Hae!

Vuokramökit Varkaudesta ja Lähialueelta: 9 Komeaa Kohdetta [2023]

🚀 Tervetuloa unelmalomasi alkuun! 🚀

Kun Suomen kesän aurinko heijastuu järvien kimalteleviin aaltoihin, Varkauden seudun vuokramökit täyttävät sydämesi ilolla ja tarjoavat kaipaamaasi rauhaa! Tämä Savon sydämessä sijaitseva helmi yhdistää nautinnollisesti luonnonrauhan, kulttuurin ja aktiiviset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. 😉 Eikä sinun tarvitse olla Mikael Gabriel tietääksesi, että tämä paikka on kuumempi kuin hellepäivä heinäkuussa!

Varkaus houkuttelee matkailijoita kaukaa ja läheltä. Siellä voit paitsi löytää itsesi vapaudesta, myös taiteen, teknologian ja teollisuuden keskeltä. 😊 Tutustu vaikkapa teollisuusperintöön Varkauden museoissa, seikkaile ainutlaatuisessa vesistössä tai ihmettele puusta tehtyjä mestariteoksia Varkauden Puulajipuistossa.

Kaikki nämä upeat nähtävyydet odottavat sinua, mutta parasta Varkaudessa ovat mökit! 👏 Kuvittele istuvasi laiturilla, auringonlaskun hehkussa, kädessäsi kuppi kuumaa kaakaota (tai ehkä kylmä lonkero, jos olet sillä tuulella). Seuraavaksi esittelemme sinulle top 5 vuokramökit Varkaudessa, jotka ovat enemmän kuin pelkkiä majapaikkoja – ne ovat ovia unohtumattomiin kokemuksiin ja elämäsi parhaimpiin muistoihin. Hyppää mukaan, ja aloita seikkailusi nyt! 🚀

1. LAUNON LOMAMÖKKI, KANGASLAMPI, VARKAUS, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 30 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 285 – 420€
 • Viikkohinta: 427 – 629€
 • Sijainti: Varkaudesta 40 km itään

Kuvaus

🌲 Tervetuloa idylliseen hirsimökkiin Saimaan rannalla, vain 40 km päässä Varkaudesta. Tämä mökki tarjoaa sulavan yhteyden luontoon – sijaiten 20 metrin päässä Saimaan Haukivedestä, näkymä avautuu lahdelle, jonka pituus on 5 km ja leveys 500 m. Matala ja hiekoitettu ranta, sekä laituri ja kaksi soutuvenettä tekevät paikasta erinomaisen vesiharrastuksiin. Mikäli seikkailu veden päällä kutkuttaa, voit vuokrata sähköperämoottorin omistajalta 25 €/päivä. 🚤

Mökin varustelu on huippuluokkaa. On olemassa sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, vesijohto järvestä, ja jopa sähköauton latauspiste vuokrattavissa! Lämmin tunnelma jatkuu rannalla, missä löytyy lämmitettävä rantasauna suihkuineen, jonka jälkeen voit vilvoitella omalla uimarannalla.😌🔥

Mikäli ympäröivä luonto inspiroi, lintubongaustorni grillikatoksen vieressä tarjoaa mahdollisuuden tarkkailla alueen linnustoa. Pientä lisäjännitystä lomaan tuo omistajalta vuokrattava SUP-lauta hintaan 20 €/päivä. 🦅🏄‍♀️ Muistathan, sinulla on täällä kaikki mukavuudet lähellä, mutta samalla voit nauttia rauhasta ja luonnon kauneudesta.

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin arviot hehkuttavat sen sijaintia luonnonkauniissa maisemissa, minkä lisäksi erityistä kiitosta saavat hyvät uimarannat sekä erinomainen sauna. Moni asiakas korostaa rauhallista ympäristöä, joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja arjesta irtaantumiseen. Myös lähialueen marjametsät ja päiväretkikohteet saavat kiitosta. Omistajien lämmin vastaanotto ja huomioivaisuus jättävät useille asiakkaille positiivisen vaikutelman. Joitakin asiakkaita viehättää myös mahdollisuus ruoanlaittoon ulkona ja erityismaininnan saavat myös mökin hyvä hinta-laatu-suhde sekä sen siisteydestä huolehtiminen. Vaikka mökin ranta on joissain kohdissa umpeen kasvanut, ja mökki on kokenut vuosien saatossa kulutusta, nähdään sekin osana mökin charmia.

2. HÄRMÄNIEMI, VARKAUS, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 75 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.8/5
 • Viikonloppuhinta: 176 – 319€
 • Viikkohinta: 385 – 475€
 • Sijainti: Varkaudesta 25 km itään

Kuvaus

Tervetuloa lomasi ytimeen 🌲 – hirsiseen idylliin, joka sijaitsee vain askeleen päässä luonnonkauniista Saimaasta! Täällä voit upottaa varpaasi pehmeään hiekkarantaan, lähteä auringonlaskun rauhoittavalle venereissulle tai vain istua ja nauttia kauniista järvimaisemasta. HUOM! Kätevä polku johtaa rantaan, mutta se on hieman jyrkkä.

Mökissä on kodikas tunnelma: varaava takka ja leivinuuni, joka täyttää mökin miellyttävällä lämmöllä ja tuoksulla. Kokkailu onnistuu keittiössä, joka on varustettu kaikella tarvittavalla, mikroaaltouunista astianpesukoneeseen 🍽️.

Täällä voit nauttia todellisesta luonnon rauhasta. Metsäinen maasto tarjoaa mainiot mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen 🍄. Muista tuoda uistin mukanasi, sillä mökin vuokraan sisältyy myös viehekalastuslupa! Ei siis muuta kuin verkot vesille ja saunavuoro varattavaksi 🎣🧖‍♂️!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat ovat erityisesti arvostaneet mökin rauhallista sijaintia metsän keskellä ja luonnonläheisyyttä. Mökin varustelu on koettu kattavaksi, mutta mainittakoon, että ranta on muutaman sadan metrin päässä ja saunasta löylyjen jälkeen sinne on hieman haastava päästä. Mökin ulkokäymälä on saanut kritiikkiä ja kaipaisi kunnostusta. Lisäksi yläkerrassa on havaittu ummehtunut haju. Grillikota on kuitenkin kerännyt kiitosta ja metsän antimet, kuten marjat ja sienet, ovat tuoneet lisäarvoa vierailuun. Asiakkaat ovat yleisesti ottaen viihtyneet hyvin ja suosittelisivat mökkiä muillekin.

Kohteita lähialueelta:

3. PIKKUMÖKKI, LEPPÄVIRTA, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 30 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 1 henkilöä
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 174 – 224€
 • Viikkohinta: 379 – 571€
 • Sijainti: Varkaudesta 45 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Koirus-järven helmeksi kutsuttuun lomamökkiin! 🏡 Tämä vuonna 1996 valmistunut lautaverhoiltu mökki sijaitsee upeasti vain 20 metrin päässä rannasta ja tarjoaa vieraille oman laiturin sekä soutuveneen käyttöön. 🚣‍♀️ Syvä, sorapohjainen ranta kutsuu uimaan ja nauttimaan järven rauhasta.

Tässä kodikkaassa mökissä yhdistyvät olohuone ja tupakeittiö modernin mukavuuksin, mukaan lukien sähkölämmitys ja -valaistus. Lisäksi makuusyvennyksessä on kaksi vuodetta ja olohuoneen vuodesohvasta saa yhden lisävuoteen. 🛏️ Sauna (puulämmitteinen, tietenkin!) ja suihku sijaitsevat erillisessä piharakennuksessa. 🔥

Mökki tarjoaa mahdollisuuden lemmikkien tuontiin lisämaksusta, joten koko perhe pääsee lomailemaan yhdessä! 🐶🐱 Lisäksi tarjolla on polkupyörien ja perämoottorin vuokrausta, jotta loma olisi täydellinen. 👌 Muista, että olemme täällä teitä varten – onpa kysymyksesi sitten juomavedestä tai sähköauton lataamisesta. Tervetuloa nauttimaan Koirus-järven kauneudesta ja rauhasta!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Varkauden lähellä sijaitseva pikkumökki on kerännyt asiakkailta täydet pisteet sen loistavan sijainnin, hyvän varustelutason ja rauhallisuuden ansiosta. Järvi vieressä ja oma vene tarjoavat mahdollisuuden nauttia veden äärellä olosta, oli sää sitten aurinkoinen tai pilvinen. Mökin hyvä varustelu ja omistajan tarjoama juomavesi ovat keränneet kiitosta, samoin kuin sauna, josta pääsee helposti pulahtamaan järveen. Lomakohteen rauhallisuus ja piha-alue, jossa lemmikit saavat vapaasti liikkua, ovat tehneet lomasta miellyttävän. Aurinkoterassi on ollut suosittu paikka, ja metsäpalovaroituksen aikana sisätiloissa on ollut mahdollista laittaa ruokaa turvallisesti.

4. RINTEELÄ, HEINÄVESI, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 90 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.9/5
 • Viikonloppuhinta: 414 – 988€
 • Viikkohinta: 939 – 1495€
 • Sijainti: Varkaudesta 59 km itään

Kuvaus

Tervetuloa Rinteelä-nimiselle viihtyisälle vuokrahuvilalle, joka sijaitsee Varkaudesta itään, vain 59 kilometrin päässä. Huvila tarjoaa upeat maisemat Koivujärvelle, jonka ranta ulottuu aivan mökin edustalle. Mökin rakennusvuosi on 2007, ja se tarjoaa tilavan tupakeittiön, kaksi makuuhuonetta sekä olohuoneen, jossa on lisävuodemahdollisuus. Rentoutumista varten voit nauttia sähkösaunan lämmöstä tai kokea perinteisen saunomisen tunnelman puulämmitteisessä rantasaunassa.

Rinteelä-huvilassa on täydellinen varustelu, joka takaa mukavan oleskelun. Voit valmistaa herkullisia aterioita hyvin varustellussa keittiössä, ja astianpesukone sekä pyykinpesukone helpottavat arjen askareita. Mökissä on myös varaava takka ja leivinuuni, jotka luovat lämpöä ja tunnelmaa viileämpinä iltoina. Lisäksi löydät mökistä televisiota, CD-soittimen ja DVD:n, joten viihdettä riittää kaikille.

Rinteelä-huvila tarjoaa myös monipuolisia aktiviteetteja ja lähialueen nähtävyyksiä. Voit tutustua lähialueen kauniiseen luontoon Koloveden kansallispuistossa tai vierailla Valamon ja Lintulan luostareissa. Lapsille löytyy pinnasänky ja syöttötuoli, ja aktiivisempaa tekemistä kaipaavat voivat vuokrata polkupyöriä tai lumikenkiä. Ratsastustalli, hiihtokeskus ja kylpylä ovat myös lähellä. Rinteelä on täydellinen valinta perheille, jotka etsivät kodikasta ja monipuolista mökkikokemusta kauniissa järvimaisemassa.

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Rinteelä-mökki on saanut erinomaisia arvioita asiakkailta. Se on siisti, hyvin varusteltu ja viihtyisä mökki, jossa on kaikki tarvittava mukavan lomaviikon viettämiseen. Hiekkaranta on matala ja sopii hyvin lapsille. Rantasauna ja kauniit maisemat saavat myös kiitosta. Mökin sijainti tarjoaa rauhallisuutta ja luonnonläheisyyttä. Vaikka mökissä ei ole internetyhteyttä, se koetaan usein positiivisena asiana, ja TV-kanavat ovat suomalaisia. Rinteelä on suositeltava mökkikohde kaikenlaisille vierailijoille, jotka haluavat nauttia kauniista järvimaisemasta ja rentoutua kodikkaassa ympäristössä.

5. MYLLYTUPA, JÄPPILÄ, PIEKSÄMÄKI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 240 m²
 • Henkilömäärä: 14 henkilöä
 • Huoneet: 7 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 868 – 1037€
 • Viikkohinta: 1399 – 1918€
 • Sijainti: Pieksämäeltä 27 km itään

Kuvaus

Tervetuloa Myllytupaan, tilavaan ja tasokkaaseen vuokrahuvilaan, joka tarjoaa esteettömän lomailuelämyksen kaikenlaisille vieraille! Tämä puurakenteinen huvila on rakennettu vuonna 2007 ja sen tilavassa tupakeittiössä mahtuu ruokailemaan jopa 14 hengen seurue. Huvilassa on yhteensä seitsemän viihtyisää makuuhuonetta, joista löytyy kaksi vuodetta ja vaatekaapit jokaisesta. Saunominen onnistuu tässä mökissä helposti, sillä sieltä löytyy sekä sähkösauna että pesuhuoneessa kaksi suihkua.

Myllytupa on suunniteltu esteettömyyttä ajatellen, ja siellä on moottorilauteet saunassa sekä invavarustellut suihkut ja wc-tilat. Ulkoalueelta löytyy kävelysilta metsään, jossa voit nauttia kauniista luonnosta joenvartta pitkin kulkevan reitin varrella. Pihalla voit rentoutua suurella laiturilla tai grillikatoksessa, jossa voit valmistaa herkullisia aterioita. Myllytupaan kuuluu myös soutuvene, jolla voit tutkia läheistä Vääränlampea.

Tässä mökissä on kaikki tarvittava mukavaan lomaan: varaava takka ja leivinuuni, lattialämmitys, keraaminen liesi, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, sekä televisioita, radio/cd-soitin ja DVD-soitin viihdyttämään sinua. Wi-fi-yhteys mahdollistaa yhteydenpidon myös lomailun aikana. Myllytupaan mahtuu kolme autoa, ja mökki on erinomainen tukikohta tutustua lähialueen aktiviteetteihin, kuten hiihtokeskuksiin, moottorikelkkareiteille ja uimarantaan. Tule Myllytupaan ja nauti unohtumattomasta lomasta luonnon keskellä!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden perusteella Myllytupa on tilava ja viihtyisä mökki, joka sijaitsee upeassa ympäristössä. Se tarjoaa kaiken tarvittavan mukavaan lomaan, ja asiakkaat arvostavat erityisesti rauhallista sijaintia ja hyvin varusteltuja tiloja. Mökissä on riittävästi tilaa isommallekin porukalle, ja asiakkaat mainitsevat erityisesti keittiön hyvän varustelutason sekä rannan ja saunan kätevän yhdistelmän. Myös grillikatos ja kota saavat kiitosta. Asiakkaat suosittelevat Myllytupaa lämpimästi sekä kesällä että talvella, ja kokonaisarvio mökistä on erittäin positiivinen.

6. LEHMUS, HEINÄVESI, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 594 – 1211€
 • Viikkohinta: 1360 – 1834€
 • Sijainti: Varkaudesta 30 km itään

Kuvaus

Tervetuloa rentouttavalle lomalle Kerman Keitaan läheisyyteen, vain 30 kilometrin päässä Varkaudesta! Tämä vuonna 2010 rakennettu höylähirsimökki tarjoaa tasokasta majoitusta ja runsaasti mukavuuksia. Mökissä on tilava keittiö, viihtyisä olohuone sekä kolme makuuhuonetta, jotka tarjoavat mukavat yöunet neljälle hengelle. Pesuhuoneessa on suihku ja wc, ja mökissä on myös oma sauna sekä erillinen wc. Ilmalämpöpumppu pitää huolen viilennyksestä ja viihtyisyydestä, ja voit rentoutua myös internetin ääressä tai haastaa ystäväsi pelaamaan Playstation 2:lla.

Ulkoilmaelämää varten mökin pihalla on grillikatos, jossa voit herkutella herkullisia aterioita. Rannan suuntaan kulkevat tukevat rappuset, jotka johdattavat sinut virkistävän uimaveden äärelle. Lisäksi voit hyödyntää oman veneen, jolla voit lähteä tutkimaan kauniita maisemia vesillä. Mökissä on myös ilmainen Wi-Fi ja tarvittaessa voit pyytää ennakkotilauksesta pinnasängyn tai syöttötuolin veloituksetta.

Alueella on paljon nähtävää ja koettavaa, kuten lähellä sijaitseva Kerman Keidas ja Tanssiravintola Tulenliekki. Voit myös vierailla Valamon luostareissa, Karvion kanavalla tai tutustua Varkauden kaupunkiin. Lisäksi Vesileppiksen kylpylä ja urheilukeskus ovat vain 45 kilometrin päässä, jos haluat nauttia monipuolisista aktiviteeteista.

Varaa nyt ja anna itsesi hemmotella tässä kauniissa ja hyvin varustellussa mökissä, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän rentoutumista ja lähialueen tarjoamien aktiviteettien nauttimista. Täällä voit luoda unohtumattomia muistoja perheen ja ystävien kanssa luonnonkauniissa ympäristössä.

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat ovat yleisesti olleet erittäin tyytyväisiä tähän mökkikohteeseen, mikä näkyy korkeana tähtiluokituksena ja 100% suositusprosenttina. He kehuvat mökin siisteyttä, hyvää varustelua ja rauhallista sijaintia. Erityisesti mainitaan hyvin varusteltu keittiö, mukavat sängyt, puulämmitteinen sauna ja kaunis järvimaisema. Muutamat mainitsevat myös omistajien ystävällisyyden ja avuliaisuuden. Negatiivisina puolina mainitaan, että ranta ei sovellu pienille lapsille ja aurinko ei paista terassille. Kokonaisuutena tämä tilava ja tasokas mökki tarjoaa erinomaisen paikan nauttia luonnosta ja rauhasta.

7. KOTIONNI, HEINÄVESI, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 594 – 1211€
 • Viikkohinta: 1360 – 1834€
 • Sijainti: Varkaudesta 30 km itään

Kuvaus

Tervetuloa Kerman Keitaan lähelle sijaitsevaan viehättävään mökkiin, joka tarjoaa täydellisen pakopaikan rentouttavaan lomaan! Vuonna 2010 valmistunut höylähirsimökki lumoaa sinut välittömästi kodikkaalla tunnelmallaan. Keittiö ja olohuone levitettävällä vuodesohvalla tarjoavat viihtyisän yhteisen tilan, kun taas kolme makuuhuonetta takaavat riittävästi tilaa isommallekin seurueelle. Sauna ja pesuhuone suihkulla varmistavat rentouttavat löylyt, ja erilliset wc-tilat tuovat käytännöllisyyttä.

Mökin ulkopuolella odottavat viehättävä katettu ruokailupaikka ja grillikatos, jotka houkuttelevat nauttimaan ulkoilmasta ja herkullisista grilliherkuista. Puinen kulkuväylä mökiltä laiturille asti johdattaa sinut virkistävälle uinnille Polvijärven kristallinkirkkaaseen veteen. Lisäksi sinulla on käytössäsi oma vene, joten voit lähteä tutkimaan järven rantoja ja kalastamaan halutessasi.

Mökki on täysin varusteltu viihtyvyytesi takaamiseksi, sillä se tarjoaa kaiken tarvittavan aina lakanoiden ja pyyhkeiden sisältyessä hintaan. Voit rentoutua satelliittikanavien ja internetin parissa, tai vaihtoehtoisesti nauttia takkatulen lämmöstä. Lisäksi saatavillasi on useita käteviä kodinkoneita, kuten astianpesukone, pyykinpesukone ja mikroaaltouuni. Voit siis keskittyä täysin lomanviettoon ja nauttia vaivattomasta mökkeilystä. Tervetuloa unohtumattoman loman pariin!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tässä mökissä on paljon positiivista palautetta! Se on todettu erittäin hyväksi ja siistiksi, materiaalit ja astiat ovat laadukkaita. Lakanat olivat valmiina sängyssä, mikä sai kiitosta. Mökki on hyvin varusteltu ja tilava, ja siinä on kaikki tarvittava mukavaan lomanviettoon. Laiturilta on helppo mennä uimaan järveen, ja saunassa on hyvät löylyt. Keittiö on iso ja hyvin varusteltu, ja ulkoruokailupaikka on mainio. Mökki sijaitsee rauhallisessa ympäristössä järven rannalla. Muutama asiakas mainitsi, että kaivovedessä voi olla haju- ja makuhaittaa, mutta sitä voi välttää tuomalla oman juomaveden. Yhteenvetona tämä mökki on suositeltava kohde, jossa voi nauttia tasokkaasta ja mukavasta lomasta luonnonläheisessä ympäristössä.

8. VILLA HERMANNI, PIEKSÄMÄKI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 127 m²
 • Henkilömäärä: 8 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 457 – 1373€
 • Viikkohinta: 1039 – 1839€
 • Sijainti: on 19 km pitkä

Kuvaus

Tervetuloa Villa Hermanniin, tunnelmalliseen hirsimökkiin Suontee-järven rannalla! Täällä pääset nauttimaan luonnon rauhasta ja unohtamaan arjen kiireet. Mökin alakerrassa sijaitsevat viihtyisä keittiö, olohuone, pesuhuone, pukuhuone, sähkösauna ja avokuisti. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta erillisillä vuoteilla, parvella yksi vuode ja kaksi vuodesohvaa. Tarvittaessa voit hyödyntää sähköistettyä aittarakennusta, jossa on kaksi tilavaa huonetta ja lastensänky.

Villa Hermanni on varustettu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset lomallesi. Mökissä on maalämpölämmitys ja leivinuuni-takka, joka pitää sinut lämpimänä kovillakin pakkasilla. Voit myös rentoutua grillikodassa tai pulahtaa virkistävään järveen. Mökkirannassa on laituri ja soutuvene, ja halutessasi voit vuokrata perämoottorin omistajalta. Lisäksi löydät mökistä muun muassa wifi-yhteyden, viinikaapin ja kaksi televisiota. Karaoke-mahdollisuus, pelejä ja lukemista takaavat viihdykettä kaikenikäisille.

Villa Hermanni sopii mainiosti 2-12 henkilölle ja tarjoaa loistavat puitteet perhelomalle tai vaikka rauhallisille perhejuhlille. Mökin piha on tasainen nurmikkopiha, ja ranta avautuu etelään. Kesäisin voit nauttia lentopallokentästä ja autotallissa sijaitsevasta pingispöydästä. Lähialueen aktiviteetteihin kuuluvat muun muassa Natura 2000 -verkostoon kuuluva Tuomiojärvi, Jäppilän Kievari ja Kuivataipaleen museokanava. Lähikauppaan ja ravintolaan on matkaa noin 12 kilometriä. Tule Villa Hermanniin ja koe ikimuistoinen loma luonnon keskellä! 🌲🌞

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Villa Hermanni on saanut asiakkailta erinomaisia arvioita. Asiakkaat ovat kiitelleet mökin upeaa paikkaa ja hyviä puitteita viikonlopun viettoon. Mökki on tilava, hyvin varusteltu ja sopii hyvin isommalle porukalle. Monet arvioijat mainitsevat myös mökin kauniin ympäristön ja rauhallisen sijainnin. Lisäksi positiivista palautetta saa hyvä varustelutaso, kuten astioiden runsaus ja laatu, viihtyisä sauna, grillikota ja ulkolelut lapsille. Asiakkaat suosittelevat Villa Hermannia ja kiittävät ystävällistä isäntäväkeä. Mökki tarjoaa mahdollisuuden rentoutua luonnon keskellä ja nauttia ikimuistoisesta lomasta.

9. PARONI, LEPPÄVIRTA, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 105 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 297 – 343€
 • Viikkohinta: 666 – 1074€
 • Sijainti: Varkaudesta 45 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Koirus-järven rannalle, missä mökkimme tarjoaa unohtumattoman loman kokemuksen luonnonkauniissa ympäristössä! Tämä viehättävä lautaverhoiltu mökki tarjoaa kaiken tarvitsemasi mukavan oleskelun takaamiseksi. Astu sisään avaraan olohuoneeseen, jossa on tilava vuodesohva kahdelle, täydellinen rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Tupakeittiöstä löydät kaikki tarvittavat mukavuudet herkullisten aterioiden valmistamiseen.

Mökin kolmessa makuuhuoneessa on tilaa jopa seitsemälle yöpyjälle. Saunomisen ystäville löytyy puulämmitteinen sauna, jossa voi nauttia lempeistä löylyistä. Pesuhuoneessa on suihku ja wc, ja lisäksi mökissä on erillinen sisä-wc. Ulkona voit ihailla kaunista maisemaa omalta laiturilta ja ottaa soutuveneen käyttöön tutustuaksesi järven salaisuuksiin.

Mökin varustelusta löytyy kaikki tarvittava viihtyvyyteen, mukaan lukien modernit mukavuudet kuten sähkövalaistus, lämmitys ja varaava takka. Astianpesukone ja pyykinpesukone tekevät arjen askareista helppoja. Voit myös nauttia ulkogrillistä herkullisia aterioita valmistettaessa. Omistajalta voit vuokrata polkupyöriä ja perämoottorin, jotta voit tutkia ympäröivää luontoa ja järven kauniita maisemia.

Tervetuloa luontoon ja rentoutumaan Koirus-järven rannalle!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tämä tilava ja hyvin varusteltu mökki tarjoaa mukavan ja rentouttavan loman koko perheelle. Asiakkaat ovat kiitelleet mökin kodikasta ja tunnelmallista ilmapiiriä sekä hyviä löylyjä saunassa. Ranta sopii myös lapsille, ja sijainti kauniin luonnon keskellä tarjoaa rauhaa ja mahdollisuuksia aktiviteetteihin, kuten veneilyyn ja marjastukseen. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ystävälliseen palveluun ja hyvin varusteltuun keittiöön. Mökki vastaa kuvauksia ja omistajan kanssa yhteistyö on sujunut hyvin. Tämä lomakohde saa asiakkailta erittäin positiivista palautetta ja 100% suosittelun.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Pohjois-Savon maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Pohjois-Savo -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *