Hae!

Vuokramökit Keminmaa: 2 Upeaa Mökkiä Rauhallisella Sijainnilla

Keminmaa sijaitsee Pohjois-Suomessa, ja se on pieni ja rauhallinen kunta lähellä merenrantaa. Vaikka se ei ole yleisesti tunnettu lomakohteena, se tarjoaa vierailijoilleen monia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä.

Keminmaassa voit nauttia ulkoilusta kauniissa luonnonympäristössä. Keminmaan lähistöllä on useita patikointireittejä, joita pitkin voit kävellä tai pyöräillä. Alueella on myös lukuisia järviä, joiden rannoilla voit rentoutua ja kalastaa.

Alueella ei ole hirveästi vuokramökkejä, mutta tässä pari kivaa vaihtoehtoa 🙂

1. ITÄKOSKI 1, ITÄKOSKI, KEMINMAA, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 63 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Viikonloppuhinta: 190 – 229€
 • Viikkohinta: 416 – 577€
 • Sijainti: Kemistä 24 km pohjoiseen

Kuvaus

Itäkoski 1 on viehättävä puurakenteinen paritalohuoneisto rauhallisessa maaseutumaisemassa Kemijoen rannalla. Vuonna 1989 rakennettu huoneisto on varustettu kaikilla mukavuuksilla, kuten sähkövalaistuksella, sähkölämmityksellä, suihkulla ja astianpesukoneella. Saunan lämmitykseen käytetään perinteistä puukiuasta ja vesi saadaan kantamalla joesta, mikä lisää tunnelmaa saunomiseen. Huoneistossa on yksi makuuhuone, jossa on kaksi sänkyä ja olohuoneessa on vuodesohva, joten se sopii hyvin neljälle hengelle.

Rannalla sijaitseva yksinkertainen latosauna on yhteiskäytössä naapurihuoneiston kanssa, ja siellä on puukiuas ja pieni pukeutumistila. Saunan edessä on tulipaikka, jossa voi paistaa vaikkapa makkaraa ja nauttia maisemista samalla. Soutuvene on myös käytettävissä, joten vieraat voivat lähteä kalastamaan tai tutkimaan Kemijokea omatoimisesti.

Huoneiston iso ja tasainen pihamaa on nurmikkoinen ja ulottuu rantaan asti, joten siellä voi nauttia auringosta ja leikkiä pelejä perheen kanssa. Lähellä on yleinen uimaranta ja laavu, joten päivän voi viettää myös ulkoillen. Vaikka huoneisto sijaitsee rauhallisella paikalla maaseudulla, kauppoihin ja ravintoloihin pääsee nopeasti, kun läheisillä kaupungeilla on vain 24–55 km matkaa. Kaiken kaikkiaan Itäkoski 1 on ihana paikka rentoutua ja nauttia kauniista maisemista Kemijoen varrella.

2. ITÄKOSKI 2, ITÄKOSKI, KEMINMAA, LAPPI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 229 – 268€
 • Viikkohinta: 507 – 681€
 • Sijainti: Kemistä 24 km pohjoiseen

Kuvaus

Itäkoski 2 on viehättävä ja rauhallinen vuokramökki Kemijoen rannalla vain 24 kilometrin päässä Kemin keskustasta. Vuonna 1989 rakennettu puurakenteinen paritalohuoneisto tarjoaa mukavan ja viihtyisän majoitusvaihtoehdon neljälle hengelle. Mökin varustelu on kattava ja moderni, ja siellä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten suihku, pesuhuone/wc, astianpesukone ja TV. Lisäksi mökillä on kaasugrilli, joka tarjoaa täydellisen paikan ulkona ruoanlaittoa ja kesäillan rentoutumista varten.

Lomakohteen lisätiedot ovat myös erittäin houkuttelevia. Mökin ympärillä on suuri ja tasainen nurmikenttä, joka ulottuu aivan rantaan saakka, mikä luo täydellisen ympäristön ulkona rentoutumiseen. Latosauna rannalla on hieno paikka rentoutua ja nauttia perinteisestä suomalaisesta saunomisesta. Rannalla on myös tulipaikka, jossa voit valmistaa herkullista ruokaa ja istua ympärillä illan hämärtyessä. Lisäksi alueella on yleinen uimaranta ja laavu vain kolmen kilometrin päässä.

Vaikka mökki sijaitsee rauhallisessa maaseutumaisemassa, se on myös hyvin lähellä monia muita kiinnostavia paikkoja. Tervola on vain 18 kilometrin päässä, kun taas Keminmaan keskusta on vain hieman kauempana, 24 kilometrin päässä. Tornio ja Haaparanta ovat myös lähellä, ja Rovaniemi on noin 92 kilometrin päässä. Itäkoski 2 on täydellinen paikka paeta kaupungin hälinää ja nauttia kauniista luonnosta ja rauhallisesta ympäristöstä.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Lappi

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *