Hae!

Vuokramökit Kinnula: 5 Upeaa Kohdetta (2023)

Kinnula on viehättävä kunta Keski-Suomessa, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia lomailla luonnon keskellä. Kinnulan alueella on runsaasti metsiä, järviä ja jokia, jotka houkuttelevat monenlaisia ulkoilma-aktiviteetteja harrastavia matkailijoita.

Kinnulan lähellä sijaitsee useita kauniita kansallispuistoja, kuten Pyhä-Häkin kansallispuisto, joka on suosittu retkikohde kaikkina vuodenaikoina. Sieltä löytyy upeita maisemia ja monipuolisia retkeilyreittejä. Alueella voi myös kalastaa, marjastaa ja sienestää.

Tässä muutama upea ja edullinen lomamökki Kinnulasta.

1. KAARNA, LESTIJÄRVI, KESKI-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 105 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 426 – 1090€
 • Viikkohinta: 967 – 1666€

Kuvaus

Tässä hirsirakenteisessa lomamökissä on kaikki mitä tarvitset viettääksesi rentouttavaa lomaa perheesi tai ystäviesi kanssa. Alakerrassa on tilava tupakeittiö, yksi makuuhuone kahdella vuoteella, pukuhuone/kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna, joka on aina valmis sähkökiukaan ansiosta. Lisäksi alakerrassa on suuri, katettu kuisti, jossa on kalusteet kahdeksalle hengelle. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi vuodetta, sekä aulassa vuodesohva kahdelle hengelle. Yläkerran parveke on kalustettu ja sen näköala on upea. Mökissä on myös ilmastointi ja lattialämmitys alakerrassa, joten viihtyisyydestä ei ole tingitty.

Mökin varustelu on erittäin kattava ja se vastaa kaikkia lomaan liittyviä tarpeita. Mökissä on sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, vesijohto, kaksi suihkua, kaksi WC:tä, sähkösauna, sähköliesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, TV, cd-soitin ja Wi-Fi. Lisäksi mökissä on yksityinen soutuvene vuokrattavissa ja uimaranta on vain 100 metrin päässä.

Mökki sijaitsee tasaisella männikkökankaalla Valkeisen virkistyskalastusjärven tuntumassa ja rantaan on vain noin sadan metrin matka. Mökki sopii erinomaisesti perheille ja pienille ryhmille lomanviettopaikaksi. Lähimaastoista löytyy hyvät kalastus-, marjastus-, sienestys- ja patikointimahdollisuudet. Alueella on myös lähekkäin kolme samanlaista lomamökkiä, joten kaveriporukalla voi vuokrata vaikka kaikki kolme mökkiä ja viettää yhteistä aikaa.

Kaiken kaikkiaan tämä vuonna 2007 valmistunut hirsirakenteinen lomamökki tarjoaa kaiken mitä tarvitset onnistuneen loman viettoon. Se on hyvin varusteltu, viihtyisä ja sijaitsee kauniissa ympäristössä. Lisäksi mökkiin on mahdollista vuokrata soutuvene ja lähimaastoista löytyy runsaasti aktiviteetteja. Erittäin suositeltava lomakohde perheille ja pienille ryhmille.

2. HARJURINNE, LESTIJÄRVI, KESKI-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 9 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 5 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.5/5
 • Viikonloppuhinta: 374 – 898€
 • Viikkohinta: 845 – 1372€
 • Sijainti: Seinäjoelta 167 km koilliseen

Kuvaus

Tämä pyöröhirsimökki sijaitsee kauniilla Valkeisen-järven rannalla, noin 167 km Seinäjoelta koilliseen. Mökki on rakennettu vuonna 1999 ja se tarjoaa mukavan majoitusvaihtoehdon pienelle tai suuremmallekin perheelle tai ryhmälle. Alakerrassa on olohuone, keittiö, yksi makuuhuone parivuoteella, toinen makuuhuone kerrossängyllä, pesuhuone/wc ja sauna sähkökiukaalla. Katetulla terassilla voi nauttia järvinäköalasta ja yläkerrassa on aula, kaksi makuuhuonetta parivuoteilla, yksi makuuhuone parivuoteella ja yksi erillinen vuode, sekä parveke.

Varustelutaso mökissä on korkea, joten lomailu onnistuu mukavasti ilman huolta arjen rutiineista. Mökki on varustettu sähkövalolla, -lämmityksellä ja varaavalla takalla. Vesijohto ja suihku sekä kaksi wc:tä ovat käytettävissä. Saunan lisäksi rentoutumista voi hakea TV:n ja radion parissa. Astianpesukone ja mikroaaltouuni helpottavat arjen askareita ja yksittäiselle mökille kuuluu kiinteä ulkogrilli. Tarvittaessa ennakkotilauksesta on saatavilla pinnasänky tai matkasänky sekä syöttötuoli veloituksetta.

Mökki sijaitsee männikkökangastontilla noin kilometrin päässä Valkeisjärven leirintäalueelta. Pihapiiri on aidattu tien puolelta ja siellä on koiratarha ja lämmitetty koirankoppi, puuvaja sekä grillikota. Alue tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun, kuten kalastukseen, marjastukseen, vaellukseen ja patikointiin. Leirintäalueelta vuokrattavissa oleva soutuvene mahdollistaa kalaretket järvellä. Kirkasvetinen järvi on virkistyskalastusjärvi, johon istutetaan lohikalaa useasti vuodessa. Kalastusluvat ja -välineet saa leirintäalueelta ja aktiviteettejä löytyy myös sieltä.

Tämä vuokramökki tarjoaa ihanteelliset puitteet rentoutumiselle ja luonnossa liikkumiselle. Lähellä sijaitsee esimerkiksi Kinnulan kylä, jossa on mahdollisuus metsästää pienriistaa ja Metsäpeuranmaan Opastuskeskus vain kilometrin päässä. Myös viereinen Salamajärven kansallispuisto tarjoaa upeat vaellusreitit.

NIEMENTALO 2, KINNULA, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 6 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 407 – 985€
 • Viikkohinta: 919 – 1505€
 • Sijainti: Jyväskylästä 160 km luoteeseen

Kuvaus

Tämä kaunis vuokramökki Kivijärven rannalla tarjoaa täydellisen loman luonnon rauhassa. Liimahirsirakenteinen lomatalo on rakennettu vuonna 2007 ja se tarjoaa tilat jopa 12 hengelle. Mökki sopii myös liikuntaesteiselle, sillä alakerrassa on yksi makuuhuone, pukuhuone/kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja katettu kuisti inva-luiskalla. Yläkerrassa on kaksi parvea, joille portaat keittiöstä ja eteisestä, sekä yhteensä viisi makuuhuonetta, joissa jokaisessa on kaksi vuodetta.

Mökissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, vesijohto, kaksi suihkua, sähkösauna, kaksi WC:tä, sähköliesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, TV ja CD-soitin. Jos matkustat lasten kanssa, pinnasänky ja syöttötuoli ovat saatavilla veloituksetta ennakkotilauksesta.

Mökin sijainti tarjoaa monipuoliset aktiviteetit luonnossa, kuten kalastus, marjastus, sienestys, patikointi, moottorikelkkailu ja veneily. Voit myös metsästää pienriistaa alueella. Mökistä on helppo päästä erilaisiin aktiviteetteihin, kuten hiihtoladuille (5 km), moottorikelkkareiteille (500 m), ravintoloihin (5 km) ja kauppaan (5 km). Kansallispuisto on myös vain 30 km päässä.

Mökin ympäristö tarjoaa myös monia käyntikohteita, kuten Kinnulan (5 km) ja Vihtori Storckin perinneateljeen (7 km). Voit myös vierailla Salamajärven kansallispuistossa ja kalastuspaikalla Koirasalmessa, jotka ovat 24 km päässä. Voit nauttia kauniista ja rauhallisesta ympäristöstä ja rentoutua yhteisellä grillikodalla, joka sijaitsee rannalla ja tarjoaa tilaa jopa 25 hengelle. Lopuksi, mökissä on koneellinen ilmanvaihto ja lämmön talteenottojärjestelmä, joka lisää viihtyisyyttä.

4. JOENTALO 1, KINNULA, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 125 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 6 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.3/5
 • Viikonloppuhinta: 466 – 892€
 • Viikkohinta: 1061 – 1749€

Kuvaus

Tämä vuonna 2008 valmistunut hirsirakenteinen kaksikerroksinen lomamökki Kivijärven tuntumassa tarjoaa kaiken mitä tarvitset täydelliseen lomanviettoon.

Mökki on sijoitettu nurmikkoiselle rinnemaastolle kahden mökin yhteistontille, ja sen oma ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä mökistä. Rannassa voit rentoutua yhdessä grillikodan kanssa ja nauttia uimisesta kristallinkirkkaassa vedessä. Mökki on hyvin varusteltu ja tarjoaa kaikki modernit mukavuudet, kuten pesukoneen, astianpesukoneen, kuivauskaapin, TV:n ja ilmastointijärjestelmän.

Mökin pohjaratkaisu on erittäin käytännöllinen ja se sopii täydellisesti suuremmille ryhmille tai perheille. Alakerrassa on avoin tupakeittiö, jossa on kolme makuuhuonetta, pukuhuone/kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna (aina valmis sähkökiuas) ja katettu kuisti. Yläkerrassa on parvi, jolle portaat keittiöstä, neljä vuodetta ja toinen parvi, jolle portaat eteisestä, kaksi vuodetta. Mökissä on myös varaava takka, joka luo mukavaa tunnelmaa ja lämpöä kylmänä talvipäivänä.

Lisäksi mökki sijaitsee lähellä monia mielenkiintoisia paikkoja, kuten Salamajärven kansallispuisto ja Koirajärven virkistyskalastusalue, jotka ovat matkan päässä 24 km päässä. Kivijärvi tarjoaa erinomaiset kalastusmahdollisuudet, ja lähimaastoissa on myös mahdollisuus metsästykseen, marjastukseen ja sienestykseen. Retkeilijöille Peuran Polun ulkoilureitti on vain 15 km päässä.

Tämä vuokramökki on täydellinen loma-asunto kaikille, jotka haluavat viettää aikaa luonnon rauhassa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Mökki sopii myös pyörätuolilla liikkuvalle. Tule nauttimaan Kivijärven kauniista luonnosta ja rentoutumaan tähän viihtyisään ja hyvin varustettuun vuokramökkiin.

5. KAAKONRANTA, KINNULA, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 74 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 308 – 678€
 • Viikkohinta: 557 – 1023€
 • Sijainti: Jyväskylästä 160 km luoteeseen

Kuvaus

Jos haluat paeta kaupungin kiirettä ja nauttia rauhallisesta luonnosta, niin tämä vuokramökki on sinulle täydellinen valinta. Se sijaitsee 160 km Jyväskylästä luoteeseen, Kaakonlammen rannalla. Mökki on upea hirsimökki, joka rakennettiin vuonna 2004. Siinä on tilava tupakeittiö, makuuhuone parisängyllä, yläkerrassa makuuhuone ja aula, jossa on kaksi 90 cm vuodetta. Mökissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten suihku, wc, astianpesukone ja jopa pesukone.

Mökin varustelutaso on erittäin korkea, sillä siinä on sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, TV, CD-soitin, DVD-soitin ja palovaroittimet. Ulkopuolella on grillikatos, jossa voit nauttia ruoasta ja juomasta ystäviesi kanssa samalla, kun ihailet upeaa maisemaa. Mökki sijaitsee tasaisella ja aurinkoisella tontilla, joka on nurmikkoinen ja täydellinen paikka rentoutua.

Ympäristö on upea ja tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Naapurit ovat kaukana, joten voit nauttia yksityisyydestä. Kaakonlammen uimaranta on vain muutaman askeleen päässä, ja siellä voit nauttia matalasta ja kovasta hiekotetusta rannasta. Hiihtoladut ovat vain 500 metrin päässä, ja moottorikelkkareitti on vain kilometrin päässä. Jos haluat tehdä päiväretken, voit vierailla Salamajärven kansallispuistossa, joka on vain 8 km:n päässä.

Kaiken kaikkiaan tämä vuokramökki on täydellinen paikka rentoutumiseen ja loman viettämiseen. Se tarjoaa upean ympäristön, korkean varustelutason ja monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Suosittelemme tätä mökkiä kaikille, jotka haluavat paeta kaupungin kiirettä ja nauttia rauhallisesta lomasta luonnossa.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Keski-Suomi

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *