunalla, terassilla ja viidellä suihkulla ja WC:llä. Yläkerrassa on myös makuuhuone ja parvi, joka tarjoaa ylimääräistä nukkumatilaa.

Tallusniemi sijaitsee upealla paikalla, ja sieltä on vain 13 km matka Oravin kylälle, josta löydät kaiken tarvittavan, kuten catering-palvelut ja opastetut retket. Voit myös vuokrata perämoottorin ja extra soutuveneen nauttiaksesi Saimaan vedestä täysin siemauksin. Loppusiivous ja liinavaatteet sisältyvät hintaan, joten voit keskittyä täysin rentoutumiseen ja nauttimiseen kauniista luonnosta ympärilläsi.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Pohjois-Savo

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *