Hae!

Vuokramökit Kontiolahti: 4 Upeaa Vaihtoehtoa (2023)

Kontiolahti on viehättävä pieni kunta Pohjois-Karjalassa, joka sijaitsee noin 25 kilometriä Joensuusta koilliseen.

Se on erinomainen lomakohde suomalaisille, jotka haluavat nauttia kauniista luonnosta ja rauhallisesta maaseudun tunnelmasta.

Kontiolahdella on paljon tarjottavaa ulkoilma-aktiviteeteista kiinnostuneille. Alueella on laaja valikoima vaellusreittejä, jotka tarjoavat upeat näkymät ympäröivään luontoon.

Lisäksi Kontiolahden järvistössä on hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja vesiliikuntaan, kuten uimiseen, melontaan ja suppailuun.

Tässä alueen vuokramökkejä!

1. VILLA INFANZIA, KONTIOLAHTI, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 145 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 957 – 957€
 • Viikkohinta: 1193 – 1338€
 • Sijainti: Joensuusta 30 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä edustava loma-asunto Kontiolahdessa on todellinen unelmakohde mökkilomaa suunnittelevalle perheelle tai ystäväporukalle. Sijaitessaan aivan Höytiäisen rannassa, se tarjoaa upeat näkymät järvelle. Mökissä on hyvin tilaa, sillä alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa on molemmissa parivuode, sekä keittiö ja olohuone. Yläkerrassa on lisäksi kaksi makuuhuonetta, joissa on molemmissa kaksi vuodetta. Keittiössä on kaikki tarvittavat varusteet, kuten sähköliesi, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni ja astianpesukone.

Mökissä on myös kaasugrilli, joka on käytössä kesäisin, sekä takka, jossa on sähkövastukset. Takan käyttö puilla ei ole sallittua. Tämä loma-asunto sopii erityisesti lapsiperheille, sillä oma ranta on lapsiystävällinen ja matala, ja siellä on käytössä lasten keinut. Kesäisin asiakkaiden käytössä on myös vanhoja polkupyöriä, joilla voi tutustua ympäristöön. Yläkerran lämmittämätön parveke on lasitettu, joten siellä voi nauttia kauniista maisemista myös sateella.

Loma-asunnon sijainti on erinomainen, sillä se on lähellä monia aktiviteetteja. Kontiolahden ampumahiihtostadionille on matkaa vain 15 kilometriä, golf-kentälle 18 kilometriä ja Kolin laskettelurinteille sekä Mustavaaran rinteille noin 40 kilometriä. Joensuun kylpylään on matkaa 31 kilometriä. Lisäksi mökki sijaitsee vain 10 kilometrin päässä kaupasta, joten tarvittavat ostokset hoituvat helposti.

Kaiken kaikkiaan tämä loma-asunto tarjoaa kaiken tarvittavan onnistuneen mökkiloman viettämiseen. Edustavan asunnon tilavat huoneet, upeat näkymät järvelle ja ranta tarjoavat rauhallisen ympäristön rentoutumiselle. Kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkösauna, suihku ja astianpesukone, takaavat, että lomalla voi keskittyä täysin rentoutumiseen ja nauttimiseen.

2. KIVIRANTA, KONTIOLAHTI, POHJOIS-KARJALA, KOLI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 100 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 571 – 797€
 • Viikkohinta: 716 – 891€
 • Sijainti: Joensuusta 55 km pohjoiseen

Kuvaus

Herajärven rannalla sijaitsee nostalginen lautarakenteinen vuokramökki, joka on peruskorjattu vuonna 2005. Mökki on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja luonnon keskellä oleiluun. Mökki on varusteltu kaikella tarvittavalla, kuten sähkövalaistuksella, ilmalämpöpumpulla, varaavalla takalla, sekä sähköliesillä. Maalämpö lämmittää talon mukavan lämpöiseksi, ja vesijohto omasta kaivosta takaavat hyvän asumismukavuuden.

Mökin kaksi makuuhuonetta ja alkovi ovat kalustettu mukavilla sängyillä ja sohvasängyillä. Mökissä on erillinen sisä-wc ja suihku. Rannassa puulämmitteinen sauna tarjoaa tunnelmallisen paikan rentoutumiseen. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva kylpypalju on myös vieraiden käytettävissä.

Mökin ranta on omalla yksityisellä alueella, joka avautuu kauniisti itään. Uimaranta on kova ja matala, joten se sopii hyvin myös perheen pienimmille. Ranta on aluksi noin seitsemän metriä matala, mutta sitten äkkijyrkkä. Ranta-alueella on myös mahdollisuus grillaamiseen pallogrillillä.

Varaukset alkavat klo 16.00 ja päättyvät lähtöpäivänä klo 12.00. Mökkiä vuokrataan max neljälle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Lähin kauppa sijaitsee noin 21 kilometrin päässä, ja hiihtokeskukseen on matkaa noin 20 kilometriä. Helsinkiin on matkaa noin 488 kilometriä. Mökki tarjoaa idyllisen paikan lomailla luonnon helmassa.

3. HIEKKALAMPI, KONTIOLAHTI, POHJOIS-KARJALA, KOLI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 84 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.5/5
 • Viikonloppuhinta: 406 – 669€
 • Viikkohinta: 678 – 914€
 • Sijainti: Joensuusta 45 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa viettämään rentouttavaa lomaa perheen tai ystävien kanssa tähän ihastuttavaan mökkiin, joka sijaitsee vain 45 km pohjoiseen Joensuusta.

Mökki sijaitsee Hiekkalammen rannalla, jossa on sekä matalaa että syvää rantaa, pehmeä hiekoitettu mutapohja ja oma vene käytettävissä. Mökki on rakennettu vuonna 2007 ja siinä on tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta ja tilava sauna. Tämän lisäksi mökkiin kuuluu ilmalämpöpumppu, varaava takka, astianpesukone ja pesukone.

Mökin sijainti tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja loman aikana. Alueella on useita luontopolkuja, sieni- ja marjametsiä, ja lähin naapuri sijaitsee lammen toisella rannalla, joten voit nauttia luonnon rauhasta.

Hiihtokeskukseen on 30 km matka, hiihtoladut löytyvät 18 km päästä ja Kolinporttiin on vain 22 km matka. Lisäksi omistaja voi vetää ladun mökin lähiympäristöön, jos siitä ennakkoon omistajan kanssa sovitaan ja kelilolosuhteet sen mahdollistavat.

Mökin varustelu on kattava ja sopii hyvin perheille. Mökin hintaan sisältyy kaksi polkupyörää, pinnasänky/matkasänky ja syöttötuoli. Mökkiin mahtuu majoittumaan viisi henkilöä ja WC löytyy yhdestä paikasta.

Voit myös nauttia ulkoilmasta ja grillailla grillikodassa. Tämä mökki on erinomainen valinta rentouttavaa lomaa varten, jossa voit nauttia luonnosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

4. PAPULANTUPA, KONTIOLAHTI, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 566 – 868€
 • Viikkohinta: 769 – 1087€
 • Sijainti: Joensuusta 20 km itään

Kuvaus


Tämä viehättävä ja tyylikäs hirsimökki sijaitsee vain 20 km Joensuusta itään, Pielisjoen rannalla. Vuonna 2011 valmistunut mökki on suunniteltu tarjoamaan vierailleen mahdollisimman mukavan ja rentouttavan loman. Mökki on yksityinen ja tarjoaa vierailleen oman rannan ja laiturin, josta voi helposti mennä uimaan ja nauttimaan joen rauhallisesta tunnelmasta. Terassilta avautuu kaunis näkymä joelle, jossa vierailijat voivat nauttia rottinkisesta istumaryhmästä.

Tämä mökki on täysin varustettu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset lomallesi. Täällä voit rentoutua takkatulen äärellä tai nauttia sähkösaunan löylyistä. Mökissä on kaikki tarvittavat kodinkoneet, kuten jääkaappi, pakastin, astianpesukone, pyykinpesukone ja mikroaaltouuni. Tämä tekee vierailustasi mahdollisimman mukavan ja stressittömän.

Mökki on erittäin hyvin varusteltu lapsiperheille, sillä se tarjoaa pinnasängyn, matkasängyn ja syöttötuolin. Lisäksi mökin ympäristössä on runsaasti tilaa lapsille leikkiä ja tutkia ympäristöä. Alueella on myös hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen.

Tämä mökki sijaitsee rauhallisella paikalla, mutta tarjoaa silti helpon pääsyn moniin aktiviteetteihin. Lähellä on mahdollisuus hiihtää, golfata, moottorikelkkailla ja nauttia vesistön läheisyydestä. Tämä mökki on täydellinen valinta vierailijoille, jotka etsivät rauhallista ja rentouttavaa lomaa kauniissa ympäristössä, jossa on monia mahdollisuuksia aktiviteetteihin.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Pohjois-Karjala

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *