Hae!

Vuokramökit Lohja: Upeat Ja Edulliset Mökit (2024)

Lohja on ihastuttava suomalainen lomamökkikohde, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja luonnosta nauttimiseen. Sijaitessaan vain noin 60 kilometrin päässä Helsingistä, se houkuttelee lomailijoita sekä pääkaupunkiseudulta että muualta Suomesta.

Tässä parhaat ja edullisimmat vuokramökit Lohjalta.

1. SKOGSVILLA, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 180 m²
 • Henkilömäärä: 7 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 400 – 787€
 • Viikkohinta: 907 – 1189€

Kuvaus

Tervetuloa metsän keskellä sijaitsevaan rauhan tyyssijaan – tilavaan, vuonna 2008 valmistuneeseen, 180 m²:n puutaloon, joka kätkee sisäänsä avarat oleskelutilat ja neljä makuuhuonetta, tarjoten majoitustilat jopa seitsemälle henkilölle 🌲🏠. Nukkumisjärjestelyt on hoidettu tyylikkäästi, ja kohteesta löytyy myös mukavuutta lisäävä pinnasänky.

Tämä lomakohde hemmottelee asukkaitaan modernilla varustelullaan, kuten sähkökiukaalla varustetulla saunalla, jossa voi rentoutua pitkän päivän päätteeksi 😌🔥. Keittiö tarjoaa kaikki mukavuudet, joita tarvitset herkullisen aterian valmistamiseen, ja laaja terassialue kutsuu nauttimaan aterioista ulkosalla, käyttäen hyväkseen kohteen Muurikan kesäkeittiömallin sähkögrilliä.

Talossa on erinomaiset mahdollisuudet viettää aikaa sisällä – onhan siellä varaava takka, TV ja radio 📺🎵. Mutta jos haluat lähteä tutkimaan lähiympäristöä, kohteen sijainti tarjoaa mainiot mahdollisuudet marja- ja sieniretkille. Ja mikäli kaipaat urheilullista aktiviteettia, 7 km:n päässä odottaa 18-väyläinen AA1-luokan frisbeegolfrata.

Tämä mökki on täydellinen yhdistelmä luonnonläheisyyttä, modernia mukavuutta ja rauhaa – tervetuloa nauttimaan lomastasi! 🌳🏠🌟

2. METSÄ-IIVARI, LOHJA, UUSIMAA

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 70 m²
 • Henkilömäärä: 5 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 484 – 828€
 • Viikkohinta: 843 – 1205€
 • Sijainti: Helsingistä 90 km länteen

Kuvaus

🌲 Tervetuloa idylliseen höylähirsimökkiin, joka sijaitsee luonnonkauniin Lohjanjärven rannalla, vain 90 kilometrin päässä Helsingistä! Mökki, rakennettu 2002, tarjoaa mukavuutta ja lämpöä – keskellä metsän rauhaa. Venevalmiudella varustettu laituri ja matala hiekoitettu sorapohja tekevät järven tutkimisesta helppoa. 🚣‍♀️

Sisätilat käsittävät tupakeittiön, kaksi makuuhuonetta, saunan puukiukaalla, sekä pesu- ja pukuhuoneen, erillisen WC:n ja avarat terassitilat. Mökin sydämenä on varaava takka, joka tuo tunnelmaa ja lämpöä iltoihin. Huomio: kohteessa ei ole televisiota – oiva mahdollisuus nauttia rauhasta ja luonnon äänistä!

Lisäksi pihapiiristä löytyy erillinen ulkorakennus, jossa on majoitustilaa kahdelle, sekä puuvaja jossa tarvittaessa siirrettävä varavuode ja juniorivuode. Avara ja valoisa pihamaa kutsuu leikkiin ja rentoutumiseen, ja rantaan vievät portaat tuovat turvallisuutta. 🌞

Ei peräkärrypaljuja, ei ongelmia. Vaan saapukaa, nauttikaa ja eläkää upeita lomahetkiä tässä kauniissa huvilassa, joka yhdistää perinteisen mökkitunnelman moderneihin mukavuuksiin! 🍀

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Uusimaa

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *