Hae!

Vuokramökit Lahti: Edulliset Mökkimajoitukset (2024)

Lahti on suomalainen kaupunki, joka sijaitsee eteläisessä Suomessa Päijät-Hämeen maakunnassa. Se tunnetaan upeasta järviluonnostaan ja tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja lomamökkejä matkailijoille.

Lahti on erityisesti suosittu lomamökkikohde, koska se sijaitsee kauniin Vesijärven rannalla. Järvi tarjoaa upeat mahdollisuudet erilaisiin vesiharrastuksiin, kuten veneilyyn, kalastukseen ja uintiin. Mökiltä voi helposti pulahtaa järveen virkistäytymään tai nauttia auringonlaskusta rantasaunassa.

1. PÄÄTALO, ASIKKALA, LAHTI, PÄIJÄT-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 350 m²
 • Henkilömäärä: 10 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 782 – 1446€
 • Viikkohinta: 1466 – 2157€
 • Sijainti: Helsingistä 135 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa tähän maalaisromanttiseen vuokramökkiin, joka tarjoaa täydellisen pakopaikan arjen kiireistä vain 135 kilometrin päässä Helsingistä. Tämä paneloitu hirsitalo on täysin uusittu vuonna 2011 ja se yhdistää taitavasti vanhan charmikkaan ilmeen ja modernit mukavuudet. Astuessasi sisään huomaat heti tilojen väljyyden ja aurinkoisen tunnelman, joka täyttää tämän viehättävän mökin.

Alakerrassa sinua odottavat täysin varusteltu keittiö, viihtyisä tupa ja tilava sali, jossa voit viettää aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa. Rentoudu puulämmitteisessä saunassa tai valitse mukavuutta tarjoava sähkösauna. Pyykinpesukone ja astianpesukone tekevät arjen askareista vaivatonta, ja voit nauttia myös modernista viihteestä 47 tuuman televisiolla ja 8 megabitin internetyhteydellä. Yläkerrassa on mukava olohuone sekä neljä viihtyisää makuuhuonetta, jotka tarjoavat tilaa jopa 10 hengelle. Kahdessa wc:ssä on myös suihku, joten aamut sujuvat jouhevasti.

Tämän mökin ulkoilmaelämyksiä täydentää talon vieressä sijaitseva ulkoporeallas, joka on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Kuvittele rentoutuvasi lämpimässä porevedessä samalla kun nautit ympäröivästä luonnosta. Jos kaipaat ylimääräistä yksityisyyttä tai romanttista tunnelmaa, voit varata viehättävän Morsiussviitin aittarakennuksesta, jossa on lämmitys ja tilaa kahdelle hengelle. Aittaa vuokrataan ainoastaan päämökin yhteydessä kesäaikana. Näitä lisämajoitusvaihtoehtoja tarjoavat omistajat ovat huolehtineet siitä, että jokainen vieras tuntee olonsa tervetulleeksi.

Tämä vuokramökki ei tarjoa vain upeita tiloja ja mukavuuksia, vaan myös monipuolisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä lähialueella. Voit lähteä tutustumaan luontoon kansallispuistossa, joka sijaitsee vain 38 kilometrin päässä.

2. RANTA 3, ASIKKALA, LAHTI, PÄIJÄT-HÄME, MESSILÄ

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 77 m²
 • Henkilömäärä: 8 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 520 – 1176€
 • Viikkohinta: 993 – 1740€
 • Sijainti: Lahdesta 25 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Iso-Naappilan lomamökille, joka sijaitsee kauniin Etelä-Päijänteen rannalla Asikkalan Salonsaaressa. Tämä viehättävä ja hyvin varusteltu mökki tarjoaa täydellisen loman lapsiperheille tai ystäväporukoille. Mökin sijainti on ihanteellinen, vain lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä ja Lahdesta.

Mökin viehätys alkaa heti saapuessa, kun huomaa sen rauhallisen piha-alueen ja upean oman rannan. Voit nauttia aurinkoisista päivistä hiekkarannalla tai rentoutua grillaten. Mökissä on kolme makuuhuonetta ja tarvittavat vuoteet sekä astiat kahdeksalle hengelle. Voit myös vuokrata liinavaatteet ja pyyhkeet, jos et halua tuoda omia.

Ranta on täydellinen lapsille, koska se loivenee jyrkästi ja on erityisesti muokattu hiekkarannaksi. Voit myös lähteä kalastamaan läheisille vesille, sillä mökkiin kuuluu kalastusmerkkejä, joita voit käyttää katiskan tai verkkojen kanssa. Mökillä on myös oma vene, joten voit lähteä tutustumaan järven kauniisiin maisemiin.

Mökin sisätilat ovat kodikkaat ja täydellisesti varustellut. Voit nauttia lämpimästä ilmapiiristä varaavan takan äärellä tai rentoutua saunassa. Lisäksi mökissä on ilmalämpöpumppu, joka pitää sinut mukavan viileänä kesällä ja lämpimänä talvella. Wi-fi-yhteys mahdollistaa yhteydenpidon ja viihtymisen digitaalisessa maailmassa.

Iso-Naappilan lomamökki on myös ympäristötietoinen kohde, jolla on kansainvälinen Green Key -sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että mökki sitoutuu kestävään matkailuun ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin. Voit siis nauttia lomastasi samalla kun tiedät, että ympäristöä kunnioitetaan veden- ja energiankulutusta säästämällä sekä jätteitä vähentämällä ja kierrättämällä.

Iso-Naappilan lomamökki tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja lomanviettoon. Kauniit maisemat, hyvät varustelut ja rauhallinen ympäristö luovat unohtumattomia muistoja.

3. ROOPENRANTA, ASIKKALA, LAHTI, PÄIJÄT-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 131 m²
 • Henkilömäärä: 8 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 617 – 1542€
 • Viikkohinta: 1279 – 2287€
 • Sijainti: Lahdesta 35 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Roopenrantaan, upeaan vuokramökkiin, joka sijaitsee Lahden pohjoispuolella, vain 35 kilometrin päässä kaupungista. Mökki sijaitsee upean Päijänteen rannalla, ja sieltä avautuvat henkeäsalpaavat näkymät järvelle.

Ranta on kivinen, mutta kovapohjainen, ja siellä odottavat laituri ja soutuvene, joten voit nauttia vesillä liikkumisesta ja kalastuksesta.

Tämä kaunis hirsihuvila rakennettiin vuonna 2006, ja se tarjoaa kaikki mukavuudet, joita tarvitset rentouttavaan lomaan. Mökissä on hyvin varusteltu keittiö, viihtyisä olohuone ja kaksi makuuhuonetta alakerrassa, joissa kummassakin on kaksi vuodetta.

Lisäksi alakerrassa on pukuhuone, pesuhuone ja sauna sähkökiukaalla, joka takaa lämpimät löylyt. Mökissä on myös iso katettu terassi, jossa voit nauttia ulkoilmasta ja ihailla järvinäkymiä. Yläkerrassa on kaksi lisämakuuhuonetta ja aulassa vuodesohva yhdelle lisävuodepaikalle. Wi-Fi on käytettävissäsi, joten voit pysyä yhteydessä ulkomaailmaan.

Roopenrannan lomaelämykseen kuuluu myös erillinen rantasauna, joka rakennettiin vuonna 2006. Siellä voit rentoutua puukiuas-saunassa ja nauttia raikkaista löylyistä. Rantasaunan yhteydessä on myös pukuhuone ja pesuhuone, jossa on neljä suihkua. Lisäksi rantasaunan edessä on viihtyisä katettu kuisti, jossa voit istua ja ihailla maisemia.

Roopenranta on täydellinen lomakohde suuremmalle ryhmälle tai kahdelle perheelle. Mökki tarjoaa kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten sähkövalaistuksen, sähkölämmityksen ja varaavan takan. Keittiössä on kaikki tarvittavat laitteet, kuten keraaminen liesi, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone. Viihdettä löytyy kahdesta TV:stä, radiosta/cd-soittimesta, DVD:stä ja Wi-Fi:stä. Ulkoilmaelämästä nauttivat voivat käyttää kaasugrilliä ja nauttia nuotiopaikasta.

4. ALEKSINRINNE, ASIKKALA, LAHTI, PÄIJÄT-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 131 m²
 • Henkilömäärä: 8 + 1 henkilöä
 • Huoneet: 4 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.2/5
 • Viikonloppuhinta: 577 – 1427€
 • Viikkohinta: 1186 – 2111€
 • Sijainti: Lahdesta 35 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Aleksinrinne-nimiselle vuokramökille, joka sijaitsee vain 35 kilometrin päässä Lahdesta, kauniin Päijänteen rannalla. Tämä upea hirsihuvila on rakennettu vuonna 2006 ja tarjoaa kaiken tarvitsemasi mukavan lomaelämyksen saavuttaaksesi.

Mökin pihalta löytyy kivinen ja kovapohjainen ranta, jossa voit nauttia uimisesta ja rentoutua auringonpaisteessa. Päärakennuksessa on tilava keittiö, viihtyisä olohuone, kaksi makuuhuonetta sekä pesuhuone ja sauna. Yläkerrasta löytyy myös kaksi makuuhuonetta ja aulassa on lisävuodepaikka. Voit myös rentoutua suurella katetulla terassilla, josta avautuu upea näkymä ympäröivään luontoon ja Päijänteelle.

Mökin varustelu on erinomainen, ja täällä voit nauttia kaikista modernin elämän mukavuuksista. Mökissä on sähkövalaistus ja -lämmitys sekä varaava takka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä viileämpinä iltoina. Vesi tulee omasta kaivosta, ja peseytyminen onnistuu neljässä suihkussa.

Lisäksi mökissä on erillinen sisä-wc ja hyvin varustettu keittiö, jossa on keraaminen liesi, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone. Viihde-elektroniikasta löytyvät kaksi TV:tä, radio/cd-soitin ja DVD-soitin, joten voit nauttia elokuvista tai musiikista oleskelutiloissa. Wi-Fi-yhteys pitää sinut yhteydessä ulkomaailmaan, jos haluat jakaa lomakuvasi sosiaalisessa mediassa.

Mökin ulkopuolelta löytyy myös muita mukavuuksia, kuten kaasugrilli ja nuotiopaikka, jossa voit valmistaa herkullisia aterioita ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Halutessasi voit vuokrata omistajan siirrettävän kylpypaljun, joka on täytetty vedellä ja valmiina käytettäväksi. Lisäksi mökin pihalla on kaksi auton lämmityspistorasiaa, joten voit tulla tänne omalla autolla ja pitää sen lämpimänä talvella.

5. TUULIKANNEL, ASIKKALA, LAHTI, PÄIJÄT-HÄME

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.7/5
 • Viikonloppuhinta: 377 – 786€
 • Viikkohinta: 853 – 1187€
 • Sijainti: Lahdesta 32 km pohjoiseen

Kuvaus

Tervetuloa Tuulikannel-nimiseen viehättävään vuokramökkiin! Tämä upea hirsirakennus sijaitsee Lahden pohjoispuolella, vain 32 kilometrin päässä kaupungista.

Mökki kohoaa Vesijärven rannalla, joten sinulla on upea näköala ja välitön pääsy kristallinkirkkaaseen veteen. Vesijärvi tarjoaa tilaa seikkailuille, olipa mielessäsi soutuveneellä soutelu tai rauhallinen kalastushetki.

Mökissä on tilava tupakeittiö, jossa on yksi lisävuode tarvittaessa. Makuuhuoneessa on kaksi mukavaa vuodetta, kun taas yläkerrassa on kaksi vuodetta sekä parvella yksi lisävuode.

Rentoutumista varten voit nauttia pesuhuoneesta, pukuhuoneesta ja tietenkin suomalaisen saunan lämmöstä (sähkökiuas). Erillis-wc ja lasitettu terassi täydentävät mökin mukavuudet. Tarvittaessa voit myös parkkeerata autosi kätevästi autokatokseen.

Mökki on varustettu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset rentouttavaan lomaan. Sähkövalaistus ja -lämmitys pitävät sinut mukavan lämpimänä, kun taas varaava takka luo tunnelmaa ja lisää mökin viihtyisyyttä.

Keittiöstä löydät kaikki tarvittavat laitteet, kuten sähköliesi, jääkaapin ja pakastimen, mikroaaltouunin, astianpesukoneen ja kuivauskaapin. Voit myös nauttia viihteestä televisiolla ja radio/cd-soittimella. Ulkona voit grillata herkullisia aterioita kiinteällä ulkogrillillä tai viettää aikaa grillikodassa. Mökillä on myös auton lämmityspistorasia, joten autosi pysyy mukavan lämpimänä kylmempinäkin päivinä.

Tuulikannel on paitsi täydellinen lomakohde myös hyvien palveluiden lähellä. Linja-autoasemaan on vain 3,5 kilometriä matkaa, joten pääset helposti liikkumaan lähialueella.

Ravintolaan pääset vain 8 kilometrin ajomatkan jälkeen, jos haluat nauttia herkullisista aterioista ilman itse kokkaamista. Kauppaan on myös lyhyt 7 kilometrin matka, joten voit helposti hankkia tarvittavat ruoka-aineet ja muut tarvikkeet.

Tuulikannel-mökin ympäristö tarjoaa myös monia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Päijät-Häme

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *