Hae!

Vuokramökit Kannonkoski: 5 Upeaa Lomakohdetta (2024)

Kannonkoski sijaitsee Keski-Suomessa ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia lomailuun luonnon keskellä. Alueella on useita järviä ja jokia, joissa voi kalastaa, uida ja veneillä. Metsät ja luonnonpuistot tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet patikointiin, marjastukseen ja sienestykseen.

Tässä muutama upea lomamökki Kannonkoskelta ja sen lähialueelta.

1. MÄNTYRANTA, KANNONKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 104 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 511 – 761€
 • Viikkohinta: 775 – 1149€

Kuvaus

Tämä mökki Koivujärven rannalla on täydellinen lomakohde luonnonläheisyyttä ja rauhallista ympäristöä etsiville. Huvila on rakennettu kauniista höylähirrestä vuonna 1990 ja siinä on kaikki tarvittava mukavaan lomanviettoon. Mökin läheisyydessä on uimalaituri, josta pääsee helposti uimaan järveen. Ranta on matala ja pehmeä, joten se sopii mainiosti myös lapsille.

Mökissä on kaikki tarvittavat varusteet, kuten suihku, erillinen sisä-wc, sähkösauna ja keittiö astianpesukoneella. Lisäksi mökissä on varaava takka ja leivinuuni, joten tunnelmaa voi luoda myös tulen loimussa. Mökin kaunis lasitettu terassi on ihana paikka rentoutumiseen ja maisemien ihailuun.

Koivujärvi tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen ja mökin veneluiska on vain 600 metrin päässä. Lisäksi alueella on erinomaiset marja- ja sienimaat, joten luonnon antimista voi nauttia täysin siemauksin. Lähistöllä on myös monia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, kuten laskettelukeskus Savivuori ja Pyhä-Häkin kansallispuisto.

Mökin pihapiiriä reunustavat kauniit marjapensaat ja nurmikkoiset alueet, ja rannassa on muurattu grillaus- ja savustuspaikka sekä tiskauspaikka. Rantasauna on erinomainen paikka rentoutumiseen ja nauttimiseen kauniista maisemista. Mökki on myös vain lyhyen matkan päässä kaupasta ja ravintoloista, joten tarvittavat palvelut ovat helposti saatavilla.

Huomioitavaa on, että mökissä ei ole varattavissa liinavaatteita eikä loppusiivousta, joten asiakkaiden on tuotava itse lakanat ja pyyhkeet sekä suoritettava loppusiivous itse. Yhteensä tämä mökki tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonkauneutta, rentoutumista ja monipuolisia aktiviteetteja.

2. PURONLAHTI, KANNONKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 20 m²
 • Henkilömäärä: 3 henkilöä
 • Arvostelu: 3.3/5
 • Viikonloppuhinta: 153 – 388€
 • Viikkohinta: 329 – 581€
 • Sijainti: Jyväskylästä 90 km pohjoisen

Kuvaus

Enonjärven rannalla sijaitsee upea hirsirakenteinen vuokramökki, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuuksia ja luonnonläheisyyttä. Mökki on rakennettu vuonna 1976, mutta se on kunnostettu ja maalattu upeasti vuonna 2018, jolloin myös uusi laituri rakennettiin. Tuvassa on parivuode ja uusi takka, joka antaa tunnelmallista lämpöä kylminä iltoina. Keittiötilassa on yhden hengen vuode ja kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähköliesi, jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Mökin ulkopuolella on suuri terassi, joka on rakennettu vuonna 2018 ja jolta on upeat näkymät järvelle. Rannassa on erillinen tynnyrisauna, jossa voi rentoutua saunan lämmössä samalla kun ihailee upeita maisemia. Hirsirakenteinen aitta, jossa on parivuode ja sähköpatterilämmitys, tarjoaa lisämukavuutta ja -yksityisyyttä.

Mökin varustelutaso on korkea, ja se sisältää kaiken tarvittavan mukavan loman viettämiseksi. Sähkövalaistus ja -lämmitys ovat saatavilla, samoin kuin avotakka, joka antaa lämpöä ja tunnelmaa. Puulämmitteinen sauna ja ulkokäymälä ovat käytettävissä, ja mökissä on myös TV, radio ja kiinteä ulkogrilli. Palovaroittimet, sammutuspeite ja ensiapulaukku takaavat turvallisen loman.

Mökin ympäristö on kaunis ja rauhallinen, ja se sijaitsee nurmikkoisella tontilla kalarikkaan järven rannalla. Lähellä on monia aktiviteetteja, kuten ratsastusmahdollisuuksia, kansallispuistoja ja puuhapuistoja. Kaupat ja ravintolat ovat lyhyen ajomatkan päässä. Ainoa huomioon otettava seikka on, että mökin vieressä kulkee tie, joka saattaa aiheuttaa hieman melua.

Kokonaisuutena tämä vuokramökki tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuuksia ja luonnonläheisyyttä kauniilla paikalla Enonjärven rannalla. Täällä voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä ja samalla nauttia kaikista mukavuuksista, joita moderni vuokramökki voi tarjota.

Vuokramökkejä Lähialueelta

3. LEKOJÄRVEN HERRA, KONGINKANGAS, ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 30 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 252 – 498€
 • Viikkohinta: 561 – 860€
 • Sijainti: Jyväskylästä 68 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä upea mökki sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella Lekojärven rannalla. Mökissä on valoisa tupakeittiö, jossa on vuodesohva, pesuhuoneessa suihkukaappi ja puulämmitteinen sauna, joka tarjoaa rentouttavan ja miellyttävän saunaelämyksen. Mökin matalassa parvitilassa on jenkkiparivuode ja oleskeluryhmä. Höylähirsimökki on vuodelta 2016, joten se on hyvin varusteltu ja moderni. Mökillä on myös terassi, joka tarjoaa upeat näkymät Lekojärvelle.

Mökki on täysin varusteltu ja siellä on kaikki mitä tarvitset mukavaan lomaan. Sähkölämmitys, varaava takka, sähköliesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, TV, radio ja kaasugrilli ovat kaikki käytettävissäsi. Mökillä on myös soutuvene, jonka avulla voit tutkia järveä ja ihailla kaunista ympäröivää luontoa.

Mökin sijainti on ihanteellinen, sillä se tarjoaa rauhallisuutta ja kaunista ympäristöä. Mökin ja rannan välillä on nurmikkoa, jossa voit rentoutua ja nauttia kauniista näkymistä. Alueella on myös hyvät marja- ja sienimaastot, joten voit viettää aikaa luonnossa ja nauttia paikallisen luonnon antimista. Omistajan hevostilan eläimiä, hevosia ja koiria pääsee katselemaan sopimuksesta. Tämä on erinomainen mahdollisuus nauttia maalaiselämästä ja kokea aitoa maalaistunnelmaa.

Lisäksi mökki sijaitsee lähellä monia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Konginkankaan palvelut, valaistu latu ja jääkiekkokaukalo ovat vain 4,5 kilometrin päässä, ja laskettelukeskukset Äänemäki, Savivuori ja Laajavuori ovat myös lähellä. Pyhä-Häkin kansallispuisto, Kylpylä Peurunka ja Peurunka Golf, Sumiainen, Äänekoski, Viitasaari ja Jyväskylän lentoasema ovat myös kätevästi saavutettavissa. Kaiken kaikkiaan tämä mökki tarjoaa täydellisen loman kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, jossa voit nauttia kaikista mukavuuksista ja aktiviteeteista.

4. SAMMALLAHTI, SAARIJÄRVI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 99 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 296 – 683€
 • Viikkohinta: 664 – 1030€
 • Sijainti: Jyväskylästä 82 km luoteeseen

Kuvaus

Tämä vuokramökki on täydellinen pakopaikka arjesta, jossa voi nauttia kauniista Suomen järvimaisemasta ja rauhasta. Mökki sijaitsee rinnemaastossa, josta löytyy portaat uimarannalle. Mökki on rakennettu vuonna 1997 ja siinä on kaikki modernit mukavuudet, kuten koneellinen ilmanvaihto ja keskuspölyimuri. Mökki on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, kuten suihkulla, pyykinpesukoneella ja astianpesukoneella. Keittiössä on myös puuhella, joka luo lämpimän ja kotoisan tunnelman.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Yläkerrassa on myös parvitila, jossa on yksi vuode ja kaksi patjaa sekä parveke. Mökissä on myös varaava takka ja tv, cd-soitin ja dvd-soitin, jotta voit rentoutua iltaisin mukavasti. Mökin pihassa on grillauspaikka ja hirsinen puuvaja, jossa voit säilyttää polttopuita.

Jos kaipaat lisää rentoutumista, voit varata rantasaunan kylpypaljuineen kesäaikaan lisämaksusta. Palju lämmitetään valmiiksi sinua varten ja talvella hintaan sisältyy myös saunan lämmitys. Rantasauna ja palju ovat vuokrattavissa, elleivät omistajan toisen vuokramökin asiakkaat ole sitä vielä ehtineet varata. Mökin omistaja tarjoaa myös nettiyhteyden, joten voit pysyä yhteydessä maailmaan, vaikka nautitkin rauhasta mökillä.

Mökki sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä. Hiihtokeskukseen on vain 19 km, ja latujen pituus on 3 km. Moottorikelkkareitille on vain 1 km matka. Kansallispuisto ja Julmat lammit, luonnonsuojelualue ovat myös lähellä. Niemen eteläpuolella on loivasti syvenevä hiekkaranta, nuotiopaikka ja vene käytettävissä. Mökin omistajalta voi vuokrata myös sup-lautoja, joten voit nauttia järvimaisemasta myös vesillä. Kaiken kaikkiaan tämä vuokramökki tarjoaa ihanaa rauhaa ja kauniita maisemia, joka sopii täydellisesti lomanviettoon perheen tai ystävien kanssa.

5. TERVAHARJU, ÄÄNEKOSKI , ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 130 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 509 – 1139€
 • Viikkohinta: 1160 – 1725€
 • Sijainti: Jyväskylästä 75 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä upea hirsipaneloitu huvila sijaitsee Keitele-järven rannalla vain 75 km pohjoiseen Jyväskylästä. Lomailijat voivat nauttia kauniista luonnonhiekkarannasta, joka syvenee loivasti, ja uida laiturin vieressä olevassa kristallinkirkkaassa vedessä. Huvilan alakerrassa on tilava tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone/pukuhuone ja 40 neliön terassi. Yläkerrassa on aulatila, kaksi makuuhuonetta ja oma wc. Huvila on erinomainen valinta liikuntarajoitteisille, sillä alakerta on esteetön ja tilat on varustettu keskusimurilla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Tämä kauniisti sisustettu huvila sopii täydellisesti kahdelle perheelle, ja se on vuokrattavissa vain perheille ja muille rauhallista lomaa etsiville. Huvilassa on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkövalaistus, varaava takka ja leivinuuni, vesijohto, suihku, wc, astianpesukone, pyykinpesukone, TV, Cd-soitin ja Wi-Fi-yhteys. Lisäksi huvilassa on pinnasänky ja syöttötuoli pienille lapsille, ja ulkona on kaasugrilli ja mahdollisuus vuokrata kylpypalju.

Huvilan ympäröivä nurmikkoinen pihapiiri on kukkaistutuksin varustettu ja asiakkaiden käytössä on rantasauna, puuvaja, kesäkäyttöinen makuuaitta ja kylpypalju. Alueella on hyvät marja- ja sienimaastot, ja lomailijat voivat nauttia pyöräilystä, kävelylenkeistä ja hiihtämisestä. Keitele-järvi on myös kalaisa ja omistaja vuokraa kahta venettä, joissa on joko 9,9 hv:n tai 15 hv:n moottori. Pyhä-Häkin kansallispuisto on vain 40 km päässä, ja Äänekoski, Jyväskylän lentoasema ja Kylpylähotelli Peurunka ovat kaikki noin 50 km päässä.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Edulliset Mökit Keski-Suomi

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *