Hae!

Vuokramökki Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaa (4+3, 87m2)

Ilmajoki on Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva kaunis ja rauhallinen kunta. Valitettavasti tällä alueella ei ole montaa vuokramökkiä, joten tässä listassa on vain yksi kohde tavanomaisesta poiketen.

Lomamökit tarjoaa Lomarengas. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

1. SIPERIA, ILMAJOKI, ETELÄ-POHJANMAA

Ominaisuuksia

  • Pinta-ala: 87 m²
  • Henkilömäärä: 4 + 3 henkilöä
  • Huoneet: 2 makuuhuonetta
  • Arvostelu: 3.8/5
  • Viikkohinta: 469 – 859€
  • Sijainti: Seinäjoelta 18 km lounaaseen

Kuvaus

Tämä viehättävä vuokramökki sijaitsee vain 18 kilometrin päässä Seinäjoen kaupungista Myllylammen rannalla. Mökki on hirsi- ja lautarakenteinen kaksikerroksinen rakennus, joka tarjoaa runsaasti tilaa yhden tai kahden perheen majoittumiseen. Mökki on rakennettu vuonna 1995 vanhoista hirsistä, mikä antaa sille ainutlaatuisen tunnelman.

Mökin varustelu on erinomainen ja tarjoaa kaiken, mitä tarvitset viihtyisään lomaan. Sisätilat ovat modernit, mutta tunnelmalliset, ja mökki on varustettu sähkövalaistuksella, -lämmityksellä ja -liesillä. Sieltä löytyy myös takka, joka luo ihanaa lämpöä ja tunnelmaa, kun ulkona alkaa viilentyä. Lisäksi mökissä on pesuhuone, pukuhuone ja sauna, jossa voit rentoutua pitkän päivän jälkeen.

Mökki on täysin varustettu modernilla keittiöllä, jossa on jääkaappi, pakastin, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Sieltä löytyy myös pesukone ja televisio, joka viihdyttää kaikenikäisiä vieraita.

Mökki on ympäröity nurmikolla ja siellä on myös soutuvene, jolla voit tutkia Myllylampea tai nauttia kalastuksesta. Alueella on myös runsaasti hiihtolatuja, joista pääsee suoraan mökiltä. Kauppoihin ja ravintoloihin on lyhyt ajomatka, joten tämä mökki on ihanteellinen kohde, jos haluat nauttia luonnon rauhasta ja kaupungin mukavuuksista.

Etkö löytänyt sopivaa mökkiä?

Vaikka tämän listan kohteet varmasti miellyttivät silmääsi, voi joskus käydä niin, että suosikkikohteesi on varattuna juuri haluamanasi ajankohtana.

Tässä tapauksessa voit tehdä tarkemman mökkihaun Suomen parhaista vuokrattavista lomamökeistä Lomarenkaan sivuilta täältä.

Kannattaa myös lukaista meidän blogiamme Suomen parhaista lomamökeistä.


Kun varaat sivultamme löytyvän linkin kautta, me saamme pienen komission. Sinulle tästä ei koidu mitään lisäkustannuksia. Kiitos, että tuet parhaatmokit.fi -sivuston toimintaa! 🙂

Löydä salaiset vinkit ja tarjoukset 🤫

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaisia vinkkejä ja tarjouksia mökkeilyyn ja matkailuun liittyen.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *