Hae!

Vuokramökit Siikajoki ja Lähialue: 4 Hienoa Mökkiä [2024]

Tervetuloa Siikajoen lumoavaan luontoon – lähde mukaan vuokramökkiseikkailuun! 🏡🌲

Siikajoki, tuo Pohjois-Pohjanmaan sydämessä sijaitseva idyllinen kunta, tarjoaa vierailijoilleen kattauksen toinen toistaan upeampia vuokramökkejä ja tekemistä jokaiseen makuun. Kunnan 4 896 asukkaan asuttama yhteisö on tunnettu paitsi vierasystävällisyydestään, myös henkeäsalpaavista maisemistaan, joka saa jokaisen matkailijan sydämen sykkimään luonnon tahtiin.

Siikajoki on paikka, jossa historia ja nykyisyys elävät sopusoinnussa. Kuvittele itsesi yöpyväksi kivikautisen asuinpaikan, Murha-aron, vieressä, tai herääväsi aamun sarastaessa linnunlauluun jätinkirkon liepeillä! 🌞🦉 Täällä voit ottaa aikamatkan menneisyyteen tai uppoutua nykyhetken luonnonhelmiin. Voit ottaa rennosti ja rentoutua Siikajoen rannalla tai karauttaa kartingradalle. Siikajoki tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia viettää aikaa luonnon sylissä ja nauttia elämästä!

Olitpa sitten luonnon rauhaa etsivä mökkiläinen, historiasta kiinnostunut matkailija tai aktiivisen elämäntyylin ystävä, Siikajoki tarjoaa elämyksiä jokaiselle. Ja kun päivä on tullut päätökseensä, mikä olisikaan parempaa kuin palata rauhoittavaan ja kodikkaaseen vuokramökkiin nauttimaan illan viimeisistä hetkistä. 🌜💫 Tule mukaan ja löydä oma unelmiesi mökkisi Siikajoen sydämestä!

1. NIEMI, SIIKAJOKISUISTO, SIIKAJOKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 90 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.6/5
 • Viikonloppuhinta: 261 – 462€
 • Viikkohinta: 512 – 694€
 • Sijainti: sijaitsee 69 km Oulusta

Kuvaus

Tervetuloa Niemen tilalle, historiallisen kauniiseen 1800-luvun päärakennukseen! 🏡 Täällä voit nauttia idyllisestä pihapiiristä ja rauhoittavasta Siikajoen suiston luonnonkauneudesta. Rakennuksen kunnostus 2010 teki siitä modernin mutta säilytti samalla sen vanhan ajan charmia.

Sisätilat tarjoavat kodikkuutta kaikille. 😊 Ison tuvan vuodesohva, kaksi makuuhuonetta ja jopa pinnasänky perheen pienimmälle luovat mukavuutta. Nykyaikainen keittiövarustus, sisältäen astianpesukoneen ja mikroaaltouunin, takaavat ruoanlaiton ilon. Lisäksi voit nauttia lempeistä löylyistä oman pihapiirin puulämmitteisessä saunassa.

Siikajoen suiston alue on lintubongarin paratiisi ja kalastajan unelma! 🎣 Lähimmät kaupat sijaitsevat 5 km päässä ja upea merenranta lapsiystävällisine hiekkarantoineen on vain 15 km päässä. Niemen tila sopii erinomaisesti rauhaa kaipaaville, kalastajille ja perheille. Luonto kutsuu – tule ja koe itse!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarviot ovat pääosin positiivisia tästä rauhallisella paikalla sijaitsevasta mökistä, jota kuvataan idylliseksi ja tunnelmalliseksi vanhaa maalaistaloa muistuttavaksi lomakohteeksi. Ylistystä saa myös mökin pihasauna, jonka löylyt ovat monen mielestä taivaalliset. Paikka on lapsiystävällinen ja kalastukseen sopiva, lisäksi sen omistajat ovat avuliaita. Mökkiä kuvataan tilavaksi sekä sisältä että ulkoa. Toisaalta joitakin kritiikkiä saaneita kohtia ovat vanhentunut sisustus, huonosti toimiva matkapuhelinverkko sekä paikoin runsaat itikat. Mökin hinnan koetaan joissain tapauksissa olevan korkea.

2. RYYTILÄNRANTA, SIIKAJOKI, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 126 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 363 – 766€
 • Viikkohinta: 727 – 1156€
 • Sijainti: Oulusta 66 km km

Kuvaus

Ryytilänranta, se on kuin paratiisi, vailla vertaa! 😍 Vuonna 2012 valmistunut kolmikerroksinen hirsipanelihuvila, joka hengittää ylellisyyttä ja perinteitä. Sijoitettu aivan Siikajoen tuntumaan, se tarjoaa sekä rauhaa että jännitystä, koska virtaukset voivat olla kovia, mutta silti kutsuvia.

Kodikkuutta korostaa alakerran takkatupa ja yli-inhimillisen mukava moottoroitu vuode. Sähkösauna taas takaa rentoutumisen ja hellii väsyneitä lihaksia. Keski- ja yläkerran tarjoama majoitustila yhdistettynä moderniin keittiöön ja oleskelutilaan kertovat tarinan kotoisasta yhdessäolosta. Terassi ja parveke – ne ovat kuin täydellisyyden kruunu, paikka, jossa voit ihailla joen virtausta ja ympäröivää luontoa. 🌿

Mutta mitä olisi mökkiloma ilman grillikotaa? Ryytilänrannassa grillikodan käyttö kuuluu hintaan, ja kirsikkana kakun päällä – lisämaksusta saatavilla savusauna sekä puulämmitteinen kylpypalju. Ah, voiko loma enää paremmaksi muuttua? 🥳 Varaa Ryytilänranta ja koe unohtumaton lomaelämys!

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Tämä mökki on saanut asiakkailtaan hyvät arviot (4,2 / 5 perustuen 56 arvioon), ja 100% asiakkaista suosittelisi sitä. Mökki sijaitsee maalaismaisemassa ja sen lähellä laiduntaa lehmiä, mikä on usein mainittu positiivisena seikkana. Tilat on arvioitu tilaviksi, siisteiksi ja hyvin varustelluiksi, tarjoten mukavuutta isommallekin ryhmälle. Mukavuuksina mainitaan palju, useita terasseja ja saunat. Asiakaspalvelu on koettu nopeaksi ja ystävälliseksi. Joitain miinuksia mainitaan kuten mökin sijainti suoraan navetan vieressä, paljon portaita sekä joidenkin mielestä tarpeellinen perusteellisempi siivous.

Kohteita lähialueelta:

3. PEUHU A1, OULUNSALO, OULU, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 40 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 4 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 233 – 547€
 • Viikkohinta: 517 – 822€
 • Sijainti: keskustasta 20 km lounaaseen

Kuvaus

🌲 Tervetuloa Peuhu 1 -nimiseen puurakenteiseen huvilaan, joka tarjoaa kiehtovan yhdistelmän moderneja mukavuuksia ja luonnon rauhaa! Tässä merellisessä idyllissä lähellä Oulun palveluja voit rentoutua viihtyisällä, lasitetulla kuistilla infrapunalämmittimien loisteessa tai nauttia saunan lämmöstä.

Tilava huvila, jossa on makuutilaa viidelle, sopii täydellisesti perheille. Sieltä löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet – lattialämmityksestä Wi-Fiin. Parvea koristavat jyrkät portaat lisäävät hieman seikkailun tuntua! 🛏️

Eikä siinä vielä kaikki! Ulkoilma-aktiviteettien ystävät voivat heittää frisbeetä kartanon mailla tai tehdä retken Vihiluotoon luontopolulle tai lintutorniin. 😄 Peuhu 1 tarjoaa kokemuksen, joka yhdistää kaupungin läheisyyden ja luonnon läheisyyden. Tervetuloa nauttimaan! 🏡

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarviot korostavat mökin rauhallista sijaintia, huolimatta naapurimökkien läheisyydestä. Asiakkaat ovat yhtä mieltä mökin erinomaisesta varustelutasosta, ja lasitetusta terassista saa erityiskiitosta lisätilana. Mökki on siisti, ja sen nykyaikaiset mukavuudet, kuten ilmalämpöpumppu, ovat saaneet positiivista huomiota. Mökki sopii hyvin perheille, mutta myös aikuisille, ja sen katsotaan olevan hyvä tukikohta ulkoiluun. Joitain kommentteja tuli vuokraajan kommunikaatiotyyliin liittyen sekä kaasugrillin puutteesta.

4. SÄIKKÄRANTA, OULUNSALO, OULU, POHJOIS-POHJANMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 115 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 590 – 975€
 • Viikkohinta: 1038 – 1412€
 • Sijainti: Oulusta 13 km lounaaseen

Kuvaus

Rannan syliin kietoutuva hirsitalo tuo menneiden aikojen tunnelmaa 1890-luvulta nykypäivään! 🏡 Sydäntä lämmittää varaava takka, joka valaisee kodikkaasti tupaa ja keittiötä, ja tunnelmaa nostattaa piano soiton ystäville. Majoitustilaa on tarjolla runsaasti, 2 makuuhuoneessa nukkuu helposti isompikin perhe. 🛏️

Aamukahvin nautit lasiverannalla merimaisemia ihaillen. ☕️ Saunan lempeissä löylyissä rentoudut päivän päätteeksi. Ja hei, 4G-laajakaistayhteys takaa, että olet yhteydessä maailmaan, vaikka lomailet keskellä luontoa.

Pihan hiekkaranta on loiva ja matala, eli täydellinen lapsiperheille. 🌊 Rantaviiva muuntuu tuulen mukaan – jännittävä yksityiskohta, eikö? Huvila sijaitsee lähellä Oulun palveluita, joten kaupungin sykkeeseen on helppo hypätä, jos kaipaat vaihtelua rauhalliseen lomailuun. 🌳🏙️

Tiivistelmä asiakasarvioista:

Asiakasarvioissa korostuvat mökin ihana sijainti meren rannalla, rauhallisuus, tunnelmallinen ja idyllinen hirsirakennus, sekä tilavat ja siistit sisätilat. Mökki on kauniisti remontoitu vanhan ja uuden yhdistäen, ja se on hyvin varusteltu. Mökki on suositeltava kaikenkokoisille seurueille. Sen sijainti on hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun keskustasta ja muista lähialueiden kohteista. Ranta on mainittu upeaksi, vaikka kaislaisuus saattaa olla pettymys pikkulapsiperheille. Asiakkaat ovat yleisesti ottaen olleet tyytyväisiä lomaansa mökissä.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta?

Kannattaa vilkaista myös Pohjois-Pohjanmaan maakunnan parhaat mökit -artikkelimme, sekä Edulliset mökit Pohjois-Pohjanmaa -artikkelimme!

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä tarkemman haun Lomarenkaan sivuilla:

Tai Nettimökin sivuilla:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *