Hae!

Vuokramökit Tervolasta ja Lähialueelta: 5 Upeaa Majapaikkaa

🌲 Tervetuloa Tervolaan – Suomen salattuun paratiisiin! 🌲

Tervola, tuo Lapin lämpöisen sydämen kutsuva kolkka, houkuttelee luontonsa kainaloon sekä rauhaa rakastavat matkailijat että seikkailunhaluiset retkeilijät. Värittömän arjen harmaudesta kärsivä, nyt on aika napata reppu selkään ja suunnata katseesi kohti Pohjoisen unohdettua jalokiveä. Pysähdy hetkeksi, kuuntele – kuuluuko jo koivujen kuiskinta, jokien jatkuva juttelutuokio, tuulen tarinat menneistä ajoista? Ja, mikä parasta, kaiken tämän keskellä odottavat upeat vuokramökit – oman rauhan keitaat keskellä luonnon ihmeellistä sinfoniaa.

Tervolassa historia herää eloon niin kirkonkylän idyllisessä kirkkomaisemassa kuin Törmävaaran kivikylässä, jossa voi melkein tuntea kivikauden asukkaiden läsnäolon. Huumori kukkii kuin paikalliset kasvit Tervolan kotiseutumuseolla, jossa menneisyyden meininki on kosketeltavissa – kirjaimellisesti! 😄 Tai ehkä haluaisit kokea ortodoksisen Tsasounan henkisen hiljaisuuden? Ja mikä olisikaan parempi tapa päättää päivä kuin katsella auringonlaskua Kätkävaaran luontopolun näköalatornilta?

Tervolan vuokramökit tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia aktiviteetteihin: hiihdä talvisessa taigassa, ongi kesäisellä Kemijoella tai kerää metsän antimia syksyn ruskan aikaan. Kalastus, metsästys, marjastus – valinta on sinun! Ja kun päivä on pulkassa, voit nauttia luonnon hiljaisuudesta ja Lappilaisesta taivaasta, joka näyttää pimeimpinä öinä revontulien tanssin ja kesäisin ikuisten auringonlaskujen väriloiston.

Lapin lumo odottaa – varaa vuokramökki Tervolasta jo tänään ja sukella elämykseen, jota et tule unohtamaan! 🌌🔥🏡

1. GRAND VILLA KEMIJOKI, LOUE, TERVOLA, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 174 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 561 – 765€
 • Viikkohinta: 852 – 1190€
 • Sijainti: Kemistä 52 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Grand Villa Kemijoelle – ytimekkääseen huvilaan joka syleilee luontoa ja tarjoaa kaikki mukavuudet! Sijoittuen viehättävän Kemijoen rannalle, mökki heijastaa rauhaa ja kodikkuutta. Nauti rauhallisista illoista leivinuunin lämmössä tai kipaise saunassa puukiukaan loisteessa. ☀️🍃

Tämä talo on suunniteltu tarjoamaan miellyttävä sekä hyvin varusteltu kokemus. Kaksi kylpyhuonetta, Wi-Fi, astianpesukone – kaikki täällä palvelee sinun mukavuuttasi. Valoisa tupakeittiö, tilavat makuuhuoneet ja kodinhoitohuone kutsuvat nauttimaan ja rentoutumaan. Miten olisi piknik parvekkeella? 🥖🍷

Talo tarjoaa myös hienot puitteet etätyöskentelyyn työpöytineen ja nopeine nettiyhteyksineen. Kylän uimaranta on kävelymatkan päässä, jos kaipaat virkistävää uintihetkeä. 🏊‍♀️ Ja hei, eikö pilkkiminen omalla rannalla kuulostakin houkuttelevalta? Tervetuloa Villa Kemijokiin – täällä lomailu on helppoa ja nautinnollista! 😊

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Villa Kemijoen asiakkaat ovat korostaneet useissa arvioissaan sen huipputason laatua ja tilavuutta. Kodin viihtyisä sisustus, ihastuttava viherhuone ja hyvin hoidettu piha-alue ovat olleet erityisen mieleen. Maalaismaiseman ympäröimä talo tarjoaa kauniit näkymät Kemijokeen. Sauna on kerännyt kiitosta löylyistään ja varustelu on koettu kattavaksi. Asiakkaat ovat myös huomioineet nopean yhteydenpidon ja palvelun, mikä on parantanut heidän kokemustaan. Monet ovat erityisesti arvostaneet kodin sopivuutta etätyöskentelyyn ja ovat olleet tyytyväisiä siihen, että kaikki toimii. Ulkomaalaiset asiakkaat ovat kuvanneet kokemustaan autenttiseksi suomalaiseksi Lappi-kokemukseksi.

2. PITKÄJÄRVI, TERVOLA, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 36 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 174 – 328€
 • Viikkohinta: 481 – 700€

Kuvaus

🌲🚣 Hirsirakenteinen eräkämppä Pitkäjärven rannalla 🌲🚣

Pitkäjärven syleilyssä sijaitseva hirsirakenteinen eräkämppä tarjoaa sinulle mahdollisuuden astua aikaan ilman modernin elämän hälyä. Kämpän sisältä löydät yhden huoneen, jossa on kaksi parikerrossänkyä ja kodikas keittiönurkkaus. Onko seikkailunhalu kenties jo herännyt? 🌳🦌

Ei ole mitään niin romanttista kuin kynttilävalaistus ja lämpö, joka leviää kämpässä puukamiinan avulla. Voit rentoutua päivän seikkailujen jälkeen omassa rantasaunassa, jossa on myös pieni takkahuone ja vuode. Maakellarin viileydessä säilyvät eväät tuoreina. Eräkämppä elämää parhaimmillaan!🕯️🔥

Lähellä on upea Konttikivalon luonnonhoitometsä, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet patikointiin, marjastukseen ja sienestykseen. Pitkäjärvessä on myös mahdollisuus kalastukseen, kunhan muistat hoitaa luvat kuntoon. Laiturilta pääset pulahtamaan virkistävään järveen. Autolla pääset aina mökin pihaan asti. Luonto kutsuu!🌲🍄🎣

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Eräkämppä Pitkäjärven rannalla on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta, ja se suositellaan erityisesti luonnonrauhan ja -aktiviteettien ystäville. Arviot korostavat kämpän tarjoamaa yksityisyyttä sekä idyllisiä luonto-olosuhteita, mukaan lukien marjastus-, kalastus- ja metsästysmahdollisuudet. Siisteyttä ja hyvää saunaa kiitellään useissa arvioissa, ja kämppä on vastannut useimpien asiakkaiden ennakko-odotuksia. Kuitenkin, joitakin huomautuksia on tehty majoituksen varusteista, kuten puutteellisista kylmäsäilytystiloista ja puuttuvasta palovaroittimesta. Paikan päällä liikkuva autoliikenne sekä tietyt ongelmat rakennusten kunnossa ovat aiheuttaneet pientä harmia.

Kohteita lähialueelta:

3. MÄNTYPIRTTI, MUUROLA, ROVANIEMI, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 94 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.9/5
 • Viikonloppuhinta: 314 – 878€
 • Viikkohinta: 707 – 1340€
 • Sijainti: keskustasta 25 km etelään

Kuvaus

Tervetuloa unelmien hirsihuvilalle 🌲, nimeltään Mäntypirtti, kauniin Pasmajärven rannalle, vain 25 km Rovaniemen keskustasta. Tämä vuonna 2010 rakennettu pelkkahirsipalatsi tarjoaa paitsi silmiä hivelevän maiseman, myös monia moderneja mukavuuksia. Huomaa, että tämä on lemmikitön lomakohde, mikä on taivaan lahja allergikoille.

Mökin sydämenä toimii takalla ja leivinuunilla varustettu tupakeittiö, jonka äärellä vietät lämpimiä loma-iltoja. Majoitustilat jakaantuvat makuuhuoneeseen sekä parvelle, missä parisänky ja neljä lisävuodetta kutsuvat unien maille. Viihtyisä sauna puukiukaalla ja mahdollisuus varata kylpypalju lisämaksusta tekevät lomasta entistäkin nautinnollisemman 🛀.

Ulkoiluaktiviteetit ovat käden ulottuvilla, hiihtoladut vain 300 m päässä ja Ounasvaaran hiihtokeskus 27 km päässä. Muurolan kylän palvelut löytyvät 1,6 km päästä. Mutta parasta antia on mökin oma ranta, jossa voit nauttia luonnonrauhasta 🚣‍♂️. Tervetuloa Mäntypirttiin, täällä todellinen lomanvietto alkaa!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden mukaan tämä mökki on erittäin suosittu valinta lomailijoille, ja saanut korkean tähtiluokituksen. Asiakkaat kiittelevät mökin sijaintia, sen olevan sekä rauhallinen että lähellä palveluita. Mökin rauhallisuutta ja järven rannalla oloa kehutaan erityisesti. Mökin varustelua ja tiloja pidetään laadukkaina ja viihtyisinä, erityisesti sauna, takka ja palju saavat paljon kiitosta. Keittiön varustelua ja siisteyttä kiitellään, ja mökki koetaan erityisen lapsiystävälliseksi. Omistajat saavat paljon kiitosta ystävällisyydestä ja avuliaisuudesta.

4. ITÄKOSKI 2, ITÄKOSKI, KEMINMAA, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 231 – 270€
 • Viikkohinta: 512 – 688€
 • Sijainti: Kemistä 24 km pohjoiseen

Kuvaus

🌲Tervetuloa Itäkoski 2:n paratiisiin, 24 km Kemistä pohjoiseen! 🌲 Tämä idyllinen puurakenteinen paritalohuoneisto, rakennettu 1989, yhdistää perinteisen mökkiloman nykyajan mukavuuksiin. Vuodesohvan ja makuuhuoneiden myötä, tässä kohteessa yöpyy helposti niin perhe kuin ystäväporukkakin.

Mökin sydän on moderni keittiö, jossa sähköliesi, astianpesukone ja mikroaaltouuni tekevät ruoanlaitosta helppoa ja vaivatonta. 🍳 Astiasto täydentyy kaasugrillillä, jolla valmistuvat grilliherkut kesäiltaan. Päivän päätteeksi voit rentoutua omassa saunassa, tai miksi et ottaisi hyppyä joelle 80 metrin päässä? 🏊‍♂️

Maaseutumaisemat tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta, mutta mökin sijainti lähellä tietä takaa, ettei sivistyksen sykkeestä ole tarvitse luopua. 🏞️ Itäkoski 2 tarjoaa unohtumattoman loman niin luonnonrauhasta, kuin mökkeilyn mukavuuksistakin nauttiville.

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvosteluissa korostuu Itäkoski 2:n siisteys ja rauhallinen sijainti. Hyvin varusteltu keittiö ja tilavuus tekevät mökistä erityisen toimivan perheille. Asiakkaat ovat myös arvostaneet paikan hiljaisuutta, upeaa näköalaa Kemijokeen sekä mahdollisuutta puusaunan käyttöön. Yksityinen leikkialue suurella pihalla mainitaan perheiden suosikkina. Puhtaus, sähkösauna ja hyvin varusteltu keittiö saavat erityistä kiitosta, ja rauhallisuus, hiljaisuus ja luonnonläheisyys tekevät kohteesta erityisen houkuttelevan.

5. PIILOPIRTTI, YLITORNIO, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 45 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.1/5
 • Viikonloppuhinta: 168 – 370€
 • Viikkohinta: 539 – 632€

Kuvaus

Tervetuloa Piilopirttiin, 🌲🏠 rauhan keitaaseen, joka nököttää Mellakosken sydämessä, lumoavan Kivijärven äärellä. Etsitpä sitten kalastusseikkailua tai rauhallista metsäkävelyä, tämä paikka tarjoaa ne molemmat. Mökissä majoitut mukavasti joko makuuhuoneen sängyssä tai tupakeittiön vuodesohvalla, ja iltoja lämmittää tunnelmallinen takka.

Talosta erillinen saunarakennus 💦 tarjoaa perinteiset löylyt, ja viilentävän dipin jälkeen voit rentoutua terassilla tai grillikatoksessa. Hiekkaranta sopii mainiosti lapsille, ja soutuvene odottaa vesillelähtijää. Huomioithan, että mökissä ei ole vesijohtoa tai viemäröintiä, mutta järvestä saa raikasta käyttövettä.

Lisäbonuksena 🎣 kamppeen vuokraan kuuluu uistelulupa Kivijärveen. Rovaniemi ja Ylitornio ovat lähellä, ja vuokrattavissa on myös lohivene Tornionjoelle. Piilopirtti on paikka, jossa luonto on lähellä ja elämä yksinkertaista – palautumista parhaimmillaan! 😌🌅

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Piilopirtin vierailijat ovat olleet pääsääntöisesti tyytyväisiä mökkiin ja sen tarjoamiin palveluihin. Mökin sijainti on kauniilla paikalla Kivijärven rannalla ja erityisesti mökin ulkosauna, matala hiekkaranta sekä grillikatos rannassa ovat saaneet kiitosta. Myös näkymät järvelle ja rauhallinen tunnelma ovat olleet asiakkaiden mieleen. Mökin varustelu on vastannut ennakko-odotuksia, ja sen on koettu olevan siisti ja hyvin kalustettu. Kuitenkin joissakin palautteissa on mainittu toiveita pienistä parannuksista, kuten sisätilojen varustelun päivittämisestä ja saunan pienistä korjauksista. Kaiken kaikkiaan, Piilopirtti on ollut suosittu lomakohde, joka tarjoaa monipuolista aktiviteettia ja rentouttavaa ympäristöä lomalaisille.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Lapin maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Lappi -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *