Hae!

Mökki Poreammeella Kanta-Häme: Upeat majoituspaikat [2024]

Oletko lähdössä Etelä-Suomeen Kanta-Hämeen kauniiseen maakuntaan kotimaanmatkalle? Kiinnostaako majoituspaikaksi porealtaalla varusteltu vuokramökki? Ymmärtäähän sen, poreallas on omiaan luomaan silauksen luksusta mökkeilyyn!

Älä etsi mökkiä tätä kauempaa! Tässä artikkelissa olen listannut Lomarenkaan upeita poreammeella varusteltuja mökkejä Kanta-Hämeestä!

1. KARHUNPESÄ, LOPPI, KANTA-HÄME

Ominaisuuksia

  • Pinta-ala: 80 m²
  • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
  • Huoneet: 2 makuuhuonetta
  • Viikonloppuhinta: 503 – 1019€
  • Viikkohinta: 1148 – 1543€

Kuvaus

Karhunpesä on idyllinen, metsäisellä tontilla Loppeella sijaitseva kuivanmaan mökki! Kirjoitushetkellä mökki on uutuuskohde, eikä sillä vielä ole arvosteluja. Varustelun taso on hyvää luokkaa ja ympäristö sekä mökki vaikuttavat kuitenkin todella ihanilta, joten eiköhän täälläkin saa mukavan loman vietettyä!

Sisustukseltaan Karhunpesä on valoisa, viihtyisä ja todella tunnelmallinen! Värimaailma, sisustus ja pintamateriaalivalinnat ovat osuneet nappiin.

Mökin edustalla olevaan terassiin on tässäkin kohteessa upotettu upea ulkoporeallas! Tällä kertaa kyseessä on viidelle hengelle sopiva amme.

Kohteesta löytyy myös peräti kaksi saunaa! Toinen on aivan upean näköinen, tornimallisella kiukaalla varustettu sähkölämmitteinen sauna, joka löytyy päämökistä! Toinen sauna on sen sijaan hieman erikoisempi, puulämmitteisellä kiukaalla varusteltu kotasauna, jossa kiuas on sijoitettu kodan keskelle. Täällä pääset nauttimaan ainutlaatuisista löylyistä!

Mökin pihapiiristä löytyy saunakodan lisäksi myös toinen kota. Tämä on vieraskota, johon voi huhtikuu – lokakuu välisenä aikana majoittua kaksi henkeä. Tällöin Karhunpesä majoittaa siis maksimissaan 8 henkilöä.

Pihapiiri on luonnonmukainen, kaunis, metsäinen ja ennenkaikkea rauhallinen. Tällä pääset siis nauttimaan rauhallisesta ympäristöstä ja unohtamaan arjen murheet!

Karhunpesässä lemmikitkin on sallittu lisämaksusta.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Joskus voi käydä niin, ettei listalta löydy juuri sinulle sopivaa mökkiä. Tai sitten kaikki sopivat kohteet saattavat olla varattuja haluamallasi ajankohdalla.

Tällöin kannattaa lukaista muut lähiseutua koskevat artikkelimme:

Tai sitten voit tehdä suoraan mökkihaun Lomarenkaan sivuilla!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *