Hae!

Vuokramökit Hirvensalmi (2024)

Hirvensalmi ja Etelä-Savo tarjoavat upean ja rauhallisen loma-alueen, jossa voi nauttia luonnosta ja mökkeilystä. Alueen järvet, metsät ja kumpuilevat maastot tarjoavat mahdollisuuden monenlaisiin ulkoilma- ja luontoharrastuksiin.

Hirvensalmen ja Etelä-Savon loma-alue on erittäin suosittu mökkeilykohde ja tarjoaa runsaasti vuokramökkejä, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen ja henkeäsalpaavan näkymän järvelle tai metsään. Alueen perinteinen suomalainen mökkikulttuuri ja viehättävät paikalliset palvelut tekevät siitä täydellisen kohteen rentouttavaan ja ikimuistoiseen lomaan.

1. SAVILAMPI, HIRVENSALMI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 40 m²
 • Henkilömäärä: 3 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.3/5
 • Viikonloppuhinta: 194 – 505€
 • Viikkohinta: 427 – 760€
 • Sijainti: Mikkelistä 25 km lounaaseen

Kuvaus

Tämä hirsirakennus on rakennettu 1993 ja sijaitsee 25 km Mikkelistä lounaaseen. Se tarjoaa kaiken mitä tarvitset rentouttavaan lomaan, mukaan lukien keittiön, olohuoneen, makuuhuoneen kahdella vuoteella, alkovin, pesuhuoneen ja saunan. Sijaitsee 30 metrin päässä järvestä, jossa on pehmeä mutapohja ja oma vene.

Varustelu sisältää sähkölämmityksen, varaavan takan, sähköliesin, jääkaapin, mikroaaltouunin, TV:n, grillikodan ja puulämmitteisen saunan. Myös wc:t ja suihku ovat saatavilla. Pihapiiri on metsäinen ja grillikatoksessa on sähkövalo, puulämmitteinen puuhella ja muurikkapannu. Ulkona on pistorasia autolle.

Lomakohteessa on lähellä vesistöä, linja-autolle 3 km, ravintolaan 12 km ja uimarannalle 30 m. Laskettelurinteet Tornimäki, Satulinna ja Kissakoski sijaitsevat alle 25 km päässä. Kansallispuistoon ja kylpylään on 65 km ja 130 km matkaa. Omistaja tarjoaa alkuun juomaveden ja asiakas voi hakea lisää 100 metrin päässä sijaitsevasta kaivosta.

2. PYÖRIÄINEN, HIRVENSALMI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 25 m²
 • Henkilömäärä: 2 henkilöä
 • Arvostelu: 3.2/5
 • Viikonloppuhinta: 163 – 429€
 • Viikkohinta: 354 – 643€
 • Sijainti: Mikkelistä 25 km lounaaseen

Kuvaus

Vuokramökki Pyöriäinen -lammen rannalla on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia luonnosta. Hirsimökki on rakennettu vuonna 2004 ja se tarjoaa kaikki tarvittavat mukavuudet. Sisällä on keittosyvennys, olohuone parivuoteella, pukuhuone ja sauna. Ulkona on avokuisti ja pikkuaitta, jossa lisävuode.

Lomakohteessa on sähkövalaistus, sähkölämmitys ja varaava takka. Saunassa on puulämmitteinen lämmitys ja suihku. Mökissä on yksi wc ja jääkaappi, mikroaaltouuni, tv ja grillikota. Vesijohto ja juomavesi on saatavilla omistajalta tai huoltajalta.

Talvikäyttöön sopiva pikkumökki on täydellinen paikka pariskunnalle. Talvella auton voi joutua jättämään n. 200 m:n päähän mökistä huonolla kelillä, mutta laskettelurinne Tornimäki on vain 25 km päässä. Mikkelin palvelut ja ravintolat ovat 25 km päässä ja Hirvensalmelle 15 km. Vaihtopäivä on perjantai.

Yhteenvetona, Pyöriäinen -lammen rannalla sijaitseva hirsimökki tarjoaa kaikki tarvittavat mukavuudet ja on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia luonnosta.

Vuokramökkejä Lähialueelta

3. PURJERANTA, PERTUNMAA, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 76 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 448 – 1158€
 • Viikkohinta: 1018 – 1754€
 • Sijainti: Heinolasta 44 km koilliseen

Kuvaus

Purjeranta on ihana vuokramökki, joka sijaitsee avaralla tontilla. Mökissä on kaikki tarvittava mukavaan ja rentouttavaan lomaan tai etätyöjaksoon, kuten ilmalämpöpumppu viilennystoiminnolla, puulämmitteinen sauna, sähkölämmitys, astianpesukone, Wi-Fi ja paljon muuta. Mökissä on myös kesäkeittiö, jossa kaasu- ja sähkögrilli, sekä viemäri (kantovesi) ja jääkaappi.

Purjerannassa on mukavia makuuhuoneita ja erillinen sisä-wc, jotta vieraille on tarjolla mahdollisimman mukavat puitteet. Omistaja tarjoaa lisämaksusta perämoottorin ja moottoriveneen, jos haluat viettää aikaa vesillä. Myös pinnasänky tai matkasänky voidaan tarvittaessa toimittaa ennakkotilauksesta veloituksetta.

Purjeranta sijaitsee lähellä hiihtokeskuksia, golfkenttiä, moottorikelkkareittejä, uimarantoja ja paljon muuta, joten sinulla on mahdollisuus nauttia monista aktiviteeteista. Lähellä sijaitsevat myös kauppa ja ravintola, joten kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä. Tämä vuokramökki on ihana valinta, jos haluat viettää rentouttavan loman ja nauttia kaikista mahdollisista aktiviteeteista.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Poreammeella Etelä-Savo

Vuokramökit Etelä-Savo

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *