Hae!

Vuokramökit Kihniö: Upeat Mökit Kihniöstä Ja Lähistöltä (2024)

Kihniö on viehättävä pikkukunta Pirkanmaalla, Suomen länsiosassa. Se sijaitsee kauniin Kyrösjärven rannalla ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia lomailuun niin luonnonkauniissa ympäristössä kuin kulttuurin parissa.

Luonto ja ulkoilu ovat suuria vetonauloja Kihniössä. Alueella on useita hiekkarantoja, joiden rannoilla voi nauttia auringosta ja uida kesäisin. Kyrösjärvi tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet veneilyyn, kalastukseen ja vesiliikuntaan. Lähialueilla on myös upeita patikointi- ja pyöräilyreittejä, joiden varrella voi ihailla kaunista luontoa ja nauttia raikkaasta ilmasta.

Kihniössä on myös paljon kulttuuria ja historiaa. Alueella sijaitsee esimerkiksi Länsi-Suomen vanhin puukirkko, Kihniön kirkko, joka on rakennettu 1700-luvulla. Lisäksi Kihniön kylässä on historiallinen ruukkimiljöö, joka kertoo alueen teollisuushistoriasta.

Tässä muutama upea ja edullinen lomamökki Kihniöstä ja lähialueelta.

1. HIETARANTA, KIHNIÖ, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 248 – 361€
 • Viikkohinta: 553 – 979€
 • Sijainti: Tampereelta 100 km luoteeseen

Kuvaus

Tämä kaunis ja hyvin hoidettu vuokramökki sijaitsee upealla paikalla soraharjulla kangasmaastossa, vain 100 kilometrin päässä Tampereelta. Mökki on siisti ja hyvässä kunnossa, ja se sopii erityisesti perheille. Mökkiin mahtuu neljä henkilöä kahdessa makuuhuoneessa, joista toisessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Lisäksi olohuoneessa on vuodesohva.

Mökin suuri veranta avautuu järvelle päin, josta voit nauttia kauniista maisemista. Järvelle on vain 15 metrin matka, ja mökkiin kuuluu oma soutuvene, jolla voit lähteä tutkimaan Kankarijärven 7 kilometrin pituista ja 1 kilometrin levyistä vesialuetta. Rannassa on matalahko uimaranta hiekkapohjalla, joka sopii erinomaisesti lapsille. Ilta-aurinko paistaa rantaan, joten voit nauttia kauniista auringonlaskuista järven rannalla.

Mökin varustelu on erittäin hyvä. Siellä on muun muassa sähkölämmitys, vesijohto, suihku, sähkösauna, WC, astianpesukone, pyykinpesukone, TV ja ilmalämpöpumppu. Mökkiin kuuluu myös puulämmitteinen rantasauna, jossa voit rentoutua löylyjen jälkeen ja pulahtaa raikkaaseen veteen. Saunan vieressä on erillinen pesuhuone, jossa on vesipata. Pihalla on hiili- ja puugrilli, joten voit valmistaa maukkaita aterioita ulkona.

Ympäröivä luonto tarjoaa monia mahdollisuuksia lenkkeilyyn, marjastukseen ja kalastukseen. Kankarijärvessä voit kalastaa muun muassa kuhaa, haukea ja ahventa. Lähialueelta löytyy myös monia mielenkiintoisia käyntikohteita, kuten Kihniön Pyhäniemen lomakylä, Seitsemisen kansallispuisto ja Ähtärin eläinpuisto.

Ikaalisten kylpylä ja golfkenttä ovat myös lyhyen ajomatkan päässä. Jos haluat kokea lomaelämyksiä maaseudun rauhassa, tämä vuokramökki on erinomainen valinta.

Kohteita Lähialueelta

2. LEPOLA, VIRRAT, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 29 m²
 • Henkilömäärä: 4 henkilöä
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 257 – 663€
 • Viikkohinta: 572 – 939€
 • Sijainti: Tampereelta 87 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä kodikas mökki sijaitsee aivan Näsijärven rannassa ja on täydellinen valinta perheille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta järvielämästä. Mökkiin mahtuu neljä henkilöä, ja siellä on kaikki tarvittava mukavaan lomaan, kuten oma ranta, uimalaituri ja vene.

Lisäksi mökin terassilla voi nauttia auringosta koko päivän. Mökkiin kuuluu myös perinteinen puulämmitteinen sauna, jossa voi rentoutua ja nauttia järvinäköalasta. Lähiseudulta löytyy myös runsaasti aktiviteetteja, kuten retkeilymahdollisuuksia kansallispuistoissa ja tanssilavoja.

Tämä viehättävä mökki on täydellinen paikka rentouttavalle lomalle Näsijärven rannalla. Mökki on lautaverhoiltu ja se on hiljattain uusittu, joten siellä on modernit mukavuudet, kuten sähkövalaistus, sähkölämmitys ja astianpesukone.

Mökissä on myös kaikki tarvittava mukavaan lomaan, kuten wc ja suihku. Erityinen kohokohta on mökin terassi, jossa voi nauttia kauniista järvinäköalasta ja aurinkoisista päivistä. Mökin rannassa on myös pihasauna, joka on täydellinen paikka rentoutumiselle ja uimiselle.

Lähialueella on paljon aktiviteetteja, kuten retkeilymahdollisuuksia kansallispuistoissa ja tanssilavoja. Mökin lähellä on myös paljon kalastusmahdollisuuksia, ja kalastonhoitomaksun voi ostaa helposti verkosta tai R-kioskilta.

Matkailutilan viherkenttä on täydellinen paikka lasten pihapeleille, ja siellä on trampoliini, jalkapallomaali, leikkimökki, hiekkalaatikko ja keinut. Lisäksi lähellä olevasta rantasaunasta voi tilata lisäpalveluna kylpypaljun. Mökki on myös lemmikkieläinystävällinen, ja alueella on pupuja ja kissoja, jotka ovat osa matkailutilan eläinperhettä.

3. MYLLYLÄ, VIRRAT, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 150 m²
 • Henkilömäärä: 10 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 518 – 991€
 • Viikkohinta: 787 – 1154€
 • Sijainti: Tampereelta 87 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa viettämään rentouttavaa lomaa kodikkaassa mökissä Näsijärven rannalla! Tämä lautaverhoiltu mökki on kokenut uudistuksen vuonna 2017, joten se on nykyaikainen ja viihtyisä. Mökissä on tupakeittiö, kaksi makuualkovia, joissa molemmissa on kaksi vuodetta, sekä wc, jossa on suihku.

Mökkiin tulee vesi kunnallisesta verkosta. Mökin kuisti ja ranta ovat varusteltu terassikalusteilla, joten voit nauttia kauniista järvinäkymästä aamiaisella tai grilliherkkujen kera. Mökin hiekkaranta on uusittu keväällä 2022, joten se on erityisen mukava paikka viettää aikaa.

Mökin varustelutaso on kattava: siellä on sähkövalaistus ja -lämmitys, avotakka, vesijohto, sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja televisio. Ulkona on kiinteä ulkogrilli ja grillikatos, jossa voit viettää kesäisiä iltoja herkutellen. Halutessasi voit vuokrata myös kylpypaljun lisämaksusta.

Mökin yhteydessä on myös perinteinen puulämmitteinen pihasauna, jossa on pukuhuone ja löylyhuone. Saunan vieressä on pihasaunan kantovesi järvestä. Voit myös varata tilan rantasaunalle ja tilata kylpypaljun. Mökin omistajalta voit vuokrata sup-lautoja ennakkovarauksella.

Mökki sijaitsee Haapamäen matkailutilalla, jonka viherkenttä on käytettävissä lapsille pihapeleihin, kuten trampoliiniin, jalkapallomaaliin, leikkimökkiin, hiekkalaatikkoon ja keinuihin. Matkailutilalta löytyy myös lisäpalveluita, kuten savusaunan ja paljun vuokraus.

Mökin ympäristö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia retkeilyyn ja aktiviteetteihin. Voit kalastaa Näsijärvessä, josta löytyy ahventa, särkeä, lahnaa, haukea, kuhaa ja madetta.

Lähialueella on useita kansallispuistoja ja -kohteita, kuten Helvetinjärven kansallispuisto ja Seitsemisen kansallispuisto. Virtain perinnekylän palvelut, Myllyniemen tanssilava ja Hiekkarannan tanssilava ovat myös kätevästi saavutettavissa.

4. VERMAAN LOMAMÖKIT 1, VIRRAT, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 90 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 244 – 661€
 • Viikkohinta: 543 – 997€
 • Sijainti: Tampereelta 100 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä upea hirsimökki sijaitsee kauniin ja kirkasvetisen Valkeajärven rannalla, vain 100 km Tampereelta pohjoiseen. Mökki on rakennettu vuonna 1990 ja siinä on tilava tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta parisängyillä ja pinnasängyllä, pesuhuone, sauna sähkökiukaalla, pukuhuone ja kolme avokuistia.

Mökki on varusteltu modernilla sähkövalaistuksella ja lämmityksellä, vesijohto tulee kunnallisesta vesijohtoverkosta ja siellä on kaikki tarvittavat kodinkoneet, kuten sähköliesi, jääkaappi, astianpesukone, pyykinpesukone ja kuivauskaappi.

Mökin omistaja tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata siirrettävän kylpypaljun, jota asiakkaat voivat lämmittää itse. Lisäksi mökkiin kuuluu oma soutuvene, joten kalastus ja vesillä liikkuminen on helppoa ja kätevää. Naapurit ovat vain 50 metrin päässä, mutta silti mökki tarjoaa rauhallisen ja yksityisen ympäristön lomailuun.

Ympäröivä luonto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia aktiiviseen lomailuun. Moottorikelkkareitti on vain kahden kilometrin päässä, ja jos kaipaat hieman hiljaisempaa menoa, voit tutustua läheiseen Helvetinjärven kansallispuistoon tai vierailla Ähtärin eläinpuistossa. Ratsastusmahdollisuus löytyy myös kahdeksan kilometrin päästä. Kaupat ovat noin 15 kilometrin päässä, joten tarvittavat ostokset on helppo hoitaa.

Kaiken kaikkiaan tämä mökki tarjoaa täydellisen mahdollisuuden nauttia kauniista suomalaisesta luonnosta ja rentoutua rauhallisessa ympäristössä kaikkine mukavuuksineen.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Pirkanmaa

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *