Hae!

Vuokramökit Vesannosta ja Lähialueelta: 6 Upeaa vaihtoehtoa [2023]

🎉 Tervetuloa lumoavaan Vesantoon 🎉! Vesanto, tuo Suomen kauneinta sisämaata syleilevä helmi, tarjoaa kaiken mitä voit kuvitella – ja paljon enemmän. Olitpa sitten unelmien lomasi viettäjä, rauhallisen mökkeilyn ystävä tai kaipaatpa sitten aktiivista tekemistä, Vesanto tarjoaa puitteet jokaiseen makuun.

Vuokramökit Vesannossa ovat maagisia kuin lumikiteet aamuauringossa, ne kätkevät sisäänsä tuhansia tarinoita, unohtumattomia kokemuksia ja yhteyden luontoon, jonka vain Suomen luonto voi tarjota. 😍 Mikä parasta, Vesannosta löytyy vuokramökki jokaisen tarpeeseen. Onko mielessäsi moderni ja ylellinen huvila järvimaisemilla vai sittenkin romanttinen pieni mökki metsän siimeksessä? Tai ehkäpä haaveilet kalastamisesta suoraan omasta rannasta? Vesannolla se on mahdollista! 🏞️🎣

Ja kun et nauti omasta rauhastasi mökillä, Vesannon huikeat nähtävyydet ja aktiviteetit odottavat tutkimista. Hämmästy Käärmekallion luontopolun kauneudesta, tutustu paikalliseen historiaan Vesannon Torpparimuseossa, tai haasta itsesi Vesannon frisbeegolf-kentällä! Ja jos kaipaat vielä lisää elämyksiä, Vesanto on tunnettu myös erinomaisista patikointireiteistään ja mahtavista kalastusmahdollisuuksistaan. 👣🐟 Vesanto on kuin suuri, avoin kirja, joka odottaa sinun avaavan sen sivut ja elävän omaa tarinaasi. Mutta muistetaan nyt, että kaikkein paras luku seikkailuistasi Vesannossa on se, kun palaat illalla omaan vuokramökkiisi, katsot auringonlaskua ja tiedät olevasi juuri siellä, missä sinun kuuluukin olla. 💖

1. KALLIO, VESANTO, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 40 m²
 • Henkilömäärä: 1 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.5/5
 • Viikonloppuhinta: 250 – 458€
 • Viikkohinta: 556 – 688€
 • Sijainti: Jyväskylästä 90 km koilliseen

Kuvaus

Lämpimästi tervetuloa lumoavan Pohjois-Konneveden äärellä sijaitsevaan hirsirakenteiseen mökkiimme! 🏡 Aivan veden äärellä, mutta korkealla järvestä, tämä 1968 rakennettu mökki tarjoaa upean näköalan vesistöön ja luontoa kunnioittavalle lomailijalle runsaasti erilaisia lintulajeja. 🦆🌲

Mökissä on makuuhuone sekä olohuone, joissa on majoitustilaa yhteensä kolmelle. Lisäksi löytyy levitettävä vuodesohva kahdelle hengelle. Keittiö ja kaksi terassia kruunaavat mökin viihtyisyyden. 🔥🍴 Rantasauna, grillikota ja venevaja tarjoavat elämyksiä ja kodikkuutta. Huomioi kuitenkin, että tontti on kallioinen ja jyrkkä – tämä paikka on omimmillaan luonnon ystävälle, joka ei pelkää hieman haastavampaa maastoa! ⛰🚣‍♂️

Muistathan, että sinun tulee tuoda omat lakanasi ja pyyhkeesi. Täällä ei ole suihkua, mutta voit nauttia perinteisestä suomalaisesta saunakokemuksesta sähkölämmitteisessä pihasaunassa. 🌲💧 Kaksi polkupyörää odottavat sinua tutkimaan alueen ympäristöä! Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta lomasta luonnon helmassa! 🌿🚲

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarviot korostavat erityisesti mökin upeaa sijaintia luonnon keskellä ja hienoja maisemia. Mökki on ollut sopivan kokoinen ja käytännöllinen kahdelle hengelle. Asiakkaat ovat nauttineet rauhallisuudesta, saunomisesta, uimisesta ja kalaruoista. Terassi on saanut kiitosta, samoin kuin mahdollisuus nauttia järven antimista soutureissujen ja kalastuksen merkeissä. Keittiön puutteet, kuten viemärin puute, on mainittu, mutta ne eivät ole estäneet asiakkaita nauttimasta oleskelusta. Hyttysten runsaus on tuottanut joillekin pettymyksen, samoin kuin mökin rakenteiden väljyys, joka on mahdollistanut hyttysten pääsyn sisätiloihin.

2. JOKELA, VESANTO, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 130 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.5/5
 • Viikonloppuhinta: 299 – 789€
 • Viikkohinta: 670 – 1204€
 • Sijainti: Kuopiosta 100 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa viihtyisään maatilan päärakennukseen, joka on käännetty täydelliseksi lomakeitaaksi! 🏡 Tämä 70-luvun tiiliverhoiltu helmi, uusittu vuonna 2013, tarjoaa tilavan keittiön, kotoisan olohuoneen, kolme makuuhuonetta ja kodikkaan saunan – kaikki odottavat sinua! 🔥 Tulisijasta ja keskuslämmityksestä huolimatta, mökin sydän on sen ihastuttava pihaterassi.

Täällä nautit Keitele-järven tuomista iloista vain 150 metrin päässä. 🚣 Käytössäsi on oma vene, joten voit helposti tutkia veden varrella olevaa elämää. Kesäpäivät täyttyvät rentoutumisesta matalalla ja kovalla uimarannalla, ja talvisin hiihtolatu kutsuu vain 100 metrin päässä. 🎿

Tämä mökki on täydellinen paikka juhlille, rentoutumiselle tai vain maaseudun rauhan nauttimiselle. Sen tarjoamat lisämahdollisuudet, kuten marja- ja sienestysmaat, pitopalvelu, kalastus ja jopa vesihiihto, tekevät lomastasi unohtumattoman! 😄🎣🍄

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökkivieraat ovat kehuneet tätä lomakohdetta hyvin varustelluksi ja sen sijaintia rauhallisella paikalla peltojen keskellä. Pihapiirin iso tontti ja kätevä grillikatos ovat herättäneet erityistä mielihyvää. Järvi, vain parisataa metriä päässä, on tarjonnut mainiot puitteet veneilylle ja uimiselle, vaikkakin laituri on toisinaan ollut osittain veden alla. Tämä kohde on saanut suosituksia niiltä, jotka arvostavat rauhallista mökkilomaa, vaikka omistajaväki onkin tehnyt silloin tällöin vierailuja pihapiiriin.

3. TUULENTUPA, VESANTO, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 35 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.6/5
 • Viikonloppuhinta: 185 – 424€
 • Viikkohinta: 405 – 635€
 • Sijainti: Kuopiosta 60 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa lomailemaan rauhalliseen metsän siimekseen, kuuluisan Vesantojärven rannalle! 🌲🌊 Täällä voit nauttia perinteisen hirsirakenteisen mökin lämmöstä, jonka keskiössä on sydäntä lämmittävä vuolukivitakka. Päivän päätteeksi unohdu satumaisiin uniin makuuhuoneen (160x200cm) pehmeällä sängyllä.

Täällä luonto on lähellä, sillä mökiltä on suora kulku terassin kautta omaan puulämmitteiseen saunaan – mikä voisi olla suomalaisempaa! ♨️😍 Mutta älä unohda, yläkerran parvella makoilee vielä neljä 80x200cm patjaa, jotka kutsuvat sinua yöunille.

Mukavuuksia ei ole unohdettu! Mökiltä löytyy kaikki tarvittava keittiöstä viihteeseen, mm. sähköliesi, jääkaappi ja TV. Huomioithan kuitenkin, että juomavesi pitää tuoda itse, eikä liinavaatteita ole tarjolla. Joten pakkaa reppuun mukaan mukavat lakanat ja pyyhkeet! 🎒🛏️

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin sijainti Vesantojärven rannalla on saanut asiakkailta kiitosta sen kauneuden ja rauhallisuuden ansiosta, ja luonnonläheisyys on ollut monille erityisen tärkeää. Mökki itsessään on siisti ja tilava, ja sen tarjoamat kalastusmahdollisuudet ovat olleet asiakkaiden mieleen. Mökin puusauna on saanut kehuja mukavista löylyistä. Muutamat asiakkaat ovat kuitenkin toivoneet parempia ruuanlaittovälineitä sekä pidempää laituria. Lisäksi on mainittu, että ranta saattaa olla hieman haastava pienille lapsille. Asiakkaiden arvioiden perusteella mökki on siis hyvin varusteltu, mutta muutamat pienet parannukset tekisivät kokemuksesta vieläkin nautinnollisemman.

Kohteita lähialueelta:

4. SALKOSAARI, RAUTALAMPI, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 22 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 286 – 404€
 • Viikkohinta: 430 – 533€
 • Sijainti: Kuopiosta 60 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa Salkosaaren mökille – erähenkiseen lomailijan keitaaseen! Tämä hirsirakenteinen erämökki tarjoaa rauhallista ja luonnonläheistä lomailua kauniissa, suojellussa saaressa. Voit nauttia täydellisestä rauhasta, sillä saaressa ei ole muita mökkejä. Saaressa on kaksi rantaa: venepaikan kallioinen ja nopeasti syvenevä ranta sekä toisella puolella saarta sijaitseva matala hiekka- ja kivipohjainen ranta laiturilla. Soutumatka saareen on lyhyt, vain 230 metriä.

Mökin sisätiloissa löydät kodikkaan tupatilan, jossa on keittonurkkaus ja ruokailuryhmä neljälle. Leppoisa ilta takkatulen äärellä tuo mökkiin lämpöä, ja mökissä on myös sähkövalo, joka saa virtansa aurinkopaneeleista. Laadukas kompressorijääkaappi ja aurinkopaneelin lataussäädin, jossa on USB-liitäntä, varmistavat kätevän ja energiatehokkaan oleskelun. Saunan lempeät löylyt odottavat sinua saaren toisella puolella, vain 100 metrin päässä. Veden voit noutaa omistajalta.

Salkosaaren mökki tarjoaa aitoa erähenkistä tunnelmaa ilman sähköistystä ja vesijohtoa. Käyttövesi kannetaan vesistöstä tai kaivosta, ja kuivakäymälä sijaitsee erillisessä rakennuksessa. Täällä voit nauttia luonnosta ja rauhasta ilman arjen kiireitä. Kalastusmahdollisuudet ovat erinomaiset, ja voit myös nauttia marjastuksesta mökin välittömässä läheisyydessä. Mökillä on pallogrilli, hiilet ja sytytysneste valmiina, sekä rannassa nuotiopaikka. Verkkokalastuslupa sisältyy hintaan, joten voit kokeilla onneasi vedessä. Salkosaari tarjoaa täydellisen pakopaikan luontoon ja ainutlaatuisen lomakokemuksen!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Salkosaari mökki on saanut asiakkailta erittäin positiivista palautetta. Asiakkaat ovat kiittäneet mökin rauhallista ja luonnonläheistä sijaintia sekä kauniita maisemia. Mökin varustelu ja erämökkitunnelma ovat saaneet kiitosta, samoin aurinkosähkö ja nopeasti lämpiävä sauna. Omistaja on ystävällinen ja avulias. Mustikoita on ollut runsaasti, ja Konneveden kansallispuisto on lähellä. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä lomaansa ja suosittelevat Salkosaaren mökkiä muillekin.

5. VARVALI, KONNEVESI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 109 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 392 – 875€
 • Viikkohinta: 889 – 1323€
 • Sijainti: Jyväskylästä 70 km koilliseen

Kuvaus

Tervetuloa Viehättävään Hirsihuvilaan Liesveden rannalla, vain 70 km koilliseen Jyväskylästä! Tämä vuonna 2004 valmistunut huvila tarjoaa täydellisen pakopaikan luonnon rauhaan. Astuessasi sisään huomaat välittömästi kodikkaan tunnelman, kun avautuu tilava olohuone ja moderni keittiö. Mökissä on kolme viihtyisää makuuhuonetta, joten tilaa riittää isommallekin seurueelle.

Rentoutumisen kruunaa oma sauna, jossa voit nauttia löylyistä ja pulahtaa sen jälkeen vilvoittelemaan järveen omalta laiturilta. Lisäksi mökissä on kaksi suihkua, joten kylpyhuoneessa ei tarvitse jonottaa. Kesäisin voit herkutella grillikodassa ja kesämökin pihassa on myös monitoimitila, jossa voit pelata sisäpelejä, kuten koronaa ja pingistä.

Huvila on täysin varusteltu viihtyisää lomailua varten, sillä sieltä löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet. Ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän lämpötilan niin kesällä kuin talvellakin, ja smart-tv ja internet pitävät sinut yhteydessä maailmaan. Mökki sijaitsee upealla paikalla Liesveden rannalla, jossa voit nauttia uimisesta ja kalastamisesta. Omistajalta voit vuokrata perämoottorin, joten voit lähteä tutkimaan vesistön kauniita maisemia veneellä.

Varaa nyt oma lomasi Viehättävästä Hirsihuvilasta ja koe täydellinen yhdistelmä luonnonrauhaa ja modernia mukavuutta. Täällä voit rentoutua, nauttia saunomisesta ja viettää laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Lähialueen tarjonta on myös monipuolinen, sillä voit tutustua luontopoluihin, vuokrata polkupyöriä tai osallistua opastetuille luonto- ja kalastusretkille. Tervetuloa nauttimaan ihanasta mökkilomasta Liesveden rannalla! 🌲🏞️😊

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Viehättävä Hirsihuvila on saanut erittäin positiivista palautetta asiakkailtaan. Mökki on erittäin hyvin varusteltu ja sopii hyvin erilaisille matkailijoille vauvasta vaariin. Asiakkaat kiittelevät erityisesti huoneen puhtautta ja kauniita tekstiilejä. Lisäksi mökissä on pelihuone, joka tarjoaa viihdykettä kaikenikäisille. Sijainti järven rannalla mahdollistaa kauniit auringonlaskut ja ulkoilumahdollisuudet. Omistajaa kehutaan ystävällisestä palvelusta ja avuliaisuudesta. Mökki saa korkean suositteluprosentin, ja asiakkaat pitävät sitä erinomaisena lomapaikkana sekä kesällä että talvella.

6. KOHO, KARTTULA, KUOPIO, POHJOIS-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 78 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 255 – 726€
 • Viikkohinta: 569 – 1096€
 • Sijainti: Kuopiosta 45 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa Virmasveden rantaan, mökkien ystävien paratiisiin! Tämä puurakenteinen mökki vuodelta 2007 tarjoaa kaiken tarvitsemasi täydelliseen lomailuun. Astu sisään avoimeen tupakeittiöön, jonka lämminhenkinen tunnelma valloittaa sinut heti. Kaksi makuuhuonetta ja viihtyisä parvi takaavat riittävästi tilaa kaikille seikkailijoille. Rentoudu pehmeillä vuoteilla ja herää uuteen päivään virkeänä.

Varustelu on täällä ykkösluokkaa: sähkövalaistus ja -lämmitys, varaava takka, vesijohto ja tietysti kruununa puulämmitteinen sauna, jossa voit hemmotella itseäsi. Ja jos lomailu saa sinut tuntemaan itsesi mestarikokiksi, iloitsen kertoessani, että keittiössäsi odottavat modernit laitteet, kuten astianpesukone, jääkaappi-pakastin, sähköliesi ja mikroaaltouuni. Nauti herkullisista aterioista avokuistilla tai mene pulahtamaan Virmasveden kirkkaaseen veteen.

Tämä mökki tarjoaa myös huolettoman loman lapsiperheille. Ranta-alueella voit nauttia lentopallosta tai sulkapallosta, kun lapset leikkivät hiekkalaatikolla tai keinuvat puutarhakeinussa. Ja älä unohda, että omistajalta voit lainata pinnasängyn, syöttötuolin ja jopa eskimokanoottia ja polkupyöriä, jotta voit kokea alueen kauneuden täysin rinnoin. Lähellä on myös monia aktiviteetteja, kuten ratsastusmahdollisuus, golf ja hoidettuja hiihtolatuja.

Tervetuloa nauttimaan tästä idyllisestä mökistä Virmasveden rannalla!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tässä mökissä kaikki toimii loistavasti. Upea ranta ja maisema tarjoavat upeat näkymät ja mahdollisuuden souteluun ja uimiseen. Varustelutaso on korkea, ja mökki on erittäin siisti ja viihtyisä. Rauhallinen paikka tarjoaa täydellisen rentoutumismahdollisuuden. Laiturin valmistumista odotellaan, mutta uiminen onnistuu hyvin kahdesta kohtaa. Hyvä ruokakauppa on lähellä, ja alueella on monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Omistaja on ystävällinen ja avulias. Suosittelemme tätä kohdetta kaikin puolin!

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Pohjois-Savon maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Pohjois-Savo -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *