Hae!

Vuokramökit Kitee: Upeat Ja Edulliset Mökit (2024)

Kitee on kaunis ja rauhallinen kaupunki Pohjois-Karjalassa, joka sopii erinomaisesti lomamökkikohteeksi. Alueella on paljon luontoa ja kauniita maisemia, kuten Kiteenjärvi ja Puhoksenkoski, jotka tarjoavat mahdollisuuden moniin ulkoilma-aktiviteetteihin.

Kiteellä on useita mökkialueita, joissa voi viettää rentouttavaa lomaa ympäri vuoden. Mökkejä löytyy eri kokoisia ja eri tyyppisiä, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Monet mökit sijaitsevat järven rannalla, joten voit nauttia kauniista näkymistä ja kokea aitoa suomalaista järvimaisemaa.

Tässä alueen parhaat vuokramökit ja luonnonhenkiset majoituspaikat.

1. VILLA LEINOLA 1, KITEE, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 98 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 5.0/5
 • Viikonloppuhinta: 769 – 1221€
 • Viikkohinta: 1365 – 1903€
 • Sijainti: Joensuusta 74 km etelään

Kuvaus

Tervetuloa viettämään ikimuistoista lomaa Karjalan Pyhäjärven rannalla sijaitsevassa upeassa lomamökissä!

Vuonna 2020 valmistunut mökki tarjoaa modernin ja viihtyisän asumisympäristön kauniissa järvimaisemassa. Mökkiin kuuluu kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on kaksi vuodetta, mutta vuoteet voi myös yhdistää. Lisäksi löydät olohuoneen, keittiön, sähkösaunan, pesuhuoneen, wc:n ja lasitetun terassin, jossa on kesäkeittiö.

Tämä lomamökki on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, jotta voit rentoutua ja nauttia lomastasi täysin siemauksin. Mökissä on muun muassa ilmalämpöpumppu, varaava takka, sähkövalaistus ja -lämmitys, vesijohto kunnallisesta vesijohtoverkosta, astianpesukone, pyykinpesukone ja kolme televisiota. Langaton 4G internetyhteys on käytettävissäsi, ja lisäksi mökille on saatavilla sähköauton latauspiste.

Voit nauttia kauniista järvimaisemasta omaa rantaa ja venettä käyttäen, tai rentoutua rannassa sijaitsevan 32 neliömetrin maasaunan sadesuihkuissa. Saunarannassa on myös nuotiopaikka, jossa voit grillailla ja nauttia tunnelmallisesta ulkoilmakeittiöstä. Lapsille löytyy puolestaan trampoliini ja kaksi maastopyörää, ja lisäksi mökkiin sisältyvät onget, pilkit ja katiska, joten voit kalastaa Karjalan Pyhäjärven upeissa vesissä.

Tämä lomamökki sijaitsee loistavalla paikalla lähellä monia aktiviteetteja, kuten hiihtolatuja, moottorikelkkareittejä, kylpylää, eläinpuistoa ja ravintoloita. Kiteen keskustaan on vain 15 kilometriä matkaa, ja tarvittaessa omistajalta voi kysyä lentokenttäkuljetuksia lähialueen lentokentiltä. Tule viettämään unohtumaton loma Karjalan Pyhäjärven rannalle!

2. VILLA UUNO, KITEE, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 63 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 208 – 643€
 • Viikkohinta: 569 – 643€
 • Sijainti: Joensuusta 75 km etelään

Kuvaus

Tämä puurakenteinen lomamökki sijaitsee Pyhäjärven rannalla havupuuvaltaisessa ympäristössä, ja sieltä on upeat näkymät järvelle. Tämä lomakohde on täysin varustettu, ja siinä on kaikki tarvittava lomanviettoon. Mökissä on yksi makuuhuone, jossa on parivuode, ja olohuoneessa on levitettävä vuodesohva kahdelle henkilölle.

Lisäksi mökissä on pesuhuone ja sauna, jossa on sähkökiuas, ja katettu lasitettu parveke, jossa on ruokailuryhmä. Mökin takapihalla on katettu terassi, jossa on kaasugrilli. Tämän mökin varusteluun kuuluvat muun muassa ilmalämpöpumppu, lattialämmitys, pyykinpesukone, televisio, radio ja wi-fi-yhteys. Mökin hintaan sisältyy myös Type 2 -tyypin 11 kWh:n sähköauton latausaseman käyttö.

Tämä lomakohde sijaitsee Pyhäjärven rannalla, vain 75 kilometrin päässä Joensuusta. Ranta on nopeasti syvenevä hiekkapohja, osittain kivikkoinen ja se avautuu lounaaseen. Rannassa on laituri, soutuvene sähkömoottorilla, kaksirunkoinen suomivene sähkökäynnisteisellä perämoottorilla (10 hv) sekä aurinkotuoleja.

Ympäristö voi olla haastava pienille lapsille ja huonosti liikkuville, sillä rinteet ovat jyrkkiä ja ranta on kivikkoinen. Pihalla on kuitenkin lasten leikkialue, leikkimökki ja hiekkalaatikko. Lisäksi mökissä on pinnasänky/matkasänky, syöttötuoli ja potta, jotka ovat käytettävissä lasten kanssa. Rantasauna on käytössä vain sulan maan aikaan, ja siellä on sähköt ja kylmä vesijohto.

Tämä lomakohde on täysin varusteltu, ja siinä on kaikki tarvittava lomanviettoon. Siinä on kaikki modernit mukavuudet, kuten langaton internet-yhteys ja HDMI-liitäntäjohto, jolla voi liittää kannettavan tietokoneen televisioon. Lisäksi mökin porakaivosta tulevassa vesijohtovedessä on mangaania, joka saattaa aiheuttaa hajuhaittaa.

3. VILLA 10 EAGLE, KESÄLAHTI, KITEE, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 102 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 1040 – 1301€
 • Viikkohinta: 1448 – 1814€
 • Sijainti: Joensuusta 95 km etelään

Kuvaus

Kuvailisin tätä mökkiä sanoilla ‘loistava’ ja ‘ihana’. Joensuusta noin 95 km etelään sijaitsee tämä höylähirsinen lomahuvila, joka valmistui vuonna 2015. Huvila sijaitsee pienen mäen päällä, Karelia Country Club lomakylässä, joka koostuu yhteensä kahdeksasta mökistä ja kahdesta rantasaunasta. Mökki on tilava, ja siinä on kolme makuuhuonetta, joissa jokaisessa on kaksi vuodetta.

Olohuoneessa on levitettävä divaanisohva, joka lisää majoituskapasiteettia. Yhden makuuhuoneen sisäänkäynti on ulkokautta, mikä antaa mahdollisuuden nauttia raikkaasta ilmasta samalla kun herää uuteen päivään.

Varustelutaso on korkea, ja loppusiivous sisältyy hintaan. Huvilassa on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten pesuhuone, sähkösauna, iso ja osittain katettu terassi, astianpesukone, pyykinpesukone, TV ja wi-fi. Myös pinnasänky ja syöttötuoli ovat saatavilla, mikä tekee tästä mökistä erinomaisen valinnan lapsiperheille. Mökissä on myös varaava takka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä viileämpinä iltoina.

Alueella on myös paljon aktiviteetteja, kuten lentopallo- ja petanquekentät, frisbeegolfkoria, 2 venettä sekä laituri. Rantasauna ja grillikatos ovat asiakkaiden vapaassa käytössä, joten rentoutuminen mökin ulkopuolella on helppoa. Lomakylän ympäristössä on hyvät sienestys- ja marjastusmaastot, ja huoltorakennuksessa on iso pakastin marjoja, sieniä tai kalasaaliita varten, sekä kuivausrumpu. Moottorikelkkareitti kulkee jäällä noin 200 metrin päässä, mikä on erinomainen uutinen talvilomailijoille.

Kaiken kaikkiaan tämä mökki on upea ja erittäin hyvin varusteltu. Se sopii mainiosti perheille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta lomasta kauniissa ympäristössä, jossa on paljon tekemistä. Mökki tarjoaa kaikki mukavuudet, joita tarvitset lomallesi, ja sen sijainti on ihanteellinen niille, jotka haluavat paeta kaupungin kiirettä ja nauttia luonnosta.

4. AURINKORANTA, KESÄLAHTI, KITEE, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 119 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 383 – 972€
 • Viikkohinta: 867 – 1470€
 • Sijainti: Kiteeltä 36 km etelään

Kuvaus

Aurinkoranta on vuokramökki, joka tarjoaa tilavaa ja mukavaa lomailua koko perheelle. Vuokrahuvilassa on useita vaihtoehtoisia nukkumapaikkoja, joten omassa rauhassa saa levätä tarvittaessa. Mökki soveltuu erinomaisesti perhelomailuun, jossa useampi sukupolvi voi nauttia yhdessäolosta.

Mökin varustelu on erittäin laaja, sillä se sisältää muun muassa ilmalämpöpumpun, varaavan takan, kolme suihkua, kolme televisiota ja wi-fi:n. Keittiöstä löytyvät kaikki tarvittavat astiat ja kodinkoneet, kuten jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone. Mökin ulkopuolella on grillikatos ja kaasugrilli, joten grillaus onnistuu kätevästi. Lomailuun kuuluu tietenkin myös rentoutuminen, ja Aurinkoranta tarjoaa siihen mahdollisuuden niin sähkösaunan kuin puulämmitteisen rantasaunan muodossa. Rantasauna ei ole talvikäytössä, mutta poikkeuksista voi sopia erikseen.

Sijainti on Aurinkorannassa erittäin hyvä, sillä Pyhäjärvelle on vain 50 metriä matkaa ja soutuveneen käyttömahdollisuus. Mökki sijaitsee 36 km Kiteeltä etelään ja lähimmälle linja-autolle on matkaa 12 km. Pienet lemmikit ovat sallittuja, ja omistaja sallii myös henkilömäärän ylityksen kahdella hengellä. Ympäristö tarjoaa myös runsaasti aktiviteetteja, sillä lähellä on muun muassa hiihtokeskus, moottorikelkkareitti, uimaranta ja kansallispuisto.

Kaiken kaikkiaan Aurinkoranta on erinomainen vaihtoehto lomailuun niin perheen kuin ystävienkin kanssa. Mökin varustelu on laaja ja sijainti on ihanteellinen monenlaisiin aktiviteetteihin. Omistajan joustavuus henkilömäärän suhteen sekä pienempien lemmikkien salliminen ovat myös plussaa. Tämä vuokramökki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

5. VILLA KESÄRANTA, KESÄLAHTI, KITEE, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 250 m²
 • Henkilömäärä: 12 henkilöä
 • Huoneet: 6 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.5/5
 • Viikonloppuhinta: 869 – 1473€
 • Viikkohinta: 1399 – 2424€
 • Sijainti: Savonlinnasta 53 km koilliseen

Kuvaus

Villa Kesäranta on yksi niistä harvinaisista huviloista, jossa kaikki yksityiskohdat on tehty rakkaudella ja huolella. Huvila on täynnä puuhun kaiverrettuja yksityiskohtia, jotka ovat todellinen taidonnäyte. Olohuoneen katto on koristeltu kuituvaloilla toteutetulla pohjoisen tähtitaivaan tähtikartalla, mikä luo upean tunnelman.

Tämä kaunis hirsihuvila sopii mainiosti isommallekin ryhmälle, ja tarjoaa tilavat majoitustilat kaikille. Villa Kesärannan naapuri, saman omistajan toinen vuokramökki, sijaitsee vain 50 metrin päässä. Huvilan lähistöltä löytyy myös kesäisin avoinna oleva Juhanan Tupa -ravintola, joka on etäisyydeltään vain 2,5 kilometrin päässä.

Villa Kesäranta sijaitsee upealla paikalla aivan Saimaan ja Puruveden rannalla, mikä tarjoaa upeat näkymät ja mahdollisuudet erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Huvilassa on kaikki modernit mukavuudet, kuten lattialämmitys, varaava takka, leivinuuni, sähkösauna, astianpesukone, pyykinpesukone, TV, DVD-soitin, pinnasänky, syöttötuoli ja grillikatos. Tämä huvila on täydellinen paikka rentouttavaan lomaan, ja se tarjoaa myös loistavan tukikohdan tutustua lähialueen nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin, kuten Kerimäen puukirkkoon, Kiteen eläinpuistoon tai Punkaharjun harjualueen maisemareittiin.

5. AURINKONIEMI, KESÄLAHTI, KITEE, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 107 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 377 – 872€
 • Viikkohinta: 853 – 1318€
 • Sijainti: Kiteeltä 30 km etelään

Kuvaus

Tämä puurakenteinen loma-asunto sijaitsee kauniilla paikalla 25 metrin päässä Saimaa/Puruvesi -vesistöstä. Mökki on rakennettu vuonna 2007 ja siinä on tilava tupakeittiö, yksi makuuhuone, jossa on parivuode, ja toinen makuuhuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta. Saunaosastolta löytyy sähkökiuas, pesuhuone ja pukuhuone. Autotalli kuuluu myös vuokrapakettiin.

Lomakohteessa on myös ympärivuoden käytettäväksi tarkoitettu aitta, joka tarjoaa mukavat majoitustilat kolmelle hengelle. Aitan varustukseen kuuluu sähkölämmitys. Kesäaikaan vieraiden käytössä on rantasauna, jossa on puulämmitteinen kiuas ja takkahuone.

Vuokramökki on varustettu erittäin hyvin, sillä se sisältää muun muassa sähkövalaistuksen, varaavan takan, sähkö- ja puulämmitteisen saunan, erillisen sisä-wc:n, sähköliesi, jääkaapin ja pakastimen, mikroaaltouunin, astianpesukoneen, pyykinpesukoneen, TV:n, cd-soittimen, wi-fin, pinnasängyn/matkasängyn sekä syöttötuolin. Ulkotiloista löytyy myös kiinteä grilli ja grillikota.

Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla nurmikkoisella pihapiirillä, joka soveltuu erinomaisesti lasten leikkeihin. Hiekkaranta on matala ja lapsiystävällinen, mutta valitettavasti siinä ei ole laituria. Mökissä on koneellinen ilmastointi ja lattialämmitys, joten vieraiden viihtyvyydestä pidetään huolta kaikkina vuodenaikoina. Internet-yhteys on käytettävissä langattomasti ja sen nopeus on 15 Mt.

Lähialueen nähtävyyksiin kuuluvat Myllytupa-museoalue (11 km), Pajarinhovi ravintoloineen, vesipuistoineen ja eläinpuistoineen (15 km) sekä kaupungin ylläpitämä hiihtolatu (5 km). Tämä vuokramökki on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta lomasta luonnon helmassa, mutta samalla haluavat pitää yhteyttä moderniin maailmaan.

6. MANSIKKA, KITEE, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 78 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 509€
 • Viikkohinta: 967 – 1005€
 • Sijainti: Joensuusta 68 km etelään

Kuvaus

Tervetuloa Oriveden rannalla sijaitsevaan perinteiseen puurakenteiseen lomamökkiin, joka tarjoaa rauhallisen ja kauniin lomakokemuksen luonnon äärellä. Mökki on rakennettu vuonna 1988 ja se tarjoaa viihtyisät puitteet neljälle hengelle.

Tuvan ja keittiön yhtenäinen tila on varustettu kahdella vuodesohvalla, joten yhteensä mökkiin mahtuu mukavasti kuusi henkilöä. Makuuhuoneissa on kaksi vuodetta kummassakin ja pesutilat ovat modernit ja siistit.

Mökki on hyvin varusteltu ja tarjoaa kaiken tarvittavan rentouttavaa lomaa varten. Sähkövalaistus ja -lämmitys luovat mukavan tunnelman sisätiloissa, kun taas varaava takka antaa lämpöä ja tunnelmaa pitkän päivän jälkeen. Mökkiin kuuluu myös oma puulämmitteinen sauna, joka on ihana rentoutumispaikka päivän päätteeksi.

Keittiö on varustettu kaikilla tarvittavilla laitteilla, kuten sähköliedellä, jääkaapilla ja pakastimella, mikroaaltouunilla, astianpesukoneella ja jenkkikaapilla. Lisäksi mökissä on TV, Wi-Fi, pinnasänky ja syöttötuoli, jotka voi tilata veloituksetta ennakkoon. Mökkiin kuuluu myös oma vene, joten voit nauttia Oriveden kauniista maisemista vesiltä käsin.

Mökin ympärillä on tasainen nurmikkopiha ja lasitettu kuisti, joka on ihana paikka nauttia ulkoilmasta huonommallakin säällä. Lomamökin vastaanotto on noin 500 metrin päässä tietä pitkin tai 170 metrin päässä polkua pitkin, ja se on avoinna joka päivä.

Omistaja asuu vastaanoton vieressä, joten tarvittaessa häntä on helppo lähestyä. Vastaanotosta voi vuokrata lisäksi polkupyöriä, sähköperämoottoria, kanootteja, kajakkeja, sub-lautoja, suksia ja luistimia. Vastaanottorakennuksessa on myös pyykinpesumahdollisuus ja ilmainen Wi-Fi. Vastaanotto voi myös tarjota kalastuslupia ja Internet Wifi yhteyksiä pienellä korvauksella (varaa etukäteen, nettiyhteyksiä on rajallinen määrä).

7. KOTANIEMI, KESÄLAHTI, KITEE, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 40 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.0/5
 • Viikonloppuhinta: 165 – 310€
 • Viikkohinta: 454 – 527€

Kuvaus

Tämä viihtyisä vuonna 1982 rakennettu mökki Kesälahdella sijaitsee aivan Puruveden rannalla, vain 20 metrin päässä hiekka-kivipohjaisesta ja matalasta rannasta. Mökissä on kaikki tarvittava viihtyisään lomailuun: tupakeittiö, makuualkovi parivuoteella, sauna, pukuhuone ja takka lämmitykseen.

Valaistuksena kynttiläkruunu, öljylamput ja myrskylyhdyt saavat mökin tunnelman oikein kodikkaaksi. Kämpässä on myös kaivo+vesijohto, soutuvene ankkureineen ja veneilyliiveineen sekä nuotio-, grillaus- ja savustuspaikka mökin pihassa.

Mökissä on kaikki tarvittavat varusteet viihtyisän loman viettämiseen. Täällä voit nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta ilman sähköistämistä. Mökissä on kylmä vesijohto, puulämmitteinen sauna ja ulkokäymälä. Voit myös valmistaa ruokaa nestekaasuliedellä ja säilyttää ruuat nestekaasujääkaapissa.

Lomasi aikana voit kalastaa Puruvedessä, sillä mökin vuokraan sisältyy katiska ja Puruveden mökkilupa, joka mahdollistaa kahden lisävieheen käytön yleiskalastusoikeuden lisäksi lähes koko Puruveden alueella. Lisäksi mökissä on pallogrilli ja cd-soitin, joten voit rentoutua hyvän ruuan ja musiikin parissa.

Mökki sijaitsee lähellä monia erilaisia palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita ja eläinpuistoja. Kiteen eläinpuisto ja Pajarinhovi tanssipaikka ovat vain 20 kilometrin päässä, ja Karjalan Kievari ja ruokaravintolat ovat vain muutaman kilometrin päässä. Autolla pääset kätevästi mökin pihaan, ja mökki on vuokrattavissa 15.5. – 31.10. Tämä mökki on todellinen helmi, jossa voit nauttia lomasta luonnon helmassa ja unohtaa arjen kiireet.

8. HIRVELÄ, KESÄLAHTI, KITEE, POHJOIS-KARJALA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 101 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 5 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.7/5
 • Viikonloppuhinta: 327 – 447€
 • Viikkohinta: 532 – 704€

Kuvaus

Tervetuloa Kesälahdella sijaitsevaan upeaan vuokramökkiin, joka hurmaa idyllisellä pihapiirillään ja tunnelmallisesti sisustetuilla rakennuksillaan. Vuonna 2007 rakennettu päämökki tarjoaa kaiken tarvittavan mukavan loman viettoon: 61 neliömetrin tilat, tupa-keittiö, varaava takka, puuhella, sähköuuni ja kaksi levyä sekä erillinen sisä-wc. Kamariin mahtuu kaksi henkilöä, ja eteisessä on yksi vuode. Jos lomallasi kaipaat oman rauhan lisäksi myös yhdessäoloa perheen tai ystävien kanssa, tähän mökkiin mahtuu hyvin jopa kuusi henkilöä.

Saunamökki rakennettiin vuonna 2009 ja siellä on puulämmitteinen sauna, takkatupa, jossa varaava takka sekä kolme vuodetta (joista kaksi voi laittaa yhteen). Mökissä on myös erillinen wc. Aitan puolestaan rakennettiin samana vuonna ja se tarjoaa mukavat yöunet kahdelle hengelle. Lisäksi pihalla on grillikatos, leikkimökki lapsille, kiikku ja kuivikekäymälä, joten lomailet täällä varmasti täydellisessä ympäristössä.

Varustelutasoltaan mökki on erittäin kattava ja siellä on kaikki tarvittava lomailijan mukavuuden takaamiseksi. Sähkövalaistus, ilmalämpöpumppu, kylmä vesijohto, sähköliesi, jääkaappi ja pakastinosa, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, TV, radio/cd-soitin, pinnasänky/matkasänky ja yksittäinen mökki ovat kaikki saatavilla. Mökissä on myös palovaroittimet, varapoistumistie alakerrassa, käsisammutin, sammutuspeite, ensiapulaukku/-kaappi sekä häkävaroitin.

Vaikka mökki onkin rauhallisella paikalla, läheltä löytyy kauppa (6 km), ravintola (4,5 km), kylpylä (22 km) ja muita kiinnostavia nähtävyyksiä. Lisäksi Puruveden kirkasvetinen uimaranta houkuttelee kesäisin vesiharrastusten pariin ja ympäröivä luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun. Mökin varaukset alkavat klo 16 ja päättyvät lähtöpäivänä klo 12.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Pohjois-Karjala

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *