Hae!

Vuokramökit Äänekoski: 10 Hienoa ja Tunnelmallista mökkiä [2024]

Äänekoski, tämä Keski-Suomen helmi, on kaupunki, joka kylpee luonnonkauneudessa ja sykkii suomalaisen kulttuurin sydäntä. Paikka, joka on kuin luotu rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja unohtumattomiin elämyksiin. Äänekoskella sinua odottavat upeat metsät, kristallinkirkkaat järvet ja jokimaisemat sekä rikas kulttuuri- ja harrastustarjonta. Mutta tässä artikkelissa keskitymme erityisesti viiteen parhaimpaan vuokramökkiin, jotka tarjoavat sinulle todellisen loman luonnon helmassa.

Mökkeily on monelle suomalaiselle sydämen asia, olipa kyse sitten kesäloman vietosta perheen parissa tai syysretkestä parhaiden ystävien kanssa. Se antaa meille mahdollisuuden päästä lähelle luontoa, hengittää raikasta ilmaa, nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta sekä luoda unohtumattomia muistoja.

Pysy mukana, sillä seuraavaksi sukellamme syvemmälle ja esittelemme sinulle ne viisi vuokramökkiä Äänekoskella, jotka ovat ansainneet paikkansa tällä Top 5 -listallamme. Jokainen näistä mökeistä tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuuksia, luonnonrauhaa ja paikallista charmia. Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti unohtumatonta lomaa? Lähdetään yhdessä tutkimaan!

1. LEKOJÄRVEN HERRA, KONGINKANGAS, ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 30 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 254 – 503€
 • Viikkohinta: 566 – 869€
 • Sijainti: Jyväskylästä 68 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa lomalle omaan rauhaan! 🌲🛶 Sijaintina vain 68 km Jyväskylästä pohjoiseen, suoraan viehättävän Lekojärven äärellä. Tarjolla on syvän vedentunneleita, mutapohjainen oma ranta, laituri sekä oma soutuvene ja kanootti omia vesiseikkailuja varten.

Majoitut vuonna 2016 rakennettuun, höylähirsimökkiin, jonka valoisa tupakeittiö on varustettu vuodesohvalla. 🏠🔥 Pesuhuoneessa on suihkukaappi, ja lisäksi voit rentoutua omassa puulämmitteisessä saunassa. Parvella sinua odottaa jenkkiparivuode ja oleskeluryhmä. Parvelle johtavat jyrkät portaat, mutta siitä ei kannata huolestua, sillä tämä lomakohde on varusteltu sekä alakerran että yläkerran varapoistumisteillä. Turvallisuus ennen kaikkea! 😊👍

Ympäröivä alue tarjoaa tunnetusti hyvät marja- ja sienimaastot sekä kalaisan järven. Ja jos kaipaat eläinseuraa, omistajan hevostilan eläimet ovat vain sopimuksen päässä! 🐎🐕

Mökki tarjoaa siis kaiken tarvitsemasi nauttiaksesi lomasta – hengähdyshetkestä, luonnon rauhasta ja turvallisesta ympäristöstä. Tule ja koe itse! 🌟

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden perusteella tämä vuokramökki on poikkeuksellisen pidetty ja suosittu, ja se saa jatkuvasti korkeita pisteitä sen ympäristön rauhallisuuden, siisteyden, hyvän varustelutason ja ihanteellisen sijainnin vuoksi. Asiakkaat pitävät erityisesti mökin tunnelmallisuudesta ja kodikkuudesta, sekä siitä, että mökistä löytyy kaikki tarvittava. Sauna saa kiitosta rentouttavista löylyistään. Omistajat ovat saaneet kiitosta ystävällisyydestään ja palvelualttiudestaan. Useat asiakkaat ovat ilmaisseet halunsa palata mökille uudestaan.

2. TERVAHARJU, ÄÄNEKOSKI , ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 130 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 514 – 1150€
 • Viikkohinta: 1172 – 1742€
 • Sijainti: Jyväskylästä 75 km pohjoiseen

Kuvaus

Keiteleen lumo sijaitsee hurmaavasti vain kivenheiton päässä järven rannasta. 🚣‍♀️ Tämä moderni huvila tarjoaa lämminhenkisen lomakodin jopa kahdelle perheelle, jossa luksusta luo vesikiertoinen lattialämmitys ja miellyttävä ilmanvaihto. Kaksi wc:tä, suihku sekä sauna palvelevat mukavasti niin ala- kuin yläkerrassakin, ja keittiön täydellinen varustelu mahdollistaa herkuttelun lomalla.

Mutta missä viihtyisä sisustus loppuu, siitä alkaa suorastaan taianomainen ulkotila. Huvilan pihaa koristavat värikkäät kukkaistutukset 🌸 ja nurmikkoinen alue, joka jatkuu aina järven rantaan asti. Rantasauna ja kesäkäyttöinen makuuaitta tarjoavat lisätilaa, ja kirsikkana kakun päällä: 6 hengen kylpypalju! Voiko loman viettoa enää täydellisemmäksi kuvitella? Huippuna vielä, että alueella on runsaasti marja- ja sienimetsiä, lenkkipolkuja sekä kalaisa lahti. Siis oikea paratiisi rauhaa kaipaaville lomalaisille! 🌿🍄🎣

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden perusteella Keiteleen lumo on saanut kiitosta monipuolisista ominaisuuksistaan. Erityisesti sen rauhallinen sijainti luonnonhelmassa, avara ja ilmava tila sekä hyvä varustelu on mainittu usein. Käyttäjät ovat kehuneet huvilaa laadukkaaksi ja toimivaksi, ja palju sekä ranta-alueet ovat saaneet erityisesti lapsiperheiltä kiitosta. Myös siisteyttä ja hyvin hoidettua pihapiiriä on kiitelty. Lisäksi mukava yhteydenpito mökin vastuuhenkilöön ja ystävällinen palvelu on tuotu esille. Asiakkaiden kokemukset osoittavat, että Keiteleen lumo tarjoaa erinomaiset puitteet rentouttavalle lomalle luonnon keskellä.

3. OASIS OF THE LEKOJÄRVI, ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 38 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 3 henkilöä
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 302 – 584€
 • Viikkohinta: 527 – 1035€
 • Sijainti: Jyväskylästä 70 km pohjoiseen

Kuvaus

🌲 Kuvittele lomasi rauhallisessa kodikkaassa mökissä, jossa on tuoksuva hirsiseinä ja järvi aivan nurkan takana. Tämä idyllinen paikka, vain 70 km Jyväskylästä pohjoiseen, kätkee sisäänsä kaikki tarvittavat mukavuudet nykyaikaiseen lomailuun – moderni tupakeittiö, mukava parivuode ja kolme patjaa parvella. Plus, tynnyrisauna ja puulämmitteinen palju odottavat sinua. 🌊

Pihapiiri on vastikään saneerattu ja tarjoaa lisäksi sähköistetyn piha-aitan erinomaisena vaihtoehtona nukkumapaikaksi. Voit nauttia grillikodassa herkullisesta ateriasta, tai rentoutua veneellä järven selällä. Lemmikitkin ovat tervetulleita! 😺🐶

Ja mikä parasta, mökki tarjoaa useita aktiviteetteja – tarjolla on 2 SUP-lautaa sekä perinteisiä pihapelejä. Loman voi päättää päivittäiseen saunomiseen, ja miksei vaikka paljuun? Täydellinen paketti siis! 🏖️🔥

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat ovat nauttineet syvästi tästä rauhallisesta, hyvinhoidetusta ja varustellusta mökistä, korostaen erityisesti sen siisteyttä ja mukavuutta. Monet ovat maininneet ihastelleensa kodikkaan tynnyrisaunan tarjoamia löylyjä sekä rentouttavan paljun tunnelmaa. Mökki on ollut täydellinen paikka nauttia luonnon hiljaisuudesta ja sen tarjoamasta rauhasta, teki sää mitä tahansa. Erityisesti jouluvalojen tunnelmaa ja takan tuomaa lisälämpöä on kehuttu. Mökin sijainti, ei kovinkaan kaukana lähimmästä kaupasta, on myös saanut kiitosta.

4. KAMOMILLA, ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 32 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 379 – 453€
 • Viikkohinta: 635 – 1045€

Kuvaus

Tervetuloa Keitele järven rannalle, missä sinua odottaa viehättävä mökki täynnä rentoutumisen mahdollisuuksia! Tämä hirsirakenteinen mökki tarjoaa täydellisen paikan nauttia lomasta luonnon helmassa. Aloita aamusi aamukahvilla terassilla, joka ulottuu osittain järven päälle luoden upean tunnelman. Ja tiedätkö mikä tekee tästä mökistä vielä houkuttelevamman? Saunarakennuksen terassilla odottaa puulämmitteinen palju, jossa voit rentoutua ja katsella auringonlaskua.

Mökki sopii täydellisesti pienelle ryhmälle tai pariskunnalle, ja siellä on kaikki tarvittavat mukavuudet unohtumattoman loman viettämiseen. Mökin keittiö on tilava ja siinä on kaikki tarvittavat välineet, jotta voit valmistaa herkullisia aterioita. Olohuoneessa on viihtyisä vuodesohva, josta löytyy myös mukava vuode kahdelle. Terassilta löytyvä pallogrilli mahdollistaa ulkoilma-ateriat, ja mökissä oleva ulkokäymälä takaa luontokokemuksen kaiken kruunaavan mökkiretken aikana.

Lisäksi mökissä on erillinen saunarakennus, jossa voit nauttia puulämmitteisestä kiukaasta ja ihanasta löylystä. Takkatupa varaavalla takalla luo lisää lämpöä ja tunnelmaa viileämpiin iltoihin. Ja mikä olisikaan parempi tapa päättää päivä kuin kylpeä pienessä puulämmitteisessä paljussa terassilla?

Tässä mökissä saat nauttia luonnonrauhasta ja samalla kaikista mukavuuksista, joita tarvitset täydellisen loman viettoon. Vuokraa tämä yksittäinen mökki ja lähde tutustumaan Keitele järven maisemiin. Äänekosken palvelut ovat vain 32 kilometrin päässä, joten tarvittaessa kauppaan ja ravintoloihin on lyhyt matka. Tartu tilaisuuteen ja luo unohtumaton lomamuisto tässä ihanassa mökissä, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset täydelliseen lomaan luonnon keskellä.

5. KOSKELA, ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 45 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.8/5
 • Viikonloppuhinta: 154 – 403€
 • Viikkohinta: 333 – 603€
 • Sijainti: Jyväskylästä 45 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa viehättävään mummonmökkiin Jyväskylän läheisyydessä! Tämä vuonna 1939 rakennettu ja vuonna 2015 remontoitu mökki tarjoaa tunnelmallisen loman luonnon helmassa. Tupakeittiössä on mukava vuodesohva, ja makuuhuoneissa on viihtyisät vuoteet kauniissa ympäristössä. Kylpyhuoneessa on suihku ja wc, ja lämmityksestä huolehtivat puuhella ja pystyuuni. Mökki on täynnä historiaa, mutta varusteltu modernein mukavuuksin, kuten sähkövalaistuksella, sähkölämmityksellä, jääkaapilla, mikroaaltouunilla, TV:llä ja radiolla.

Mökin pihapiirissä sijaitsee myös oma, 12 neliön pihasauna, jossa voit rentoutua kylmävesi letkulla ja nauttia löylyistä. Ulkoilmaihmisille on tarjolla myös nuotiopaikka, jossa voit paistaa makkaraa ja viettää mukavia hetkiä ystävien tai perheen kanssa. Mökin sijainti tarjoaa monia mahdollisuuksia aktiviteetteihin, kuten hiihtoon, koskikalastukseen ja ratsastukseen lähialueilla.

Naarajärven kaunis ranta on vain 150 metrin päässä, ja voitte jakaa sen yhteiskäytössä viereisen mökin kanssa. Lisäksi omistaja tarjoaa polkupyöriä vuokralle ja rantasaunan saaressa, jonne on lyhyt matka. Tervetuloa nauttimaan perinteisestä suomalaisesta mökkikokemuksesta modernilla twistillä ja luonnonkauniissa ympäristössä!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mummonmökki on saanut asiakkailta positiivisia arvioita. Mökki on viihtyisä ja tunnelmallinen, ja siitä löytyy kaikki tarvittava. Erityisesti puulämmitteinen pihasauna ja hyvät löylyt saivat kiitosta. Mökin sijainti maaseudulla tarjoaa rauhallisen ympäristön, ja järvinäkymä on kaunis. Asiakkaat olivat tyytyväisiä hinta-laatusuhteeseen ja mökin varustelutasoon. Lähistöllä on hyvät ulkoilumaastot ja mahdollisuus erilaisiin aktiviteetteihin, kuten koskikalastukseen ja mäenlaskuun. Omistaja sai kiitosta avuliaisuudestaan ja nopeasta reagoinnista tarvittaessa. Suurin osa asiakkaista suosittelisi tätä mökkiä.

6. 5134, SUMIAINEN, ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 47 m²
 • Henkilömäärä: 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 444 – 584€
 • Viikkohinta: 791 – 1045€
 • Sijainti: Jyväskylästä 75 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa aurinkoiselle tontille sijaitsevaan Matilan Ankkuri mökkiin Jyväskylän lähistöllä! Tämä viehättävä hirsirakennus ja piharakennus tarjoavat täydellisen yhdistelmän rentoutumista ja lomailua varten. Hirsirakennuksessa on viihtyisä tupakeittiö, sauna, pukuhuone ja lasikuisti, josta voit nauttia upeasta näköalasta. Piharakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, wc, lasitettu kuisti ja katettu oleskeluterassi, jossa voit rentoutua ja nauttia raikkaasta ilmasta.

Mökissä ja piharakennuksessa on molemmissa televisio, joten voit viettää iltoja mukavan ohjelman parissa. Voit myös hyödyntää puuceetä ulkona. Mökissä on sähkövalaistus ja -lämmitys, vesijohto sekä suihku saunassa. Puulämmitteinen sauna tarjoaa perinteistä suomalaista löylyä. Keitele-järvi sijaitsee aivan mökin vieressä, ja voit pulahtaa sen matalaan ja kovaan hiekkarantaan. Omassa puutellassa voit rentoutua ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.

Matilan Ankkuri kesäravintola ja venesatama sijaitsevat kätevästi vain 4,5 kilometrin päässä. Lisäksi lähialueelta löytyy upea Pyhä-Häkin kansallispuisto, joka houkuttelee luontoihmiset retkeilemään. Tämä viehättävä mökki on täydellinen valinta lapsiperheille ja kaikille, jotka haluavat rentoutua luonnon keskellä. Varaa itsellesi unohtumaton loma tästä kauniista mökistä, joka tarjoaa kaikki mukavuudet ja lomailun tarpeet. Älä unohda, että paikan päällä tarvitaan 60 euron avainpantti. Tervetuloa nauttimaan lomasta Matilan Ankkuri mökissä!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaiden arvioista käy ilmi, että Matilan Ankkuri mökki on erittäin siisti ja hyvin varusteltu lomakohde. Asiakkaat arvostavat rauhallista ja kaunista ympäristöä sekä mökin toimivuutta. Iso piha-alue, hyvä laituri ja aurinkoinen pihapiiri saavat kiitosta. Mökki ja nukkumatilat ovat erityisen siistejä, ja siellä on kaikki tarpeellinen. Sauna lämpenee nopeasti ja ranta on mainio. Asiakkaat suosittelevat tätä mökkiä lämpimästi, ja se saa korkean suositteluprosentin.

7. 5816, SUMIAINEN, ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 59 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 312 – 654€
 • Viikkohinta: 552 – 986€
 • Sijainti: Jyväskylästä 75 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Keitele-järven rantaan, jossa sinua odottaa viehättävä mökkikokemus! Tämä vuonna 1993 rakennettu hirsirakennus tarjoaa kaiken, mitä tarvitset täydelliseen lomaan luonnon helmassa. Astu sisään tilavaan keittiöön ja olohuoneeseen, joissa voit valmistaa herkullisia aterioita ja rentoutua mukavasti ystävien tai perheen kesken. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on kaksi sänkyä ja toisessa viihtyisä parivuode. Lisämukavuutta tarjoaa makuuparvi, jossa on kolme vuodetta, mutta varo jyrkkiä portaita!

Täällä voit hemmotella itseäsi puulämmitteisen saunan lämmössä ja nauttia raikkaasta löylystä. Saunan jälkeen voit viilentyä avokuistilla tai ottaa virkistävän sukelluksen Keitele-järveen, joka sijaitsee vain 40 metrin päässä mökiltä. Mökin varustelu on erinomainen, sillä siinä on sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, vesijohto, suihku, WC pesuhuoneessa, sekä tietysti jääkaappi, pakastin, astianpesukone ja pyykinpesukone. Lisäksi voit viihdyttää itseäsi televisiolla ja radiolla tai rentoutua ulkona kiinteän grillin äärellä.

Täällä voit todella irrottautua arjen kiireistä ja nauttia luonnon kauneudesta. Veneen ansiosta voit tutkia järveä ja löytää rauhallisia kalastuspaikkoja. Jos olet seikkailunhaluinen, voit lähteä pienriistan metsästykseen omistajan mailla lisämaksua vastaan. Naapurimökki on vain 80 metrin päässä, joten saatat tavata muita luontoystäviä matkallasi.

Tämä mökki tarjoaa kaiken tarvitsemasi mukavuuden, jotta voit rentoutua ja ladata akkuja luonnon syleilyssä. Älä odota enää, varaa lomasi ja anna tämän mökin viedä sinut mukanaan unohtumattomaan lomaseikkailuun! 😊🌲🏡

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tämän mökin arviot ovat pääosin positiivisia. Asiakkaat kehuvat mökin siisteyttä, hyvää varustelua ja kaunista sijaintia Keiteleen rannalla. Useat mainitsevat myös rauhallisuuden ja ystävällisen omistajan. Sauna ja uimaranta saavat erityismainintoja, samoin kuin hyvin varusteltu keittiö. Asiakkaat suosittelevat tätä mökkiä ja monet heistä aikovat palata uudelleen. Mökin lähistöllä on rajoitetusti naapureita, mikä lisää yksityisyyden tunnetta. Kaiken kaikkiaan tämä mökki tarjoaa viihtyisän ja rentouttavan lomakokemuksen luonnon keskellä Keiteleen järven rannalla.

8. 6309, SUMIAINEN, ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 65 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 312 – 654€
 • Viikkohinta: 552 – 986€
 • Sijainti: Jyväskylästä 75 km koilliseen

Kuvaus

Tervetuloa tähän kotoisaan vuokramökkiin Keitele-järven rannalla, vain 75 km Jyväskylästä koilliseen! Tämä viehättävä hirsirakennus vuodelta 1995 tarjoaa kaiken tarvitsemasi mukavan loma-asumisen varustelun. Astianpesukone, pyykinpesukone, ja jopa TV ja radio takaavat modernin mukavuuden, mutta mökin lämminhenkinen tunnelma säilyy kiitos varaavan takan ja puulämmitteisen saunan.

Sisustukseltaan tämä mökki on kodikas ja tunnelmallinen. Keittiö ja olohuone luovat yhtenäisen tilan, jossa on mukava kokoontua yhdessä läheisten kanssa. Kahdessa makuuhuoneessa on yhteensä neljä viihtyisää vuodetta, ja makuuparvella mahtuu lisäksi kolme henkilöä yöpymään. Päivittäiset hygieniatarpeet hoituvat pesuhuoneessa ja WC löytyy sekä pesuhuoneesta että erikseen.

Ulkona odottaa kaunis avokuisti, jossa voit rentoutua rauhallisessa ympäristössä ja nauttia järvinäkymästä. Keitele-järven uimaranta on vain muutaman askeleen päässä mökiltä, ja se kutsuu sinut virkistäytymään raikkaassa vedessä. Lisäksi saat oman veneen käyttöösi, joten voit tutkia järven rantoja ja kalastaa halutessasi.

Sijainti tarjoaa rauhallisuutta ja luonnonläheisyyttä, mutta lähialueella on myös palveluita. Kauppaan ja linja-autolle on matkaa vain 10 km, ja lähimmälle ravintolallekin vain 3 km. Naapurimökki sijaitsee hieman kauempana, joten saatte nauttia yksityisyydestänne.

Tule viettämään rentouttavaa lomaa tässä idyllisessä vuokramökissä Keitele-järven rannalla. Täällä yhdistyvät kaunis luonto, moderni varustelu ja perinteinen mökkimiljöö – täydellinen yhdistelmä unohtumattomalle lomakokemukselle! 😊🌲🏞️

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaiden arvioiden perusteella tämä mökki Keitele-järven rannalla on saanut positiivista palautetta. Asiakkaat ovat kiitelleet mökin siisteyttä, hyvää varustelua ja mukavia petivaatteita. Mökin isäntää on kehuttu ystävälliseksi ja avuliaaksi. Rauhallinen sijainti ja kauniit järvimaisemat ovat saaneet kiitosta. Uimaranta on matala ja puhdas, ja mökin piha on avara. Kauppa on kohtuullisen lähellä, ja lähistöllä on myös ravintola. Asiakkaat ovat suositelleet tätä mökkiä muille ja aikovat palata uudelleen. Mökki on saanut keskimäärin 4.3 tähteä, ja kaikki arviot suosittelevat tätä lomakohdetta.

9. HIEKKARANTA, SUMIAINEN, ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 78 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 255 – 693€
 • Viikkohinta: 569 – 1046€
 • Sijainti: Jyväskylästä 56 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa viehättävälle mökkilomalle Pieni-Jurvojärvelle, vain 56 km pohjoiseen Jyväskylästä! Tämä vuonna 2005 rakennettu hirsimökki tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja luonnonläheisyyttä. Tilavassa tupakeittiössä voit valmistaa herkullisia aterioita, ja makuuhuoneiden parivuoteet ja erilliset vuoteet takaavat levolliset yöunet kaikille vieraille.

Yläkerrassa sijaitseva makuualkovi tarjoaa lisää tilaa ja kodikasta tunnelmaa. Saunan lempeät löylyt hellivät kehoa ja mieltä, ja pesuhuoneessa voit raikastua päivän aktiviteettien jälkeen. Iltahämärässä voit rentoutua avokuistilla tai parvekkeella ihaillen kaunista järvimaisemaa.

Mökillä on myös grillikatos, jossa voit valmistaa maistuvia aterioita ulkona. Mikäli kaipaat lisäluksusta mökkilomaasi, voit varata käyttöösi puilla lämmitettävän kylpypaljun. Kylpypalju on suosittu lisävaruste, joten suosittelemme varaamaan sen etukäteen mökkivuokrauksen yhteydessä.

Varustelultaan mökki on erittäin kattava, joten voit nauttia huolettomasta lomasta. Sähkövalaistus, lämmitys ja varaava takka takaavat viihtyisät oleskelutilat. Vesijohto, suihku, wc:t, astianpesukone, pyykinpesukone ja muut modernit mukavuudet helpottavat arkea. Lisäksi mökissä on TV, CD-soitin ja DVD, joten voit viettää viihdyttäviä iltoja ystävien ja perheen kesken.

Pieni-Jurvojärven läheisyys tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja. Voit lähteä soutamaan järvelle käytössäsi olevalla soutuveneellä tai nauttia matalasta ja kovasta uimarannasta. Lähialueella on myös mahdollisuus ratsastukseen, hiihtoon, lasketteluun ja koskikalastukseen. Vaellusreitti Laulavan mörön polku tarjoaa kauniita maisemia ja retkipaikkoja.

Tämä ainutlaatuinen mökki tarjoaa kaiken tarvittavan rentouttavaan lomaan luonnon syleilyssä. Tule nauttimaan rauhasta ja kauniista maisemista Pieni-Jurvojärven mökille! 😊🌲

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökki on saanut pääasiassa positiivisia arvioita. Asiakkaat ovat kehuneet mökin hyvää varustelua, siisteyttä ja toimivuutta. Rauhallinen sijainti järven rannalla on saanut kiitosta, ja mökki on sopinut hyvin isommallekin porukalle. Saunan löylyt ovat mainitsemisen arvoiset, ja ulkoilumahdollisuudet lähialueella ovat olleet suosittuja. Matala ranta on ollut hyvä lapsiperheille, mutta joillekin vieraille se on ollut haasteellinen. Mökissä on myös mahdollisuus vuokrata palju, ja sen lisäksi mökkiin kuuluu grillikatos. Joitakin parannusehdotuksia on esitetty, kuten kunnostuksen tarve ja lisää keittiövälineitä. Yleisesti ottaen asiakkaat suosittelevat mökkiä ja pitävät siitä viihtyisänä ja toimivana lomapaikkana.

10. PIKKUHUKKA, KONGINKANGAS/ÄÄNEKOSKI, ÄÄNEKOSKI, KESKI-SUOMI

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 30 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 206 – 526€
 • Viikkohinta: 454 – 792€
 • Sijainti: Jyväskylästä 70 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Keitele-järven rannalle, upean Räihänselän ääreen! Vuokramökki, joka tarjoaa sinulle unohtumattoman lomakokemuksen luonnon helmassa. Tämä puurakenteinen mökki on valmistunut vuonna 2009 ja siinä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Astu sisään viehättävään tupakeittiöön, jossa on lisävuodemahdollisuus kahdelle. Mökin parvella odottavat sinua kaksi mukavaa runkopatjaa rentouttavaa unta varten. Sauna ja tilava veranta luovat täydellisen paikan rentoutumiselle ja nautiskelulle.

Ulkona voit grillailla herkkuja kaasugrillillä, kun taas lämmin Biolan-ulkokäymälä tarjoaa yksityisen vessakokemuksen. Kesällä 2012 mökin pihalle rakennettu uusi aitta tarjoaa nukkumapaikat kahdelle henkilölle ja siinä on eristys sekä sähkölämmitys. Mökki sijaitsee männikköisellä kalliorinteellä, joten maisemat ympärilläsi ovat henkeäsalpaavat.

Räihänselkä on erityisen tunnettu kalaisuudestaan, joten kalastusmahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Lisäksi lähialueella on upeita marja- ja sienimaastoja, jotka houkuttelevat luonnonystäviä. Mökin omistajan mailla on myös mahdollisuus metsästää pienriistaa. Halutessasi voit tutustua lähialueen nähtävyyksiin, kuten Konginkankaan keskustaan, Äänekoskeen tai Laulavaan Mörönpolkuun. Talvikaudella voit hiihtää lähialueen upeilla laduilla tai vierailla Viitasaaren Savivuoren laskettelukeskuksessa.

Tämä vuokramökki tarjoaa sinulle tilaisuuden kokea ainutlaatuinen loma luonnonrauhassa ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Nauti kauniista maisemista, virkistävästä järvestä ja unohtumattomista hetkistä ystäviesi ja perheesi kanssa. Tervetuloa rentoutumaan! 🌲🏞️🌅

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tämä mökki on saanut asiakkailta pääosin positiivista palautetta. Asiakkaat pitivät mökin kauniista maisemista, hyvästä varustelusta ja siisteydestä. Erityismainintoja saivat upea sauna, tilavat terassit ja mahdollisuus kalastukseen. Rauhallinen sijainti ja läheiset ulkoilureitit myös saivat kiitosta. Muutamia parannusehdotuksia annettiin, kuten saunan kiukaan turvallisuus ja sisävessan puuttuminen. Yhteydenpito omistajan kanssa koettiin vaivattomaksi ja omistajat saivat kiitosta avuliaisuudesta. Suurin osa asiakkaista suosittelisi tätä mökkiä, ja se ansaitsee 4/5 tähteä.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Keski-Suomen maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Keski-Suomi -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *