Hae!

Vuokramökit Isojoki (2024): 5+ Upeaa Mökkiä

Isojoki on rauhallinen maalaiskunta Lounais-Suomessa, joka tarjoaa upean lomamökkikohteen kauniissa maalaismaisemissa.

Alueella on paljon metsiä, järviä ja jokia, jotka houkuttelevat ulkoilijoita ja kalastajia. Kesällä voi nauttia patikoinnista, marjastuksesta ja sienestyksestä, ja talvella hiihto ja lumikenkäily ovat suosittuja aktiviteetteja. Isojoen lähellä sijaitsevat myös merenrantakohteet, kuten Yyteri, jossa voi viettää aurinkoista rantalomaa.

Alueella on myös kulttuurihistoriallisesti merkittäviä nähtävyyksiä, kuten Vanhan Rauman kaupunki, joka on Unescon maailmanperintökohde.

Isojoki on hyvä valinta rauhallista ja luonnonläheistä lomaa kaipaaville matkailijoille.

Tästä listasta löydät upeat ja edulliset lomamökit Isojoelta.

1. HONKALINNA, ISOJOKI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 264 – 487€
 • Viikkohinta: 690 – 660€
 • Sijainti: Tampereelta 145 km luoteeseen

Kuvaus

Tämä vuokramökki Etelä-Pohjanmaan Lauhansarvessa on todellinen helmi luonnon ympäröimänä. Mökki on rakennettu vuonna 2001 ja se on puurakenteinen. Siellä on kaksi makuuhuonetta, jotka kumpikin mahtavat kaksi henkilöä, sekä nukkumaparvi, johon tikapuut vievät toisesta makuuhuoneesta. Mökissä on myös wc ja suihku, sekä lisäksi erillinen saunarakennus, jossa on pesuhuone, löylyhuone ja pukuhuone. Mökin ja saunan välissä on viihtyisä atriumpiha, jossa on paikat neljälle ja grillausmahdollisuus.

Tämä vuokramökki on varustettu kaikella tarvittavalla, jotta lomasta tulee mahdollisimman rentouttava. Mökissä on sähkövalaistus ja -lämmitys, varaava takka ja ilmalämpöpumppu, joten voit nauttia mukavasta lämmöstä milloin tahansa. Lisäksi mökissä on astianpesukone, mikroaaltouuni, sähköliesi, jääkaappi, TV, ja pallogrilli. Sähkölämmitteisessä saunassa voit rentoutua saunan lämmössä. Mökillä on myös kaksi auton lämmityspistorasiaa.

Lauhansarven alue on täynnä tekemistä, ja tämä mökki sijaitsee aivan kansallispuiston rajalla. Alueella voi pelata minigolfia, ja kesällä pihalla juhlitaan Lauhan Spelit -tapahtumaa. Kansallispuistossa voi patikoida, hiihtää tai lumikenkäillä, ja tutustua paikallisiin nähtävyyksiin. Alueella on myös opastettuja retkiä, joissa voi oppia enemmän alueen historiasta ja luonnosta.

Tämä vuokramökki Lauhansarvessa on täydellinen paikka rentouttavalle lomalle luonnon ympäröimänä. Mökissä on kaikki tarvittava, jotta voit viettää lomaa mukavasti ja rentoutua. Kansallispuisto tarjoaa paljon tekemistä, ja paikallisista nähtävyyksistä voi nauttia vaikka opastetun retken avulla. Alueella järjestetään myös monia tapahtumia, kuten Lauhan Spelit -tapahtuma. Mökki sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, ja se on täydellinen paikka nauttia lomasta luonnossa.

2. LAUHANLINNA, ISOJOKI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 264 – 487€
 • Viikkohinta: 690 – 660€
 • Sijainti: Tampereelta 145 km luoteeseen

Kuvaus

Tämä viihtyisä mökki Etelä-Pohjanmaalla on täydellinen lomakohde luonnosta ja aktiivisesta lomasta nauttiville. Lauhanvuoren kansallispuiston rajalle vain 2 km matkaa, joten retkeilymahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Mökissä on kaksi makuuhuonetta ja kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkölämmitys, varaava takka, astianpesukone ja TV.

Lomakohteen ympärillä on paljon aktiviteetteja, kuten minigolf, joka sopii koko perheelle. Kesällä alueella järjestetään Lauhan Spelit -festivaali, jossa voi nauttia monipuolisesta musiikista ja viihteestä. Lisäksi Lauhanvuoren kansallispuisto tarjoaa upeita luontoreittejä ja -polkuja, joita voi tutkia oppaan kanssa tai omatoimisesti.

Mökin sijainti on myös erinomainen, sillä lähin ranta on vain 7 km:n päässä, jossa on mahdollisuus vuokrata soutuvene. Vastaanottopalvelu Luontopalvelukeskus Lauhansarvessa tarjoaa lisäksi ruokaravintolan A-oikeuksin. Kaiken kaikkiaan tämä vuokramökki tarjoaa täydellisen mahdollisuuden rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta.

3. LEPORANTA, ISOJOKI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.7/5
 • Viikonloppuhinta: 458 – 1223€
 • Viikkohinta: 1042 – 1854€
 • Sijainti: Seinäjoelta 95 km lounaaseen

Kuvaus

Leporanta on viehättävä mökki, joka sijaitsee Kangasjärven rannalla rauhallisella männikkökankaalla. Mökissä on kaikki tarvittava varustelu, kuten puulämmitteinen sauna, varaava takka ja kaasugrilli. Ulkona terassilla odottaa puilla lämpiävä kylpypalju, joka on täydellinen rentoutumispaikka päivän päätteeksi.

Mökin ympärillä on kauniit näkymät järvelle ja vastarannalla sijaitsee leirintäalue grillikahviloineen, jonne on mahdollista veneillä tai ajaa autolla. Kangasjärven leirintäalueelta voi myös hakea juomavettä mökille. Lähialueella on monia kansallispuistoja ja kaupunkeja, kuten Lauhavuoren kansallispuisto, Kristiinankaupunki ja Kauhajoki.

Leporanta on ihana paikka viettää rentouttavaa lomaa luonnon keskellä. Mökiltä löytyy kaikki tarvittava ja sen sijainti järven rannalla ja kauniilla maisemilla tekevät siitä täydellisen paikan rentoutumiseen ja luonnosta nauttimiseen. Palveluita on myös lähellä, mikä tekee lomasta vaivatonta ja monipuolista.

Muutama Kohde Lähialueelta

4. RANTAKOTO, KANKAANPÄÄ, SATAKUNTA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 53 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 421 – 837€
 • Viikkohinta: 761 – 1238€
 • Sijainti: Porista 50 km koilliseen

Kuvaus

Tämä kelohonkamökki Satakunnan maaseudulla on todellinen paratiisi rentoutumisesta kiinnostuneille. Mökki on sijainniltaan hyvin rauhallinen, mutta samalla sieltä löytyy kaikki tarvittava lomanviettoon. Keittiö on hyvin varusteltu, ja ruoanlaitto sujuu kätevästi sähköliesillä, jääkaapilla ja astianpesukoneella. Yöunia varten on makuuhuoneessa parivuode, ja lisäksi yläparvella on neljä patjaa. Pesuhuoneessa on suihku ja wc, ja sauna lämpiää puilla. Mökin lämpöä ylläpidetään varaavalla takalla ja sähkölämmityksellä.

Tästä mökistä ei varmasti lopu tekeminen. Venesjärvi on vain muutaman askeleen päässä, ja oma vene on käytettävissä veneilyyn. Saunan terassilta pääsee kätevästi uimaan, ja rantasaunan löylyt ovat käytettävissä vuoden ympäri. Rantasaunalla on myös pukuhuone, puukiuas ja muuripata. Grillikodassa on mahdollisuus valmistaa herkullisia aterioita hiilillä. Lemmikit ovat tervetulleita, mutta niistä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.

Alueella on monia aktiviteetteja, joista voi nauttia. Ratsastusmahdollisuus on lähellä, ja Jämi Areena ja hiihtotunneli ovat vain 45 km päässä. Kankaanpää on myös vierailun arvoinen kaupunki, ja se sijaitsee vain 18 km päässä. Tämä mökki on erinomainen valinta, kun halutaan nauttia rauhallisesta lomasta upeassa ympäristössä.

5. VILLA KOIVUMÄKI, KANKAANPÄÄ, SATAKUNTA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 65 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.5/5
 • Viikonloppuhinta: 548 – 679€
 • Viikkohinta: 840 – 1191€

Kuvaus

Tässä lomakohteessa yhdistyvät luonnonkauniit järvimaisemat ja oma hiekkaranta kylpypaljuineen. Lapsiystävällinen ranta sopii mainiosti uimiseen ja vesileikkeihin. Mökin pihapiiri on hyvin hoidettu ja siellä on tilava grillikota, jossa voit nauttia mukavasta yhdessäolosta pidempäänkin säältä suojassa. Kohteen sijainti on ihanteellinen, sillä se tarjoaa rauhallisen ympäristön lähellä kauppoja ja ravintoloita.

Honkarakenteen hirsimökin sisustus luo tunnelmallisen ja kodikkaan ilmapiirin, joka houkuttelee rentoutumaan. Olohuoneessa on varaava takka ja tupakeittiö on hyvin varusteltu. Mökissä on myös parvi, jossa on parisänky ja kaksi erillistä sänkyä. Parvelle johtavat portaat ovat tukevat ja melko jyrkät. Mökkiin kuuluu myös puulämmitteinen sauna, pesuhuone, verhoilla suljettava erillinen wc ja ulkoterassi, jossa on kaasugrilli ja mukavat kalusteet.

Mökkiin sisältyvät myös erilaiset mukavuudet, kuten soutuvene, TV ja kylpypalju. Paljun käyttö sisältyy hintaan ja sen voi täyttää järvestä pumpulla. Lähellä mökkiä sijaitsee Meggalan viinitila, jossa on ravintola. Kohteen sijainti Kankaanpään lähistöllä tarjoaa mahdollisuuden tutustua lähialueen kohteisiin, kuten Poriin ja Merikarvian MuuMaa -lasten kohteeseen. Tämä vuokramökki on ihana lomakohde, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä koko perheelle.

6. PARRAN PALOPAIKKA, TEUVA, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 40 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 3 henkilöä
 • Viikonloppuhinta: 245 – 512€
 • Viikkohinta: 545 – 770€

Kuvaus

Parra vapaa-ajankeskuksen vuokramökki on ihana ja viihtyisä lomakohde ympäri vuoden. Kesäisin alueella on runsaasti tekemistä, kuten patikointia, frisbeegolfia ja marjastamista. Lisäksi Parran uimalammet ovat vain 300 metrin päässä ja tarjoavat mahdollisuuden virkistävään uimahetkeen. Talvisin vieressä sijaitsevat Snowpark Parra ja laskettelukeskus Parran palvelut.

Vuonna 1999 rakennettu hirsirakenteinen mökki on viihtyisä ja tilava. Siellä on tupakeittiö ja tupa, jossa on kaksi vuodesohvaa. Yläkerrassa on mukava parivuode. Mökissä on myös suihku, wc, sähkösauna ja ilmalämpöpumppu lämmitystä ja viilennystä varten. Terassilla on puutarhakalusteet neljälle, joten voit nauttia ulkoilmasta ja kauniista maisemista.

Mökin varustelu on hyvä, ja siellä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, vesijohto kunnallisesta vesijohtoverkosta ja jääkaappi ja pakastin kuuluvat varusteluun. Astianpesukone, TV, pallogrilli, käsisammutin ja ensiapulaukku/-kaappi ovat myös saatavilla. Pihassa on tilaa useammallekin autolle ja auton lämmittämistä varten on sähkötolppa.

Kaiken kaikkiaan Parra vapaa-ajankeskuksen vuokramökki on ihana lomakohde ympäri vuoden. Se sijaitsee kauniilla metsäisellä alueella, jossa on paljon tekemistä. Tämä viihtyisä ja hyvin varusteltu mökki tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kauniista maisemista yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Etelä-Pohjanmaa

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *