Hae!

Vuokramökit Uusimaa: Top 50 lista [2024]

Onko seuraava kotimaanreissukohteesi Uusimaa? Vai asutko kenties jo Uudellamaalla, mutta haluat nähdä aivan toisen puolen tästä upeasta maakunnasta?

Mökkeily ei monesti tule mieleen ensimmäiseksi kun puhutaan Uudestamaasta. Uudellemaalle kuitenkin kuuluu varsin laaja kirjo kauniita lomakaupunkeja mökkeineen ja huviloineen aina Porvoosta Hankoon asti.

Tästä listasta löydät 50 parasta lomamökkiä ja -huvilaa kautta Uudenmaan. Kohteet sijaitsevat tyypillisesti vesistöjen lähellä, varsin upeilla maisemilla.

Nämä majoituspaikat sijaitsevat mm. Hangossa, Porvoossa ja Lohjalla. Kohteiden koko vaihtelee muutamasta kymmenestä neliöstä jopa yli 300 neliöön asti! Mökkejä siis löytyy niin perheille, porukoille, yrityksille kuin pariskunnillekin.

1. MERIHELMI, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 95 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.9/5
 • Viikkohinta: 1148 – 1566€
 • Sijainti: Helsingistä 105 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa idylliseen merenrantakeitaaseen! 🌅 Bastholmenin saaren helmessä, auringonlaskun syleilyssä, yhdistyvät luonnonrauha ja kodin mukavuudet. Täällä sinua odottavat 50 m²:n päämökki ja kolme erillistä rakennusta, joissa jokaisessa on oma, yksilöllinen viehätyksensä. Lämmitä puulämmitteinen sauna, rentoudu pehmeissä löylyissä ja pulahda sen jälkeen Odensönlahden rauhoittaviin aaltoihin. 🛀🌲

Jokainen yksityiskohta tässä kohteessa on huolella suunniteltu – omasta kaivosta tulevasta vesijohtovedestä lähtien aina kodikkaaseen sisustukseen ja laadukkaaseen varusteluun. Nauti aamukahvisi terassilla, valmista herkullista ruokaa täysin varustellussa keittiössä ja vietä illat lämpimän kamiinan ääressä. 👨‍🍳🔥 Nautinnollisia venematkoja tarjoaa kaksi moottorivenettä – ja kyllä, polttoainetta on tarjolla! Parasta tässä kohteessa on sen monipuolisuus: se sopii erinomaisesti niin yksittäisille matkailijoille, pariskunnille kuin suuremmillekin perheille. 🚤👨‍👩‍👧‍👦

Rakastu tähän mökkiin, kuten mekin – Bastholmenin saari tarjoaa unohtumattoman loma-elämyksen, josta et halua luopua! 🏖️🏡

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvostelujen perusteella Bastholmenin saaren mökki on osoittautunut erittäin viihtyisäksi ja toimivaksi paikaksi niin pienemmille kuin isommillekin seurueille. Asiakkaat ovat korostaneet erityisesti mökkien siisteyttä, tyylikkästä sisustusta ja hyvää varustelutasoa, mukaan lukien erityisesti hyvin varusteltu keittiö. Mökin kaunis ja iso tontti tarjoaa tilaa ja yksityisyyttä, vaikka naapureita olisikin lähellä. Myös veneet ja kalavedet saavat kiitosta, mikä tekee mökistä houkuttelevan myös kalastusta harrastaville. Lisäksi mökin sijainti merellisessä ympäristössä on koettu ihanteelliseksi, sillä lähimmät palvelut ovat kätevästi saavutettavissa veneellä.

2. ELFVIK, PORVOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 625 – 1327€
 • Viikkohinta: 1240 – 2011€

Kuvaus

Kuvittele itsesi aikamatkaajaksi, astuessasi vuonna 1902 valmistuneeseen, mutta vuosina 2020-2021 taitavasti remontoituun tunnelmalliseen puurakenteiseen mökkiin 🏡, joka levittäytyy kauniisti meren rannalle. Rauhallinen nurmikkopiha ja houkutteleva hiekkapohjainen ranta kutsuvat nauttimaan kesästä ja mikä parasta, soutuvene on käytettävissäsi aina kun mieli tekee seilata 🚣.

Mökin sisustus on kutsuva ja toimiva; iso makuuhuone, moderni tupakeittiö ja erillinen wc. Saunamökissä odottaa puulämmitteinen sauna, täydellinen päätös päivälle merellä. Saunamökki tarjoaa myös ylimääräisen makuuhuoneen minikeittiöllä, terassin kalusteineen ja kaasugrillin 🔥.

Palvelut ovat lähellä ja mökki on vain 25 km päässä Porvoon idyllisestä kaupungista. Koko pakettiin kuuluu silitysrauta, lakanat ja pyyhkeet, sekä loppusiivous – ei muuta kuin nauttimaan lomasta

3. PIPPURIRANTA, SIPOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 170 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 858 – 1885€
 • Viikkohinta: 1310 – 2890€
 • Sijainti: Helsingistä 45 km itään

Kuvaus

🌊 Vuokramökki Suomenlahdella 🌲

Sijaitsee vain 45 km päässä Helsingistä, tämä arkkitehdin suunnittelema, puurakenteinen huvila tarjoaa suojaisan pakenemisen päivittäisestä elämästä. Kauniin rantaviivan äärellä sijaitseva mökki tarjoaa mukavuuksia: kolme makuuhuonetta, kaksi suihkua, modernit kylpyhuoneet ja sauna – kaikki uusittu vuonna 2000. Yksityiskohtaisella tyylillä ja luonnonvalon täyttämällä tilalla, mökki sopii ihanteellisesti perheille ja yrityksille, jotka arvostavat rauhaa. 👨‍👩‍👧‍👦🏡

Mutta ei siinä kaikki! Rantasauna on täysin remontoitu vuonna 2017, ja isolla kuistilla, jolta avautuu hienot näkymät kelpaa rentoutua! Omistajan huolellisesti hoitama pihapiiri on kuin postikortista, ja lähellä sijaitsevat uistelu-, verkko- ja katiskapaikat tarjoavat lisää toimintaa luonnon helmassa. Täydellisen pakopaikan päätteeksi oma vene ja perämoottori ovat käytössäsi. 🚣‍♀️🔥 Vain hetken päässä kaupungista, tämä vuokramökki tarjoaa parhaat palat luonnosta ja mukavuudesta.

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat pitävät Pippurirannan huvilaa tilavana, kodikkaana ja hyvin varusteltuna, sekä arvostavat sen kaunista merellistä ympäristöä. Erityisen suosittu on rantasauna, jota pidetään huvilan kruununa. Lisäksi asiakkaat kiittelevät hyvin hoidettua tonttia ja sen rauhallisuutta, mikä luo otolliset olosuhteet rentoutumiseen. Sisustuksen hyvä maku ja toimivuus, jopa suuremmallekin joukolle, saavat kiitosta. Monet asiakkaat korostavat myös mielellään palaavansa huvilalle. Jotkut asiakkaat mainitsevat arvostavansa omistajien ystävällisyyttä ja heidän luomansa kodin lämpöisen kosketuksen.

4. VILLA HÄRLAX, PORVOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 123 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 950 – 1842€
 • Viikkohinta: 1824 – 2824€
 • Sijainti: on 25 km ja

Kuvaus

Tervetuloa Villa Härlaxiin, rauhoittavaan merelliseen paratiisiin Porvoon saaristossa! 🌲🌊 Tämä majesteettinen lomakoti, johon kuuluu päähuvila, vierasaitta ja rantasauna, tarjoaa täydelliset puitteet rauhalliseen lomailuun. Saat nauttia pitkistä, laiskoista päivistä suurella terassilla, herkutella kesäkeittiön antimilla ja lopuksi rentoutua idyllisessä rantasaunassa.

Majoitustilat on suunniteltu kaikilla mukavuuksilla, mukaan lukien ilmalämpöpumppu, kevyttakka ja Wi-fi – erinomainen valinta niille, jotka haluavat työskennellä kauniissa ympäristössä.👩‍💻👨‍💻 Etkö vieläkään ole myyty? Entäpä jos kertoisin, että saattaisit nähdä pihalla peuran ja että kaunis Varlaxuddenin retkeilyalue on kävelymatkan päässä? 😍🦌

Loppusiivous sisältyy hintaan, joten voit vain rentoutua ja nauttia olostasi tässä ihanassa paikassa. Villa Härlax – täällä loma todella tuntuu lomalta!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat pitävät Villa Härlaxista erittäin paljon, kuten 4.8 tähtiluokitus ja 100% suositteluprosentti osoittavat. Asiakkaat kuvailivat lomakotia kauniiksi, rauhalliseksi ja täydelliseksi rentoutumispaikaksi. Monet huomioivat merinäköalan ja viihtyisän ympäristön. Mukavuuksia, kuten hyvin varusteltuja tiloja ja nopeaa internet-yhteyttä kehuttiin. Rantasaunan suihku ja hyvät löylyt saivat erityiskiitosta. Huomionarvoista on myös, että asiakkaat kehuivat omistajien olevan huolehtivaisia ja avuliaita. Lopuksi, useat asiakkaat mainitsivat haluavansa palata Villa Härlaxiin uudelleen.

5. VAPANIEMI, KARKKILA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 77 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 6 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.7/5
 • Viikonloppuhinta: 625 – 1404€
 • Viikkohinta: 1455 – 2128€
 • Sijainti: Helsingistä 85 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa Vapaniemeen, Onkimaanjärven helmeen!🌲🌊 Tämä upea, kaksi rakennusta käsittävä kokonaisuus tarjoaa tilaa ja viihtyisyyttä lomailuun. Päämökissä nautit kodikkaasta tunnelmasta ja monipuolisesta varustelusta – erityismaininnan ansaitsee erinomaisesti varusteltu keittiö🍳 sekä alakerran biljardipöytä ja darts-tikkataulu🎱🎯, josta koko perhe nauttii!

Rantamökissä iltaa voi viettää takkatulen loisteessa tai vaikkapa puulämmitteisessä saunassa💦🔥 Pihapiiriin mahtuu isokin seurue grillaamaan🍖 tai nauttimaan iltanuotiosta. Mökin 60 metriä omaa rantaviivaa🏖️ ja matala hiekkapohjainen ranta tarjoavat mainiot puitteet uinnille ja vesileikeille. Lisäpalveluina on mahdollisuus vuokrata mm. kylpypalju ja sup-lauta – lomaelämykset ovat siis taattuja! Vapaniemi on elämys, jonka haluat jakaa perheesi tai ystäviesi kanssa! 🌟

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki sai asiakkailtaan erinomaiset arviot sen upeiden maisemien, rauhallisen sijainnin, hyvän varustelutason ja viihtyisyyden vuoksi. Useat arvioijat mainitsivat nauttineensa biljardin pelaamisesta, saunan löylyistä ja paljusta, sekä mukavasta järven rannasta, jossa oli matala hiekkapohja. Mökissä oli tarpeeksi tilaa ja makuupaikkoja suuremmillekin seurueille, ja siellä oli mahdollista järjestää myös juhlat. Keittiöstä löytyi kaikki tarvittava, ja mökin eri tiloista, kuten erillisestä rantasaunasta, arvostettiin erityisesti.

6. SKOGSVILLA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 180 m²
 • Henkilömäärä: 7 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 400 – 787€
 • Viikkohinta: 907 – 1189€
 • Sijainti: noin 80 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa metsäisen rauhan tyyssijaan, vain reilun tunnin ajomatkan päähän Helsingistä! Tämä tilava, 180m²:n puuhuvila tarjoilee viihtyisää ja monipuolista majoitusta jopa seitsemälle vieraalle. Maistele loma-arkesi vauhtia neljän makuuhuoneen ja kahden wc:n tarjoamalla mukavuudella, ja sijoita lisäpatja sinne, missä sinusta tuntuu parhaalta. 🛏️

Mikä olisikaan parempaa kuin nauttia päivän päätteeksi lempeistä löylyistä omassa sähkösaunassa, tai kerääntyä yhteen takan ääreen? 🏡 Varusteista ei ole pulaa, sillä kohteessa on muun muassa astianpesukone, pyykinpesukone ja ilmalämpöpumppu. Ja tietenkin, Muurikan kesäkeittiön sähkögrilli odottaa kulinaarisia kokeilujasi! 🍽️

Sienestys- ja marjastusmaastot kutsuvat luonnon antimien pariin, ja vieressä avautuu 18-väyläinen AA1-luokan frisbeegolf-rata. 🍄🌲⛳ Hyvän päivän päätteeksi voit käydä maistelemassa paikallista ruokakulttuuria 4 km päässä sijaitsevassa Rantaravintola Lahnajärvessä. Tämä vuokramökki tarjoaa paketin, josta ei puutu mitään – tule ja koe se itse! 🎉

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden perusteella mökki on erittäin hyvin varusteltu, tilava ja sijaitsee luonnon keskellä rauhallisella paikalla. Ympäristö on kaunis ja metsäinen. Helsingistä on sopiva matka mökille, mikä on useille asiakkaille plussaa. Mökki on saanut kiitosta myös hyvästä hinta-laatusuhteestaan sekä erinomaisesta palvelusta. Vaikka ranta puuttuu, se ei näytä haittaavan vieraita. Monet ovat maininneet viihtyvänsä mökillä ja suunnittelevansa paluuta tulevaisuudessa. Sauna ja ilmalämpöpumppu ovat saaneet erityistä kiitosta.

7. VILLA ERIKSBERG, PORVOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 200 m²
 • Henkilömäärä: 9 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikkohinta: 1501 – 2868€
 • Sijainti: Porvoosta 15 km etelään

Kuvaus

Tervetuloa Villa Eriksbergiin! 👋 Tämä kahden kerroksen lomahuvila tarjoaa avaruutta ja mukavuuksia, joita koko perheesi rakastaa. 🏠 Viihtyisä olohuone avautuu upeille merinäkymille, joita voit ihailla päivän mittaan myös huvilan kahdelta suurelta terassilta. ☀️ Saunan lempeät löylyt, kaksi wc:tä ja moderni keittiö tekevät olostasi entistä mukavamman.

Huvilan vehreässä pihapiirissä voit järjestää hauskat kesäpelit tai rentoutua grillikatoksessa maukkaan aterian äärellä. 🥩🏸 Onpa tarjolla myös soutuvene vesiretkiä varten! 🚣‍♀️ Halutessasi voit vuokrata kylpypaljun tai SUP-laudan lisämaksusta. Näin lomastasi tulee ikimuistoinen!

Tämä lomahelmi, joka sijaitsee kauniilla Kråkön saarella, odottaa sinua ja perhettäsi nauttimaan unohtumattomasta lomasta! 🌊

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Villa Eriksberg saa asiakkailtaan pääosin erittäin positiivista palautetta. Huvila on tilava, siisti ja hyvin varusteltu, ja sen sisustus ja yksityiskohdat saavat erityiskiitosta. Asiakkaat arvostavat erityisesti suurta terassia, joka sijaitsee meren äärellä, ja jossa on palju. Lisäksi huvilan ympäristö koetaan rauhalliseksi ja avaraksi. Omistajan apu ja vieraanvaraisuus mainitaan useassa arvostelussa. Pientä kritiikkiä saa naapurin läheisyys toisella puolella huvilaa, mutta näköyhteys naapuriin ei ole suora. Kaiken kaikkiaan Villa Eriksbergiä suositellaan lämpimästi.

8. VILLA VANHA PASSI, KARJALOHJA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 160 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 6 henkilöä
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 830 – 1660€
 • Viikkohinta: 1660 – 1600€
 • Sijainti: Helsingistä 85 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa Villa Vanha Passiin, kauniseen hirsihuvilaan, joka nousee ylväänä Karjalohjan idyllisessä kylässä! 🏡✨ Tässä 1800-luvulta peräisin olevassa talossa historian siivet havisevat, mutta mukavuudet ovat nykypäivää. Jokaisen nurkan takana piilee tarina, jonka omistajat jakavat mielellään vieraille. Ja mikä parasta, tilan kanalasta saatat saada aamiaismunat itse poimittua! 🥚🐔

Mökin pihapiiri on uniikki, ja sen vanhat puut tarjoavat varjoa kesäpäivinä 🌳. Uintireissu joko lähdevesilammessa tai lähistön uimarannoilla tarjoaa raikasta virkistystä. Sitten voitkin siirtyä nauttimaan grillikodan antimista tai ottaa rennosti savusaunan lämmössä. Huomioithan, että erilliset palvelut, kuten savusauna ja paljut, tulee varata ja maksaa paikan päällä.

Tätä lomakohdetta suosittelemme kaikille, jotka arvostavat rauhallista lomailua historiallisessa miljöössä, mutta nauttivat myös mukavuuksista. 🌟 Jätä arki taaksesi ja tule kokemaan Villa Vanha Passin lumo!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Vanhassa Passissa sijaitseva mökki on saanut asiakkailta erittäin positiivista palautetta. Kiitosta on kerännyt erityisesti upea miljöö, tilavuus ja hyvät puitteet. Asiakkaat ovat pitäneet myös paikan rauhallisuudesta ja historiallisesta ympäristöstä, mikä on remontoitu kauniisti ja hyvällä maulla. Isäntä on saanut kiitosta ystävällisyydestään ja avuliaisuudestaan. Monet asiakkaat ovat suositelleet kohdetta erityisesti juhliin ja ajanviettoon ystävien tai perheen kanssa. Palvelut, kuten savusauna ja palju, ovat lisänneet viihtyisyyttä.

Psst. Vilkaise myös Passin vintti!

9. POLKU NUUKSIO RESORT A1, NUUKSIO, VIHTI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 20 m²
 • Henkilömäärä: 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 328 – 552€
 • Viikkohinta: 1068 – 1242€

Kuvaus

🌳 Nuuksion Huoneistohotelli: Luksusta luonnon rauhassa!🌳

Astu sisään omaan rauhaasi, vain 40 km päässä Helsingin sykkeestä. Täällä metsän siimeksessä, Kurjolammen rannalla, odottaa moderni ja tilava Standard Double Room. Huoneistosi katseenvangitsijana toimii seinälle nostettava parisänky, joka muuntautuu näppärästi päiväsohvaksi.💡🛋️ Tyylikäs etätyöpiste, TV, ja minikeittiö täydentävät tilaa, tarjoten kotoisat puitteet pidemmällekin oleskelulle.

Hotelli tarjoaa runsaasti lisäpalveluita, joista voit nauttia mielin määrin. Laita puntit kunnolla heilumaan kuntosalilla, tai rentoudu olohuoneen biljardipöydän ääressä.🎱 Tai mitä sanoisit omasta rantasaunavuorosta? Sauna kutsuu sinut nauttimaan lempeistä löylyistä vain 45 euron tuntihintaan!💦🔥 Ja kun vatsa alkaa kurnia, hotellin ravintola hemmottelee sinua herkullisella illallisella – varaa vain etukäteen viikonloppuisin.

Nauti luonnon rauhasta – Nuuksion Huoneistohotelli on luksusta, jonka ansaitset. 🌲🦌

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Polku Nuuksion huoneistohotelli on saanut asiakkailtaan kiitosta sen sijainnista keskellä luonnonpuistoa, joka tarjoaa syksyisen luonnon lisäksi useita aktiviteetteja rentouttavaan lomailuun. Tilat ja tarjoilut ovat uudenaikaiset, ja niitä on suositeltu lämpimästi. Huoneistohotellin koko on koettu sopivaksi kahdelle ihmiselle. Kriittistä palautetta on saatu keittiötiloista, joista puuttui tiskiallas ja hana, sekä vedenlämmitysongelmasta, joka kuitenkin korjaantui viikonlopun aikana. Kokonaisuus on kuitenkin koettu positiiviseksi ja hotellia on suositeltu varauksin.

10. HANKO LOFT, HANKO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 26 m²
 • Henkilömäärä: 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 358 – 616€
 • Viikkohinta: 600 – 1076€

Kuvaus

As Oy Hangon Majakka esittelee sinulle trendikkään Loft-yksiön Hangon sydämessä, vain kivenheiton päässä Itäsatamasta ja upeista ravintoloista, kuten Origo ja Skiffer. 🌊🍽️ Lomakodiksi räätälöidyn huoneiston sydämenä toimii moderni keittiönurkkaus, täydellisesti varusteltu päivän gastronomisiin seikkailuihin. 💖🍳 Tyylikäs seinäsänky luo illan tullen viihtyisän makuutilan, kun taas lasitettu parveke tarjoilee maistiaisia Hangon kaupunkielämästä. 🛏️🌆

Mutta, tässä ei ollut vielä kaikki! Loft-yksiön sisältämä kylpyhuone hemmottelee sinua suihkunurkkauksella ja kuivaavalla pyykinpesukoneella – todellista luksusta lomalla! 🚿👕 Saunavuorot odottavat varaustaululla, joten voit nauttia kotoisasta lämmöstä yhteiskäytössä olevassa sähkösaunassa. 🧖‍♂️🔥 Lopuksi, älä unohda hyödyntää huoneistoon kuuluvaa wifi-yhteyttä, ja hyppää taloyhtiön Jopo polkupyörän selkään tutkiaksesi Hangon viehättäviä maisemia. 🚲📶

Täydellinen lomakoti pariskunnalle, joka haluaa nauttia Hangon kaupungin sykkeestä!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden mukaan Hangon Loft on viihtyisä, siisti ja kompakti asunto, joka sijaitsee loistavalla paikalla lähellä rantaa, kauppoja ja ravintoloita. Huoneiston varustelu on saanut kiitosta, sillä se kattaa kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten astiat, aterimet ja kodinkoneet. Lisäksi polkupyörät ja mahdollisuus varata sauna-aikoja ovat olleet suuresti arvostettuja etuja. Asunto on toiminut erinomaisesti niin loma- kuin etätyömajoituksena, ja sitä suositellaan lämpimästi muillekin. Huomionarvoista kuitenkin on, ettei parveke saa suoraa auringonvaloa.

11. VILLA BLOMBACKA, ISNÄS, LOVIISA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 106 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 422 – 1010€
 • Viikkohinta: 797 – 1465€
 • Sijainti: Helsingistä 86 km itään

Kuvaus

Villa Blombacka on ehdoton paratiisi Suomenlahden rannalla! Yhdistelmä tasokasta varustelua ja rauhallista ympäristöä, tämä upea huvila tarjoaa juuri oikean balanssin rentoutumiseen ja perhe-elämään. Täällä kelpaa nauttia auringonlaskuista lahdella, grillailla katetulla terassilla tai istua iltaa nuotiopaikalla. Perheen pienimmät on myös otettu huomioon tarjoamalla erinomaiset lapsivarusteet.

Huvila on täysin peruskorjattu vuonna 2014, ja se pitää sisällään kaikki modernit mukavuudet, aina lattialämmityksestä Wi-Fiin. 🏡👨‍👩‍👧‍👦 Merellinen maisema pääsee oikeuksiinsa ison terassin kautta, ja lisäksi huvilalla on suojaisa hiekkaranta vain 40 metrin päässä.

Tästä huvilasta löydät kaiken, mitä tarvitset rentoon lomailuun – ja vielä enemmän. Mutta älä unohda! Saatavilla on myös savusauna, joka antaa ainutlaatuisen suomalaisen saunakokemuksen. Pidäthän huolen, että varaat saunan etukäteen. Nauti Villa Blombackan tarjoamasta luksuksesta! 💎🛀

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden perusteella Villa Blombacka on suosittu lomakohde, jonka tasainen piha mahdollistaa rentoutumisen myös heikompikuntoisille. Molemmat makuuhuoneet on varustettu mukavilla parisängyillä, ja hyvin varusteltu keittiö tarjoaa mahdollisuuden myös leipomiseen. Asiakkaat ovat kiitelleet mökin laadukasta ja kodikasta sisustusta sekä omistajien ystävällisyyttä ja avuliaisuutta.

Asiakkaat ovat nauttineet erityisesti myös alueen luonnosta, joka tarjoaa mahdollisuuden muun muassa muuttolintujen seuraamiseen ja kävelyille kallioisissa metsämaastoissa. Kaiken kaikkiaan Villa Blombacka tarjoaa monipuoliset puitteet rentouttavalle lomalle, ympäri vuoden.

12. MUSTIJOENRANTA, MÄNTSÄLÄ, UUSIMAA, MESSILÄ

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 285 m²
 • Henkilömäärä: 12 henkilöä
 • Huoneet: 5 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 1646 – 2548€
 • Viikkohinta: 2573 – 3792€
 • Sijainti: Helsingistä 55 km pohjoiseen

Kuvaus

🏞️ Tervetuloa suunnistamaan kohti Mäntsälän Nummisten rauhaa, vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä! 👋 Täällä odottaa teitä korkeatasoinen ja täysin varusteltu huvila, jossa viihtyvät niin yritysryhmät kuin suuretkin perheet.

🔥 Lämmitä takka ja nauti ystäviesi kanssa laadukkaasta leffasta kotiteatterissa, tai kenties intoudutte kokeilemaan karaokea? Jos rauha ja hiljaisuus kutsuvat, nappaa kirja hyllystä ja vetäydy omaan rauhaan kirjastohuoneeseen.

Huvilasta löytyy poreallas, ja saunasta on suora yhteys ulkoterassille – täydellistä rentoutumista! ♨️ Lapsille on tarjolla trampoliini ja paljon tilaa leikkiä ulkona.🏃‍♀️ 🏃‍♂️

Erillinen rantasauna tarjoaa lisää löylyhetkiä, ja uimaan pääsee suoraan saunan edestä. Pehmeä savipohja, oma vene ja sähköperämoottori antavat mahdollisuuden tutkia lähivesiä. 🚣‍♂️ Rantasaunan terassilta avautuvat laajat maisemat, jotka viimeistelevät päivän täydellisesti.

Tässä kohteessa jokainen päivä on kuin loma – tule ja koe se itse! 🌞🏡

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki on asiakkaiden mukaan tilava, siisti ja viihtyisä, ja se soveltuu erinomaisesti isommillekin seurueille. Hyvin varusteltu keittiö ja makuuhuoneet saavat erityiskiitosta, samoin kuin monipuoliset viihdetilat, kuten karaokelaitteet ja ulkoporeallas. Jotkut arvostelijat mainitsevat pientä pettymystä aiheuttaneet seikat, kuten television ja keittiöveitsen puuttuminen sekä veneen saatavuus. Asiakkaat kuitenkin suhtautuvat näihin seikkoihin ymmärtäväisesti. Mökki saa yleisesti ottaen erittäin hyvät arviot, ja suurin osa asiakkaista suosittelee sitä lämpimästi.

13. KARRI, KARJALOHJA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 130 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikkohinta: 878 – 1284€
 • Sijainti: Lohjalta 30 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa mahtavalle mökkireissulle loisteliaaseen huvilaan, joka sijaitsee idyllisen Lohjanjärven rannalla, luonnon keskellä! 🌲🌳🌊 Tämä puurakenteinen vuoden 2009 huvila tarjoaa ainutlaatuisen pakopaikan arjen kiireestä. Kaksi makuuhuonetta, makuuparvi lisävuoteineen ja oma soutuvene odottavat sinua!

Mökki tarjoaa modernin varustelun, kuten lattialämmityksen, varaavan takan ja sähkövalaistuksen. 👍 Keittiössä on jopa pieni puuhella! Saunaan mahtuu puu- ja sähkökiuas, ja puku-/kodinhoitohuoneessa on pieni suihkuhuone. Pientä luksusta arkeen tuo kylpypalju, joka on vuokrattavissa touko-lokakuussa (ei kovilla pakkasilla), hinta 150 e/vuokrausjakso.

Turvallisuus on myös taattu monilla palo- ja häkävaroittimilla sekä ensiapulaukulla. ⛑️ Eikä sovi unohtaa, että tässä yksittäisessä mökissä on kalaisa järvi lähellä – siika ja kuha odottavat innokkaita kalastajia! 🐟 Mikä parasta, vuokraamme mökin vain perheille tai vastaaville. Tästä tulee takuulla lomasi kohokohta! 🏡🔑

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvostelut ylistävät huvilan sijaintia, tilavuutta ja varustelua. Erityisen merkittävänä asiakkaiden kokemuksissa korostuvat huvilan rauhallisuus ja sen kaunis vaalea sisustus. Ranta saa kehuja uimiseen sopivuudesta ja lapsiystävällisyydestä, ja erityismaininnan ansaitsee rantamaja terasseineen. Asiakkaat ovat arvostaneet mökin mukavuuksia, kuten paljua ja veneitä, sekä kalastus- ja lasten leikkivälineitä. Omistajien ystävällisyys on jättänyt positiivisen vaikutelman, vaikka vesivessa olisi toivottu lisäys mökin varusteluun.

14. PUUTARHURIN MÖKKI, KARJALOHJA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.8/5
 • Viikonloppuhinta: 224 – 403€
 • Viikkohinta: 472 – 604€
 • Sijainti: Lohjalta 33 km länteen


🏡 Vanha hirsimökki (1890) Lohjalla, peruskorjattu 2005. 🌊 Lohjanjärvelle 1 km, jossa oma venepaikka ja vene. 🏊‍♂️ Kunnan uimaranta 4 km.

Mökissä: 🛌 Makuutilat 7:lle, 🍳 Tupakeittiö ja varustus (sähköliesi, jääkaappi, mikro, astianpesukone), 📺 TV, 🔥 Sähkösauna suihkulla, 🚽 WC, 🍞 Leivinuuni, 🌞 Lasikuisti, 🔌 Sähkövalaistus ja -lämmitys, 🍔 Pallogrilli, 🚣‍♂️ Soutuvene.

Ympäristö: 🌳 Puutarhurin idyllinen mökki loivassa rinteessä. Pihalla marjapensaita ja omenapuita. 🏞️ Lähistöllä kylpylä, linna, ruukkialue ja luonnonpuisto. 🚗 Helsinki ja Turku 90 km.

🐾 Lemmikit tervetulleita (ensimmäinen ilmainen, lisälemmikit 25 €/eläin).

15. VILLA KASABY, KARJAA, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 50 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 396 – 1029€
 • Viikkohinta: 898 – 1711€
 • Sijainti: Karjaalta 12 km pohjoiseen

Kuvaus

Karjaan ja Pursujärven helmi 🌲🏞️

Kuvittele pääsy yksityiseen rauhaan vain 12 km päässä Karjaasta, syleiltyinä hirsirakenteisen mökin ja 1960-luvun charmikkaan saunamökin syliin. Käytettävissäsi on morderni ja mukava majoitus neljälle, astianpesukoneesta Smart-TV:hen, unohtamatta kahden SUP-laudan tuomaa vesileikkikokemusta! 🏄‍♂️🏄‍♀️

Pursujärven kirkkaat vedet kutsuvat kalliopohjaiselta uimarannaltasi. Kaksi saunaa (sähkö- ja puulämmitteinen) tarjoavat rentouttavia löylyhetkiä 💆‍♂️💆‍♀️, ja terassit täydellisen paikan aamukahville tai illan grillijuhlien 🍔🥗 isännöimiseen. Huomioithan, alue on erittäin rauhallinen – unohda siis bileet ja nauti luonnon syleilystä! 🌿🦆

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin arvioiden perusteella sen vahvuuksia ovat viihtyisä ja siisti sisustus, rauhallinen ja kaunis luonnonläheinen sijainti, sekä hyvä varustelu. Piha-alue ja näkymä järvelle ovat kiiteltyjä, kuten myös mukava sohva ja hyvälaatuiset vuodevaatteet. Mökkiin on helppo saapua ja se on valmiiksi lämmitetty. Erityisen suosittu on tunnelmallinen rantasauna, josta on pääsy omaan rantaan. Monet arvostavat myös alueen hiljaisuutta sekä puhdasta ja kirkasta järveä. Mökin omistajat ovat ystävällisiä ja joustavia. Viilennystä kaivattiin, mutta ilmalämpöpumppu on asennettu joulukuussa 2022.

16. SURF AND TURF, HANKO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 29.5 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 402 – 676€
 • Viikkohinta: 677 – 1182€

Kuvaus

🌊 Tervetuloa idylliseen Hangon keskustaan, kivenheiton päähän merestä. Valmistaudu nauttimaan lomasta As Oy Villa Valiossa, nykyaikaisessa ja viihtyisässä yksiössä, jossa on erillinen makuualkovi. Olohuoneen liukuikkunasta aukeaa näkymä omalle avoterassille, joka on täydellinen paikka nauttia aamukahvit tai grillata Weberin pallogrillillä 😋.

Tässä vuonna 2019 valmistuneessa kohteessa on lattialämmitys ja ilmalämpöpumppu, jotka pitävät sinut mukavan lämpimänä tai viileänä vuodenajasta riippumatta. Keittiössä on induktioliesi, astianpesukone ja mikro, jotka takaavat vaivattomat ruokailuhetket 🍽️. Sadesuihkulla varustettu pesuhuone ja pyykinpesukone tuovat lisää mukavuutta.

Huoneiston sijainti on ihanteellinen – lähellä ovat niin ranta, kaupat kuin ravintolatkin. Ja jos kaipaat vaihtelua, Hangossa on aktiviteetteja ympäri vuoden. Joten varaa siis paikkasi Hangon helmessä ja anna lomasi alkaa! 🏖️

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Hangon sydämessä sijaitsevan yksiön vieraiden ylistämä sijainti tekee loman suunnittelusta helppoa – kaikki tarpeellinen on lähellä. Asunto on saanut kiitosta siisteydestään, hyvästä varustelustaan ja yleisestä viihtyisyydestään, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä pariskunnille että pienille perheille. Huoneiston oma terassi, mukava vuodesohva ja luonnonvaloa täynnä oleva olohuone lisäävät kodin mukavuutta. Ilmakuumapumppu lisää asumisen mukavuutta lämpiminä kesäpäivinä. Pientä parannusta toivotaan lukulampun ja pimennysverhojen muodossa. Näistä huolimatta, asunto on saanut asiakkailta korkeat suositukset ja hyvät arvosanat.

17. PURSUJÄRVENRANTA, KARJAA, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 75 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 445 – 989€
 • Viikkohinta: 814 – 1651€
 • Sijainti: Karjaalta 12 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Pursujärven helmeksi kutsuttuun, vuonna 2001 rakennettuun lautamökkiin!🌲✨ Tämä rauhan tyyssija tarjoaa omassa rauhassaan kauniin järvimaiseman, mutta myös hyvät yhteydet läheisiin kulttuurikohteisiin ja aktiviteetteihin. Mökin varustelu huokuu laadukasta lomailua: varaava takka, oma kaivo, ilmalämpöpumppu ja sähkösauna tarjoavat mukavuutta vuoden ympäri. 💦🔥

Mökki sijaitsee kirkasvetisen Pursujärven rannalla, ja sen hiekoitettu matala ranta sekä syvä kalliopohja kutsuvat nauttimaan luonnon rauhasta.🏞️🚣 Ei nuorisoporukoille – alue on erittäin rauhallinen, ja naapurit arvostavat hiljaisuutta. Kesäkeittiö tarjoaa mukavan lisän ulkoruokailuun. Mökki sijaitsee sopivasti, jotta voit nauttia myös lähialueen kulttuurista – Mustion linna ja Fiskarsin ruukkialue ovat vain 20 kilometrin päässä.⛰️🏰

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin sijainti Pursujärven rannalla koettiin rauhalliseksi ja kauniiksi. Asiakkaat arvostivat hyvin varusteltua keittiötä ja kodinmukaista sisustusta. Makuuhuoneiden mukavat patjat ja siisteys saivat erityiskiitosta. Useat mainitsivat myös mökin omistajien ystävällisyyden ja joustavuuden. Saunan lämmitykseen toivottiin nopeutta, mutta se ei vaikuttanut lomaan merkittävästi. Oma vene ja hiekkaranta tuotiin esille positiivisina elementteinä. Joillekin miinuksena oli juomaveden laatu ja puusaunan puuttuminen. Suurin osa asiakkaista aikoo palata mökille uudestaan.

18. TALLBACKA, TAMMISAARI, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 100 m²
 • Henkilömäärä: 9 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 426 – 893€
 • Viikkohinta: 936 – 1350€

Kuvaus

Tervetuloa Tallbackaan, joka sijaitsee upeasti Suomenlahden rannalla! 🌊 Tämä historiallinen 1929 rakennettu hirsitalo tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinteitä ja nykyaikaa – 1800-luvun hirsirakenteet kohtaavat 2016 uusitun, modernin sisustuksen. Nauti laiskasta päivästä tunnelmallisella lasiterassilla tai sytytä takka olohuoneessa, joka luo juuri oikean määrän lämpöä ja kodikkuutta kylmiin iltoihin. 🏡🔥

Lisämajoitusta tarjoaa puurakenteinen pihaitta, jossa sähkölämmitys pitää sinut lämpimänä yöllä.🌙 Erillinen pihasauna taas tarjoaa aitoa suomalaista saunakokemusta, johon kuuluu tietysti pulahdus raikkaaseen Suomenlahteen! Pihasaunasta onkin vain lyhyt matka rantaan. 👣💦 Tällä mökillä on erityisesti ajateltu lapsiperheitä tarjoamalla pinnasänky/matkasänky ja syöttötuoli.

Entäpä aktiviteetit? Hyödynnä soutuvene, polje pallogrilliin liekki kesän grilli-iltoja varten tai kokoa perhe yhteen nuotiopaikalla. Autolla pääsee lähimpään kauppaan vain 9 km:n päässä, joten kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. 🛒💕 Tervetuloa nauttimaan Bromarvin rauhasta ja viehätyksestä! 🌳

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat arvostavat erityisesti Tallbacka-mökin siisteyttä, tilavuutta ja viihtyisyyttä. Mökkiä pidetään hyvin varusteltuna, mukaan lukien keittiövälineet ja Wi-Fi. Pihapiirin laajuus ja oheispalvelut, kuten grillausmahdollisuus ja loppusiivous, ovat erityisen suosittuja. Toisaalta, joitakin kritiikkiä on esitetty saunan ja uimarannan sijainnista ja kunnon puutteista. Mökin läheisyydessä olevat kalavedet ovat myös houkutelleet vieraita, mutta jotkut toivoivat parempia veneen laskupaikkoja. Pihapiiri on ollut erityisen suosittu lasten leikkialueena. Kaiken kaikkiaan, Tallbacka on saanut vahvan suosituksen lomakohteena.

19. KOIVISTO, HANKO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 328 – 753€
 • Viikkohinta: 738 – 1148€

Kuvaus

Koivisto – kaupungin lähellä, luonnon sylissä! 🌲 Ainoastaan 10 minuutin ajomatkan päässä Hangosta, tämä vuonna 1995 rakennettu ja vuonna 2022 uudistettu mökki tarjoaa idyllisen pakopaikan arjesta. 🏡 Oma rauha, hiekkaranta ja soutuvene odottavat sinua aivan nurkan takana, vain 150 metrin päässä mökiltä.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta ja parvi, jossa kaksi erillistä sänkyä – täydellinen perheille tai kalastusporukoille. 🎣 Tarjolla on lisäksi kaksi aikuisten polkupyörää sekä SUP-lauta, joten ulkoiluaktiviteetit eivät lopu kesken. 😊 Illan tullen voit rentoutua puulämmitteisessä saunassa ja lopettaa päivän nauttien nuotion lämmöstä.

Kaipaatko luonnonläheistä, mutta kaupungin lähellä sijaitsevaa lomakohdetta? Koivisto on valintasi! 💖

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden perusteella Koivisto-mökki on saanut kiitosta erinomaisesta sijainnistaan lähellä Hangon palveluita ja luonnon rauhaa. Mökki on hyvin varusteltu, erityisen maininnan saavat tilava keittiö ja puulämmitteinen sauna, josta voi nauttia makoisat löylyt. Asiakkaat ovat arvostaneet myös mökin viihtyisyyttä sekä tilavia ja mukavia makuutiloja.

Rannan lähellä oleva, matala hiekkaranta on koettu lapsiystävälliseksi ja rannassa oleva laituri on mahdollistanut veneen laskun. Erityisesti kalastajat ja luonnon ystävät ovat löytäneet Koivistosta itselleen mieluisan lomakohteen. Kaiken kaikkiaan Koivisto-mökkiä suositellaan lämpimästi sen monipuolisten ominaisuuksien ja ystävällisen palvelun ansiosta.

20. PASSIN VINTTI, KARJALOHJA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 168 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 5 henkilöä
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 830 – 1660€
 • Viikkohinta: 1660 – 1600€
 • Sijainti: Helsingistä 85 km länteen

Kuvaus

Tervetuloa uniikkiin hirsihuvilaan, joka sijaitsee idyllisessä Karjalohjan kylässä 🏞️. Tämä ainutlaatuinen majoituskohde tarjoaa upeat näkymät Lohjanjärvelle ja omassa rauhassa uimisen mahdollisuuden lähdevesilammessa. Viihtyisät uimarannat ja kylpylä sijaitsevat lyhyen matkan päässä.

Huoneisto sijaitsee historiallisen hirsihuvilan yläkerrassa. Se on täydellisesti remontoitu vuonna 2013, säilyttäen rakennuksen alkuperäisen 1860-luvun viehätyksen.🏡 Tässä kohteessa yhdistyvät menneen ajan tunnelma ja nykyaikaiset mukavuudet. Huoneisto sisältää mukavan oleskelutilan, ruokailutilan sekä useita makuuhuoneita, joiden ansiosta tilaa on yllin kyllin. Huomioithan, että sauna löytyy erillisestä rakennuksesta! 🛁🔥

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Hirsihuvila Karjalohjalla on erinomainen lomakohde, joka sopii kaikille. Asiakkaat kiittävät sen kauniisti säilytettyä historiallista charmia yhdistettynä moderneihin mukavuuksiin. Tila on tilava, siisti ja hyvin varusteltu, ja sen sisustus saa kehuja. Pihapiiri on rauhallinen ja tarjoaa runsaasti toimintaa kaiken ikäisille, kuten trampoliinin, pöytätenniksen ja keinun. Sauna ja grillimaja ovat erityisiä suosikkeja. Majoittajaa kehutaan ystävälliseksi ja avuliaaksi, ja useat vieraat aikovat palata. Ympäristössä on monipuoliset palvelut, kuten kylpylä ja ratsastusmahdollisuus.

Psst. Vilkaise myös Villa Vanha Passi!

21. VILLA BLOMVIK, PORVOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikkohinta: 1110 – 1909€
 • Sijainti: Porvoosta 15 km etelään

Kuvaus

Tervetuloa Villa Blomvikiin! 🏡 Nauti lomastasi tässä upeassa, vuonna 2000 rakennetussa puuhuvilassa, joka sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Suomenlahden lapsiystävällisestä hiekkarannasta. Saapuessasi huomaat heti suuren lasitetun terassin, jossa voit rentoutua ja ihailla merinäköalaa valmistakan lämmössä. 🌊 Nauti aurinkoenergialla lämmitetyn huvilan mukavuuksista, kuten pyykinpesukoneesta, kuivausrummusta ja ilmalämpöpumpusta.

Rakastatko grillaamista? Grillikatos on varustettu kaasu- ja puugrillillä, joten voit valmistaa herkullisia aterioita aivan veden äärellä. 😋 Saunominen onnistuu, ja voit myös vuokrata ulkoporealtaan tai moottoriveneen täydentämään lomaasi? Tai kenties SUP-laudan vuokraaminen suppailuun saattaa houkutella sinua. Huvila Blomvik tarjoaa unohtumattoman loman meren äärellä, yhdistäen modernit mukavuudet ja luonnon rauhan. 🌿

22. TALLBACKA 2, TAMMISAARI, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 297 – 625€
 • Viikkohinta: 666 – 942€

Kuvaus

🌿 Vihreän idyllin syleilyssä, vain 140 km Helsingistä sijaitsee tämä luonnonläheinen, vuonna 2015 rakennettu mökki, joka hiljattain uusituilla kalusteillaan ja mukavuudellaan lumoaa jokaisen lomanviettäjän. 😌 Mökissä on tupakeittiö, makuuhuone, ja tilaa majoittua jopa kuudelle henkilölle – kaikille löytyy siis oma rauhallinen sopukka. Ja kyllä, täällä on myös WiFi! Tässä mökissä lomaillessa sauna ei jää vain haaveeksi – puulämmitteinen sauna on varattu vain sinun rentoutumishetkiäsi varten.

⛱️ Rannan läheisyys (350m) houkuttelee auringonpalvontaan ja veden äärellä rentoutumiseen. Merenrannan tuulahdukset ja laiturin rauha ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Mökin edustalla on katettu kuisti ja pallogrilli, joten kesäiltojen grillaushetket ovat taattuja. Vaikka juomavesi tulee tuoda mukana, mökin mukavuudet, kuten sähkölämmitys, astianpesukone ja pyykinpesukone, tekevät oleskelusta sujuvaa ja helppoa. Tervetuloa nauttimaan! 🥂

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat pitivät erityisesti mökin siisteydestä, hyvästä varustelutasosta ja rauhallisesta sijainnista. Sauna sai kiitosta lämpöisyydestään. Joitakin kritiikin aiheita olivat lähellä kulkeva tie, joka toi pölyä ja liikenteen melua, sekä veneen laskupaikan huono kunto. Lisäksi matalat vesitasot saattoivat vaikuttaa suihkun käyttöön. Joillekin asiakkaille sängyn laatu tai petivaatteiden natiseminen häiritsi unta. Huolimatta näistä seikoista, mökki sai positiivisen kokonaisarvion ja 100% asiakkaista suosittelisi sitä muille.

23. LEHTOLA, MÄNTSÄLÄ, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 328 – 639€
 • Viikkohinta: 738 – 963€

Kuvaus

Tervetuloa tutustumaan maaseudun rauhaa ja modernia mukavuutta yhdistävään mökkiin. Täydellinen yhdistelmä luonnonläheisyyttä ja nykyaikaisia mukavuuksia, kuten WiFi ja ilmalämpöpumppu, tekevät tästä mökistä omiaan erilaisiin lomiin, etätyöhön ja yhteiseen aikaan perheen kanssa. 🍃🏠💻

Alakerrassa löydät hyvin varustellun keittiön ja erillisen ruokahuoneen. Oleskelutilassa voit rentoutua sohvalla ja katsoa televisiota. ☕🛋️📺 Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta sekä juuri remontoitu kylpyhuone ja sähkösauna. Lemmikit ovat tervetulleita alakertaan, ja lapsille on tarjolla matkasänky, potta sekä syöttötuoli. Ulkona lapsille on mm. trampoliini ja kiipeilyteline. 🛏️🐶👶

Mökki sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa, jossa suuret pihat ja peltojen ympäröimät metsät luovat täydellisen ympäristön rentoutumiselle, leikeille ja luonnossa liikkumiselle. Paikan päältä löytyy myös ruokaryhmä ja kaasugrilli kesäiltojen herkutteluhetkiin. 🌳🌼🍖.

Mökki on varusteltu korkeatasoisesti, kattavan sähkövalaistuksen ja lämmityksen, ilmalämpöpumpun, varaavan takan, vesijohdon, sähkösaunan ja paljon muuta tarjoavan varustelun ansiosta. Huomioi, että vesijohtovesi tulee omasta kaivosta, jossa voi ajoittain olla haju-/makuhaittaa.

Tiivistelmä asiakasarvosteluista:

Asiakkaiden arviot korostavat mökin viihtyisyyttä, tilavuutta ja tunnelmallisuutta. Sijainnille maaseudun rauhassa annettiin erityiskehuja, samoin kuin mökin hyvälle varustelutasolle. Useat asiakkaat mainitsivat arvostavansa erityisesti siisteyttä ja ystävällistä palvelua. Lapsiperheet viihtyivät hyvin sekä sisätiloissa että pihalla. Asiakkaat olivat tyytyväisiä myös luonnon läheisyyteen ja alueen retkeilymahdollisuuksiin. Muutama asiakas mainitsi nauttivansa vanhan talon lämpimästä tunnelmasta ja sen tuomasta omasta rauhasta. Mökki on vastannut hyvin asiakkaiden tarpeisiin niin lomailuun kuin etätyöskentelyynkin.

24. KAKSI VILLAA, NUMMI-PUSULA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 1398 – 1398€
 • Viikkohinta: 1435 – 1857€

Kuvaus

Tervetuloa idylliseen lomakeitaaseen, vain 78 km Helsingistä! 🌲🏠 Pitkäjärven rannalla sijaitseva kaksirakennuksinen vuokramökki tarjoaa rauhaa ja rentoutumista luonnon helmassa. Auringon lämmittämältä terassilta avautuvat huikeat näkymät järvelle, ja alueen rauhallisuus vie arjen stressin mennessään. Mökin varustelu kattaa kaiken olennaisen ja paljon enemmänkin, kuten omat keittiöt ja jääkaapit molemmissa rakennuksissa.⛵🍳

Rauhoitu luonnonhelmassa tai lähde veneilemään omalla soutuveneellä.☀️🛶 Luonnonhiekkapohjainen uimaranta sopii mainiosti lapsiperheille ja saunan jälkeen voit vilvoitella terassilla tai laiturin aurinkotuoleissa. Tämä paikka on kuin luotu hiljaisen järviympäristön rauhasta nauttiville perheille ja pariskunnille. Ja mikä parasta, voit elävöittää lomaasi vuokraamalla paljun tai sähköperämoottorin soutuveneeseen! 🛁⚡ Tarvitsetko lisää syitä pakata laukut ja suunnata kohti tätä upeaa lomakohdetta? 😊

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin arviot korostavat sen sijaintia rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla. Mökki ja sen ympäristö ovat hyvin hoidetut, ja vieraiden mukaan sieltä löytyy kaikki tarvittava mukavaa lomailua varten. Erityisesti mökin ja aitan hyvä varustelutaso, sisältäen mm. keittomahdollisuudet ja jääkaapit, sekä mukavat viilennysmahdollisuudet ilmalämpöpumppuineen ja ilmastointilaitteineen on huomioitu. Sauna ja laituri saavat kehuja, samoin kuin siistit ja mukavat makuutilat. Omistajaan ollaan tyytyväisiä: hän on avulias, mukava ja kommunikointi sujuu vaivatta.

25. DOMINUS, KARJAA, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 487 – 929€
 • Viikkohinta: 947 – 1405€

Kuvaus

Tervetuloa hirsipaneeliverhoiltuun huvilaan, joka sijaitsee vain 100 metrin päässä Kvarnsjö-järvestä! 😍 Huvila on rakennettu vuonna 2004 ja tarjoaa modernin, mutta samalla kodikkaan tunnelman. Kaksikerroksinen talo on varusteltu huolella: keittiössä on astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin ja sähköliesi. Lisäksi talosta löytyy pesukone, ilmalämpöpumppu ja takka. 🏡

Makuuhuoneissa on yhteensä kuusi vuodetta, ja lisäksi yläkerran aulasta löytyy levitettävä laveri. 😴 Sauna on puulämmitteinen, tarjoten aidon suomalaisen saunaelämyksen.

Mökiltä on näkymä järvelle ja sen rannalta pääsee helposti soutelemaan. Lähellä sijaitsevat myös saman omistajan mökit Mirus ja Montanus. Avaralla ja valoisalla pihalla on mukava grillata kaasugrillissä. Lisäksi mökiltä on hyvät yhteydet lähiseudun nähtävyyksiin, kuten Fiskarsin ruukkikylään ja Mustion linnaan. 🏞️

Tule ja koe unohtumaton loma tässä idyllisessä huvilassa! 😊

Tiivistelmä asiakasarvosteluista:

Mökin yleisarvosana on 4.3/5 ja kaikki asiakkaat suosittelisivat lomakohdetta. Asiakkaat arvostivat mökin rauhaa, tilavuutta ja upeaa sijaintia luonnon keskellä. Hyvin varusteltu keittiö ja hyvä sauna saivat erityisesti kiitosta. Myös mökin omistajan ystävällisyys ja avuliaisuus mainittiin usein. Mökin miinuksina mainittiin sängyt, jotka jotkut asiakkaat kokivat vanhentuneiksi, sekä yksi vessa, joka saattaa aiheuttaa jonoja suuremmalla porukalla. Rantaan johtaa jyrkkä polku, mikä ei sovi kaikille.

Tästä eteenpäin kohteilta puuttuu kuvaukset, mutta lisätietoja kohteesta pääset katsomaan klikkaamalla kohteen nimen linkkiä, taikka “Siirry varaamaan kohdetta” painiketta. Linkin takaa pitäisi löytyä kaikki tarvitsemasi tieto! 🌞

26. KOIVURANTA, KIRKKONUMMI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 310 m²
 • Henkilömäärä: 10 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 1040 – 1955€
 • Viikkohinta: 1732 – 2916€
 • Sijainti: Helsingistä 35 km länteen

27. VILLA UDDEN, PORVOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 527 – 1024€
 • Viikkohinta: 1035 – 1957€

28. RANTA-IIVARI, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 115 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 6 henkilöä
 • Huoneet: 6 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 901 – 1575€
 • Viikkohinta: 1522 – 2198€
 • Sijainti: Helsingistä 80 km länteen

29. VILLA ESHE, KIRKKONUMMI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 150 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 635 – 1865€
 • Viikkohinta: 1455 – 2849€
 • Sijainti: Kirkkonummelta 20 km etelään

30. TROLLSJÖ-PEIKKOJÄRVI, BROMARV, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 30 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 271 – 574€
 • Viikkohinta: 522 – 863€
 • Sijainti: Tammisaaresta 38 km länteen

31. OMA RAUHA, KARKKILA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 100 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 4 henkilöä
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 763 – 1132€
 • Viikkohinta: 1312 – 1636€
 • Sijainti: noin 62 km luoteeseen

32. METSÄ-IIVARI, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 484 – 828€
 • Viikkohinta: 843 – 1205€
 • Sijainti: Helsingistä 90 km länteen

33. C, PORVOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 45 m²
 • Henkilömäärä: 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 317 – 484€
 • Viikkohinta: 560 – 863€
 • Sijainti: Helsingistä 69 km itään

34. METSÄMÖKKI, TENHOLA, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 75 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 315 – 824€
 • Viikkohinta: 709 – 1244€
 • Sijainti: Salosta 34 km etelään

35. LÅNGSTRANDS STUGA, TAMMISAARI, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 110 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 297 – 813€
 • Viikkohinta: 666 – 1228€
 • Sijainti: Tammisaaresta 20 km länteen

36. MONTANUS, KARJAA, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 115 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 485 – 917€
 • Viikkohinta: 934 – 1386€
 • Sijainti: Helsingistä 85 km länteen

37. MÄNTYMÄKI, TENHOLA, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 53 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 265 – 686€
 • Viikkohinta: 591 – 1035€

38. SJÖBODA, INKOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 30 m²
 • Henkilömäärä: 1 + 3 henkilöä
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 249 – 597€
 • Viikkohinta: 555 – 899€
 • Sijainti: Helsingistä 60 km länteen

39. NUUKSIONPORTTI, NUUKSIO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 45 m²
 • Henkilömäärä: 4 henkilöä
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 307 – 514€
 • Viikkohinta: 666 – 1035€

40. LÖVKULLA, SIPOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 200 m²
 • Henkilömäärä: 9 henkilöä
 • Huoneet: 5 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 893 – 1907€
 • Viikkohinta: 1793 – 2792€
 • Sijainti: Helsingistä 40 km itään

41. LOMARANTA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 68 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 403 – 1024€
 • Viikkohinta: 914 – 1550€
 • Sijainti: Helsingistä 55 km länteen

42. LOHJANHERRA, KARJALOHJA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 95 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 5 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 407 – 892€
 • Viikkohinta: 924 – 1348€
 • Sijainti: Lohjalta 33 km länteen

43. LINNUNLAULU, SIPOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 65 m²
 • Henkilömäärä: 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 448 – 827€
 • Viikkohinta: 902 – 1203€
 • Sijainti: Helsingistä 40 km itään

44. MIRUS, KARJAA, RAASEPORI, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 50 m²
 • Henkilömäärä: 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 342 – 651€
 • Viikkohinta: 664 – 982€
 • Sijainti: Helsingistä 85 km länteen

45. PURONTAKA-NUUKSIO, NUUKSIO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 52 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 3 henkilöä
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 322 – 468€
 • Viikkohinta: 569 – 709€
 • Sijainti: Helsingistä 35 km luoteeseen

46. LEHTONIEMI, KARJALOHJA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 100 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 5 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 338 – 738€
 • Viikkohinta: 763 – 1115€
 • Sijainti: Lohjalta 33 km länteen

47. EKINPOLKU, LOVIISA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 43 m²
 • Henkilömäärä: 3 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikkohinta: 567 – 796€
 • Sijainti: Helsingistä 105 km itään

48. E, PORVOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 20 m²
 • Henkilömäärä: 1 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 219 – 401€
 • Viikkohinta: 485 – 600€
 • Sijainti: Helsingistä 69 km itään

49. PUOLUKKA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 363 – 720€
 • Viikkohinta: 688 – 1216€
 • Sijainti: Lohjalta 18 km koilliseen

50. F, PORVOO, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 20 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 294 – 569€
 • Viikkohinta: 691 – 856€
 • Sijainti: Helsingistä 69 km itään

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna haluamasi ajankohtana.

Vuokramökit ovat suosittuja lomakohteita, joten ei siis ihme, jos kohteet on joskus ehditty viedä käsistä, etenkin sesonkiaikoina.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman rajoitetun haun muista Suomen vuokrattavista lomamökeistä täältä.

Kannattaa myös lukea muita Uudenmaan vuokramökkejä käsitteleviä artikkeleitamme:

Toisaalta, jos et lödä Uudeltamaalta sinulle sopivaa kohdetta, niin mikset vilkaisisi viereisten maakuntien mökkitarjontaa? Tässä lista lähimaakuntia käsittelevistä artikkeleistamme:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *