Hae!

Vuokramökit Taivalkoski: 10 Upeaa Majapaikkaa [2024]

🌲🌞 Tervetuloa Taivalkoskelle – Pohjois-Pohjanmaan sydämeen! 🌞🌲

Taivalkoski – paikka, joka on niin ihastuttava, että se saisi jopa itse Kalle Päätalon nostamaan tuoppinsa ja myhäilemään tyytyväisenä. Taivalkoski on maalauksellinen taiteilijan paletti, jossa yhdistyvät kaunis luonto, kulttuuririkkaus, ja lukematon määrä harrastusmahdollisuuksia. Kesän vehreys, syksyn ruskat, talven hohtavat hanget ja kevään kirkkaat auringonsäteet, Taivalkoski tarjoaa näyttämön jokaiselle vuodenajalle. Siitä tekee täydellisen paikan myös mökkeilyyn. 👨‍🎨🌳

Vaellusreittejä, luonnon rauhaa, kulttuurinähtävyyksiä ja historiaa, tämä kaikki tekee Taivalkoskesta paikan, johon haluat palata yhä uudelleen. Onko sinulla sisäinen seikkailijasi valmiina tutustumaan neljän kansallispuiston ihmeisiin? Ehkä olet kulttuurin ystävä, joka ei malta odottaa Tuhansien tarinoiden Taivalkoski -kulttuuripolun tallaamista tai Yli ajan -taidesillan ylittämistä. Tai ehkäpä olet kalastaja, joka on valmis valtaamaan Iijoen ja Kostonjoen rikkaat vesistöt? 🎣🌲

Suuntaa siis Taivalkoskelle, vuokraa mökki, kääri hihat ja varaudu kokemaan lomaelämys, joka on yhtä täydellinen kuin ruisleipä ja voi, sauna ja olut, tai kuten Taivalkoskella sanotaan, yhtä täydellinen kuin Kalle Päätalon kynä ja paperi. Tule ja koe itse, miksi Taivalkoski on todellakin tuhansien tarinoiden paikka. 🏞️🌞

1. VILLA METSÄLÄ, PISTOJÄRVI, TAIVALKOSKI, KAINUU

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 60 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 223 – 502€
 • Viikkohinta: 495 – 896€
 • Sijainti: keskustasta 50 km itään

Kuvaus

Villa Metsälä, syleilee luontoa Pistojärven rannalla, tarjoten sinulle paitsi lämpimän sylinsä myös upean rantasaunan 🔥. Löylyjen lomassa, vilvoittele kauniilla hiekkarannalla tai tutki järven salaisuudet omalla soutuveneellä 🛶. Viimeistele illat lasitetulla terassilla, lämminhenkisestä hirsimökistä avautuvien maisemien alla.

Tämä mökki, se ei nuku koskaan. Päärakennuksen lisäksi kesäaikaan avautuu upea pihamökki, jonka sisältä paljastuu sateenkaaren kaikki värit ilosta kimpoavien lautapelien ja PlayStation 4:n parissa 🎮. Järven rannalta löytyy vielä kalustettu patio, jossa voit nauttia aamukahvisi linnunlaulun säestämänä 🌅.

Ja lopuksi, Villa Metsälän tyylikkäässä sisustuksessa yhdistyvät moderni mukavuus ja vanhan ajan viehätys. Täällä voit heittäytyä sohvalle, tuijottaa äly-TV:tä, tai tutkailla ympäröivää luontoa parvekkeelta. Mitä ikinä teetkin, se tapahtuu kodikkaasti ja lämminhenkisesti. Tervetuloa Villa Metsälään – sinun omaksi paratiisiksesi 🌲.

2. TAPISKA, TAIVALKOSKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 65 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 440 – 509€
 • Viikkohinta: 666 – 773€
 • Sijainti: Kuusamosta 65 km lounaaseen

Kuvaus

🌲 Tapiska tarjoaa sinulle viihtyisän ja modernin lomakohteen idyllisessä hirsitalossa Taivalkoskella. Rakennettu vuonna 2017, tämä päätyhuoneisto loistaa lämpöhirren charmilla ja kodikkailla mukavuuksilla, kuten lattialämmitys, kamiina ja “heti valmis” sähkösauna. Unia voit kerätä kahdessa makuuhuoneessa tai tupakeittiön vuodesohvassa, kaikki lomailijat huomioiden myös pimennyskaihtimet, pinnasänky sekä syöttötuoli on saatavilla.

💦Lomailuun kutsuvat Iijoen kalavedet vain 150 metrin päässä, ja Taivalvaaran Hiihtokeskus, sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, kuten retkeily, pyöräily ja talvella hiihto. Arjen palvelut löytyvät mukavasti kävelymatkan päästä, ja autokatospaikka sekä auton lämmityspistorasia ovat autoilevan lomalaisen ilo. Wi-fi pitää sinut yhteydessä maailmaan, jos niin haluat, tai voit uppoutua tv:n ääreen ja nauttia rauhasta.

🐾 Huomioithan, että lemmikkieläimet ovat Tapiskassa kiellettyjä. Majoituksen lähialueelta löytyy mielenkiintoisia päiväretkikohteita, kuten Syötteen ja Hossan Kansallispuistot sekä Kuusamo ja Ruka. Joten pakkaa laukkusi ja tule nauttimaan Tapiskan tarjoamasta rennosta lomatunnelmasta! 🌲💦🐾

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tapiskaa pidetään erinomaisena majoituspaikkana, jonka sijainti saa asiakkailta kiitosta sen rauhallisuuden ja lähellä olevien palveluiden sekä ulkoilumahdollisuuksien, kuten Taivalvaaran hiihtokeskuksen, Hossan ja Rukan, ansiosta. Huoneisto on mainittu erittäin siistiksi ja sen varustelu saa kiitosta, etenkin lapsiperheiden tarpeiden huomioiminen nostetaan esiin. Asuntoa kuvataan viihtyisäksi ja kodikkaaksi, ja sen uutuus sekä varustelun täydellisyys saavat erityismaininnan. Asiakkaiden mukaan avainten saanti ja luovutus sujuvat vaivattomasti.

3. ALA-LASSI, IIJOKI, TAIVALKOSKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 5 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 277 – 355€
 • Viikkohinta: 486 – 630€
 • Sijainti: keskustasta 23 km lounaaseen

Kuvaus

Tervetuloa Iijoen rannan punaiseen helmeen! 👋 Tässä 1950-luvulla rakennetussa, mutta modernisti uudistetussa mökissä yhdistyy 💖 vanhan ajan tunnelma ja nykyajan mukavuudet. Pihapiiristä löytyy jopa tarha ja koppi lemmikillesi, joten ottakaa koko perhe mukaan – koiranlelut mukaan lukien!

😮 Hämmästyttävän lähellä virtaava Iijoki tarjoaa kalastuksen ystäville elämänsä seikkailun, sillä kookkaat harjukset ja taimenet odottavat onkeasi. 🎣 Ja mikäpä olisikaan mukavampaa kuin päivän kalastuksen päätteeksi rentoutua savusaunan lämmössä? Muistakaa vain, porot ovat mökin naapureita, joten lemmikkien tulee olla hiljaa!

Talvella voit ihailla lumipeitteisten puiden kauneutta ❄️ ja nauttia hiihtokeskuksen rinteistä, jotka ovat vain lyhyen matkan päässä. Kesällä, veneen keinunnasta nauttien, voit katsella auringonlaskua joen rannalla. Tämä mökki tarjoaa siis elämyksiä ympäri vuoden! 🌞⛄️

4. KESKINIEMI, POLONNIEMI, TAIVALKOSKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 56 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 553 – 819€
 • Viikkohinta: 840 – 1250€
 • Sijainti: Kuusamosta 45 km etelään

Kuvaus

🌲 Tervetuloa Keskiniemeen, idylliseen hirsimökkiin Kuusamon ja Suomussalmen välimaastossa! Täältä löydät itsesi Polojärven ääreltä, missä matala ja lapsiystävällinen ranta 🏖️ tarjoaa täydelliset puitteet leppoisalle lomanvietolle tai vaikkapa eräharrastuksille.

🔥 Mökin sydämenä toimii varaava takka, ja leivinuuni lisää mukavasti maustetta mökkeilyyn. Erityisenä herkkuna mökiltä löytyy myös puulämmitteinen rantasauna 🧖‍♂️, joka tarjoaa parhaat löylyt kesäkuusta lokakuuhun. Majoitustilat joustavat perheestä suurempaankin seurueeseen, sillä makuupaikkoja löytyy parisängyn, vuodesohvan ja parven voimin.

🎣 Polojärvessä voit nauttia valtakunnallisen kalastonhoitomaksun turvin, joten kalastusharrastajat huomio! 🐟 Lisäksi lähialue tarjoaa upeita retkeilymahdollisuuksia, kuten Kylmäluoman retkeilyalueen ja Hossan Kansallispuiston. Luontoelämyksistä nauttijalle Keskiniemi on todellinen päätähuimaava paratiisi.

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaiden palautteen mukaan Keskiniemen mökki on erittäin suosittu rauhallisen sijaintinsa, tilavan ja tasaisen pihansa, ja idyllisen rantasaunansa ansiosta. Mökkiä on kehuttu siistiksi ja hyvin varustelluksi, ja se on osoittautunut loistavaksi tukikohdaksi erilaisille retkille. Asiakkaat ovat erityisesti nauttineet rantasaunan lempeistä löylyistä ja uimisesta puhtaassa järven vedessä. Koiranomistajat ovat arvostaneet tilavia ulkotiloja ja koiraystävällisiä mukavuuksia. Mökki saa kiitosta myös toiminnallisesta pohjaratkaisusta ja joustavista majoitustiloista.

5. LOMASARVI, TAIVALKOSKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 64 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 6 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 309 – 599€
 • Viikkohinta: 888 – 988€

Kuvaus

Hiljaisuuden huuma 🌲⛺ lymyää Kylmäluoman retkeilyalueen rajalla, aivan Sarven järven rannalla. Tässä täysin varustellussa hirsimökissä yhdistyvät harmonisesti perinteinen mökkitunnelma ja moderni mukavuus. Varaavasta takasta leviävä lämpö 🌡️, sähkö- sekä puulämmitteinen rantasauna 💦 ja grillikodan leiskuva liesi 🍖 sulattavat sydämen jokaiselta luonnonystävältä.

Mökki tarjoaa erinomaiset puitteet retkeilyyn 🚶, kalastukseen 🎣 ja rentoutumiseen – pilkki siikaa, harjusta tai muikkua Sarven kirkasvetisestä järvestä tai lähde moottorikelkkareitille vain 300 metrin päässä. Kylmäluoman retkeilyalue tarjoaa myös mahtavat mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen 🍄.

Tässä vuokramökissä on kaikki tarpeellinen ja vielä enemmän! Siis pakkaa reppusi ja suuntaa kohti luonnonrauhan paratiisia! Muistathan kuitenkin, että mökissä ei sallita eläimiä, mutta pihalta löytyy koirankoppi karvaturrien tarpeisiin. Mökki odottaa sinua – tervetuloa! 🏡🍃

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat ovat erityisen ihastuneita tämän hirsimökin idylliseen sijaintiin luonnon keskellä, sen rauhallisuuteen sekä kattavaan varusteluun. Useat mainitsevat mökin viihtyisyyden, kotasaunan lempeät löylyt, grillikodan sekä luonnonkauniit maisemat. Erinomainen sijainti lähellä retkeily- ja kalastusmahdollisuuksia saa kiitosta, samoin hyvä uimaranta ja mökin varustetaso, joka tekee mökistä mukavan myös pidempäänkin lomailuun. Kuitenkin joitakin huolia tuodaan esiin naapurimökin lähelle rakentamisesta sekä pienten parannusehdotuksista mökin sisätiloihin.

6. VÄLITALO, KOSTONJÄRVI, TAIVALKOSKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 222 – 448€
 • Viikkohinta: 492 – 672€
 • Sijainti: Kuusamosta 55 km lounaaseen

Kuvaus

🌲 Hirsirakenteinen unelma sijaitsee 55 km päässä Kuusamosta, aivan Kostonjärven rannalla 🚣. Nauti uinnista matalalla ja kovalla rannalla tai veneile omalla veneellä – ranta on vain sinun käytössäsi! Lomatalo, joka henkii historiallista tunnelmaa, on rakennettu vuonna 1949 ja remontoitu huolella 2011.

Mökissä on avara tupakeittiö sohvalaatikolla, joka mukautuu nukkumapaikaksi, sekä makuuhuone kahdella vuoteella 🛏️. Saunassa lämmin puukiuas ja pesuhuone/wc tuovat modernin mukavuuden vanhan maailman charmilla. Lapsiperheet, huomio! Tarvittaessa toimitetaan pinnasänky ja syöttötuoli, ja tasainen nurmikko sopii mainiosti lasten leikkeihin ⚽.

Kaikki, mitä tarvitset mukavaan lomaan, löytyy mökistä 🏡. Keittiö on varusteltu modernisti, ja lomamukavuuden kruunaa kodikas grillikota. Nauti rauhallisesta sijainnista, laadukkaasta remontista, sekä lähellä olevista hiihtokeskuksista. Tässä mökissä viihtyvät niin kalastajat kuin retkeilijät – kaikki tarvittava odottaa! 🎣 🎿

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvostelut ylistävät mökkiä monin tavoin. Asiakkaat kuvaavat sitä siistiksi, rauhalliseksi ja hyvin varustelluksi. Tilat ovat toimivia, jopa talvipakkasilla mökki pysyy lämpimänä. Piha on tasainen ja lapsiystävällinen, ja myös grillikota kerää kiitosta. Luonto on kaunis ja tarjoaa paljon aktiviteetteja, kuten pilkkimistä ja mäenlaskua. Jotkut huomauttavat järven olevan hieman kauempana, mutta toiset taas arvostavat juuri tätä etäisyyttä turvallisuussyistä. Kaiken kaikkiaan asiakkaat suosittelisivat mökkiä ja harkitsisivat palaavansa.

7. KARPALO, JOKIJÄRVI, TAIVALKOSKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 21 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 212€
 • Viikkohinta: 468 – 438€
 • Sijainti: Kuusamosta 86 km lounaaseen

Kuvaus

Tervetuloa Jokijärven Lomien sydämeen! 😍 Tämä ihastuttava vuonna 1993 rakennettu, puurakenteinen ja sisältä paneloitu mökki tarjoaa kodikkaan lomakodin aivan Jokijärven äärellä. 🌊 Mökin sydän on tunnelmallinen tupakeittiö, josta löytyy kerrossänky ja erillinen sänky. 🛏️ Iltaisin voit nauttia saunan lämmöstä ja rentoutua pienellä kuistilla.

Mökin varustelussa on otettu huomioon modernin lomailijan tarpeet. Sähkövalaistus, -lämmitys, vesijohto, suihku, ja sähkösauna tarjoavat mukavuutta. Keittiönurkkauksessa voit valmistaa aterioita sähkölevyllä ja mikroaaltouunilla. 🍳

Tässä rauhan tyyssijassa voit uppoutua Kuusamon kauniisiin maisemiin ja nauttia alueen kulttuurikohteista. Kirjailija Kalle Päätalon lapsuuskodin Kallioniemi ja Jokijärven kulttuurikohteet sijaitsevat lyhyen matkan päässä. 🏞️ Metsästäjät ja kalastajat voivat hankkia luvat läheisestä kyläkaupasta. Mökki on varattavissa keväästä syksyyn, joten tartu tilaisuuteen ja tee lomastasi unohtumaton Jokijärven Lomissa! 🏡🍃🌤️

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Jokijärven lomakohde on kerännyt asiakkailta positiivisia palautteita, erityisesti sen rauhallisen ympäristön ja hyvien luontopolkujen vuoksi. Asiakkaat korostavat, että mökki on ihanteellinen lomakohde, mikäli etsii rauhaa ja ei kaipaa erityisen korkeaa mukavuustasoa. Päiväretket lähialueen nähtävyyksiin ovat olleet suosittuja. Kuitenkin joitakin haasteita on koettu, kuten osittain toimimaton sähköjärjestelmä, joka vaikutti saunan lämmitykseen, ja wc:n vetämisen ongelmat.

8. KELOHARJU, TAIVALKOSKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 62 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 281 – 496€
 • Viikkohinta: 770 – 696€

Kuvaus

🌲Tervetuloa Kylmäluoman kelohonkaan, idylliseen vuokramökkiin, joka sijaitsee lumoavan Kylmäluomajärven rannalla. Vuoden 2007 hirsirakennuksen sydän on lämmin ja viihtyisä tupakeittiö, joka toimii kokoontumispaikkana yhdessäolon hetkille. Mökki tarjoaa mukavasti tilaa jopa kuudelle majoittujalle kahden makuuhuoneen ja parven ansiosta. Lisäksi voit nauttia auringonlaskuista suoraan omalta terassilta tai rentoutua saunan lämmössä. 🏞️

Mökin huippunopea 100 megan nettiyhteys takaa sujuvat etätyöt, ja monipuolinen varustelu mahdollistaa helpon lomanvieton. Kylmäluomajärvi, joka tunnetaan siian pilkkimiskohteena, on kalastajan unelma. 🎣 Saapuessasi huomioi, että omat liinavaatteet ja loppusiivous kuuluvat vuokrausehtoihin. Lemmikit eivät valitettavasti ole tervetulleita.

Ympäröivä luonto tarjoaa upeita marjastus- ja sienestysmaastoja sekä reittejä retkipyöräilyyn. Lähialueen palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat myös vain lyhyen matkan päässä. Tervetuloa nauttimaan lomastasi Kylmäluoman kelohongassa! 🌲🌅🏡

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Mökin arvostelut korostavat sen rauhallista sijaintia, siisteyttä ja viihtyisyyttä. Erityisesti moderni varustelu, kuten suuri televisio ja päivitetty keittiö, saavat kiitosta. Mökin rannalla oleva uusi laituri ja hiekkapohja keräävät kehuja, mutta pihalle toivotaan lisää oleskelutilaa. Sauna on hyvä, mutta jotkut tarvikkeet saattavat puuttua. Mökki on lähellä Kylmäluoman retkeilyreittejä ja Julma-Ölkyä, mikä sopii patikoijille ja luonnon ystäville. Huoltajat ovat tavoitettavissa ja avuliaita. Joitain asiakkaita häiritsee eläinten karvat ja hyttyset. Sisustuksen yksityiskohtiin, kuten astiastoon ja sohviin, toivotaan päivitystä.

9. LEHTO, TAIVALKOSKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 106 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 401 – 278€
 • Viikkohinta: 856 – 889€
 • Sijainti: Kajaanista 192 km pohjoiseen

Kuvaus

Astu sisään historiaan ja nykypäivän mukavuuksiin tässä kauniissa, hirsi- ja lautarakenteisessa talossa, joka seisoo ylväänä Tyräjärven rannalla. Nauti rauhallisista hetkistäsi vanhassa tuvassa, jonka hirsiseinät huokuvat tarinoita 1930-luvulta, tai rentoudu modernissa lasitetussa kesähuoneessa, joka tarjoaa upeat näkymät järvelle. 👏🌲🏞️

Mökki tarjoaa monia mahdollisuuksia aktiiviseen lomaan. Soutaa Tyräjärvellä omalla veneelläsi, grillaile huvimajassa kaasugrillillä tai nauti löylyistä rantasaunassa, joka on käytössäsi ympärivuotisesti ilman lisämaksua. Päivän päätteeksi voit vielä upottaa itsesi lämpimään ulkoporealtaaseen (lisämaksusta), joka löytyy terassilta. 🚣🌭🌊

Vaikka paikka tarjoaa täydellisen eristyksen, modernit mukavuudet, kuten 200 megan kuituyhteys ja ilmalämpöpumppu, tekevät siitä ihanteellisen myös etätyöskentelyyn. Joten, tervetuloa viihtymään, rentoutumaan tai työskentelemään tässä ainutlaatuisessa ympäristössä! 🌐🔌📡

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakkaat ovat ylistäneet mökkiä sen tilavuudesta, kodikkaasta tunnelmasta sekä historiallisesta ja modernista yhdistelmästä. Mökin sijainti Tyräjärven rannalla ja rauhallinen ympäristö saavat kiitosta, samoin monipuoliset mukavuudet, kuten hyvin varusteltu keittiö, puulämmitteiset saunat ja ulkoporeallas. Asiakkaat arvostavat myös tilavuutta ja harkittuja yksityiskohtia, jotka tekevät lomasta mukavan, kuten perämoottorivene ja pihapiirin viihtyisyys. Koirien kanssa matkaavat ovat erityisen tyytyväisiä alueen turvallisuuteen ja tilaan.

10. LOUKUSA, TAIVALKOSKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 40 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 154 – 289€
 • Viikkohinta: 423 – 459€

Kuvaus

Tervetuloa viihtyisään lomamökkiin Taivalkosken Loukusajärvellä, jossa pääset nauttimaan luonnon rauhasta 🌲💧. Lautarakenteinen, sähköistetty mökki on kuin omiaan rentouttavaan lomailuun, ja tarjoaa majoitusmahdollisuuden niin levitettävän sohvan kuin 140 cm leveän sängynkin muodossa. Lisämukavuutta tuo erillinen saunarakennus, jonka löylyissä pääset nollaamaan ajatukset kiireisen arjen keskellä.

Tämän lomakeitaan varustelu on huolella suunniteltu. Modernit mukavuudet, kuten sähkölämmitys, -valaistus ja wifi, kohtaavat perinteiset elementit, kuten kamiina ja puulämmitteinen pihasauna. Eikä unohdeta aktiivilomailijaa, sillä Loukusajärvi tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen 🐟. Kaiken tämän kruunaa vielä koiraystävällinen ympäristö, jossa lemmikkisi on otettu huomioon oman “laavun” ja juoksulangan muodossa 🐕.

Lähellä sijaitseva hiekkaranta, kylätoimikunnan tulipaikka ja lähimmät valtion metsästysmaat avaavat ovet luontoseikkailuihin. Muistathan kuitenkin nauttia luonnosta vastuullisesti ja siivota jälkesi! Tervetuloa viettämään unohtumaton loma tähän piilopirttiin. 🌄

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvostelut korostavat mökin viihtyisyyttä ja edullisuutta, sen tarjoamia perustarpeita sekä kaunista ympäristöä ja retkeilymahdollisuuksia. Mökin saunan ja järvinäkymän on koettu lisäävän oleilun mukavuutta. Vaikka mökki on pieni, se on silti saanut paljon kiitosta hyvin suunnitellusta tilasta ja siisteydestä. Asiakkaat ovat myös arvostaneet mökin sijaintia luonnon lähellä sekä hyviä kalastusmahdollisuuksia. Muutamia huomioita on esitetty tien läheisyydestä ja savun tupsahtamisesta kamiinasta, mutta nämä eivät ole olleet suuria häiriötekijöitä. Lopuksi, mökin on koettu olevan hyvä valinta sekä yksittäisille lomailijoille että pienille ryhmille.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Pohjois-Pohjanmaan maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Pohjois-Pohjanmaa -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *