Hae!

Vuokramökki Inkoo: Sjöboda, (1+3 Henkilöä, 30m2)

Inkoo on viehättävä suomalainen lomakohde, joka sijaitsee rannikolla noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Se tarjoaa upeita maisemia, idyllisiä pikkukyliä ja monipuolisia aktiviteetteja, jotka tekevät siitä suositun mökkireissujen kohteen.

Inkoo on tunnettu erityisesti merellisestä luonnostaan, joka houkuttelee niin veneilijöitä kuin kalastajia. Saaristomeri ja Inkoonlahti tarjoavat upeita maisemia ja hyvät kalavedet. Monet mökkivuokraajat tarjoavat myös veneitä käyttöön, jotta voit tutustua saaristoon omatoimisesti.

Inkoo on myös ihana kohde patikoijille ja pyöräilijöille. Alueella on useita luontopolkuja, jotka tarjoavat upeat maisemat merelle ja ympäröiville metsille. Lapsiperheet voivat nauttia Inkoon eläinpuistosta, joka on suosittu matkailukohde alueella.

Inkoon historialliset kirkot ja museot ovat myös vierailun arvoisia. Inkoon kirkko on yksi Suomen vanhimmista, ja sen hautausmaa on kaunis paikka kävelyretkelle. Inkoon kotiseutumuseo kertoo alueen historiasta ja kulttuurista.

SJÖBODA, INKOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

  • Pinta-ala: 30 m²
  • Henkilömäärä: 1 + 3 henkilöä
  • Arvostelu: 4.1/5
  • Viikonloppuhinta: 249 – 544€
  • Viikkohinta: 555 – 819€
  • Sijainti: Helsingistä 60 km länteen

Kuvaus

Tämä moderni pikkumökki sijaitsee rauhallisella paikalla Inkoossa, vain 60 kilometrin päässä Helsingistä. Mökin pihamaa on valoisa, kallioinen ja osittain metsäinen. Lomailijat voivat nauttia mökin terassilla sijaitsevasta kylpypaljusta, joka on käytössä myös talvella. Mökki on varustettu monipuolisesti, ja sieltä löytyy muun muassa puulämmitteinen sauna, suihku, avotakka, TV ja ilmalämpöpumppu.

Mökin edustalla on ruovikkoinen ranta, joka ei valitettavasti sovellu uimiseen eikä vesille menoon. Kuitenkin noin 80 metrin päässä polkua pitkin on ruopattu veneranta, josta voi vuokrata perämoottorin ja lähteä vesille omalla soutuveneellä. Mökin läheisyydessä on myös kunnan yleinen uimaranta, joka soveltuu hyvin päiväretkien tekemiseen ja perheen pienimmille.

Mökin parvella on tilaa neljälle hengelle, mutta jyrkkien portaiden takia se ei sovellu aivan pienille lapsille tai vanhuksille. Tämä vuonna 2011 rakennettu hirsipaneeliverhoiltu mökki tarjoaa lomailijoilleen modernin ja rauhallisen ympäristön rentoutumiseen ja irtiottoon arjesta. Lähiseudulta löytyy myös runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kuten Raaseporin linnanrauniot ja Mustion linna, jotka tarjoavat kulttuurielämyksiä. Pikkalamäen laskettelukeskus ja Pikkala Golf ovat myös lyhyen ajomatkan päässä, joten alueella riittää tekemistä niin kesällä kuin talvellakin.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Edulliset Vuokramökit Uusimaa

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *