Lomarengas majoitus: Maakuntakohtainen lista parhaista suomalaisista mökeistä

Parhaat Mökit ja Lomarengas

Lomarengas on Suomen suosituin vuokrattavia loma-asuntoja välittävä yritys. Lomarenkaan katalogista löydät yli 4000 upeaa majoituskohdetta ympäri Suomen!

Me Parhailla Mökeillä teemme yhteistyötä Lomarenkaan kanssa auttaaksemme Suomen matkailijoita löytämään parhaimmat mökit ja hulppeimmat huvilat! Sivuiltamme löydät myös paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä mökkeilyyn sekä lomailuun!

Tältä sivulta löydät lyhyen esittelyn kaikista Suomen maakunnista ja niiden tarjonnasta lomailijan näkökulmasta. Lisäksi löydät myös jokaisen maakunnan parasta mökkitarjontaa TOP-listauksistamme!

Nämä TOP-listaukset löydät myös suoraan virallisesta maakuntakohtaisesta mökkilistamme, josta löydät kaiken kaikkiaan parhaat mökit ympäri Suomen, järjesteltynä maakunnittain.

Mikäli haluat itse tehdä lomamökkihaun, voit käyttää joko sivun yläreunassa tai sivupalkissa olevaa hakupalkkia, tai tehdä haun suoraan Lomarenkaan katalogissa.

Mökin vuokraaminen Suomessa

Oletko suuntaamassa kotimaanlomalle Suomen järvimaiseman, metsien, tai idyllisten kaupunkien tai kylien syleilyyn? Me Parhailla Mökeillä kannatamme tätä. Onhan kotimaan matkailu ulkomaanmatkailuun verrattuna ekologisempaa ja voi tarjota aivan yhtä rauhallista rentoutumista tai hurjia seikkailuja!

Monesti lomailijat valitsevat majoituspaikakseen hotellin. Suomi on kuitenkin siitä poikkeuksellinen maa, että täällä mökkeily painii aivan omassa sarjassaan. Syystäkin Suomea luonnehditaan mm. tuhansien järvien maaksi, mökkeilijöiden luvatuksi maaksi, sekä saunojen luvatuksi maaksi.

Kauniit järvi-, metsä ja merenrantamaisemat upeine auringonlaskuineen kannattaa ehdottomasti kokea vuokramökissä saunan pihistessä ja paljun poristessa. Samalla voi vaikka korkata viileän oluen tai raikkaan lonkeron.

Mökiltä käsin onnistuu parhaiten myös monet muut aktiviteetit. Näihin lukeutuu ainakin kalastus, metsästys, etätyöt, marjastus, vaellus ja moni muu!

Suomesta löytyy tuhansittain mökkejä jokaiselta maakunnalta. Mökkien vuokraaminen välittäjiltä, kuten Lomarenkaalta, on suoraviivaista ja helpompaa kuin koskaan. Meidän kauttamme löydät Suomen parhaat vuokramökit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *