Hae!

Vuokramökit Sipoo: 4 Hienoa Majapaikkaa [2023]

🌟 Tervetuloa Sipooseen, unelma-alueeseen! 🌟

Pakkaa reppusi ja lähde matkaan kohti upeaa Sipoon maisemaa, Uudenmaan sydämessä. Tämä upea, kaksikielinen kunta, jonka naapurustoissa tapaat Helsinkiä, Vantaata, Keravaa ja monia muita, tarjoaa matkailijalle lukemattomia mahdollisuuksia. Sipoo, joka nyt on osa Helsingin metropolialuetta, syleilee muinaista historiaa ja modernia maaseudun elämää. Täällä voit kuulla suomen ja ruotsin kielen soljuvan harmonisesti yhdessä, sillä 64 prosenttia väestöstä puhuu suomea äidinkielenään ja 30 prosenttia ruotsia. 😊

Sipoossa elää mökkeilyn taika! 🌲🏡 Siellä missä kaupunki kohtaa maaseudun, vuokramökit Sipoossa tarjoavat parhaimman molemmista maailmoista. Nauti rauhasta kesäasutussaarilla kuten Löparössä, Norrkullalandetissa, Simsalössä ja Kaunissaarella. Tai vietä aikaa kunnan pientaajamissa, kuten Boxissa, Martinkylässä, Söderkullassa, Talmassa ja Västerskogissa, joissa voit kokea paikallista elämää.

Lähde tutkimusmatkalle Sipoon monimuotoiseen luontoon, kuten Sipoonkorven kansallispuistoon, tai tunne kulttuurin kosketus historiallisissa paikoissa, kuten Sipoon vanhassa kirkossa. Viehättävät kylätapahtumat, konsertit, taidenäyttelyt ja erikoisliikkeet ovat vain muutamia tekemisen mahdollisuuksista, joita Sipoo tarjoaa. Ja ei hätää, jos on kiire Helsinkiin – HSL-alueen matkakortti kelpaa myös Sipoossa. Mikä parasta, suunnitteilla oleva Helsingin metron itäinen jatke vie sinut nopeasti kaupungin sykkeestä Sipoon rauhaan ja takaisin.

Niinpä, Sipoo kutsuu! 🚣‍♀️🌳 Näin lähellä metropolia ja kuitenkin niin kaukana sen kiireestä – se on mökkeilyn taikaa Sipoossa. Tule ja löydä itse!

1. PIPPURIRANTA, SIPOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 170 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 858 – 1885€
 • Viikkohinta: 1310 – 2890€
 • Sijainti: Helsingistä 45 km itään

Kuvaus

🌲✨ Tervetuloa upeat näkymät tarjoavaan huvilaan, joka sijaitsee vain 45 km päässä Helsingistä ja aivan Suomenlahden rannalla! Tämä arkkitehdin suunnittelema huvila tarjoaa kolme makuuhuonetta, joissa on parivuoteet ja vuodesohva – täydellinen paikka perheille tai ystäväporukoille, jotka etsivät rauhallista lomaa. Huvilan sisätilat ovat tilavat ja valoisat, mikä tuo sinut lähemmäksi luontoa.

Huvila ei ole pelkästään tyylikäs, vaan se on myös varusteltu kaikella, mitä tarvitset mukavaan oleskeluun: wi-fi, avotakka, astianpesukone, ja paljon muuta! Soutuveneen ja perämoottorin avulla voit tutkia Suomenlahden saloja. Sauna-illat ovat varmasti erityisiä, sillä voit valita joko huvilan sähkösaunan tai rantasaunan, joka on varustettu puulämmitteisellä kiukaalla.

Ulkoalue on yhtä houkutteleva kuin sisätilatkin. 🌿🌊 Rantaa lähinnä oleva huvilan kuisti tarjoaa hienon näköalan, ja sieltä on helppo kulkea matalalle ja kovalle uimarannalle. Jos kaipaat lisää aktiviteetteja, Talma-Ski laskettelurinne sijaitsee vain 33 km:n päässä. Tule ja nauti tästä erinomaisesta lomakohteesta!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Pippuriranta on saanut asiakkailta korkeita arvosteluja, joissa yleisesti kehutaan sen idyllistä sijaintia ja viihtyisyyttä. Kävijät ovat ihastuneet erityisesti rantasaunaan, joka on kruunannut lomakokemuksen. Myös mökin varustelutaso, mukaan lukien erinomaisesti varusteltu keittiö, on saanut kiitosta. Tila, sekä sisällä että ulkona, on suuri ja viihtyisä, mikä on tehnyt siitä ihanteellisen sekä pienille että suuremmille ryhmille. Monet asiakkaat ovat arvostaneet myös mökin ainutlaatuista, kodinomaista tunnelmaa ja kaunista maisemaa. Palvelu on koettu ystävälliseksi ja omistajat saaneet kehuja avuliaisuudestaan.

2. LÖVKULLA, SIPOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 200 m²
 • Henkilömäärä: 9 henkilöä
 • Huoneet: 5 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 893 – 1907€
 • Viikkohinta: 1793 – 2792€
 • Sijainti: Helsingistä 40 km itään

Kuvaus

🌊 Tervetuloa luonnonläheiseen hulppeaan merenrantahuvilaan vain 40 km:n päässä Helsingistä! 💫 Rauhallinen sijainti ja nopea laajakaista takaavat täydelliset puitteet sekä lomailulle että etätyönteolle.

Huvila tarjoaa luksuksen tuntua monipuolisine mukavuuksineen, aina viihtyisistä makuuhuoneista omiin rauhoittaviin rantasaunahetkiin. 🚤 Oma laituri ja veneet lisäävät lomasi joustavuutta, ja kylpypalju on vuokrattavissa lisäpalveluna.

Täällä on myös mahdollisuus kokea perinteinen savusauna, tai ehkäpä päiväretki maastopyörillä houkuttelee?🚵‍♀️ Kaikki tämä ja paljon muuta on mahdollista tässä hienossa merenrantahuvilassa. Tule ja nauti!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Lövkullan mökki on saanut asiakkailtaan 4.0 tähtiluokituksen 20 arvostelun perusteella, ja 95% asiakkaista suosittelisi sitä. Mökki saa kiitosta sen kodikkuudesta, tilavuudesta sekä laadukkaista ja runsaista astiastoista. Erityisesti huomiota saavat tilavat makuu-, oleskelu- ja kylpyhuonetilat, ja asiakkaat arvostavat myös ulkoporeammetta, paljua ja saunaosastoja. Rantasauna ja oma ranta mainitaan usein, ja paikan sopivuus myös talviviettoon on huomioitu. Jotkut asiakkaat nostavat esiin tarpeen päivitykselle kodinkoneiden ja muiden laitteiden osalta sekä sisustuksen runsauden. Maisemat ja sijainti ovat saaneet kiitosta, kuten myös helppous tulla paikkaan ja ystävällinen palvelu.

3. LINNUNLAULU, SIPOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 65 m²
 • Henkilömäärä: 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 448 – 827€
 • Viikkohinta: 902 – 1203€
 • Sijainti: Helsingistä 40 km itään

Kuvaus

Meren rannalla sijaitseva idyllinen huvila odottaa lomalaisia 🌅! Puurakenteinen vuonna 2009 rakennettu ja vuonna 2014 laajennettu huvila tarjoaa 65 m² tilaa mukavalle oleskelulle. Huvilassa on kaksi makuuhuonetta, parvet sekä tupakeittiö, jossa vuodesohva.

Erikseen vuokrattavissa on kylpypalju ja savusauna 🛁🔥. Lisäksi erillinen kesäkeittiö kaasugrillillä mahdollistaa herkulliset kesäillan grillaukset 🍔. Huvilan pihamaalta löytyy myös 2 km pituinen kuntopolku ja mahdollisuus kalastukseen.

Huomioithan, että huvila soveltuu neljälle hengelle, mutta on mahdollista majoittaa maksimissaan kuusi henkilöä lisämaksusta. Matkailuautolla saapumisesta tulee sopia erikseen omistajan kanssa. Tervetuloa nauttimaan Suomen kauniista luonnosta! 🌲🍄🦌🍓

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin sijainti on luonnonkaunis ja rauhallinen, merinäköalat houkuttelevat. Varustetaso on hyvä, erityisesti keittiön tarvikkeet ja kesäkeittiö saivat kiitosta. Rantasauna mainitaan usein positiivisena yksityiskohtana. Yleinen siisteys ja hyvä kunto saivat arviointia, mutta osassa palautteista mainittiin pölyisyyttä ja pieniä huoltotarpeita. Yhteydenpitoon kaivattiin parannusta, erityisesti ilta-aikoina. Rannan puhtaus ja uimakelpoisuus jakoi mielipiteitä. Joillekin vieraille rauhallisuus oli plussaa, kun taas toiset pitivät mökin läheisyydessä liikennettä häiritsevänä.

4. KÖNINGSVIKEN, SIPOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 35 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 1 henkilöä
 • Arvostelu: 2.5/5
 • Viikonloppuhinta: 328 – 673€
 • Viikkohinta: 738 – 1016€
 • Sijainti: Helsingistä 38 km itään

Kuvaus

Hei, merenrannan rauhaa rakastava lomalainen! Lähde mukaan tutkimusmatkalle, joka vie sinut 38 km:n päähän Helsingistä, jossa sijaitsee iänkaikkinen saunamökki 🏡 35 neliön kokoinen, puurakenteinen mökki odottaa sinua meren kimaltelevalla rannalla. Nauti hiljaisuudesta avattavan vuodesohvan tai parisängyn sylistä. Kruunaa päiväsi puulämmitteisessä saunassa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa, ja nauti grillatusta ruoasta terassilla istuen.🔥🌊

Mutta eipä se vielä siinä! Aina tulee tilanne, jossa voit pakastaa jäätelöä tai valmistaa gourmet-aterian täysin varustellussa keittiössä. 🍽️ Tämä merenrantamökki on omistajan ystävällisen silmän alla, joten et ole koskaan täysin yksin. Rentoudu, nauti ja levitä auringossa yhteiskäytössä olevalla hiekkarannalla. Ja hei, onhan siinä aina myös soutuvene, jos haluat tehdä pienen seikkailun merelle! 🚣‍♂️🌅

Joten astu sisään, jätä murheet ulkopuolelle ja anna meren rauhoittaa sielusi tässä ihastuttavassa vuokramökissä, joka on vain kivenheiton päässä Helsingistä. Tervetuloa! 🌲🌳🐿️

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki on saanut arvosanan 2.5 tähteä kahdesta asiakasarviosta. Asiakkaat ovat arvostaneet saunan antamia hyviä löylyjä sekä takan tuomaa lämpöä mökkiin. Sängyt ovat keränneet kiitosta mukavuudestaan, joka on varmistanut hyvät yöunet. Lisäksi mökin sijainti meren äärellä on tuonut lisäarvoa lomailuun, ja käytössä oleva vene on ollut mieluisa lisä. Alhaisesta arvosanasta huolimatta arvosteluissa ei ole mainittu mitään negatiivista.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Uudenmaan maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Uusimaa -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *