Hae!

Vuokramökit Kangasniemi: 8 Upeaa Lomamökkiä (2024)

Kangasniemi on Etelä-Savossa sijaitseva kunta, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia lomailuun.

Tässä muutama upea lomamökki alueelta!

1. EEMILIN HUVILA, KANGASNIEMI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 135 m²
 • Henkilömäärä: 6 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.8/5
 • Viikonloppuhinta: 539 – 1208€
 • Viikkohinta: 1231 – 1830€
 • Sijainti: Mikkelistä 67 km luoteeseen

Kuvaus

Eemilin huvila on ihastuttava kaksikerroksinen puurakenteinen vuokrahuvila, joka sijaitsee kauniin Puulaveden rannalla vain 67 km päässä Mikkelistä. Tämä upeasti sisustettu huvila on täysin varusteltu, joten lomailu täällä on vaivatonta ja rentouttavaa. Alakerrassa on olohuone, keittiö, sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone/pukuhuone, wc, aula, kuisti ja terassi, jossa voit nauttia kauniista järvimaisemista. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, aula, wc ja parveke. Huvilaan mahtuu mukavasti kahdeksan henkilöä ja tarvittaessa ylimääräinen pöytä ja -tuoli ovat saatavilla.

Puulaveden rannalla on myös vuokrattavissa remontoitu rantasauna, jossa voit nauttia perinteisestä suomalaisesta saunomisesta. Saunan yhteydessä on myös pukuhuone, saunatupa, jääkaappi, kamiina, sähkövalo ja terassi, josta voit pulahtaa Puulaveden raikkaaseen veteen. Eikä siinä vielä kaikki, sillä käytettävissä on myös grillikota ja soutuvene, jolla voit lähteä tutustumaan Puulaveden upeisiin maisemiin.

Eemilin huvilan ympäristö on täynnä mahdollisuuksia aktiviteetteihin ja rentoutumiseen. Alueella on runsaasti hiihtokeskuksia, hiihtolatuja, moottorikelkkareittejä, golfkenttiä ja kansallispuistoja. Lisäksi vuokrahintaan kuuluu kolme kalastuslupaa omalle alueelle, joten kalastus onnistuu vaivatta. Huvilalla on myös käytettävissä polkupyöriä, pulkkia, kanootti ja lumikengät, joten voit lähteä tutustumaan ympäristöön monin eri tavoin. Omistajalta on myös mahdollista vuokrata perämoottori, vene, peräkärrypalju ja PuulaGolfin pelilippuja.

2. HARMAJA, KANGASNIEMI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 30 m²
 • Henkilömäärä: 2 henkilöä
 • Arvostelu: 4.6/5
 • Viikonloppuhinta: 196 – 558€
 • Viikkohinta: 430 – 840€
 • Sijainti: Mikkelistä 38 km pohjoiseen

Kuvaus

Tämä upea vuokramökki sijaitsee Mikkelistä 38 km pohjoiseen Kyyveden rannalla. Täydellinen kahdelle hengelle, mökki tarjoaa kaiken tarvittavan rentouttavaan lomanviettoon. Mökissä on tilava tupa, jossa on ruokailuryhmä ja keittiönurkkaus, vuodesohva, wc, pesuhuone sekä puulämmitteinen sauna. Lattialämmitys ja takka pitävät mökin mukavan lämpimänä talvellakin. Ulkona voit nauttia kauniista maisemista omalla rannalla, laiturilla, soutuveneellä tai kylpytynnyrissä.

Mökillä on kaikki tarvittava mukavaan lomaan, kuten sähkövalaistus, vesijohto omasta kaivosta, suihku, TV ja radio. Puulämmitteinen sauna on täydellinen rentoutumiseen ja kylpypalju on vuokrattavissa omistajalta. Mökissä on myös puuvaja, lämmitetty pukeutumistila ja kota. Vene voidaan säilyttää sisään ajettavassa katoksessa ja sähköperämoottori on vuokrattavissa erikseen.

Mökin sijainti on ihanteellinen niille, jotka haluavat rentoutua luonnon helmassa. Lähistöllä on myös paljon aktiviteetteja, kuten Syvälahden tanssilava, Puulagolf ja Visulahden huvipuisto. Kangasniemen palvelut ovat vain 27 km päässä, joten päivittäiset tarpeet ovat helppo hoitaa. Tämä mökki on täydellinen valinta niille, jotka etsivät rentouttavaa lomaa kauniissa ympäristössä.

Tämä ihana vuokramökki on täydellinen paikka rentouttavalle lomalle. Mökki on rakennettu hirrestä ja se sijaitsee Kyyveden rannalla Mikkelistä 38 km pohjoiseen. Tämä yksittäinen mökki on ihanteellinen kahdelle henkilölle, sillä se tarjoaa kaiken tarvittavan rentouttavaan lomanviettoon. Mökissä on tilava tupa, jossa on ruokailuryhmä ja keittiönurkkaus, vuodesohva, wc, pesuhuone ja puulämmitteinen sauna. Lattialämmitys ja takka pitävät mökin mukavan lämpimänä talvellakin.

Ulkoalue on yhtä upea kuin sisätilat. Siellä voit nauttia omasta rannasta, laiturista, soutuveneestä tai rentoutua kylpytynnyrissä. Mökissä on myös puuvaja, lämmitetty pukeutumistila ja kota.

3. PIRTTINIEMI, KANGASNIEMI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 80 m²
 • Henkilömäärä: 3 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.4/5
 • Viikonloppuhinta: 465 – 1543€
 • Viikkohinta: 829 – 2108€
 • Sijainti: Jyväskylästä 45 km itään

Kuvaus

Pirttiniemi on vuonna 1997 rakennettu hirsimökki, joka sijaitsee upealla paikalla Jyväskylästä 45 km itään. Mökki sijaitsee Iso Siikajärven rannalla ja sieltä avautuvat upeat maisemat järvelle. Mökissä on tilava tupakeittiö, makuualkovi kerrossängyllä, pesuhuone suihkulla ja wc:llä sekä sauna, jossa on sähkökiuas. Yläkerrassa on tilava makuuhuone parivuoteella, aulassa vuodesohvalla kaksi lisävuodepaikkaa ja parveke. Ilmalämpöpumpun ansiosta mökissä on mukava viettää aikaa myös kesäkuumalla.

Pirttiniemi on varusteltu erittäin hyvin ja sieltä löytyvät kaikki tarvittavat mukavuudet ja laitteet viihtyisän loman viettoon. Mökissä on sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka ja leivinuuni, vesijohto omasta kaivosta, suihku, sähkösauna ja puulämmitteinen rantasauna, yksi wc pesuhuoneessa, sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, TV, radio/cd-soitin, DVD, pinnasänky/matkasänky, syöttötuoli, pallogrilli ja laavu nuotiopaikalla. Autokatos ja kaksi auton lämmityspistorasiaa takaavat sen, että autollekin löytyy sopiva paikka. Soutuvene ja perämoottori ovat vuokrattavissa ja uimaranta on matala ja kova.

Pirttiniemi on erittäin rauhallinen vuokramökki, jossa viettää mukavan loman luonnon keskellä. Lähin naapuri on 350 metrin päässä ja vastarannalta hiukan pilkottaa toinen mökkinaapuri. Mökin ympärillä on hyvät marja- ja sienimaastot sekä upea Siikajärven luontopolku 5 km päässä. Lähellä sijaitsevat myös Nokkakiven huvipuisto 21 km, Kangasniemi 24 km, Häkärinteet 35 km, Jyväskylä 45 km, Mikkeli 73 km ja Helsinki 268 km. Pirttiniemi on siis erinomainen valinta lomailijalle, joka haluaa nauttia luonnon rauhasta, mutta haluaa kuitenkin nauttia myös lähellä olevien palveluiden tarjoamista mahdollisuuksista.

4. MÄNTYRINNE, KANGASNIEMI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 90 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 413 – 892€
 • Viikkohinta: 937 – 1349€
 • Sijainti: Mikkelistä 67 km luoteeseen

Kuvaus

Mäntyrinne on todella upea lomakohde, joka sijaitsee Mikkelin 67 kilometrin luoteessa. Tämä kaksikerroksinen hirsirakennus vuodelta 2000 on varustettu kaikella mitä voit toivoa. Yläkerrassa on keittiö ja olohuone, jossa on kaksi lisävuodetta vuodesohvalla, makuuhuone parivuoteella, parveke, ilmalämpöpumppu ja Wi-Fi-yhteys. Alakerrassa on makuuhuone, jossa on kaksi vuodetta, pukuhuone, pesuhuone, sauna, wc, eteinen ja avokuisti. Voit myös pyytää ylimääräistä pöytää ja -tuolia, jos haluat työskennellä etätyön parissa.

Mäntyrinne on täydellinen paikka rentoutumiseen ja nauttimiseen kauniista suomalaisesta maisemasta. Voit nauttia matalasta, hiekoitetusta rannasta vain 25 metrin päässä vuokramökistäsi. Mökillä on myös laituri ja oma vene, joten voit lähteä retkille vesille aina kun haluat. Rantasauna (20m²) on täydellinen paikka rentoutumiseen vuoden ympäri. Saunassa on puukiuas, pukuhuone ja kuisti, joten voit nauttia rentouttavasta löylystä ja upeista maisemista. Mäntyrinneellä on myös aitta, jossa on kaksi vuodetta kesäkäyttöön, sekä grillikatos, jossa on kotakeittiö ja autokatos.

Mäntyrinne on täydellinen paikka kaikille, jotka rakastavat luontoa ja haluavat viettää aikaa Suomen kauniissa maisemissa. Mökki on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, mukaan lukien sähkövalaistus, sähkölämmitys, varaava takka, vesijohto omasta kaivosta, suihku, astianpesukone, pyykinpesukone ja Wi-Fi. Mökkiin mahtuu kahdeksan ihmistä mukavasti, joten se on täydellinen paikka perheille tai ystäväporukoille. Voit myös tuoda lemmikkisi mukanasi lisämaksua vastaan.

Mäntyrinne on täydellinen paikka kaikille, jotka haluavat rentoutua luonnon rauhassa. Voit nauttia monista aktiviteeteista, kuten kalastuksesta, polkupyöräilystä, melonnasta ja patikoinnista. Omistajalta voi vuokrata myös perämoottorin, veneen, kanoottin, lumikengät ja peräkärrypaljun.

5. SALMENSUU, KANGASNIEMI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 84 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
 • Huoneet: 3 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 4.3/5
 • Viikonloppuhinta: 451 – 977€
 • Viikkohinta: 1026 – 1477€
 • Sijainti: Mikkelistä 67 km luoteeseen

Kuvaus

Salmensuu on tilava ja viihtyisä hirsimökki, joka sopii erinomaisesti isommallekin porukalle tai vaikka kahdelle perheelle. Mökissä on neljä makuuhuonetta, jossa yhteensä kuusi vuodepaikkaa sekä yläkerrassa lisäksi yksi vuode ja kaksi vuodesohvaa. Lisäksi mökissä on keittiö, olohuone, pukuhuone, wc, pesuhuone ja sauna. Mökki on varustettu ilmalämpöpumpulla ja Wi-Fi-yhteydellä. Yläkerran makuuhuoneen lisäksi sieltä löytyy aulatila ja parveke, josta on upeat maisemat ympäröivään luontoon.

Mökin varustelutaso on erinomainen ja sieltä löytyy kaikki tarvittava mukavaan lomanviettoon. Keittiössä on sähköliesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja kahvinkeitin. Lisäksi mökistä löytyy varavaativa takka, TV, DVD-soitin, radio/cd-soitin ja Wi-Fi. Lomailijoiden käytössä on myös pesukone, kuivauskaappi ja kaasugrilli sekä nuotiopaikka ja kylpypalju, joka on vuokrattavissa erillisenä palveluna.

Mökin parasta antia on sen sijainti: se sijaitsee vain 25 metrin päässä kirkasvetisestä Puulavedestä, joka tarjoaa upeat puitteet kalastukseen ja veneilyyn. Salmensuun rantasauna on käytössä ympäri vuoden ja siellä voi nauttia ihanasta saunasta takkatulen loisteessa. Lisäksi mökkiin kuuluu oma laituri ja soutuvene, ja perämoottori on vuokrattavissa erikseen.

Salmensuu on täydellinen paikka kaikille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta mökkilomasta kauniissa suomalaisessa maisemassa. Mökki sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Kangasniemen keskustasta, josta löytyy hiihtolatuja, jäähalli ja curlingkenttä. Lisäksi lähellä on Puulagolf, Leivonmäen kansallispuisto sekä laskettelukeskus Häkärinteet. Vaikka mökki sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, on Helsinkiin matkaa vain 234 kilometriä, joten se on helppo saavuttaa myös kauempaa tuleville lomailijoille.

6. KOIVULEHTO, KANGASNIEMI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 100 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.9/5
 • Viikonloppuhinta: 219€
 • Viikkohinta: 484 – 598€
 • Sijainti: Mikkelistä 50 km pohjoiseen

Kuvaus

Koivulehto on upea vuokramökki, joka sijaitsee Mallos-nimisellä järvellä noin 50 kilometriä Mikkelistä pohjoiseen. Mökki on rakennettu vuonna 1985 vanhoista hirsistä, mikä tekee siitä erittäin tunnelmallisen. Mökissä on keittiö, olohuone ja lasitettu kuisti. Yläkerrassa on makuuhuone, jossa on kaksi parivuodetta sekä matala parvi, jossa on kaksi vuodetta ja parveke. Erillinen saunarakennus, jossa on pesuhuone, sauna ja iso suojainen katettu terassi, on täydellinen rentoutumiseen. Koivulehdossa on myös puuvaja ja ulkowc.

Koivulehto on varustettu kaikella tarvittavalla. Siinä on sähkövalaistus, lämmitys takalla ja varaava takka. Mökissä ei ole vesijohtoa, joten käyttövesi kannetaan vesistöstä tai kaivosta ja juomavesi on haettava itse. Mökissä ei ole suihkua, mutta sen sijaan siinä on puulämmitteinen rantasauna ja ulkokäymälä. Keittiössä on sähköliesi, jääkaappi ja mikroaaltouuni, ja viihdykkeeksi löytyy TV, radio/cd-soitin sekä kiinteä ulkogrilli. Mökissä on myös oma soutuvene, jolla voi lähteä tutkimaan Mallos-järveä.

Koivulehto sijaitsee upealla paikalla vehreällä metsäisellä tontilla, jossa on iso nurmialue yhteisiin aktiviteetteihin. Järvi sijaitsee vain 20 metrin päässä mökistä, joten uimarannalle pääsee helposti. Ravintolaan on lyhyt matka, samoin kuin kauppaan ja golfkentälle. Kangasniemen tanssilava ja Taidelinna ovat myös lähellä. Juomavettä saa noudettua Kangasniemeltä, joka on vain viiden kilometrin päässä mökiltä.

Koivulehto on ehdottomasti vierailun arvoinen. Sen sijainti Mallos-järven rannalla, tunnelmallinen sisustus ja kaikki tarvittava varustelu tekevät siitä täydellisen paikan rentoutumiseen. Sauna, soutuvene ja ulkogrilli ovat täydellisiä aktiviteetteja ulkoilmassa vietettävään aikaan. Lähellä olevat nähtävyydet, kuten Kangasniemen tanssilava ja Taidelinna, tarjoavat myös paljon tekemistä. Koivulehto on ehdottomasti yksi parhaista vuokramökeistä, joissa olemme olleet.

7. MÄKELÄNRANTA, KANGASNIEMI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 56 m²
 • Henkilömäärä: 4 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 2 makuuhuonetta
 • Arvostelu: 3.0/5
 • Viikonloppuhinta: 281 – 581€
 • Viikkohinta: 629 – 1006€
 • Sijainti: Mikkelistä 43 km pohjoiseen

Kuvaus

Mäkelänranta on ihana vuokramökki, joka sopii täydellisesti perheille ja pariskunnille. Mökki sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla, jossa on valtava piha-alue, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia monenlaisiin lomapuuhiin. Erityisesti lapset viihtyvät täällä hyvin, sillä hiekoitettu savipohja syvenee loivasti ja on täydellinen paikka leikkiä ja uida.

Mökki on rakennettu vuonna 1998 ja se tarjoaa kaikki modernit mukavuudet, jotka tarvitset rentouttavaan lomaan. Täällä on kaksi makuuhuonetta, joissa on kaksi vuodetta kummassakin, sekä lisäksi tilava tupakeittiö, jossa on levitettävä sohva lisävuoteena kahdelle. Pesuhuoneessa on wc ja suihku, ja mökissä on myös puulämmitteinen sauna, joka on täydellinen paikka rentoutua päivän päätteeksi.

Mökin varustelu on erittäin hyvä, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Siellä on sähkövalaistus ja -lämmitys, varaava takka, vesijohto omasta kaivosta, sähköliesi, jääkaappi ja pakastinosa, mikroaaltouuni, TV, radio/cd-soitin, DVD ja Wi-Fi. Lisäksi mökkiin kuuluu kaasugrilli, grillikota, soutuvene ja autokatos. Kaikki tämä tekee lomastasi täydellisen.

Mökki sijaitsee kauniilla paikalla Mikkelistä 43 km pohjoiseen, ja se on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Mökki on myös lähellä monia muita mielenkiintoisia paikkoja, kuten Kangasniemi 25 km, Pieksämäki 47 km, Hankasalmi 63 km, Jyväskylä 88 km, Lappeenranta 152 km ja Helsinki 269 km. Kaiken kaikkiaan Mäkelänranta on ihana paikka viettää lomaa, joka jättää sinulle unohtumattomia muistoja.

8. KOIVURANTA, KANGASNIEMI, ETELÄ-SAVO

Ominaisuuksia

 • Pinta-ala: 25 m²
 • Henkilömäärä: 2 + 2 henkilöä
 • Huoneet: 1 makuuhuonetta
 • Viikonloppuhinta: 286 – 320€
 • Viikkohinta: 430 – 547€
 • Sijainti: Mikkelistä 43 km pohjoiseen

Kuvaus

Koivuranta on viehättävä ja perinteinen vuokramökki, joka sopii erinomaisesti pariskunnille, pienille perheille tai ystäväporukoille. Mökki sijaitsee upealla paikalla Mikkelin 43 kilometriä pohjoiseen, rauhallisella alueella, joka on täydellinen rentoutumiseen arjen kiireistä. Rannassa oleva kova, hiekoitettu savipohja syvenee loivasti, joten se on turvallinen myös lapsille.

Vuonna 1989 rakennettu mökki sisältää tupakeittiön, jossa on keittolevy, jääkaappi ja TV, mutta ei uunia. Terassin kautta pääset kätevästi pukuhuoneeseen ja puusaunaan, joka on lämmitettävä puilla. Mökissä on myös mukava parivuode nukkuma-aitassa ja kompostoiva käymälä aitan takana. Vesijohto tulee omasta kaivosta, ja kylmä vesi pumpataan keittiöön ja saunaan. Mökki on varustettu kaikella tarvittavalla, mukaan lukien palovaroittimet ja käsisammutin.

Koivurannan sijainti on ihanteellinen vesilomailuun, sillä kaunis ja puhdas Kyyvesi-järvi sijaitsee vain 20 metrin päässä. Voit nauttia järvellä soutamisesta tai kalastuksesta veneellä, jonka voit käyttää vapaasti vuokra-aikasi aikana. Mökin läheisyydessä on myös grillikatos ja nuotiopaikka, joita voit käyttää yhdessä muiden vuokramökin kanssa, mikäli se on varattu samaan aikaan.

Kangasniemen 25 kilometrin, Mikkelin 43 kilometrin ja Pieksämäen 47 kilometrin etäisyys tekee tästä vuokramökistä ihanteellisen valinnan, kun haluat paeta kaupungin kiireistä. Lähellä on myös Hankasalmi 63 kilometrin ja Jyväskylä 88 kilometrin päässä. Jos haluat rentoutua, mökki on erinomainen valinta. Koe kaikki tämä Koivurannassa, joka on varattavissa 16.7.2022 alkaen kesä-elokuussa vuosittain.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.

Lue Myös

Vuokramökit Etelä-Savo

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *