Hae!

Vuokramökit Urjala: 4 Mahtavaa mökkiä [2024]

Hei, hyvä luonnon ystävä! 🌲 Tiesitkö, että Urjala tarjoaa salaisen ikkunan Suomen sydämeen? Tämä upea helmi Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen raja-alueella houkuttelee kävijöitä kiehtovilla metsämaisemillaan, kristallinkirkkailla järvillään ja tietenkin, sen ihastuttavilla vuokramökeillä. Tervetuloa Urjalaan, jossa “kaupunki” tarkoittaa ainoastaan kaunista yhteenliittymää vanhoja puutaloja! 🏘️

Urjala on kuin Suomi pienoiskoossa, yhdistäen kotoisan maaseututunnelman, rikkaan historian ja unohtumattoman luontokokemuksen.

Mökeissä Urjalan maisemien äärellä voi unohtaa arjen stressin ja nauttia rauhasta. Kesäisin voit nauttia auringonpaisteesta ja järven viileydestä, talvella voit sukeltaa lumen peittämään metsään tai lämmitellä mökin takkatulen äärellä. Vuokramökit Urjalassa tarjoavat erilaisia, mielenkiintoisia majoitusvaihtoehtoja, joihin tutustumme tarkemmin tässä artikkelissa. Joten laita kahvi tippumaan, vedä villasukat jalkaan ja valmistaudu tutustumaan Urjalan parhaimpiin lomakohteisiin! 🏡🔥

1. TUULENTUPA, URJALA, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 65 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.8/5
 • Viikonloppuhinta: 302 – 639€
 • Viikkohinta: 696 – 963€
 • Sijainti: Tampereelta 75 km etelään

Kuvaus

🌲🦋 Lahmajärven lumo kutsuu sinut nauttimaan idyllisestä rauhasta aivan vesistön äärellä. Aivan Tampereen lähellä sijaitseva hienostunut puumökki, kahden rakennuksen kompleksi, on täydellinen pakopaikka neljälle henkilölle. 🚣‍♀️✨

Mökissä nautit lämpimästä tunnelmasta, avotakka ja lattialämmitys takaavat mukavuuden kaikkina vuodenaikoina. Rantasauna tarjoaa perinteisen suomalaisen saunakokemuksen, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi. 🌞🔥

Ympäröivässä metsässä marja- ja sienestysmahdollisuudet odottavat ja taideystävät ilahtuvat läheisestä Galleria Oodista. Rauhallisesta sijainnistaan huolimatta, mökiltä on helppo pääsy naapurikaupunkeihin kuten Tampere, Forssa, ja Hämeenlinna. 🎨🍄

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioiden perusteella Lahmajärven mökki on hyvin varusteltu, kodikas ja rauhallisella paikalla sijaitseva lomapaikka. Asiakkaat ovat erityisesti kehuneet mökin tilavaa ja hyvälaatuista saunaa sekä mukavaa terassialuetta. Lisäksi luonnonkaunis ympäristö ja läheinen järvi ovat tuoneet lisäarvoa lomailuun. Järven mataluus on koettu positiivisena lapsiperheiden kannalta. Mökin wifi-yhteys on saanut kritiikkiä, mutta toisaalta mökkiloma on nähty tilaisuutena irtautua some-elämästä. Joillekin asiakkaille mökin rauhallisuus ja eristyneisyys ovat olleet juuri sitä, mitä he ovat lomaltaan toivoneet.

2. SOKEELAMPI, URJALA, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 124 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.1/5
 • Viikonloppuhinta: 407 – 904€
 • Viikkohinta: 741 – 1367€
 • Sijainti: Helsingistä 147 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa hengähtämään luonnon syleilyyn! 🌲 Tämä upea vuokramökki tarjoaa luksusta keskellä kauneinta suomalaista luontoa vain 147 km Helsingistä. Pyöröhirsimökki, kaksi makuuaittaa ja erillinen rantasauna luovat viihtyisän kokonaisuuden, jossa majoittuu mukavasti jopa 8 henkilöä.

Mökissä on kaikki mitä tarvitset lomaasi varten – sähkölämmitys, varaava takka, kolme suihkua, sähkö- ja puulämmitteinen sauna, TV ja Wi-fi. Lisäksi vene odottaa sinua tutkimaan Sokeelammen salaisuuksia. 🚣‍♀️ Ja illan tullen, mitäpä olisi parempaa kuin herkutella kaasugrillin äärellä, kuunnellen luonnon hiljaisuutta?

Huvilalla on metsäinen rinnetontti, rantasauna ja laituri, josta pääsee helposti pulikoimaan. Vaikka mökki tarjoaa rauhallista luonnonläheisyyttä, on lähin kauppa vain 6 km päässä. Tämä on ihanteellinen kohde kaikille, jotka kaipaavat pakoa arjen kiireistä luonnon helmaan. ☀️🌳🦋

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat pitivät tätä tilavaa ja viihtyisää vuokramökkiä rauhallisena paikkana, joka sopii mainiosti myös isommalle ryhmälle. Mökki sai kehuja erinomaisesta varustelustaan, mukaan lukien laadukkaat astiat, useat jääkaapit ja hyvät saunatilat. Ympäröivä luonto ja hyvät uimamahdollisuudet tekivät mökistä suositun kohteen. Muutamat asiakkaat mainitsivat, että wifi ei toiminut, ja jotkut totesivat tontin rinteikkyyden haastavaksi liikkumiseen. Siitä huolimatta, suurin osa suosittelisi tätä majoitusta muillekin.

3. TEERITIEN JOUTSEN, URJALA, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 55 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.8/5
 • Viikonloppuhinta: 348 – 942€
 • Viikkohinta: 738 – 1426€
 • Sijainti: Helsingistä 175 km luoteeseen

Kuvaus

Tervetuloa hienolle paikalle kalaisan Rutajärven rannalle! Vuokramökki sijaitsee niemen nokassa, tarjoten upean järvimaiseman ja unohtumattoman auringonlaskun Teeritien Joutsenen terassilta. Täällä voit todella nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta.

Mökki on peruskorjattu vuonna 1998, mutta sen hirsirakenteinen tunnelma säilyy. Tupakeittiössä voit valmistaa herkullisia aterioita ja nauttia niistä terassilla, jossa on kaasugrilli ja mukavat kalusteet. Saunominen onnistuu puulämmitteisessä saunassa, vaikka suihkua täällä ei olekaan. Eikä hätää, käyttövesi saadaan pumpulla järvestä!

Mökin pihassa sijaitsee myös viihtyisä aittarakennus, jossa on kaksi erillistä sänkyä. Varustelu on hyvä, sillä mökissä on sähkövalaistus, lämmitys ja varaava takka, joka luo tunnelmaa viileämpinä iltoina. Keittiössä on jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni ja nestekaasuliesi. Lisäksi löytyy radio, syöttötuoli ja kuivakäymälä erillisessä rakennuksessa.

Rutajärvi kutsuu myös vesillä liikkujia, sillä mökissä on käytössä soutuvene. Uimaranta on matala ja kova, tarjoten virkistystä vesipedosta haaveileville. Jos kauppareissu tulee mieleen, kauppaan on matkaa 7 km.

Tule viihtymään tässä luonnonkauniissa vuokramökissä ja koe rentouttava loma Rutajärven rannalla. Hemmottele itseäsi saunan lämmössä, nauti kalaisista vesistä ja inspiroidu upeista maisemista. Täällä luonto hellii sinua parhaimmillaan! 🌲🌊😊

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Rauhallinen ja upealla paikalla sijaitseva mökki niemen kärjessä. Aurinko paistaa kuistille ja laiturille iltaisin, ja mökki on erinomaisesti varusteltu ja sopivan kokoinen kahdelle hengelle. Puusaunassa saa hyvät löylyt ja kaasugrillillä valmistuvat herkulliset grilliateriat. Lisärakennus mahdollistaa mukavan majoittumisen eri-ikäisille. Omistaja on avulias ja huolehtii hyvin vieraiden tarpeista.

4. TAIKAYÖN MAJA, URJALA, PIRKANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 90 m²
 • Henkilömäärä: 5 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.7/5
 • Viikonloppuhinta: 395 – 688€
 • Viikkohinta: 701 – 1038€
 • Sijainti: Helsingistä 175 km luoteeseen

Kuvaus

🌲 Tervetuloa aikamatkalle! Vuonna 1938 rakennettu hirsitalo, joka on kietoutunut modernin mukavuuden ympärille, odottaa sinua Rutajärven äärellä. Talo tarjoaa lämpimän tunnelman varaavan takan ja ilmalämpöpumpun ansiosta. Ja hei, täällä sinun ei tarvitse murehtia nettiyhteydestä – talossa on 4G Wifi-verkko!

🏊‍♀️ Ulko-oven avatessasi, ranta ja sen houkutteleva 30 metrin laiturisilta tervehtivät sinua vain 10 metrin päässä. Tarjolla on yksityisiä uintihetkiä savipohjaisessa järvenrantavedessä ja kenties pieniä veneretkiä omalla kumiveneellä.

🍽️ Päivän päätteeksi kokkaa ateriasi täysin varustellussa keittiössä, jonka jälkeen voit rentoutua saunassa tai viettää iltaa takka valaistussa olohuoneessa. Lopulta voit siirtyä unelmien maille talon kahdessa makuuhuoneessa. 🛌

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tämän järvenrantamökin arvioijat ylistävät sen erinomaista varustelua, mukaan lukien hyvin varusteltu keittiö, tilava jääkaappi ja toimiva ilmalämpöpumppu. Mökki on kuin omakotitalo, tilava ja puhdas, ja se on houkutellut erityisesti perheitä, jotka arvostavat omaa rauhaa ja tilaa. Sijainti lähellä kauppoja ja palveluita saa kiitosta, samoin kuin kauniit järvinäkymät. Huomionarvoista on, että ranta on mutapohjainen ja viereinen tie saattaa olla meluisa, mutta nämä seikat eivät ole estäneet suurinta osaa asiakkaista nauttimasta oleskelustaan ja suosittelemasta mökkiä eteenpäin.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Pirkanmaan maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Pirkanmaa -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

One thought on “Vuokramökit Urjala: 4 Mahtavaa mökkiä [2024]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *