Hae!

Majoitus & Mökit Juupajoki: 5 Hienoa Ja Edullista Mökkiä (2024)

Juupajoki on kaunis maalaiskunta Suomessa, joka tarjoaa ihanteellisen lomamökkikohteen luonnon ystäville. Tässä paikkakunnassa on useita järviä ja metsiä, joissa voi patikoida, kalastaa ja marjastaa.

Tässä listassa muutama upea juupajokelainen majoituspaikka ja mökki, sekä tietysti muutamia hienoja lomakohteita lähialueelta.

1. TAUKOTUPA, JUUPAJOKI, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 50 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.7/5
 • Viikonloppuhinta: 184 – 266€
 • Viikkohinta: 403 – 736€
 • Sijainti: Tampereelta 60 km koilliseen

Kuvaus

Tämä vuokramökki sijaitsee upeassa ympäristössä Tampereelta noin 60 kilometrin päässä. Mökin sijainti Kopsamo-järven rannalla ja sen matala, hiekoitettu pohja tekee siitä ihanteellisen paikan uintiin ja veneilyyn. Hirsirakenteinen mökki on valmistunut vuonna 1991 ja se on sisustettu mukavalla tavalla, jotta lomanviettäjät voivat rentoutua täysin.

Mökissä on kaikki tarvittava varustus, kuten puulämmitteinen sauna ja varaava takka, joka on täydellinen tunnelman luomiseen. Mökkiin kuuluu myös ulkogrilli, joten illallisten valmistaminen onnistuu helposti. Lomailijat voivat nauttia luonnon kauneudesta tasaisella nurmitontilla, jossa on runsaasti lehtipuustoa. Yläkerrassa oleva tila luo avaran ilmapiirin, joka sopii erinomaisesti rentoutumiseen ja nauttimiseen.

Ympäristössä on myös paljon tekemistä ja nähtävää. Ratsastusmahdollisuus on vain kilometrin päässä ja Juupajoki on vain seitsemän kilometrin päässä. Golf-kenttä on vain 55 kilometrin päässä ja Särkänniemi-huvipuisto on kätevästi vain 60 kilometrin päässä. Tämä mökki tarjoaa lomailijoille mahdollisuuden nauttia kaikista luonnon kauneuksista ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

2. LEPOKALLIO, JUUPAJOKI, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 38 m²
 • Henkilömäärä: 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.4/5
 • Viikkohinta: 333 – 630€

Kuvaus

Tämä vuokramökki tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen lomaelämyksen Villin Pohjolan keskellä. Vanha, kaksikerroksinen metsästyskämppä on tunnelmallinen ja sopii erityisesti luontoihmisille ja lemmikkien kanssa lomailijoille. Mökissä on sähkövalaistus ja -lämmitys sekä perusvarustelu ruuanlaittoon ja viihtymiseen. Sauna ja oma vene käytössä ovat suuria plussia, samoin kuin hyvä lapsille sopiva uimaranta vain kolmen kilometrin päässä.

Vaikka mökki onkin vanha, se tarjoaa kuitenkin kaiken tarpeellisen mukavaan lomaan. Sauna lämpiää puilla ja siinä on pesuhuone, mutta suihkua ei ole. Ulkokäymälä ja kylmävesi kaivosta kuuluvat mökin varusteluun. Mökin sijainti keskellä luontoa ja hyvät ulkoilumahdollisuudet ovat todellinen loman kohokohta. Lähin naapuri on 600 metrin päässä ja lähin vesistö Kalliojärvi, jossa on käytössä oma vene.

Mökin lähistöltä löytyy monipuolisia aktiviteetteja, kuten laskettelukeskus Juupavaara ravintoloineen, ratsastusmahdollisuudet ja luontokohde Siikaneva. Kauppaankin on vain 16 kilometrin matka. Yhteenvetona tästä vuokramökistä voi sanoa, että se tarjoaa yksinkertaisen, mutta kauniin lomaelämyksen luonnon helmassa. Mökki on metsästysseuran kämppä ja sopii erityisesti niille, jotka etsivät rauhaa ja luonnonläheistä lomaa.

3. RUOKOLAMMIN KÄMPPÄ, JUUPAJOKI, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 51 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 119 – 302€
 • Viikkohinta: 250 – 449€
 • Sijainti: Tampereelta 70 km koilliseen

Kuvaus

Tämä vanha metsästyskämppä tarjoaa erinomaisen paikan luontoelämyksille ja rentoutumiselle. Mökissä on yksinkertainen sisustus, mutta kaikki tarvittava on saatavilla. Puulämmitteinen sauna ja oma vene käytössä ovat ehdottomasti plussaa. Mökki sijaitsee syrjässä naapureista, joten voit nauttia yksityisyydestä. Lähin uimaranta on vain kolmen kilometrin päässä, joten voit nauttia raikkaasta vedestä kesäisin.

Tämä mökki sopii erityisesti luonnon ystäville ja lemmikkien kanssa matkustaville. Laajat ulkoilumahdollisuudet ovat saatavilla, joten voit nauttia luonnosta parhaimmillaan. Laskettelukeskus ja ravintola ovat lähellä, joten voit harrastaa monenlaista toimintaa. Rauhallinen sijainti takaa sen, että voit rentoutua täydellisesti. Jos etsit paikkaa, jossa voit paeta kaupungin kiirettä ja nauttia luonnosta, tämä mökki on sinua varten.

Tämä mökki sijaitsee Villin Pohjolan pienriistamaiden keskellä. Kauppa on vain 16 kilometrin päässä, joten voit hankkia tarvittavat ruokatarvikkeet helposti. Metsästysseuran kämppä on täydellinen paikka luonnon ystäville ja niille, jotka haluavat paeta kaupungin kiirettä. Mökissä on kaikki tarvittava, jotta voit nauttia mukavasta ja rentouttavasta lomasta.

Muutama Kohde Lähialueelta

4. VILLA MIESTAMO, RUOVESI, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 120 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 625 – 1623€
 • Viikkohinta: 1432 – 2487€
 • Sijainti: Tampereelta 78 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä vuokramökki Näsijärven rannalla tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja nauttimiseen luonnon kauneudesta. Vuonna 2015 rakennettu hirsimökki tarjoaa tilavan tupakeittiön, kaksi makuuhuonetta ja kaiken tarvittavan mukavaan oleskeluun, mukaan lukien suuri avoterassi ja avoparvi. Puulämmitteinen rantasauna, jossa on löylyhuone ja pieni tupa/pukuhuone, tarjoaa ihastuttavan mahdollisuuden rentoutua saunan lämmössä ja nauttia järvinäkymistä samalla. Huvilassa on myös 4G-WiFi.

Tämä mökki sopii täydellisesti lemmikkiperheille, sillä lemmikit ovat sallittuja lisämaksusta, ja mökillä on kaikki tarvittavat varusteet. Lisäksi mökillä on tarjolla useita aktiviteetteja, kuten vesiskoottereita, kalastus- ja metsästysretkiä, ja opastettuja kiertoajeluita. Helvetinjärven kansallispuisto on vain 13 km päässä, mikä tarjoaa mahtavan mahdollisuuden tutustua alueen luonnon kauneuteen.

Tämä mökki tarjoaa täydellisen paikan nauttia kauniista järvinäkymistä ja luonnon kauneudesta, samalla kun tarjoaa kaikki tarvittavat mukavuudet. Puulämmitteinen rantasauna, jossa on löylyhuone ja pieni tupa/pukuhuone, tarjoaa ihastuttavan mahdollisuuden rentoutua saunan lämmössä ja nauttia järvinäkymistä samalla. Lisäksi mökki on täydellinen lemmikkiperheille ja tarjoaa useita aktiviteetteja, kuten vesiskoottereita, kalastus- ja metsästysretkiä, ja opastettuja kiertoajeluita. Helvetinjärven kansallispuisto on vain 13 km päässä, mikä tarjoaa mahtavan mahdollisuuden tutustua alueen luonnon kauneuteen.

5. VEKURINVERANTA, LÄNGELMÄKI, JÄMSÄ, KESKI-SUOMI, HIMOS

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 6 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 263 – 754€
 • Viikkohinta: 588 – 1138€
 • Sijainti: Tampereelta 75 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä hirsihuvila on kuin suoraan unelmien mökkioppaasta! Se sijaitsee kauniin Vekuri-järven rannalla, ja sen lähistöllä on monia aktiviteetteja Himoksen hiihtokeskuksesta alkaen. Mökki on varusteltu kaikilla mukavuuksilla, kuten pesukoneella, astianpesukoneella ja varaavalla takalla. Sauna ja uimaranta ovat käytettävissä ympäri vuoden, ja rantasaunassa voi pulahtaa vilvoittelemaan järven kirkkaaseen veteen.

Mökin ulkopuolella on myös paljon tekemistä, kuten moottorikelkkailua ja metsäpolkujen vaellusta, joka kaikki tapahtuu omistajan mailla. Lapset voivat ilahduttaa itseään mökin pihalla olevalla trampoliinilla. Mökin ympäristössä on myös hyviä sieni- ja marjapaikkoja, joten niiden keräily on helppoa ja hauskaa koko perheelle.

Vekuri-järven ja sen läheisyyden tarjoamat mahdollisuudet ovat loputtomat, ja alueen kulttuurielämä on myös mielenkiintoista tutkittavaa. Taidekaupunki Mänttä ja sen kaunis Hallin Janne -ravintola ovat lyhyen ajomatkan päässä, samoin kuin kaunis Isojärven kansallispuisto. Tämä mökki on loistava valinta perheille, jotka etsivät kaunista ja rauhallista paikkaa lomailla ja nauttia ympäröivästä luonnosta.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Pirkanmaa

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *