Hae!

Vuokramökit Alajärvi: 10 Upeaa Mökkiä (2024)

Oletko suuntaamassa lomamatkalle kohti Alajärveä? Täältä löydät parhaat alueen vuokramökit niin Alajärveltä kuin Alajärven lähettyviltä.

1. HONKOLA, LEHTIMÄKI , ALAJÄRVI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 55 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 2.5/5
 • Viikonloppuhinta: 194 – 420€
 • Viikkohinta: 427 – 629€
 • Sijainti: Seinäjoelta 85 km koilliseen

Kuvaus

Iso-Räyrinki-järven rannalla sijaitseva Kelomökki tarjoaa unohtumattomia kokemuksia kaikille, jotka rakastavat luontoa ja kalastusta. Mökki on rakennettu vuonna 1990 ja se tarjoaa tupakeittiön, makuuhuoneen parivuoteella, parvella 2 vuodetta ja 2 patjaa, saunan, pukuhuoneen, terassin ja parvekkeen.

Mökissä on led-valot aurinkopaneelista, ja lämmitystä voidaan hankkia puulla poltettavassa uunissa/kamiinassa tai varaavassa takassa. Käyttövesi saadaan käsipumpulla lähteestä saunaan, ja juomavesi on haettava itse. Mökki ei sisällä suihkua, mutta sen kompensoi puulämmitteinen sauna.

Varusteluun kuuluu myös ulkokäymälä, nestekaasuliesi, nestekaasujääkaappi, cd-soitin, pallogrilli ja sähköistämätön mökki. Mökki on yksittäinen ja uimaranta matala ja kova.

Mökki sijaitsee rauhallisella alueella tasaisella tontilla peltoalueen laidassa. Pihassa on grillikatos ja puuvaja. Iso-Räyrinki-järvellä on runsas kala- ja vesilintukanta, ja kalakanta koostuu hauesta, ahvenesta, lahnaasta ja särjestä. Marjastus- ja sienimaiden läheisyys tarjoaa mahdollisuuden kerätä omat raaka-aineet ruoanlaittoon.

Etäisyydet ovat mukavat: vesistöön on 20 metriä, linja-autolle 6 km, naapuriin 100 metriä, ravintolaan 15 km, uimarannalle 20 metriä, Helsinkiin 360 km ja kauppaan 15 km. Lehtimäen keskusta on 20 km, Alajärvi 15 km, Lapua 60 km, Tuurin kauppakeskus 50 km, Seinäjoen lentoasema 98 km. Paikanpäältä on mahdollisuus vuokrata moottorikelkkoja, jotka tuodaan mökille ja haetaan mökiltä.

Kokonaisuudessaan Kelomökki tarjoaa kaikkea mitä tarvitset rentouttavaan lomaan luonnon keskellä, kalastuksesta aina saunomiseen ja ruoanlaittoon. Tämä mökki on täydellinen valinta niille, jotka haluavat viettää lomaansa luonnon kanssa tekemisen parissa ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä. Mökin sijainti Iso-Räyrinki-järven rannalla tarjoaa mahdollisuuden uida, kalastaa ja nauttia vesiaktiviteeteista. Käsipumpulla saatavilla oleva käyttövesi ja puulämmitteinen sauna lisäävät mökin autenttisuutta ja tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia.

Parvekkeella ja terassilla voit nauttia auringonlaskusta ja järvimaisemasta, ja grillikatos tarjoaa mahdollisuuden nauttia ruoanlaittoa ulkona. Mökin varustelu, kuten nestekaasuliesi ja -jääkaappi, CD-soitin ja pallogrilli, takaa mukavuuden ja mukavuuden.

2. MÄNTYRANTA, LEHTIMÄKI, ALAJÄRVI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 453 – 1013€
 • Viikkohinta: 1031 – 1533€
 • Sijainti: Seinäjoelta 65 km itään

Kuvaus

Ähtärinjärven rannalla sijaitseva hirsimökki tarjoaa tilavat tilat ja upean näköalat järvelle. Uusi 2021 rakennettu mökki tarjoaa olohuoneen, tupakeittiön, kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa kaksi vuodetta. Mökissä on myös tilava terassi, jossa on terassikalusteet ja kaasugrilli.

Mökissä on myös maalämpö, jonka ansiosta siitä saadaan myös ilmanviilennyslaite. Rannassa on erillinen, hyvin varusteltu rantasauna, jossa on puulämmitteinen kiuas, pesuhuone, wc, saunalla on oma keittiövarustus ja levitettävä sohva kahdelle. Saunan terassilla on terassilasitus.

Omistajalta voi vuokrata kylpypaljun hintaan 130€/vrk (lämmityskerta) tai 200€/2 vrk:tta. Asiakas täyttää, lämmittää, tyhjentää ja puhdistaa paljun itse.

Varusteluun kuuluu sähkövalaistus, maalämmitys, kamiina, vesijohto, 2 suihkua, puulämmitteinen pihasauna, 2 wc:tä, induktioliesi ja sähköliesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, TV, Wi-fi, pinnasänky/matkasänky, syöttötuoli, kaasugrilli, nuotiopaikka, kylpypalju vuokrattavissa, 2 auton lämmityspistorasiaa, soutuvene, uimaranta matala ja kova. Mökki on yksittäinen ja siellä on palovaroitin makuutiloissa ja parvella/yläkerrassa sekä varapoistumistie alakerrassa, sammutuspeite.

Etäisyydet ovat kohtuulliset: hiihtokeskukseen 23 km, latujen pituus 5 km, uimarannalle 20 m, Helsinkiin 340 km, kauppaan 5 km, hiihtoladulle 10 km, vesistöön 20 m, linja-autolle 500 m, naapuriin 40 m, ravintolaan 5 km. Mökki sijaitsee Ähtärinjärven pohjoispäässä ja siinä on laaja nurmikkotontti ja lapsiystävällinen matala luonnonhiekkaranta. Mökin lapsivarustukseen kuuluu pinnasängyn ja syöttötuolin lisäksi myös potta, pöntönsupistaja ja leluja sisä- ja ulkoleikkeihin.

Lähistöllä on useita aktiviteettimahdollisuuksia, kuten kuortane Golf 30 km, Tuurin kauppakeskus 35 km, Ähtärin Eläinpuisto 40 km, ratsastusmahdollisuus 5 km, Valkealammen hiihtokeskus 10 km, Lehtimäki 5 km, ja Alajärvi 30 km.

Mökin tilava terassi ja kaasugrilli tarjoaa mahdollisuuden nauttia ruoanlaittoa ja auringonlaskusta ulkona, ja saunan ja kylpypaljun vuokraus lisää rentoutumismahdollisuutta. Mökki on myös erittäin lapsiystävällinen ja sopii erinomaisesti perheille. Yhteensä Hirsimökki tarjoaa unohtumattoman loman Ähtärinjärven rannalla.

Mökkejä Lähialueelta

Tässä lisäksi muutamia lomamökkejä Alajärven lähettyviltä.

3. VILLA KUORTANE, KUORTANE, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 79 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 489 – 1129€
 • Viikkohinta: 673 – 1653€

Kuvaus

Villa Kuortane tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden urheiluun ja liikuntaan sekä kesällä että talvella.

Lähistöllä on useita hiihtolatuja, joista lyhin sijaitsee vain 150 metrin päässä loma-asunnolta. Lisäksi Kuortaneen urheiluopisto tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Rauhallinen sijainti uudella alueella ja Ähtärinjärven upea hiekkaranta 130 metrin päässä tarjoavat mahdollisuuden nauttia luonnosta ja rentoutumisesta.

Villa Kuortane on uusi, moderni ja viihtyisä loma-asunto. Se tarjoaa tilavat tilat ja kaikki tarvittavat varustelut, kuten sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, takka, sauna ja Wi-Fi. Loma-asunnon lasitettu terassi ja kodinhoitohuone lisäävät asumismukavuutta.

Mökissä on myös pinnasänky ja matkasänky, joten se sopii erinomaisesti perheille. Loma-asunto sijaitsee erittäin rauhallisella alueella ja se on varattavissa vain rauhalliseen lomakäyttöön.

Kaiken kaikkiaan Villa Kuortane tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät aktiivista lomaa ja nauttivat luonnosta.

4. 6012, SOINI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 57 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.6/5
 • Viikonloppuhinta: 228 – 598€
 • Viikkohinta: 506 – 901€
 • Sijainti: Seinäjoelta 70 km itään

Kuvaus

Leväjärven rannalla sijaitseva hirsirakennus tarjoaa ihanteelliset puitteet rauhalliselle lomalle. Rakennus on rakennettu vuonna 1993 ja se sisältää keittiön, olohuoneen, makuuhuoneen jossa 2 vuodetta ja kerrosvuoteen, parven jossa 2 lisävuodetta, pesuhuoneen, saunan, avokuistin ja parvekkeen.

Mökissä on sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, vesijohto, suihku, puulämmitteinen sauna, WC ja 1 kpl yhteensä. Lisäksi mökissä on sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, TV, pinnasänky/matkasänky, grillikatos, auton lämmityspistorasia ja yksittäinen mökki.

Etäisyydet ovat sopivat, hiihtoladulle 700 m, vesistöön 40 m, Helsinkiin 350 km, kauppaan 4 km, latujen pituus 7 km, linja-autolle 700 m, naapuriin 30 m, ravintolaan 11 km. Pistorasia on ulkona autolle. Lähellä on myös Laskettelurinne Vuorenmaa joka on 19 km päässä. Omistaja tarjoaa mahdollisuuden ostaa maataloustuotteita. Mökki sopii vain perheille ja muille, jotka etsivät rauhallista lomaa. Huomioi, että parven portaissa ei ole lapsiportteja. Ähtäri zoo n. 36 km, Tuurin kyläkauppa n. 36 km, jos haluat tehdä lisäaktiviteetteja.

Kokonaisuudessaan hirsirakennus tarjoaa rauhallisen ja mukavan loman luonnonkauniissa ympäristössä järven rannalla. Se on varusteltu kaikella tarvittavalla mukavuuden takaamiseksi, ja sen läheisyys lähimpiin palveluihin, hiihtolatuihin ja laskettelurinneille sekä Ähtärin eläinpuistoon tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat yhdistää loman vieton luontoon ja aktiviteetteihin.

5. NIITTYRANTA, SOINI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 115 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.5/5
 • Viikonloppuhinta: 399 – 723€
 • Viikkohinta: 609 – 1091€
 • Sijainti: Seinäjoelta 70 km itään

Kuvaus

Niittylammen rannalla sijaitseva hirsirakennus tarjoaa ihanteelliset puitteet perheille ja rauhallista lomaa etsiville. Rakennus on rakennettu vuonna 1996 ja se sisältää tupakeittiön, kahden makuuhuoneen jokaisessa 2 vuodetta, yläkerrassa makuuhuoneessa 4 vuodetta, pesuhuoneen, pukuhuoneen, saunan, avokuistin ja parvekkeen. Mökki tarjoaa myös rantasaunan ja grillikatoksen. Ilmalämpöpumppu tarjoaa sekä viilentävän että lämmittävän toiminnon.

Mökissä on sähkövalaistus, sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, varaava takka, vesijohto, suihku, puulämmitteinen sauna, WC ja 1 kpl yhteensä. Lisäksi mökissä on sähköliesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, TV, radio, grillikatos, yksittäinen mökki ja matala, kova hiekotettu uimaranta.

Etäisyydet ovat sopivat, vesistöön 20 m, Helsinkiin 350 km, kauppaan 12 km, linja-autolle 12 km, naapuriin 80 m ja ravintolaan 12 km. Alueella on myös patikointireittejä Soinissa 15 km ja Ähtärin Eläinpuisto 35 km, Keskisen kyläkauppa 35 km, Powerpark n. 70 km.

Rantasauna ja grillikatos lisäävät lomakokemuksen mukavuutta. Ilmalämpöpumpulla varustettu mökki mahdollistaa talvenkin asumisen. Erityisesti perheet arvostavat mukavuutta, jonka mökki tarjoaa, ja lapset nauttivat uinnista ja leikeistä rannassa.

Patikointireitit Soinissa, Ähtärin eläinpuisto sekä Powerpark tarjoavat aktiviteetteja kaikenikäisille. Lähellä olevat kaupat ja ravintolat takaavat sen, että tarvittavat perustarpeet voidaan helposti hankkia. Tämä mökki on erinomainen valinta niille, jotka haluavat yhdistää luonnonrauhan ja aktiviteetit.

6. MÄNTYLÄ, SOINI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.8/5
 • Viikonloppuhinta: 211 – 552€
 • Viikkohinta: 466 – 830€
 • Sijainti: Ähtäristä 45 km koilliseen

Kuvaus

Jokijärven rannalla sijaitseva hirsirakennus tarjoaa rauhallista lomaa perheille tai ystäväporukoille. Rannassa on matala ja kova hiekkapohja, joka sopii erinomaisesti uimiseen ja vesileikkeihin. Laiturista on helppo nousta veneen kyytiin ja nauttia järven tarjoamista kalastus- ja melontamahdollisuuksista.

Mökissä on tilava tupakeittiö, jossa vuodesohva ja ruokapöytä, sekä 2 makuuhuonetta, joissa vuoteet kaikenikäisille. Yläkerrassa on tilava aula ja parveke, josta avautuu näkymät järvelle. Mökissä on sauna, jossa on myös suihku ja wc.

Tilavassa avokuistissa on mukava nauttia ruokailusta tai viettää iltaa grillatessa. Mökillä on myös ilmalämpöpumpulla varustettu, jolla mökistä saa lämmintä talvisin ja viilennystä kesällä. Ympärillä on runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja luontoretkeilyyn.

Patikointi- ja maastopyöräilyreitit ovat hyvät Soinista, ja laskettelurinne sekä ratsastusmahdollisuus ovat lähellä. Ähtärin eläinpuisto, kylpyläravintola ja golfkenttä sekä monet muut aktiviteetit ovat helposti saavutettavissa.

7. MÄNTYRANTA, SOINI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.6/5
 • Viikonloppuhinta: 212 – 459€
 • Viikkohinta: 468 – 689€
 • Sijainti: Seinäjoelta 90 km itään

Kuvaus

Seinäjoen itäpuolella sijaitseva Jyrkkälampi on matala ja kova hiekkaranta, joka sopii erinomaisesti lapsiperheille.

Hirsirakennuksessa on keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta, parveke ja sauna. Rannassa on grillikatos ja varastorakennus. Varusteluina on sähkövalaistus, sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, varaava takka, vesijohto, suihku, sauna, WC ja sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, TV ja radio.

Lisäpalveluina on pinnasänky, syöttötuoli, grillikatos, auton lämmityspistorasia ja varasto. Etäisyydet vesistöön ovat 25 m, linja-autolle 7 km, naapuriin 40 m, ravintolaan 7 km. Lemmikkieläimet ovat sallittuja, mutta enintään 2 kpl. Omistajan mailla on mahdollisuus pienriistan metsästykseen. Lähellä ovat Ähtärin eläinpuisto, SPA-hotelli, golfkenttä ja ratsastuspaikka.

8. TUOMOLA, LAPPAJÄRVI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 37 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 3.4/5
 • Viikonloppuhinta: 209 – 565€
 • Viikkohinta: 462 – 851€
 • Sijainti: Seinäjoelta 87 km koilliseen

Kuvaus

Lappajärven rannalla sijaitseva hirsimökki tarjoaa unohtumattomia lomaelämyksiä kaikille perheenjäsenille. 1987 rakennettu mökki on peruskorjattu keväällä 2021, joten se tarjoaa asiakkaille täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja lomaan. Keittiö, pesuhuone ja sauna ovat kaikki remontoitu uusimmilla standardeilla. Mökissä on myös tupakeittiö, jossa on 2 lisävuodetta, makuusoppi parivuode, makuuparvi parivuode ja taitettava irtopatja + petauspatja. Lämmitys ja viilennys hoidetaan pääsääntöisesti ilmalämpöpumpulla.

Vuokramökistä on 250 metrin matka Lappajärven rannalle, jossa on matala ja kova hiekkapohja, ja ranta on vähäisessä yhteiskäytössä. Mökillä on myös oma vene, joten voit nauttia järvestä veneen kyydissä. Mökistä löytyy myös pallogrilli, joten voit nauttia makuelämyksiä grillatun ruoan äärellä.

Varustelu on erittäin korkeatasoinen ja mökissä on sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, vesijohto, suihku, puulämmitteinen sauna, WC, sähköliesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, TV, radio, yksittäinen mökki, palovaroitin oleskelutilassa ja palovaroitin parvella/yläkerrassa. Mökistä löytyy myös varapoistumistie parvella/yläkerrassa, sammutuspeite ja häkävaroitin.

Etäisyydet ovat erittäin hyvät, vesistöön on 250 metriä, Helsinkiin 400 km, kauppaan 1 km, kylpylään 12 km, linja-autolle 100 m, naapuriin 50 m ja ravintolaan 12 km. Mökki sijaitsee viljapeltojen ympäröimässä ympäristössä, tasaisella tontilla, joten se sopii erinomaisesti perheille. Mökki on myös pyörätuolinkäyttäjille sopiva, sillä siinä on luiska mökille, ovet ja wc. Ranta (250 metrin päässä) on erinomainen lapsille.

9. SUVINIEMI, SOINI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 45 m²
 • Henkilömäärä: 3 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.3/5
 • Viikonloppuhinta: 209 – 459€
 • Viikkohinta: 461 – 689€
 • Sijainti: Jyväskylästä 145 km luoteeseen

Kuvaus

Ihastuttava Iironjärven rannalla sijaitseva hirsirakennus tarjoaa unohtumattomia lomamomentteja kaikenikäisille vieraille. Rakennus on rakennettu vuonna 1976 ja uusittu 1995.

Mökissä on olohuone, keittosyvennys, makuusoppi 2 vuodetta ja kerrosvuode, sekä 2 patjaa lisävuoteeksi. Lisäksi sauna, pukuhuone ja avokuisti lisäävät mukavuutta ja rentoutumista.

Varusteiden puolesta mökissä on sähkövalaistus, sähkölämmitys ja avotakka, kylmä vesijohto järvestä, juomavesi haetaan itse, ei suihkua, puulämmitteinen sauna, ulkokäymälä, sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, TV, radio, kaasugrilli, grillikatos, yksittäinen mökki, uimaranta matala ja kova, palovaroitin makuutiloissa, varapoistumistie alakerrassa, käsisammutin. Mökissä on myös omavarainen vene, joka mahdollistaa vieraillemme vapaana liikkumisen järvessä.

Etäisyydet mökistä ovat vesistöön 30 metriä, Helsinkiin 360 km, kauppaan 8 km, linja-autolle 500 metriä, naapuriin 50 metriä, ravintolaan 8 km.

Omistaja tuo alkuun juomavettä, tämän jälkeen asiakas ottaa itse kaupan vesihanasta. Mökissä on myös mahdollisuus ostaa maataloustuotteita omistajalta ja pienriistan metsästysmahdollisuus. Lähistöllä sijaitsee myös Ähtärin eläinpuisto 50 km ja Powerpark 75 km. Sallittu korkeintaan 2 lemmikkiä.

Tervetuloa viettämään unohtumattomia hetkiä Iironjärven rannalle!

10. HAAPALA, SOINI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.7/5
 • Viikonloppuhinta: 211 – 552€
 • Viikkohinta: 466 – 830€
 • Sijainti: Ähtäristä 45 km koilliseen

Kuvaus

Tervetuloa Jokijärven rannalle! Tämä hirsirakennus vuodelta 1990 tarjoaa kaiken tarvittavan mukavaan ja rentoon lomailuun. Rannan läheisyydessä sijaitseva mökki tarjoaa 15 metrin päässä olevan uimarannan matalalla ja kovalla hiekkarannalla, jossa on myös oma laituri ja vene.

Mökissä on alakerrassa tupakeittiö, jossa on vuodesohva, wc-pukuhuone, suihku ja sauna sekä iso avokuisti. Yläkerrassa on makuuhuoneessa 4 vuodetta ja pinnasänky, aulassa 3 vuodetta ja parveke. Varusteluun kuuluu sähkövalaistus, sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, varaava takka, vesijohto, suihku saunassa, puulämmitteinen sauna, wc, sähköliesi, jääkaappi ja pakastinosa, mikroaaltouuni, tv, radio, pinnasänky/matkasänky, hiiligrilli ja grillikatos. Auton lämmityspistorasia on myös käytettävissä.

Lomailijat voivat nauttia hyvistä ulkoilu- ja kalastusmahdollisuuksista sekä sieni- ja marjametsistä lähellä. Lähialueelta löytyy myös hyvin huollettuja patikkareittejä, joista Arpainen sopii hyvin maastopyöräilyyn. Moottorikelkkareitit kulkevat myös 7 km päässä. Lähietäisyydeltä löytyy laskettelurinne Ski Vuorenmaa 25 km, Vauhti Matin Ratsutila 34 km, Ähtäri Zoo, kylpyläravintola Mesikämmen ja Ähtärin Golf 40 km, Keskisen kyläkauppa Tuurissa 60 km, Puuhapuisto Veijari Saarijärvellä 50 km.

Vietä unohtumattomat lomapäivät Jokijärven rannalla ja nauti kaikista tarjoamistamme mukavuuksista. Ota yhteyttä ja varaa mökkisi tänään!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *