Hae!

Edulliset mökit Kanta-Häme: 9 upeaa ja halpaa mökkiä [2024]

1. VELLAMO, HAUHO, HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME, SAPPEE

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 32 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 221 – 365€
 • Viikkohinta: 386 – 545€
 • Sijainti: Hämeenlinnasta 37 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä kotoisa hirsimökki sopii täydellisesti perheille tai pienille kaveriporukoille. Mökki sijaitsee mäenrinteessä, jossa on yhteensä viisi samanlaista mökkiä, ja Vellamo on mökeistä ainoa vasemmalle rinteeseen noustessa. Mökissä on tupakeittiö, levitettävä vuodesohva ja parivuodekerrossänky. Yläsängyltä on käynti parvelle, jossa on patja. Pesuhuoneessa on suihku ja wc, mutta mökissä ei ole omaa saunaa. Kuitenkin viiden mökin yhteiskäytössä on rantasauna, jonne on 100 metrin matka Iso-Roineen rannalla. Saunasta pääsee suoraan portaita pitkin uimaan. Lisäksi omistaja vuokraa kylpypaljuja, joten voit rentoutua ulkona kauniissa ympäristössä.

Mökki on hyvin varusteltu, joten sinun ei tarvitse huolehtia mukavuuksista. Mökissä on sähkövalaistus, sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu ja kamiina. Vesijohto on omasta kaivosta, ja keittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Myös TV ja radio / cd-soitin ovat käytettävissä. Terassilla on kaasugrilli ja pyöröhirsinen terassipöytä. Lisäksi mökissä on yhteinen puuvarasto, jossa on kaminan puut, ja hiekkalaatikko lapsille. Mökin piha on luonnontilassa, joten voit nauttia luonnosta täysin siemauksin. Mökin läheisyydessä on myös uimaranta ja lapsiystävällinen Iso-Roine -järvi, joten voit nauttia vesielämästä ja rentoutua mökissä.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 6 kappaletta, joten viikon majailu Vellamossa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan vaivaiset 16€/vuorokausi/henkilö.

Naapurista löytyy myös neljä tismalleen samanlaista mökkiä samaan hintaan:

2. PELTOKORTE, HAUHO, HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 90 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 300 – 674€
 • Viikkohinta: 569 – 1017€
 • Sijainti: Helsingistä 130 km pohjoiseen

Kuvaus

Peltokorte on vuokramökki, joka sijaitsee upealla paikalla Hauhonselkä/Lakkianselkä -järven rannalla vain 130 km pohjoiseen Helsingistä. Mökki on rakennettu vuonna 1990 ja siinä on kaikki tarvittavat mukavuudet viihtyisään lomaan. Peltokorteessa on tilava keittiö, viihtyisä olohuone, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, erillinen wc ja kaksi katettua kuistia. Mökissä voi majoittua jopa seitsemän henkilöä, sillä siellä on käytettävissä kaksi lisävuodetta vuodesohvalla sekä yksi vuode pukuhuoneessa lapselle. Pesuhuone, sauna ja wc on remontoitu vuonna 2019, joten ne ovat hyvässä kunnossa.

Mökissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, vesijohto omasta kaivosta, suihku, puulämmitteinen sauna, erillinen sisä-wc, sähköliesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone ja TV. Pinnasänky tai matkasänky ja syöttötuoli ovat saatavilla veloituksetta ennakkotilauksesta. Peltokorteessa on myös pallogrilli, kaasugrilli ja grillikatos, joten ulkona ruuanlaitto onnistuu vaivattomasti. Mökissä on myös auton lämmityspistorasia, joten auton käyttö on vaivatonta talvellakin. Soutuvene on käytettävissä, joten järven kiertely onnistuu helposti. Lomailijoille on tarjolla myös mahdollisuus vuokrata kylpypalju, joka on tarkistettava saatavuus etukäteen ja sovittava omistajan kanssa. Huomioithan, että kylpypaljua vuokrataan ainoastaan ajalla 1.4-30.11.

Peltokorte on ihana paikka rentoutua ja nauttia kauniista luonnosta ympärillä. Mökin lähellä on uimaranta, joka on matala ja kova, joten se sopii mainiosti myös lapsiperheille. Alueelta löytyy myös monia aktiviteetteja, kuten hiihtokeskus, golfkenttä, kylpylä ja vesistö, jotka ovat kaikki lähellä.

Majoittujia tänne mahtuu 6 kappaletta, joten viikon majailu Peltokortessa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 29€/vuorokausi/henkilö.

Naapurista löytyy myös kaksi samanlaista ja saman hintaista mökkiä:

3. VILLA ILMARI, HAUHO, HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME, SAPPEE

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 175 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 365 – 780€
 • Viikkohinta: 825 – 1178€
 • Sijainti: Hämeenlinnasta 38 km koilliseen

Kuvaus

Villa Ilmari on upea, täysin kunnostettu huvila, joka sijaitsee Konaajärven rannalla vain 38 kilometrin päässä Hämeenlinnasta koilliseen. Tämä kaksikerroksinen huvila, joka on rakennettu vuonna 1924 ja peruskorjattu vuonna 2005, on täydellinen paikka rentoutumiseen ja virkistäytymiseen kauniissa ympäristössä.

Huvilassa on tilava keittiö, viihtyisä olohuone, makuuhuone parivuoteella, työhuone, pesuhuone ja sauna, jossa on sähkökiuas. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Lisäksi yläkerran aulassa on kaksi lisävuodetta. Pihasaunassa on takkahuone, avotakka, kylmävesijohto, puulämmitteinen kiuas ja muuripata. Pihasauna on käytössä huhtikuun alusta marraskuun puoliväliin.

Maksimissaan kahdeksalle henkilölle sopiva huvila on varustettu kaikilla tarvittavalla moderneilla mukavuudella, kuten sähkövalaistuksella, keskuslämmityksellä, varaavalla takalla, vesijohtovedellä, suihkulla, sähkösaunalla, kahdella WC:llä, sähköliesillä, jääkaapilla ja pakastimella, mikroaaltouunilla, astianpesukoneella, pyykinpesukoneella, TV:llä, CD-soittimella, DVD:llä, syöttötuolilla ja matkasängyllä. Pihalla on kaasugrilli ja kiinteä ulkogrilli.

Huvilan pihapiiri on viihtyisä, ja Villa Ilmarin vieraiden käytössä on erillinen uintipaikka, jossa on laituri ja vene. Rantaan menee tie tai polku, ja uimaranta on matala, kova ja hiekkapohjainen. Villa Ilmarin omistajalta voi vuokrata siirrettävän kuuden hengen kylpypaljun, joka lämmitetään puilla. Paljun saatavuus on varmistettava etukäteen. Kova pakkanen voi rajoittaa sen käyttöä. Ratsastusmahdollisuus on 9 kilometrin päässä, Hauholle on matkaa 15 kilometriä ja Tampereelle 65 kilometriä. Juhannuksena ja uutena vuotena vuokrataan vain perheille, ja lasten pinnasänky on saatavilla pyydettäessä veloituksetta.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 8 kappaletta, joten viikon majailu Villa Ilmarissa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan vaivaiset 25€/vuorokausi/henkilö.

4. KOTIMÄKI, HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 75 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 369 – 857€
 • Viikkohinta: 832 – 1296€
 • Sijainti: Hämeenlinnasta 36 km länteen

Kuvaus

Tässä vuokramökissä yhdistyy hyvä sijainti, kaunis ympäristö ja moderni varustelu. Kahden rakennuksen kokonaisuus on upeasti remontoitu, ja se tarjoaa runsaasti tilaa jopa kahdeksalle henkilölle. Mökki on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, kuten astianpesukoneella, pyykinpesukoneella ja jääkaapilla ja pakastimella. Mökin edustalla on osittain katettu terassi ja kaasugrilli, jotka ovat ihanteellisia rentouttaville grillaushetkille.

Mökin pihalta löytyy myös leikkimökki lapsille ja soutuvene, jolla pääsee tutustumaan upean puhdasvetisen Kotkajärven rannan kauniisiin maisemiin. Saunarakennuksessa on levitettävä vuodesohva ja puulämmitteinen sauna, joka on käytössä huhti-lokakuun välisenä aikana. Tämä on täydellinen paikka rentoutumiseen ja stressin unohtamiseen arjen kiireiden keskellä. Jos haluat nauttia täydellisestä lomakokemuksesta, voit vuokrata rantasaunan yhteydessä olevan Kiramin paljun, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen ja yön tähdenlentojen ihailuun.

Lopuksi on hyvä huomata, että tämä mökki ei ole tarkoitettu alle 25-vuotiaille ryhmille. Mökki on ihanteellinen perheille ja pienille ryhmille, jotka etsivät rentoutumista kauniissa ympäristössä, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet ja aktiviteetit. Mökki on täydellinen paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia kauniista suomalaisesta luonnosta.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 8 kappaletta, joten viikon majailu Kotimäellä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan vaivaiset 27€/vuorokausi/henkilö.

5. ANNAS BEACH, HAUSJÄRVI, KANTA-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 357 – 680€
 • Viikkohinta: 559 – 1026€
 • Sijainti: Helsingistä 90 km pohjoiseen

Kuvaus

Puujoki on suomalaisen maaseudun idylli parhaimmillaan, ja tällä hirsimökillä on kaikki, mitä tarvitset täydelliseen lomaelämykseen. Mökki sijaitsee vain 90 kilometrin päässä Helsingistä, mutta se tuntuu olevan kaukana kaupungin kiireestä ja hälinästä. Puujoki virtaa mökin vieressä, ja veden rauhoittava ääni luo miellyttävän tunnelman. Tämä on täydellinen paikka rentoutumiseen ja irtautumiseen arjen stressistä.

Sisätilat ovat kodikkaat ja viihtyisät. Hirsimökki on rakennettu vuonna 1993, mutta se on pidetty erinomaisessa kunnossa. Mökissä on kaikki modernit mukavuudet, kuten sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, pesukone ja astianpesukone. Sauna on puulämmitteinen, mikä antaa mahdollisuuden aidolle suomalaiselle sauna-elämykselle. Olohuoneessa on vuodesohva kahdelle henkilölle, ja makuuhuoneissa on parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Mökissä on myös TV, CD-soitin, DVD-soitin ja WiFi-yhteys.

Ulkoalueet ovat yhtä vaikuttavat kuin sisätilatkin. Mökin edessä on nurmikenttä, jossa voi pelata sulkapalloa tai vain rentoutua auringossa. Mökin takana on kaunis terassi, joka sopii täydellisesti ulkoilma-aterioiden nauttimiseen. Mökillä on myös oma vene, jolla voi lähteä kalastamaan tai tutkimaan lähialueiden vesistöjä. Mökin läheisyydessä on myös kauniita kävelyreittejä ja paikkoja, joissa voi nauttia Suomen luonnosta.

Kaiken kaikkiaan tämä mökki on täydellinen paikka viettää lomaa Suomen maaseudulla.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 7 kappaletta, joten viikon majailu Annas Beachillä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan vaivaiset 25€/vuorokausi/henkilö.

6. VILLA VUORENPÄÄ, TAMMELA, KANTA-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 331 – 692€
 • Viikkohinta: 745 – 894€
 • Sijainti: Helsingistä 120 km luoteeseen

Kuvaus

Tämä maalaisromanttinen vuokramökki sijaitsee 120 kilometrin päässä Helsingistä, idyllisessä maatilamiljöössä. Vuonna 1920 rakennettu mökki on hyvällä maulla entisöity ja siellä on kaikki modernit mukavuudet, kuten sähkövalaistus, öljylämmitys, suihku, wc, pyykinpesukone, astianpesukone, TV, cd-soitin, Wi-Fi ja pinnasänky. Lemmikkieläimetkin ovat tervetulleita.

Lähin vesistö on kaunis 8 km pitkä ja 2 km leveä Kuivajärvi, joka on valtakunnallisesti runsas lintujärvi ja tarjoaa loistavat kalastusmahdollisuudet. Mökillä on oma vene ja yhteiskäytössä oleva venevalkama toisen mökin kanssa. Lisäksi alueella on useita matalia hienohiekkaisia rantoja Tammelassa ja Saaren kansanpuistossa.

Mökin ympärillä on laaja ja idyllinen piha-alue, jossa on vanhoja sireenipensaita, juhannusruusuja, marjapensaita ja isoja puita. Alueella on myös vanhoja kivinavettoja, hirsiaittoja ja muita puurakennuksia. Mökin rauhallinen sijainti luonnonhelmassa korkean mäen kupeessa tarjoaa laajan pelto- ja metsämaiseman, ja kaivovesi on juomakelpoista. Mökki on täydellinen paikka rentoutumiseen ja luonnon ympäröimänä oleiluun.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 7 kappaletta, joten viikon majailu Villa Vuorenpäässä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan vaivaiset 22€/vuorokausi/henkilö.

7. METSÄTÄHTI, HAUHO, HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 92 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 6 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 413 – 747€
 • Viikkohinta: 937 – 1128€
 • Sijainti: Helsingistä 130 km pohjoiseen

Kuvaus

Metsätähti on tilava vuokramökki, joka sijaitsee upealla paikalla Ilmoilanselän rannalla vain noin 130 kilometrin päässä Helsingistä. Mökki on rakennettu vuonna 1989 ja se on täydellinen paikka isommallekin seurueelle, sillä siellä mahtuu yöpymään jopa kymmenen henkilöä.

Mökissä on kaikki tarvittavat mukavuudet ja varusteet, joiden avulla loma onnistuu täydellisesti. Mökin keittiö on suuri ja avoin tila, jossa on keraaminen liesi, jääkaappi, pakastin, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Mökissä on myös avotakka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä viileämpinä iltoina. Sauna on puulämmitteinen, joka on suomalaisten lomien yksi tärkeimmistä elementeistä. Lisäksi mökissä on pesuhuone, erillinen wc ja kaikki tarvittavat kodinkoneet, kuten pesukone ja TV. Mökissä on myös terassi ja katettu kuisti, joissa voi nauttia auringonlaskusta ja ulkoilmaelämästä.

Uimaranta on matala ja kova, mikä on loistava paikka uimisesta ja vesileikeistä nauttimiseen. Mökillä on myös laituri ja soutuvene, joten veneily on helppoa ja kätevää. Lisäksi mökin ympäristö on täynnä mielenkiintoisia paikkoja, kuten hiihtokeskus, kauppa, kylpylä, ravintola ja golfkenttä, jotka ovat kaikki kohtuullisen matkan päässä. Mökki on myös erittäin hyvin varusteltu, sillä siellä on auton lämmityspistorasia, grillikatos ja kaasugrilli. Voit myös vuokrata kylpypaljun ja perämoottorin, jotta voit kokea loman parhaat puolet. Kaiken kaikkiaan Metsätähti on täydellinen paikka nauttia lomasta yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 10 kappaletta, joten viikon majailu Metsätähdessä tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan vaivaiset 19€/vuorokausi/henkilö.

8. KALLIOHONKA, HAUHO, HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME, SAPPEE

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 85 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 310 – 688€
 • Viikkohinta: 598 – 1195€
 • Sijainti: Hämeenlinnasta 40 km koilliseen

Kuvaus

Tämä tilava ja tasokas kahden kerroksen pyöröhirsihuvila on täydellinen paikka rentoutumiseen ja yksityisestä lomasta nauttimiseen. Huvila sijaitsee mäntyvaltaisella rinnetontilla, joka antaa upeat näkymät Konaanjärvelle. Rannassa on oma soutuvene, jolla voi nauttia rauhallisesta vesistöllä liikkumisesta, ja halutessasi vuokrattavana on hiljainen, mutta tehokas sähköperämoottori. Huvilan varusteluun kuuluvat muun muassa kaksi takkaa, sauna ja grillikatos, jotka luovat lämpimän tunnelman loman aikana. Tämä mökki on myös harrastajien unelma, sillä lähistöltä löytyy kuusi golfkenttää sekä ratsastusmahdollisuuksia.

Huvilan mukavuuksiin kuuluvat muun muassa pesuhuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, WC sekä astianpesukone ja pyykinpesukone. Huvilan terassilta avautuu upeat näkymät järvelle, ja pihamaalla on oma grillikatos, jossa voi nauttia ulkona ruokailusta. Lisäksi lähellä sijaitsevat paikalliset kulttuurinähtävyydet, kuten Hauhon historiallinen vanharaitti ja kirkko. Tämä huvila tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnon rauhaa ja mukavuuksia loman viettoon.

Majoittujia tänne mahtuu jopa 7 kappaletta, joten viikon majailu Kalliohongassa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan 29€/vuorokausi/henkilö.

9. KARHULINNA, HAUHO, HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME, SAPPEE

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 74 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 226 – 609€
 • Viikkohinta: 500 – 917€
 • Sijainti: Hämeenlinnasta 38 km koilliseen

Kuvaus

Tämä vuokramökki on todella kaunis ja mukava lomakohde, joka sijaitsee kauniin Iso-Roineveden rannalla. Mökki on valmistunut vuonna 1998 ja siinä on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotka tekevät lomasta ikimuistoisen. Mökki on erittäin tilava ja siellä on yläkerrassa kaksi erillistä makuusoppea, joissa kummassakin on kaksi vuodetta. Yläkerran aulassa on lisäksi parivuode ja pinnasänky. Mökissä on myös suihkutilat, sauna ja avokuisti, josta voi ihailla upeaa järvinäkymää. Mökissä on myös ilmalämpöpumppu, joka pitää sisäilman miellyttävän viileänä kesällä ja lämpimänä talvella.

Mökki on erittäin hyvin varusteltu, ja siellä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, vesijohto, suihku, puulämmitteinen sauna, wc, sähköliesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, TV, CD-soitin, pinnasänky/matkasänky, syöttötuoli, kaasugrilli, kesäkeittiö ja kylpypalju, joka on vuokrattavissa erillistä maksua vastaan. Mökkiin kuuluu myös soutuvene, joka on erinomainen tapa tutustua lähijärveen.

Mökki sijaitsee kauniilla paikalla, jossa on paljon mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin, kuten kalastukseen ja moottorikelkkailuun. Tämä vuokramökki on loistava valinta kaikille, jotka haluavat viettää rentouttavan loman luonnon helmassa.

Majoittujia tänne mahtuu 6 kappaletta, joten viikon majailu Karhulinnassa tällaisella porukalla kustantaa maksimissaan vaivaiset 26€/vuorokausi/henkilö.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Joskus käy niin, ettei yksikään listan kohde ole juuri sinulle sopiva syystä tai toisesta. Suosikkimökkisi voi vaikkapa olla varattuna lomasi ajankohtana! Näin käydessä, kannattaa tarkastella muuta vuokramökkitarjontaa.

Tästä voit katsella muita Kanta-Hämeen maakunnan mökkejä koskevia artikkeleitamme:

Tässä sen sijaan lähimaakuntien edullisia vuokramökkejä:

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman rajoitetun haun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä täältä.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *